Találatok a következő kifejezésre: 2 év érettségizek, (11 db)

Szakközépbe járok 2év múlva érettségizek. Olyan lehetséges hogyha minden érettségi tárgyból 2-esre érettségizek csak le akkor nem vesznek át ötöd évre?

Legjobb válasz: Mert mi lesz ötöd évben? Am meg sztem ha megvan a kemény lapos érettségi bizonyítvány akkor mehetsz.

Mert mi lesz ötöd évben? Am meg sztem ha megvan a kemény lapos érettségi bizonyítvány akkor mehetsz.
A kérdező hozzászólása: gépész: cnc, esztergályos
Ha szakmunkás akkor nem kell érettségi hozzá, de ha a sulid követeli akkor tedd le

Hogy mondják angolul azt h pl 10 év múlva lesz kocsim vagy h 2 év múlva érettségizem?

Milyen segédige kell ide?Esetleg milyen igeid??

Legjobb válasz: én sima jövõvel mondanám: I will have a car in 10 years, i will take the school leavers exam in 2 years, mert nem biztos hogy be fognak következni.

én sima jövõvel mondanám: I will have a car in 10 years, i will take the school leavers exam in 2 years, mert nem biztos hogy be fognak következni.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)

2 év múlva érettségizem. Elmondaná valaki a menetét?

Írásbeli, szóbeli, oké, az tudom, hogy megy. Viszont a pontszámítással, jegyek számításával / ki mit kér, nem vagyok képben. Nem tudom, mit akarok... Informatika/média érdekel. Melyik suli lenne jó?

Legjobb válasz: Két év alatt még sok minden változhat. A média szakkal sokra nem mennél szerintem, informatikával annál inkább. Ezesetben a reáltárgyakra (informatika, matek, fizika) gyúrj rá. Sok jó egyetem van, elõször azt döntsd el, hogy konkrétan milyen szakra szeretnél menni (mérnök informatikus, programozó informatikus, stb).

Két év alatt még sok minden változhat. A média szakkal sokra nem mennél szerintem, informatikával annál inkább. Ezesetben a reáltárgyakra (informatika, matek, fizika) gyúrj rá. Sok jó egyetem van, elõször azt döntsd el, hogy konkrétan milyen szakra szeretnél menni (mérnök informatikus, programozó informatikus, stb).
Szerintem még ilyen ne érdekeljen, hogy milyen a pontszámítási rendszer, mert nem csak kettõ, de egy év alatt is annyi minden fog változni. Jövõre pl majdnem minden szakra min egy emelt érettségivel lehet bekerülni. Én idén érettségizem, és a tavalyihoz képest annyit változtattak, . hogy csak kapkodom a fejem.


Továbbtanulásnál év végi jegyeknél a 2 évig tanult idegen nyelvnek beírhatom a francia jegyet úgy, hogy angolból érettségizek?

Érettségizni mindenképpen angolból szeretnék, de franciából valószín?bb, hogy meglesz az év végi ötös. Ezt megtehetem? Vagy ha a franciát írom be, érettségiznem is abból kell?

Legjobb válasz: igen

igen

2 Éve edzek most érettségizek és úgyebár sokáig bent maradok csak kevés kaját tudod bevinni ételesbe viszek rizst-húst, meg 8 szenvicset most szedek épp 100whey pro fehérjét 3 kilós meg szedek one a day vitamint mit tegyek? Többi lent

Az lenne a kérdésem hogy vettem msot egy Amino St5300 és tömegelni szeretnék de mivel a kaja nincs meg ugy öszhangba mit tegyek késöbb szedjem el a amino St 5300 simán magába vagy mi legyen? Mert november 16-ig lesz a szlalagavatom utána már nem lesznek probák és könyeb lesz bevinni a kaját

Legjobb válasz: Az amino 5300 egy tablettázott tejsavóprotein. Marhára nem éri meg ilyenre költeni. Kb 30 darab lenne amiben már egy adag fehérje lenne. Edd meg most és ne költs ilyen full spektrumú aminokra máskor, gazdaságtalan módja a fehérjebevitelnek.

Az amino 5300 egy tablettázott tejsavóprotein. Marhára nem éri meg ilyenre költeni. Kb 30 darab lenne amiben már egy adag fehérje lenne. Edd meg most és ne költs ilyen full spektrumú aminokra máskor, gazdaságtalan módja a fehérjebevitelnek.
4 db az kb 4g fehérje ami lófsz. Simán eheted 20-darabonként.
A kérdező hozzászólása: Még annyit hogy úgy szedjem a fehérje mellet mint ahogy rajtam van hogy 4 edzés elött 4 edzés után és ugyan igy pihenõnapokon?
A kérdező hozzászólása: rendben akkor azt fogok enni köszi
Nem jó, inkább teljes kiõrlésû legyen.
A kérdező hozzászólása: fehér kenyér az jó nem?
A kérdező hozzászólása: Kenyért szoktam hát kevés nem sok
8 szenyó az felesleges, ha zsömlébõl viszed be az rossz szénhidrát, inkább hízni fogsz tõle, de nem izomban hanem zsírban, mert fehér liszt.
A kérdező hozzászólása: Tudom tudom de az ugy jó hogy 8 szenvics rizcs haza jövök meg még 3x eszek?
Sokat ne várj, írtam, hogy ez is csak sima fehérje, csak le van tablettázva. Nem csodaszer ez sem, csak sima kaja. A lényeg, hogy az egész napi fehérje-ch-zsír mennyiség meglegyen, tök mindegy, hogy ennek egy része tápkiegbõl megy.
A kérdező hozzászólása: Akkor szedjem el most de igy várható valami eredmény mert nagyon dicsérték ezt a terméket?
A kérdező hozzászólása: És azt hogy?

Ha infóból is érettségizek, akkor beszámít az utolsó 2 évi infó jegyem?

Legjobb válasz: Mégis hova számítana be? Az érettségi eredményed teljesen független az évvégi jegyedtõl. Továbbtanulásnál sincs összefüggés a választott érettségi tárgy és az évvégi eredmény miatt választott 5. tárgy között. Aminek újabban már kötelezõen egy természettudományi tárgynak kell lennie.

Mégis hova számítana be? Az érettségi eredményed teljesen független az évvégi jegyedtõl. Továbbtanulásnál sincs összefüggés a választott érettségi tárgy és az évvégi eredmény miatt választott 5. tárgy között. Aminek újabban már kötelezõen egy természettudományi tárgynak kell lennie.
biomérnök?
"Mi lenne jó szakma számomra?" - Ami most eszembe jut, az az "orvoslás, építészmérnökség és a jog". :) Nem igazán értem, mit szeretnél tudni.
orosz tolmács/mûfordító
15 éves vagy akkor nem 3 v 4 év múlva érettségizel? Egyébként meg: majd rájössz magadtól, hidd el, ebben itt mi nem tudunk tanácsot adni! Addig még annyit változhatsz!
tényleg két év múlva érettségizik és most kell leadnia a faktokat, gondolom azért érdekli ilyen sürgõsen. szerintem nézd meg, hogy melyik tantárgyakat szereted tanulni. a komoly nyelvvizsgákból ítélve a nyelveket tutira. meg aztán próbáld meg elképzelni az életed a különbözõ hivatásokban. egyébként nagyon szerencsés vagy, hogy ennyi pálya közül választhatsz :)
Attól még hogy leírod, hogy milyen nyelveken beszélsz, senki nem fogja tudni megmondani, hogy téged mi érdekeljen. De van 1 tippem: felvi-n nézegesd a szakokat olvasgasd el mihez mi tartozik és úgy könnyebb dönteni. ott vannak önismereti tesztek is... -orvosihoz minden kell :P de fõleg kémia biosz -építõmérnöihez matek és nagyon pontos mûszaki rajzok (szóval kell érzék a rajzhoz) -jog pedig: töri, magyar, esetleg nyelvek.
..de jah biomérnök se rossz..
az orvosi és az építészmérnök jó választás lenne, a jogot csak akkor ajánlanám, ha vannak kapcsolataid a szakmában, különben nem biztos, h. megéri. orvosként viszont kimehetnél külföldre a nyelvtudásoddal és jól kereshetnél. mellesleg hogy sikerült összehozni 2 felsõfokút 15 évesen? vmelyik az anyanyelved is esetleg? nem semmi.
Azta 2 felsõfokú. És orosz is??? Vagy egy angol felsõfokú, és orosz közép-alapfokú? Ez komoly eredmény :) Gondolom, tanultál, mint a dög

Van egy csaj a suliba, fantasztikusan néz ki, mostanába csak ő jár a fejembe, kb 2 évvel idősebb mint én, most érettségizik (szal biztos elfoglalt, meg minden). Hogy kezdeményezzek?

Ötleteket kérnék (azt se tudom hogy van-e barátja, semmit se tudok róla)

Legjobb válasz: várd meg míg le megy az érettségi mert bizti nem a sráco k járnak a fejében. haverom úgycsináltam ismeretlen csajjal h vipen keresgélt közös ismerõs általál és ráakadt a csajra szóval ha abban az osztályban van olyan akit névrõl ismersz esetleg, nála keresd a csajt írsz neki 1 levelet és abba kifejted h mit is szeretnél. de ne úgykezd h nagyon tetszel szeretném ha közelebb kerülnénk 1máshoz. msnjét kérd el v hívd el vhova.

várd meg míg le megy az érettségi mert bizti nem a sráco k járnak a fejében. haverom úgycsináltam ismeretlen csajjal h vipen keresgélt közös ismerõs általál és ráakadt a csajra szóval ha abban az osztályban van olyan akit névrõl ismersz esetleg, nála keresd a csajt írsz neki 1 levelet és abba kifejted h mit is szeretnél. de ne úgykezd h nagyon tetszel szeretném ha közelebb kerülnénk 1máshoz. msnjét kérd el v hívd el vhova.
nemazér mondom, de szerintem nem akar egy nála két évvel fiatalabb fiuval járni

Milyen szakmát válasszak? 2 év múlva érettségizek, (3tanulo vagyokok) igazából a kozmetikus, fodrász vagy körmös érdekel

ezeket csinálnám szívesen! de nem tudom hoy érdemes e egyáltalán mert ki is akarok menni külföldre ha eérettségiztem így viszont nem tudom mit érdemes elvégeznem! kinnt vagy hajóra mennék vagy ilyesmi!!

Legjobb válasz: Szerintem is a fodraszat a nyero. Azt vegezd el, kozben fekudj ra a nyelv(ek)re, (minimum angol, de nezz utana par hajos allashirdetesben, hogy melyik nyelv a gyakoribb elvaras). Hajokra gyakran keresnek fodraszokat, jol is keresnek, de arra vigyazz, hogy nem lehet a vegtelensegig csinalni, egyszer csaladod lesz. Azonban tokegyujtesnek jo.

Szerintem is a fodraszat a nyero. Azt vegezd el, kozben fekudj ra a nyelv(ek)re, (minimum angol, de nezz utana par hajos allashirdetesben, hogy melyik nyelv a gyakoribb elvaras). Hajokra gyakran keresnek fodraszokat, jol is keresnek, de arra vigyazz, hogy nem lehet a vegtelensegig csinalni, egyszer csaladod lesz. Azonban tokegyujtesnek jo.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: Én köszönöm hogy válaszoltál:) köszönöm szépen a segítsségeket
Nagyon szívesen! :) Örülök, ha segítettem!

2 év múlva érettségizek, de a logkius gondolkodásom eléggé visszamaradott, tehát matekból a kettesnek is örülök majd. Egyébként a többi érettségi tantárgyból 5-ös vagyok. Felvesznek főiskolára vagy egyetemre?

Legjobb válasz: Ez még olyan messze van, hogy felesleges aggódni ezen. Addig járj matek tanárhoz, és egyébként is még 3x átvariálják a felvételi rendszert.

Ez még olyan messze van, hogy felesleges aggódni ezen. Addig járj matek tanárhoz, és egyébként is még 3x átvariálják a felvételi rendszert.
Nekem volt egy osztálytársam aki a jogra készült de matekbol szószerint nulla volt. minden más szinte tapadt rá. meg ugye magolva még a fizikábol is lehet felkészülni de matekból ez gáz. na ö úgy csinálta hogy minden dogára pláne témazáróra bemagolta az adott példákat a példakönyvböl, minden példát megcsinált kb 2x meg megtanulta öket. én levezettem neki vagy az órán mindent leírt és szó szerint bemagolta öket. 4-es érettségit írt és foggalam nem volt mit csinált. na azt mondtam hogy ez már önkinzás.
Hanyas vagy most matekból? És milyen szak érdekelne egyetemen/fõsulin? Ezek az alap kérdések, amikre válaszolnod kell, hogy lásd, van-e esélyed. Én matektanárhoz jártam szinte végig, 2-esrõl felhozott egy erõs négyesre, az érettségin 3 ponttal csúsztam le az 5-ösrõl. Az érettségi egyébként nagyon egyszerû, ha két évig nem változtatnak a rendszeren, akkor szerintem a hármast könnyen eléred majd. Ne feledd, 60%-tól már négyes, és rengeteg részpontszerzési lehetõség van, pl. már az is pontot ér, ha szöveges választ adsz egy kérdésre, vagy felírsz egy képletet (amit a függvénytáblából könnyen kinézhetsz). Ne aggódj.
én tavaly érettségiztem.gimiben végig 2-es voltzam matekból(karrepetálással-a gyakorló órákon mentek a dolgok, zh-knál nem..)3-as lett az érettségim, minden más 5.(magyar emelt is).most fõsulira járok, igaz nem pénzügy- számvitelre vagy hasonlóra, humán szakra.nyugi nemcsak a jó matekosok járhatnak egytemre/fõsulira.!!persze h.felvsznek, a többit csináld meg szépen és minden ok.lesz.
Gimiben végig kettes voltam matekból, az érettségin is ponthatárral csúsztam át, ehhez képest ezidõtájt három diplomám van, a negyedik folyamatban, és nem valami no-name fõiskolán, hanem az ország egyik legjobb egyetemén!. :) Igaz, akkoriban még egy fokkal nehezebb is volt az érettségi, mint most: gondoljunk csak az idén közfelháborodást okozó narancsos példára... Próbaképpen én is megírtam a mostani matekérettségit, hármas lett volna, ha élesben megy... Szerintem ne félj tõle!
Én is nagyon gyenge voltam matekból középiskolában. Ne keseredj el, járj rendszeresen matektanárhoz!!! Az erõfeszítésed meg fogja hozni a gyümölcsét. A gondolkododás fejleszthetõ. :)
Attól függ, hogy milyen szakra akarsz jelentkezni és mi kell hozzá. Mert ha a matek nem kell akkor nincs probléma.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!