Találatok a következő kifejezésre: 2 és hete szedem a fogamzásgátlót, (36 db)

2 hete szedem a fogamzásgátlót, és azóta farkasétvágyam van. Összefügg a két dolog?

Legjobb válasz: Nálam is ugyanez volt az elején. Egy hónap után azért már mérséklõdött az étvágyam, de most is többet eszek, mint az elején. Szerintem a hormonok teszik. Bár aztán sokan azt mondják, hogy csak bebeszéltem magamnak. Hát nem tudom. Mondjuk egy-két kiló fel is jött rám, de ez nem zavar, mert elõtte voltam 45 kg.

Nálam is ugyanez volt az elején. Egy hónap után azért már mérséklõdött az étvágyam, de most is többet eszek, mint az elején. Szerintem a hormonok teszik. Bár aztán sokan azt mondják, hogy csak bebeszéltem magamnak. Hát nem tudom. Mondjuk egy-két kiló fel is jött rám, de ez nem zavar, mert elõtte voltam 45 kg.
Ez elõfordul, igen a hormonok szórakoznak. :D De szerintem csökkenni fog a következõ levélnél.
lehetséges, h a hormonok beállása miatt. bár ezek a mai tabik már nagyon gyengék szóval lehet, h csak bemeséled magadnak. nekem volt olyan régen, h félrevert a szivem és nem is vettem észre amint megállapította az orvos is ezt utána már szinte óránként éreztemh félrever vagy nagyobbat ver stbstb. bebeszéltem magamnak és egész nap arra figyeltem....
Valószínûleg igen! Bár én most is hol "sokat" eszek, hol meg keveset...Nálam ez mindig is változó volt...nem hatott rám ilyen szinten a tabi! Viszont a mellemre híztam:)

2 és fél hete szedem a fogamzásgátlót, ebből 3 szem tabi kimaradt véletlen, de közben multhéten két nap együtt voltam a párommal ugy hogy elis ment bennem. Lehetek igy is babás?

A tabi ható ideje egy hónap lett volna amit nem vártunk meg:S Elvileg most 7 nap szünetet kell tartanom,és ez alatt kéne megjönnie.Most akkor mi van? Tesztet mikor csináljak,ha kell egyáltalán.

Legjobb válasz: Ha nem jön meg csinálj tesztet, ha negatív, akkor is csinálj még egyet mielött a következõ adagot elkezdenéd szedni. Lehet, hogy nem ártana a dokiddal is konzultálni...

Ha nem jön meg csinálj tesztet, ha negatív, akkor is csinálj még egyet mielött a következõ adagot elkezdenéd szedni. Lehet, hogy nem ártana a dokiddal is konzultálni...
A kérdező hozzászólása: ma elkezdtem barnázni.ez mit jelent? ha megjön sose barnázok igy, ilyen még nem volt.
A kérdező hozzászólása: már nem szedem a tabit.nem veszek sztem hamar lenne. vagy nem? a hét nap kedden telik le, és én szerdán akarok tesztelni.szerintetek kimutatja ha szombat reggel csinálom meg?
Ha ennyire bízol a babában, akkor miért szedsz gyógyszert? :) Most már nagyon kiváncsi vagyok én is. :) Nem veszel ma egy tesztet, és megcsinálod holnap reggel? ;)
A kérdező hozzászólása: jaj, már nagyon izgulok én is.Hát ez változó, átlagba 28 32 közt van a ciklusom.Nagyon bizunk benne hogy babóca legyen:)
Ahogy olvasom, nem is bánnád már, ha baba lenne... A mensidnek a 7napos szünetben kell megjönnie. Az utolsó mensidtõl számolhatsz nyugodtan. Általában hány naposak a ciklusaid? Az alapján is nézheted, hogy mikor tesztelj! Várom én is, hogy mi lesz!
A kérdező hozzászólása: akkor a 8.-ik napon tesztelhetek? ki fogja mutatni? már teljesen rá hangolódtam:)
a hét napos szünetbe kellenne megjönnie bármikor. Ha nem akkor valószínû h kismami vagy :)
A kérdező hozzászólása: csak az a baj hogy nem tudom mikor jönne meg.de szerintem hétfõn tesztelek.bár az olyan messze van még:(
A kérdező hozzászólása: értem én (uccsó válaszadó) :) bár nem lenne baj ha babaás lennék, csak épp nem jó idõben fészkelné be magát:P megirom majd hogy mi lett.
Mármin az elõzõ vagyok, az elsõ vagyok, csak akkor még egyedül voltam :)
Aztán majd írj, hogy mi lett az eredmény! Én nuva ringet használok, de most úgy érzem, mégis volt peteérésem... Ciki... (elõzõ vagyok)
Nagyot rizikóztatok, csak reménykedhetsz, h nem vagy terhes...tesztelj!!!
A kérdező hozzászólása: Rendben. köszönöm a gyors választ:)
Vagy a gyógyszer mellékhatása vagy baba. Bár nekem is a februári mensim helyett barna volt, és se baba se gyógyszer. Azóta se tudom mi volt...

Kb. 2 hónapja nem szedem a fogamzásgátlót, két hete feszül a hasam és nagyon érzékenyek a mellbimbóim. Lehetek terhes?

Néha a szagoktól, amik eddig nem zavartak iszonyú hányingerem lesz, ételekt?l undorodom meg, amiket eddig szerettem. Lehetek terhes? A teszt még negatív.

Legjobb válasz: Helló,mensruációd volt?? Amúgy , igen lehetséges..

Helló, mensruációd volt?? Amúgy , igen lehetséges..
Lehet a terhesség jele, de lehet másé is! Az is lehet, hogy csak beképzeeld, mert nem írsz a kimaradt mensturációról. Ezek a tünetek pedig utána szoktak jönni. Amúgy igaza van az elsõ válaszolónak! Menstruáció? Vagy ez mellékes?

Már 1 hónapja és 2 hete szedem a Minerva fogamzásgátlót és vasárnap a párommal lefeküdtünk, egyedöli védelem a fogamzásgátló volt. Bennem ment el. És tudni szeretném hogy van-e esély arra h terhes lehetek?

Köszi a választ el?re is.

Legjobb válasz: Hali! én is azt szedem kereken 1hónapot vártam és ugy ment el bennem a párom és nem lettem terhes!:) nekem bevált! már 3dik honapja szedem és jó!:)

Hali! én is azt szedem kereken 1hónapot vártam és ugy ment el bennem a párom és nem lettem terhes!:) nekem bevált! már 3dik honapja szedem és jó!:)
Kislány, elolvastad a tájékoztatót? Nem. Meghallgattad/megkérdezted az orvosod? Nem. Tudod használni a Google-t? Nem. Szerintem még ne élj szexuális életet!
nekem a dokim azt mondta hogy a fogamzásgátlók 1 hónap után védenek. de ha nem vagy biztos talán nem kellett volna engedni hogy beléd menjen a párod...

Kb 2 hete szedem a yasminelle fogamzásgátló tablettát és azóta fáj a fejem. Forduljak orvoshoz? (többi lent)

A fejfájás nem erős, viszont van h egész nap fáj tompán, van h csak a gyógyszer bevétele után, valamint a mellem is feszül tőle egy kicsit. egyik se elviselhetetlen igazából. más panaszom nincs. szerintetek ez csak azért van, mert a szervezetemnek hozzá kell szoknia a gyógyszerhez, vagy forduljak orvoshoz? 20/L

Legjobb válasz: sztem várj a 2. levélig, az elsõ alatt mindig gondok vannak...ha akkor sem szûnik akkor doki nekem egyébként menses elõtt 2 nappal szokott iszonyatos fejfájásom lenni a gyógyszertõl, pedig én már 4 éve szedem... de azt a havi 1-2 napot kibírom

sztem várj a 2. levélig, az elsõ alatt mindig gondok vannak...ha akkor sem szûnik akkor doki nekem egyébként menses elõtt 2 nappal szokott iszonyatos fejfájásom lenni a gyógyszertõl, pedig én már 4 éve szedem... de azt a havi 1-2 napot kibírom
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) am én is arra gondoltam h beszedem ezt a levelet , és ha a másodiknál is jelentkezik akkor visszamegyek a dokihoz
Általában a elgtõbb nõnél migrénes fejfájást okoz(nak) hosszú távon, persze lehetnek kivételek akiknek azonnal is jelentkezhet. Sok mellékhatása van és lehet ( egyén függõ!).Pl: elhízás, májkárosodás..stb fontos, hogy hosszútávon akkor se szedd, ha javasolják!

2 hónapja szedem a fogamzásgátlót, és amikor 1 hét szünet után megint szedem, akkor kell várni a szexszel?

Legjobb válasz: ha elég ideje szeded már, akkor a hatása folyamatos, tehát a szünetben is hat de jobb ezeket megbeszélni elõre a nõgyógyásszal, aki felírja lényeg, hogy ne hagyj ki egyetlen szemet sem és 21 nap után 7 nap szünet, a 8. napon jön a köv. levél bogyi. Ha véletlen kihagysz egy napot, azonnal vedd be, amint rájössz, de ha többet is kihagysz, várni kell a következõ ciklusig és akkor nem véd a fogi a 2. újabb levél elkezdéséig

ha elég ideje szeded már, akkor a hatása folyamatos, tehát a szünetben is hat de jobb ezeket megbeszélni elõre a nõgyógyásszal, aki felírja lényeg, hogy ne hagyj ki egyetlen szemet sem és 21 nap után 7 nap szünet, a 8. napon jön a köv. levél bogyi. Ha véletlen kihagysz egy napot, azonnal vedd be, amint rájössz, de ha többet is kihagysz, várni kell a következõ ciklusig és akkor nem véd a fogi a 2. újabb levél elkezdéséig

5 honapja szültem es meg nem jött meg, de szedem a fogamzasgatlo tablettat, mert 2 hete nem szoptatok es az orvos azt mondta, hogy nyugodtan elkezdhetem! Ma reggel nagyon görcsöltem! Ez annak a jele lehet, hogy meg fog jönni hamarosan?

A szüles elött soha nem volt semmifele fajdalmam, lehet ez a szles utan mashogy?

Legjobb válasz: Én decemberben jártam így. 1-2 napig nagyon görcsöltem, pedig terhesség elõtt sosem volt ilyen, kb. 1 héttel késöbb pedig megjött (szülés után 6 hónappal - elõször). Elvileg normális jelenség, legalábbis nekem ezt írták többen is, mikor rákérdeztem... 7 hónapos ikrek anyukája

Én decemberben jártam így. 1-2 napig nagyon görcsöltem, pedig terhesség elõtt sosem volt ilyen, kb. 1 héttel késöbb pedig megjött (szülés után 6 hónappal - elõször). Elvileg normális jelenség, legalábbis nekem ezt írták többen is, mikor rákérdeztem... 7 hónapos ikrek anyukája

A barátnőm 2 hete szedi a Diane35 nevű fogamzásgátlót és megszakított közösüléssel védekeztünk. Mennyi az esélye, hogy a barátnőm terhes lesz?

Legjobb válasz: Valamennyi esélye biztos van, de nem hiszem, hogy sok. Még kb. 2 hét és már nem kell megszakítani a közösülést.

Valamennyi esélye biztos van, de nem hiszem, hogy sok. Még kb. 2 hét és már nem kell megszakítani a közösülést.
Az elsõ levelet teljesen be kell szedni, meg kell várni a mensest és a következõ levél szedésének kezdésekor már teljesen védettek vagytok. Addig használjatok más módszert is a védekezésre, mondjuk óvszert.
Hát nem tudom, hogy kinek van igaza, de én szedtem a Dyane35-öt és mondta a nõgyógyászom, hogy mivel az nem fogamzásgátló, hanem hormon gyógyszer, ezért szedjek mellé vmi mást is, mert nagyon minimális védettséget biztosít!
Ha a barátnõd a menstruációja legelsõ napján vette be a gyógyszert akkor már attól a naptól véd.Ha nem akkor ki kell várni a 21 napot+7nap szünetet ahol a menstruáció megjön.utána már védett és nem kell semmilyen védõ eszköz (pl gumi).Viszont!!!!A megszakításos közösüléssel eléggé butaságot követtek el, hisz a fiú elõváladékában is van már spermium!!Szerintem menjen el barátnõd egy dokihoz, mert õ jobban eltudja magyarázni, és meg is vizsgálja nehogy bármi gond legyen belõle!!!!:)

Ez normális? 2 hónapja szedem a fogamzásgátlót és mindig pénteken fogy el és utána héten szombaton veszem be az első szemet. Ez mindig így jön ki de mindig más dátumra esik. Ez normális?

Legjobb válasz: Nem tudom megfigyelted-e, de a naptárban a hónapok 30-31 naposak (kivéve a februárt). Tekintve, hogy a 30 vagy a 31 nem osztható 7-tel, minden normál hónapban 2-3 nappal korábbra csúszik a tabletta bevétele (30=2 mod 7, illetve 31=3 mod 7 bár ez neked semmit nem mond, mert hülye vagy). Csuda dolgokra képes ez a matek, nem?

Nem tudom megfigyelted-e, de a naptárban a hónapok 30-31 naposak (kivéve a februárt). Tekintve, hogy a 30 vagy a 31 nem osztható 7-tel, minden normál hónapban 2-3 nappal korábbra csúszik a tabletta bevétele (30=2 mod 7, illetve 31=3 mod 7 bár ez neked semmit nem mond, mert hülye vagy). Csuda dolgokra képes ez a matek, nem?
Te mit osztod itt az embereket "kedves" kérdezõ? Mindketten normális választ adtak a kérdésedre, te vagy ennyire nyomorék h egy egyszerû 1.osztályos matematikát nem tudsz, hogy a hónapok nem egyformák! Ha már du*atod magad ennyit tudhatnál te észlény!Meglátszik h egy tinicsíra vagy ÉGÕÕÕ HOGY ILYET NEM TUDSZ!
Hagyjad, még kicsi...cska azt nem értem h miért írnak fel ilyen kis pisiseknek is gyógyszert, ha ennyit nem tud magától! Gondolom 2 hónapja ezen agyal a drága, hogy h lehet az h ugyanakkor van vége és ugyanakkor kezdi el szedni :D és láám nem mindig ugyanarra a dátumra esik, emkkora trauma lehet neki h ezt ide ki kellett írnia, mert nem tudott rájönni szegényke
jézusom, ez tényleg nagyon hülye kérdés :D ha mindig 21 nap bogyó 7 nap szünet akkor szted h kéne kijönnie másképp?:D Képzeld nekem is pont így van már 2 éve h péntek/szombat, milyne meglepõ..xD
2. válaszoló vagyok. Tudod nem gondoltam h neked ez problémát jelent..xD józan paraszti ésszel rá lehet jönni h a hónapok nem egyforma naposak..xD lol.. elõzõ válaszolónak teljesen igaza van am mennyi vagy?15?:D
de furi h karácsony mindig 24.ére esik!! csak kár nem mindig szerda...:(
Uram Isten... Tudtam, h baj lesz, ha leépítik a természettudományok oktatását, de EKKORA????
Ha valaki ekkora h*lye mint te azzal mást nem lehet XD
A kérdező hozzászólása: SZERINTEM EZ AZ OLDAL NEM ARRA VALÓ HOGY A MÁSIKAT OSZD HANEM ARRA HOGY SEGÍTS NEKI TE BAL*ASZ!!!!!!
A kérdező hozzászólása: NEM AZ A BAJ!!!!!!azt értem!!!!!! hanem az hogy eggyik hónapba 15. fogy el másik pár hónap múlva meg 5.-én mer mindig tolódik.
Szia! Hát nem tudom, de sztem mindig ugyanazon a napon kellene az utsót és elsõt bevenni. Mármint, ha te pénteken veszed be az utsót, akkor másik hét péntekén kellene az elsõt. Nekem legalábbis így van a tájékoztatóban, és én már 7 éve szedem, és még semmi gondom nem volt vele. Olvasd el még egyszer a tájékoztatót inkább. Amúgy a február most nekem is bekevert. Sajnos. 23/Nõ
akkor éve óta rosszul szeded. Tegyük fel: kedden beveszem utolsót, 7 napos szünet: 1. szerda, 2. csüt, 3. péntek, 4. szombat, 5. vasárnap, 6. hétfõ, 7. kedd. Kövi szem: szerdán. Tök logikus, egyik hét kedden abbahagyod, másik szerdán folytatod.
A kérdező hozzászólása: ige ez így van ahogy az utolsó válaszoló mondja mert a 8. napon kell bevenni
18:04 tényleg rosszul tudja, elég gáz h 7 éve nem tudsz olvasni..xD 7 nap a szünet!!!tehát beveszed a 21-et és utána 7 nap, kijön a 28 ciklus, tehát NYOLCADIK!!!napon veszed be a köv.levél elsõ bogyóját. Örülj, h még nem lettél terhes, 23 évesen ezt elszámolni?????jézusom
jó, hát terhes nem lesz tõle, mert ha kevesebb mint 7 nap a szünet akkor ok, ha több akko lehet az...de furán szedi...
amúgy kérdezõ tök okos vagy h ezt tudod, nem is értem mirt nem érted a többit :D
A kérdező hozzászólása: értettem csak 100%-osan biztos akartam benne lenni :D
Hajjajj! Szerintem nem valószínû, de az ördög sosem alszik!
A tabletta 2 hónap szedés után a tablettaszedési szünetben is véd a terhességtõl.. ha erre gondoltál.
A fogamzásgátló véd a tablettaszedési szünetben is! Az elõzõ beszóló pedig biztos ugyanaz az idióta aki az abortuszos témában is osztotta az észt! Ha valaki fogamzásgátlót szed az nem akar nyilvánvalóan még gyereket!
Ez igen! Ti aztán becsülitek az emberi életet! Más egy életen át imádkozik, hogy gyermeke lehessen, keresztül megy rengeteg lelki traumán, mások meg csak így lazán annyit mondanak, hogy az ördög nem alszik. Bár szerintem ha "becsúszik a baj" és a barátnõd terhes lesz akkor simán el is vetethetitek. Nyugodtan csinálják majd meg az abortuszt, semmi gond , ugye? Kit zavar? Csak egy gyermek. Képmutató, álszent világban élünk. Gyarló bûnös emberek vagyunk. Isten kegyelmezzen mindannyiunknak.
Ha már 2 honapja szedi a fogamzásgátlot, akkor nem lehetséges a terhesség.
Ha az elõirásoknak megfelelõen szedte akkor normalis esetben nem valószinü hogy teherbe esik.
Nem lesz semmi gond (tudom hogy már rég lejárt a kérdés) de inkább az elõzõ 2 vel elõttem írónak üzenem, hogy minden relatív, és képzelje el, nem mindenki szeretne gyereket, fõleg tizenévesen!!! Nem tudom milyen ember lehet, de az ilyen buzgó valamiket ívesen kerülöm... pff...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!