Találatok a következő kifejezésre: 2 és hete szedem a (102 db)

Kb 2 hete szedem a yasminelle fogamzásgátló tablettát és azóta fáj a fejem. Forduljak orvoshoz? (többi lent)

A fejfájás nem erős, viszont van h egész nap fáj tompán, van h csak a gyógyszer bevétele után, valamint a mellem is feszül tőle egy kicsit. egyik se elviselhetetlen igazából. más panaszom nincs. szerintetek ez csak azért van, mert a szervezetemnek hozzá kell szoknia a gyógyszerhez, vagy forduljak orvoshoz? 20/L

Legjobb válasz: sztem várj a 2. levélig, az elsõ alatt mindig gondok vannak...ha akkor sem szûnik akkor doki nekem egyébként menses elõtt 2 nappal szokott iszonyatos fejfájásom lenni a gyógyszertõl, pedig én már 4 éve szedem... de azt a havi 1-2 napot kibírom

sztem várj a 2. levélig, az elsõ alatt mindig gondok vannak...ha akkor sem szûnik akkor doki nekem egyébként menses elõtt 2 nappal szokott iszonyatos fejfájásom lenni a gyógyszertõl, pedig én már 4 éve szedem... de azt a havi 1-2 napot kibírom
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) am én is arra gondoltam h beszedem ezt a levelet , és ha a másodiknál is jelentkezik akkor visszamegyek a dokihoz
Általában a elgtõbb nõnél migrénes fejfájást okoz(nak) hosszú távon, persze lehetnek kivételek akiknek azonnal is jelentkezhet. Sok mellékhatása van és lehet ( egyén függõ!).Pl: elhízás, májkárosodás..stb fontos, hogy hosszútávon akkor se szedd, ha javasolják!

Már 1 hónapja és 2 hete szedem a Minerva fogamzásgátlót és vasárnap a párommal lefeküdtünk, egyedöli védelem a fogamzásgátló volt. Bennem ment el. És tudni szeretném hogy van-e esély arra h terhes lehetek?

Köszi a választ el?re is.

Legjobb válasz: Hali! én is azt szedem kereken 1hónapot vártam és ugy ment el bennem a párom és nem lettem terhes!:) nekem bevált! már 3dik honapja szedem és jó!:)

Hali! én is azt szedem kereken 1hónapot vártam és ugy ment el bennem a párom és nem lettem terhes!:) nekem bevált! már 3dik honapja szedem és jó!:)
Kislány, elolvastad a tájékoztatót? Nem. Meghallgattad/megkérdezted az orvosod? Nem. Tudod használni a Google-t? Nem. Szerintem még ne élj szexuális életet!
nekem a dokim azt mondta hogy a fogamzásgátlók 1 hónap után védenek. de ha nem vagy biztos talán nem kellett volna engedni hogy beléd menjen a párod...

A barátnőm 2 hete szedi a Diane35 nevű fogamzásgátlót és megszakított közösüléssel védekeztünk. Mennyi az esélye, hogy a barátnőm terhes lesz?

Legjobb válasz: Valamennyi esélye biztos van, de nem hiszem, hogy sok. Még kb. 2 hét és már nem kell megszakítani a közösülést.

Valamennyi esélye biztos van, de nem hiszem, hogy sok. Még kb. 2 hét és már nem kell megszakítani a közösülést.
Az elsõ levelet teljesen be kell szedni, meg kell várni a mensest és a következõ levél szedésének kezdésekor már teljesen védettek vagytok. Addig használjatok más módszert is a védekezésre, mondjuk óvszert.
Hát nem tudom, hogy kinek van igaza, de én szedtem a Dyane35-öt és mondta a nõgyógyászom, hogy mivel az nem fogamzásgátló, hanem hormon gyógyszer, ezért szedjek mellé vmi mást is, mert nagyon minimális védettséget biztosít!
Ha a barátnõd a menstruációja legelsõ napján vette be a gyógyszert akkor már attól a naptól véd.Ha nem akkor ki kell várni a 21 napot+7nap szünetet ahol a menstruáció megjön.utána már védett és nem kell semmilyen védõ eszköz (pl gumi).Viszont!!!!A megszakításos közösüléssel eléggé butaságot követtek el, hisz a fiú elõváladékában is van már spermium!!Szerintem menjen el barátnõd egy dokihoz, mert õ jobban eltudja magyarázni, és meg is vizsgálja nehogy bármi gond legyen belõle!!!!:)

Pajzsmirigy alulműködésre lassan 2 hete szedem a Letrox-ot. Lehet, hogy ez miatt jött meg pár nappal előbb és alig van vérzésem?

Legjobb válasz: Lehetséges..hisz a pajzsmirigybetegség az egész szervezetre hatással van.Most a gyógyszertõl kicsit felborult a hormonháztartásod.

Lehetséges..hisz a pajzsmirigybetegség az egész szervezetre hatással van.Most a gyógyszertõl kicsit felborult a hormonháztartásod.
En ilyet nem tapasztaltam. Viszont a reflexem patent lett es a hajhullasom is abbamaradt... :-)
nekem késett, mikor szedni kezdtem a letroxot.
Szia! 13 éves vagyok és 3 éve voltam elõször endokrinológián. Szedem a Letrox 50 mikrogrammot és másfél éve mûtöttek cystával azóta a mûtét után volt utoljára vérzésem. Azelõtt már normálisan beállt nekem, de a nõgyógy ász azt mondta hogy ez semmi!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a választ! késõbb megjött rendesen!
Elsõ hónapban még elõfordulhat, ha a második, harmadik hónap után sem múlik el akkor mindenképpen doki.
Az elsõ 3 hónapban teljesen természetes a pecsételés!

2 hete szedem a fogamzásgátlót, és azóta farkasétvágyam van. Összefügg a két dolog?

Legjobb válasz: Nálam is ugyanez volt az elején. Egy hónap után azért már mérséklõdött az étvágyam, de most is többet eszek, mint az elején. Szerintem a hormonok teszik. Bár aztán sokan azt mondják, hogy csak bebeszéltem magamnak. Hát nem tudom. Mondjuk egy-két kiló fel is jött rám, de ez nem zavar, mert elõtte voltam 45 kg.

Nálam is ugyanez volt az elején. Egy hónap után azért már mérséklõdött az étvágyam, de most is többet eszek, mint az elején. Szerintem a hormonok teszik. Bár aztán sokan azt mondják, hogy csak bebeszéltem magamnak. Hát nem tudom. Mondjuk egy-két kiló fel is jött rám, de ez nem zavar, mert elõtte voltam 45 kg.
Ez elõfordul, igen a hormonok szórakoznak. :D De szerintem csökkenni fog a következõ levélnél.
lehetséges, h a hormonok beállása miatt. bár ezek a mai tabik már nagyon gyengék szóval lehet, h csak bemeséled magadnak. nekem volt olyan régen, h félrevert a szivem és nem is vettem észre amint megállapította az orvos is ezt utána már szinte óránként éreztemh félrever vagy nagyobbat ver stbstb. bebeszéltem magamnak és egész nap arra figyeltem....
Valószínûleg igen! Bár én most is hol "sokat" eszek, hol meg keveset...Nálam ez mindig is változó volt...nem hatott rám ilyen szinten a tabi! Viszont a mellemre híztam:)

2 és fél hete szedem a fogamzásgátlót, ebből 3 szem tabi kimaradt véletlen, de közben multhéten két nap együtt voltam a párommal ugy hogy elis ment bennem. Lehetek igy is babás?

A tabi ható ideje egy hónap lett volna amit nem vártunk meg:S Elvileg most 7 nap szünetet kell tartanom,és ez alatt kéne megjönnie.Most akkor mi van? Tesztet mikor csináljak,ha kell egyáltalán.

Legjobb válasz: Ha nem jön meg csinálj tesztet, ha negatív, akkor is csinálj még egyet mielött a következõ adagot elkezdenéd szedni. Lehet, hogy nem ártana a dokiddal is konzultálni...

Ha nem jön meg csinálj tesztet, ha negatív, akkor is csinálj még egyet mielött a következõ adagot elkezdenéd szedni. Lehet, hogy nem ártana a dokiddal is konzultálni...
A kérdező hozzászólása: ma elkezdtem barnázni.ez mit jelent? ha megjön sose barnázok igy, ilyen még nem volt.
A kérdező hozzászólása: már nem szedem a tabit.nem veszek sztem hamar lenne. vagy nem? a hét nap kedden telik le, és én szerdán akarok tesztelni.szerintetek kimutatja ha szombat reggel csinálom meg?
Ha ennyire bízol a babában, akkor miért szedsz gyógyszert? :) Most már nagyon kiváncsi vagyok én is. :) Nem veszel ma egy tesztet, és megcsinálod holnap reggel? ;)
A kérdező hozzászólása: jaj, már nagyon izgulok én is.Hát ez változó, átlagba 28 32 közt van a ciklusom.Nagyon bizunk benne hogy babóca legyen:)
Ahogy olvasom, nem is bánnád már, ha baba lenne... A mensidnek a 7napos szünetben kell megjönnie. Az utolsó mensidtõl számolhatsz nyugodtan. Általában hány naposak a ciklusaid? Az alapján is nézheted, hogy mikor tesztelj! Várom én is, hogy mi lesz!
A kérdező hozzászólása: akkor a 8.-ik napon tesztelhetek? ki fogja mutatni? már teljesen rá hangolódtam:)
a hét napos szünetbe kellenne megjönnie bármikor. Ha nem akkor valószínû h kismami vagy :)
A kérdező hozzászólása: csak az a baj hogy nem tudom mikor jönne meg.de szerintem hétfõn tesztelek.bár az olyan messze van még:(
A kérdező hozzászólása: értem én (uccsó válaszadó) :) bár nem lenne baj ha babaás lennék, csak épp nem jó idõben fészkelné be magát:P megirom majd hogy mi lett.
Mármin az elõzõ vagyok, az elsõ vagyok, csak akkor még egyedül voltam :)
Aztán majd írj, hogy mi lett az eredmény! Én nuva ringet használok, de most úgy érzem, mégis volt peteérésem... Ciki... (elõzõ vagyok)
Nagyot rizikóztatok, csak reménykedhetsz, h nem vagy terhes...tesztelj!!!
A kérdező hozzászólása: Rendben. köszönöm a gyors választ:)
Vagy a gyógyszer mellékhatása vagy baba. Bár nekem is a februári mensim helyett barna volt, és se baba se gyógyszer. Azóta se tudom mi volt...

Kb. 2 hónapja nem szedem a fogamzásgátlót, két hete feszül a hasam és nagyon érzékenyek a mellbimbóim. Lehetek terhes?

Néha a szagoktól, amik eddig nem zavartak iszonyú hányingerem lesz, ételekt?l undorodom meg, amiket eddig szerettem. Lehetek terhes? A teszt még negatív.

Legjobb válasz: Helló,mensruációd volt?? Amúgy , igen lehetséges..

Helló, mensruációd volt?? Amúgy , igen lehetséges..
Lehet a terhesség jele, de lehet másé is! Az is lehet, hogy csak beképzeeld, mert nem írsz a kimaradt mensturációról. Ezek a tünetek pedig utána szoktak jönni. Amúgy igaza van az elsõ válaszolónak! Menstruáció? Vagy ez mellékes?

Diane-35 Mikor van eredménye bőrön súlyosan aknes bőrre 2 hete szedem, de semmi látszat, a doki azt mondta 2 hét és elmúlik de nem. Nektek mennyi idő után lett szép a bőrötök?

Legjobb válasz: 2 hetet mondott neked az orvos? Nekem 6 hónapot a teljes bõrtisztulásra. 3 hónap után kezdett szépülni, most szedem 4. hónapja de még mindig nem tökéletes.

2 hetet mondott neked az orvos? Nekem 6 hónapot a teljes bõrtisztulásra. 3 hónap után kezdett szépülni, most szedem 4. hónapja de még mindig nem tökéletes.
6 hónap után semmiképp ne szedjétek tovább!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!