Találatok a következő kifejezésre: 2 és hónapos a babám, császárral (2 db)

2 és fél hónapos a babám, császárral szültem. Normális, hogy néha picit fájogat meg szúr a hasam?

Legjobb válasz: Szerintem igen, en harom honapja szultem csaszarral, s meg neha elofordul.

Szerintem igen, en harom honapja szultem csaszarral, s meg neha elofordul.
szia!3 hónapja szültem és még néha most is zsibbad a vágás ott ahol izmot vágtak!!Úgyhogy kitartás!!!!!

Ti mikor kezdenétek el próbálkozni a 3. babával? A 2. babám 4 hónapos és császárral lett. Mennyi időnek kell eltelnie a köv szülésig hogy ne legyen gond a heggel?

Azért kérdezem mert nagyon nehezen esek teherbe(elsőnél 9 hónap után,2.-nál másfél év próbálkozás után) és kis korkülönbséget szeretnék.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, 1év ajánlott. De ezt a dokid tudná megmondani, hogy hogy gyógyultál. Egy év után volt akinek azt mondta az orvos, hogy rendes szülés is lehetséges.Persze ez majd ott kiderül :)

Én úgy tudom, 1év ajánlott. De ezt a dokid tudná megmondani, hogy hogy gyógyultál. Egy év után volt akinek azt mondta az orvos, hogy rendes szülés is lehetséges.Persze ez majd ott kiderül :)
Nekem mindkét babám császáros volt. Köztük 20 hónap különbség van. Semmi bajom nem volt, még nem is feszült a végén sem , pedig hatalmas pocakom volt. Kicsi vagyok és 4450 gramm lett a "pici". A szülésnél is rendben volt a heg, azért lett végül császár a második is, mert hatalmas volt.Mi is szeretnénk 3. babát, azt mondta a dokim, hogy 1 év mindenképpen legyen a 2 szülés között, de ideálisabb a 2-2, 5 év. De ez biztos doki függõ is. Szóval sz.tem amikor 1 éves lesz, akkor már mindenképpen próbálkozzatok, de ha a Te dokid is ezen az állásponton van, akkor lehet elõbb is. :)
Egyáltalán nem törvényszerû hoyg a 3. is nehezen fog sikerülni igy nem árt megvárni legalább az 1 évet, mert mi van ha most meg hamar sikerül, nehogy baj legyen ott a két nagy akinek szüksége van rád.
1 évet mindenképpen jó, de jobb 2 évet várni akkor tuti már a hasfalad és a méhfal is bírja jobban. A has sem nyúlik annyira meg, ha vársz kicsit többet, jobban vissza tudnak állni az izmok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!