Találatok a következő kifejezésre: 2 és éves fiam van, (52 db)

2 és fél éves fiam van, nappal többnyire szobatiszta, de ha elmegyünk valahova (bevásárolni, mamához, sétálni) akkor még ráadom a pelust. Nem vagyunk elkésve a szobatisztasággal?

Éjszakára még van pelusa, de nem nagyon akarja felvenni. Szerintetek elhagyhatom a pelust már este, vagy várjak még? A Ti gyerekeitek hogy voltak ezzel? Már mindnet kipróbáltam, nem vagyok türelmetlen sem, de ez aggaszt egy kicsit. Szerintetek próbálgassam milyen pelus nélkül sétálni és vásárolni?

Legjobb válasz: Szia! Egyátalán ne aggódj nem vagy elkésve semmivel. Az én kisfiam 3 éves korára lett szobatiszta. Elõtte többször is megpróbáltuk a bugyit, meg a leszoktatós pelust, de amikor nem ment akkor gond nélkül visszatértünk a rendes pelushoz. A nadrágpelenka nálam is bevált, annak ellenére hogy fennt volt rajta mindig megkérdeztem hogy kell-e pisilni vagy kakilni, és ha elmentünk otthonról akkor én is mindig ráadtam a pelust. Ha szólt hogy kell neki pisilni akkor levettük a pelust, elvégezte a dolgát és visszavettük. Persze mindig nagyon megdícsértem amikor a pelus ellenére is szólt hogy kell neki pisilni. ( és õ nagyon boldog volt, hogy õ már szól ) Aztán a fiam a 3-dik szülinapja elõtt 1 hónappal lett megbízhatóan éjjel-nappalra szobatiszta. Szerintem nem szabad erõltetni el fog jönni az ideje, lényeg hogy a kicsinek biztonsággal kialakuljanak ezek az érzések hogy pisilni meg kakilni kell. Egy négy és fél éves egészséges vidám kisfiú anyukája.

Szia! Egyátalán ne aggódj nem vagy elkésve semmivel. Az én kisfiam 3 éves korára lett szobatiszta. Elõtte többször is megpróbáltuk a bugyit, meg a leszoktatós pelust, de amikor nem ment akkor gond nélkül visszatértünk a rendes pelushoz. A nadrágpelenka nálam is bevált, annak ellenére hogy fennt volt rajta mindig megkérdeztem hogy kell-e pisilni vagy kakilni, és ha elmentünk otthonról akkor én is mindig ráadtam a pelust. Ha szólt hogy kell neki pisilni akkor levettük a pelust, elvégezte a dolgát és visszavettük. Persze mindig nagyon megdícsértem amikor a pelus ellenére is szólt hogy kell neki pisilni. ( és õ nagyon boldog volt, hogy õ már szól ) Aztán a fiam a 3-dik szülinapja elõtt 1 hónappal lett megbízhatóan éjjel-nappalra szobatiszta. Szerintem nem szabad erõltetni el fog jönni az ideje, lényeg hogy a kicsinek biztonsággal kialakuljanak ezek az érzések hogy pisilni meg kakilni kell. Egy négy és fél éves egészséges vidám kisfiú anyukája.
Szia! Az én fiam is 2és fél éves , de ha megyünk valahova én is pelenkát adok rá még de kb fél óránként kérdezgetem nem e kell neki pisilnie vagy elöfordult már az is hogy ö szólt hogy pisilnie kell .ha ugy gondolja hogy éjszakára nem akar felvenni pelenkát akkor hagyd neki szerintem érezni fogja mi a jó neki az én fiam kb egy honapja kezdett el este nem pisilni már de még mindig adok rá pelenkát csak akkor nem ha nem szeretné, hagyom had bontakozzon ki.Nálunk bevált ez a letolható nadrágpelenka ha megyünk valahova, és töbször elmegyek vele mosdoba ha kell ha nem hogy szokja a visszatartást.Sok sikert :)

34 hetes vagyok van egy 2, 5 éves fiam és nulla segítségem férjem reggel megy este jön egésznap szaladgálok a nagy után - volt még valaki így?

és időre szülte a másodikat? hogy bírtátok? én már nagyon nehezen ...köszi mindenkinek előre is

Legjobb válasz: Ugyanez volt, csak 1,5 éves. Ráadásul 2 hónapig beteg volt. Autóval ingáztam 50 km-eket 36 hetesen. 39 héten született meg a kicsi.

Ugyanez volt, csak 1, 5 éves. Ráadásul 2 hónapig beteg volt. Autóval ingáztam 50 km-eket 36 hetesen. 39 héten született meg a kicsi.
Szia! én még csak 15 hetes vagyok, dolgozom, a 2 éves fiam bölcsõdében.Már fárasztó, hogy folyamatosan rosszul vagyok, a munkahelyen öklendezem a kórház-szagtól, otthon a kisfiam rámtapad, szinte semmire nincs energiám.Még van egy kamasz lányom is, szerencsére vele nincs semmi baj.Én most azt várom, hogy tudjak táppénzre menni, és hogy elmúljon a rosszullét.de félek, milyen lesz a kis korkülönbség miatt, különösen, hogy a fiam 2 emberes baba volt. Azért vállaltunk még egy gyereket, mert szeretjük a gyerekeket, és szerintem a kis korkülönbségnek megvannak az elõnyei, ezért vállaljuk a fáradtságot, kezdeti nehézségeket.Minden jót, meglátod rendbe jönnek a dolgok idõvel!!
4.valaszolo vagyok Nekem nem megerolteto, mi igy terveztuk 3gyereket kis korkulonbseggel, igaz a pici kicsit korabban jott a tervezettnel, de egyaltalan nem banjuk. Az meg, hogy tartok tole, hogy fogom birni a vegere, nagy pocakkal teljesen normalis, de barhogy is lesz megoldjuk, igyekszem pozitivan hozzaalni. :) Mikor az ikreket vartam sokkal jobban feltem mi lesz, hogy lesz, hiszen elso babaknak ikrek, nekem nem volt semmi tapasztalatom, se segitsegem, de azt is megoldottam, es ugy gondolom mostmar van eleg tapasztalatom, menni fog 3kicsivel is. Nekunk igy tokeletes ahogy van, egy cseppet sem banom, hogy csak 1.5ev lesz kozottuk.
Bennem is ez a kérdés fogalmazódott meg, ami az utolsó válaszolóban.Ha tudja valaki hogy nincs semmi segítség, ismeri a saját határait, akkor miért vállal ilyen kis korkülönbséggel gyereket.Nem bántásnak szánom, csak kíváncsi vagyok.Nekem is 2.5 éves, és még csak most érzem hogy talán jöhetne egy tesóka, de egy ideig ha rajtunk múlik nem fog, pedig a férjem is többet tud itthon lenni, van mama is, szóval ez nem lenne akadály.A fiam elég nehéz eset minden téren, nehéz, problémás volt a terhességem is, várunk még egy kicsit.
Most biztos le leszek pontozva, de nagyon fúrja az oldalamat a kíváncsiság. Ha ennyire megerõltetõ az életetek, miért vállaltatok még egy gyereket? Írta itt valaki, hogy el se tudja képzelni, hogy lesz, ha majd meglesz a kistesó... Erre miért nem gondoltok a gyerekek tervezésekor? Vagy mindenkinek csak "besikerült" a baba?
Nekem 14honaposak az iker fiaim, es 22hetes vagyok a tesoval. Nekem sincs semmi segitsegem, kulfoldon lakunk, nagyon tavol a csaladtol, parom egesz nap dolgozik, ejszaka er haza. Egyelore jol birom, de mar most felek tole mi lesz a vegere, vagy ha esetleg bentfognak a korhazban, mert sajnos nem problemamentes terhesseg.
Nekem 13 hónapos a "nagy" és 22 hetes terhes vagyok, de sokszor nagyon elegem van ebbõl a helyzetbõl. A férjem dolgozik egész nap, sokszor hétvégén is, nagyszülõk nem nagyon jönnek. Nem is tudom mi lesz velünk nyáron (augusztus végére vagyok kiírva). És az még hagyja ám, de mi lesz velünk ha megszületik a kistesó?????? :O
nálunk 17 hónap van köztük, amikor 36 hetesen bekerültem toxikózissal a kórházba, rögtön mindenki meg tudta oldani, hogy vigyázzon néhány napot a nagyra, addig pedig csak én voltam vele 8-21-22-ig, amíg a párom haza nem ért. 38 hetesen meg kellett indítani a szülést, így én addig húztam, de a baba nem akart még kibújni, ha nincs toxikózis, biztos vagyok benne, hogy végig bent marad.
A kérdező hozzászólása: és hogy bírtad? én már totál kivagyok fáj mindenem és már szegény nagyhoz is tök türelmetlen vagyok:( ezt nagyon szégyellem....a játszótéren is csak szaladok utána...
A kérdező hozzászólása: tudom fura de mi is így terveztük csak valahogyan így a végére elfáradtam attól nem tartok mi lesz utána mert már az ad egy kis erõt, hogy nem leszek a mozgásomban korlátozva

Fogok kapni gyerektartást? El fogunk válni a férjemmel, van egy 2, 5 éves fiunk. Az aggodalmam azzal kapcsolatos, hogy a férjem le van százalékolva és hivatalosan ugye nincs munkája.

Egyébként elég jól keres, de persze feketén. A nevén van a ház amiben most lakunk,hitel is van rajta és ez már házzaságkötés el?tt megvolt neki. Meg van még egy lakása is. Így, hogy nincs mukahelye, azért kötelezik majd a gyerektartásra ugye?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Természetesen fogsz kapni. Ha a férjed nem fizeti, akkor - ha 6 hónapi tartásdíj-fizetési kötelezettség már lejárt - a kérelmedre az állam megelõlegezi (tehát te mindenképp hozzájutsz), és majd ráterhelik a házára teherként. Ha 6 hónapi tartásdíjjal elmaradt, akkor fordulj a gyámhatósághoz, õk intézik az állam általi elõlegezést.

Kedves Kérdezõ! Természetesen fogsz kapni. Ha a férjed nem fizeti, akkor - ha 6 hónapi tartásdíj-fizetési kötelezettség már lejárt - a kérelmedre az állam megelõlegezi (tehát te mindenképp hozzájutsz), és majd ráterhelik a házára teherként. Ha 6 hónapi tartásdíjjal elmaradt, akkor fordulj a gyámhatósághoz, õk intézik az állam általi elõlegezést.
Tudomásom szerint nem csak jövedelem alapján, hanem vagyon alapján is megállapíthat a bíróság gyerektartást. Ha az exednek több lakása van, akkor szerintem jogos igény, hogy járuljon hozzá a saját gyereke eltartásához.
Ha semmilyen legális jövedelme sincs, akkor nem hiszem, hogy fogsz kapni kivéve a rokkantnyudíjának egy részét, az meg gondolom, hogy nem nagy összeg. Ha a lakások is mind az õ nevén vannak, akkor neked lesz hová menned? Mert egy forintot nem fogsz kapni belõlük, hisz a házasságkötés elõtt szerezte a vagyonát. Azért az röhej, hogy valaki le van százalékolva és mellette nagyban dolgozik és van egy háza meg egy lakása is. Ezért tart ott Magyarország, ahol tart!
Igen, kötelezik, kérdés, hogy látsz-e pénzt belõle. Nem irtad, rokkantnyugdíjat kap-e (ebbõl le lehet tiltatni), vagy szoc ellátást (ebbõl sajnos nem). A feketejövedelmét jobb, ha elfelejted. Ha önként nem díjazza belõle a gyereket, akkor nem lesz belõle jövedelmed.
nem akarlak elkeseriteni, de lehet egy forintot sem fogsz kapni! Én se kapok!pedig kértem, bejelentett munkahelye persze nincs, a birónõ javasolta hogy hagyjam, mert fölöslegesen járkálunk a biroságra!
Ha van esze, a pasinak semmi nincs a nevén... Sajnos, ez van, a fekete jövedelem nincs! Én is ebben a cipõben járok. :(


2, 5 éves fiam fél a bilitol es a wctol is. Viszont ha bepisil az zavarja. Hogy lesz így szobatiszta? Adjam vissza a pelust vagy probalkozzak h mindig gatyaban van?

Szeptemberben kezdené az ovit.

Legjobb válasz: Ja es látja h a teso wcre megy meg mondja is h pisil de õ nem hajlandó a közelébe se menni.

A kérdező hozzászólása: Ja es látja h a teso wcre megy meg mondja is h pisil de õ nem hajlandó a közelébe se menni.
Nem tudom, hogy hol éltek, de mi vidéken. És nálunk a fiúnk elõször kint, az udvaron intézte a dolgát. Mármint a pisi részét az elsõ 2 hétben, mikor szobatiszta lett. Ha bent voltunk, akkor is szólt, hogy kell neki és ment ki és kint intézte. Az elején a kaki csak pelenkába mûködött. Aztán 2-3 hét után ráült már a bilire is, elõtt is ült már bilin, pisilt bele, de mikor szobatiszta lett, akkor az elején abszolút nem akart se bilibe, se wc-be. És tényleg az elsõ 2-3 hét után ült már rá magától a bilire is, mert éppen nem volt kedve kimenni és utána a kaki is ment már bilibe. Ha nektek is van lehetõség szabadban, én azzal próbálkoznék. Aztán majd megy máshogy is. Ja, és ha ez számít, a kisfiam kint a szabadban úgy pisil, mint a nagyok. Állva.:) De nagyon ügyes úgy is.:)
A kérdező hozzászólása: Ez tényleg jó ötlet, szerencsére van kertunk hátha a fa es a fû nem olyan ijesztõ :) köszi
Türelem, az a kulcsa mindennek. Nálunk ugyanez volt, bár õ csak novemberben megy oviba, de mi is tavasszal akartuk rávenni a bilizésre. Hetekig ellenállt, holott õ is látta a bátyját. Aztán egyszer csak kipróbálta. Gyakorlatilag(ez áprilisban volt) egyszerre lett nappalra és éjjelre is szobatiszta, azóta nem volt hajlandó pelust felvenni (na, nem is erõltettük). Szerencsére a bölcsi is jól állt a kérdéshez. És nekünk még csak kertünk sincs :-) Szóval, türelem, és ne add vissza a pelust!
A kérdező hozzászólása: Köszi akkor cserelgetem boszen a ruhákat. Délelõtt 3x öltözött at es ebben nem volt kaka.

Van itt olyan anya, akinek a fia/lánya 2, 5 évesen nem beszél mondatokban, és ettől függetlenül nem viszi fejleszteni?

Nem viszi fejleszt?be, nevelési tanácsadóba logopédushoz, pszichológushoz,stb..., mert úgy érzi, hogy hagyni kell a saját tempójában fejl?dni?

Legjobb válasz: Nos. Az én lányom nemhogy 2,5 évesen nem beszélt, de 3 évesen sem. 2,5 évesen elvittem a szakszolgálathoz, ott azt mondták, hogy korai, várjunk és vigyem 3 évesen, ha akkor sem beszél majd. Ovi, beiratkozás, gyerek nem beszél, nem értik meg a jelzéseit, küldenek vissza a szakszolgálathoz, és ilyen-olyan fejlesztés. 3 éves korától 7 éves koráig logopédus. Egyébként elképesztõ, hogy a logopédus hatására fél év alatt behozta a lemaradást. 3,5 évesen folyékonyan beszélt. Még mindig nem értem, hogy csinálták :) de valamit nagyon tudtak a szakszolgálatnál :) Most 13 éves.

Nos. Az én lányom nemhogy 2, 5 évesen nem beszélt, de 3 évesen sem. 2, 5 évesen elvittem a szakszolgálathoz, ott azt mondták, hogy korai, várjunk és vigyem 3 évesen, ha akkor sem beszél majd. Ovi, beiratkozás, gyerek nem beszél, nem értik meg a jelzéseit, küldenek vissza a szakszolgálathoz, és ilyen-olyan fejlesztés. 3 éves korától 7 éves koráig logopédus. Egyébként elképesztõ, hogy a logopédus hatására fél év alatt behozta a lemaradást. 3, 5 évesen folyékonyan beszélt. Még mindig nem értem, hogy csinálták :) de valamit nagyon tudtak a szakszolgálatnál :) Most 13 éves.
25 hónapos a kisfiam. Sok szónak csak az elejét mondja, plusz az állathangok stb. A bölcsiben felajánlották, hogy elvihetem fejlesztõbe. Elviszem, nem vesztek vele semmit. Majd hívnak, hogy mikor vihetem, de azt mondták, hogy lehet, hogy csak 2, 5 éves kora körül hívnak majd be minket. Egyébként nem aggódok, ha nem lenne bölcsis, és ott nem mondják, eszembe se jutna elvinni magamtól. Párom és bátyám is 3 évesen kezdtek el beszélni, és mondatokban, addig pedig csak az alap szavakat mondták. 3 éves koráig kell egy gyereknek elkezdeni beszélni, ha addig nem beszél az nem gond. Ezt nekem egy fejlesztõ logopédus anyuka mondta. Úgyhogy én nem aggódok, ha hívnak megyünk, ha nem akkor nem.
A kisfiam két és fél éves korában egyik napról a másikra kezdett el mondatokban beszélni :-). Már én is aggódtam...
Én nem hazárdírozok. Ha gond van, akkor minél korábban kerül megfelelõ szakemberhez, annál gyorsabban hozza be a lemaradást. Az, hogy 2.5 évesen csak a szavak elejét mondja az nem biztos, hogy rendben van.
Az enyém 25 hónapos csak szavakat mondd meg tegnap megtanulta, hogy "kakaós csiga". Eddig ez a leghosszabb szava de szépen, tisztán mondja. Szerintem semmi baja, én biztos nem viszem sehová bár nem is mondta senki, hogy vinnem kéne. Majd 3 évesen esetleg ha addig sem mond mondatokat.
Az én fiam elmúlt 3 éves, mikor elkezdett beszélni, de közeledett a 3 és félhez. Most 4, teljesen behozta, gyönyörûen beszél, és mindenki el van hûlve, hogy mindehhez mekkora szókincse van. (pl hallotta már valaki egy szépen megfogalmazott gyerekmondatban a fuvallat szót?)
26 hónapos és nem beszél. Kimond érthetõen kb. 15 alapszót (anya, pisi, bili, cica, cici, ...), de amúgy egész nap halandzsázik vagy az adott szó elsõ betûit, vagy épp a végét mondja ki. A tojás pl. tás neki. A védõnõnk már a 2 éves státuszon mondta, hogy vigyük el fejleszteni, mert mondatokban kéne beszélne. A gyerekorvosunk kiröhögte. Azt mondta, ha 2, 5 évesen szavakat tud már mondani, az bõven elég. Fejlesztésre akkor szorul, ha 3 évesen se beszél. Amúgy nálunk a családban minden fiú 3 évesen kezdett el beszélni, így én nem aggódom. Mindent megért, a kimondott szavait tisztán ejti ki, kétlem, hogy probléma lenne, így ezzel nem foglalkozom. Sokat beszélek hozzá, mesélek, mondókázok, énekelek neki, aztán majd csak el kezd beszélni rendesen. :o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves válaszokat! Néha úgy érzem, hogy egy nemtörõdöm anya vagyok, mert bízom a gyerekemben és abban, hogy csinálni fog Õ mindent, csak a saját ütemében teszi mindezt. El sem tudom képzelni, hogy felmérésre vigyem egy vadidegenhez, akivel ott EGYEDÜL egy helyiségben közremûködve feladatokat hajt végre...úgy gondolom, hogy ez a dolog igencsak feszélyez és megterhel egy félénk 2, 5 éves kisgyereket. Mert amikor a játszón megkérdezik, hány éves és miért nem beszél? -ez marha jó kérdés, biztos nem beszélek hozzá eleget....
Neki nyilván jobb. különben nem cserélt volna le. Mi ezt ennyibõl nem tudjuk megítélni. 31 évesen pedig nem vagy már lány szerintem.
Lehet tényleg az a baj, hogy még lány vagy 31 évesen?
Ha 3 év után lett vége a kapcsolatotoknak és van egy 6 éves fiad akkor neked sem tõle van a gyerek. Akkor meg mit magyarázol, hogy a másik nõnek 2 apától van a 2 gyerek? Te sem vagy jobb.
Én azért nem neveznélek 31 évesen lánynak (:
Mi ezt honnan a fészkes ......bol tudnánk? Egyikötöket sem ismerjük semmilyen szempontbol. Biztosan jobb neki, ha ezt választotta. Lehet, hogy te naponta 5x megcsavartad az orrát, ez a csaj meg csak 3x és rohadtul utálja az orrcsavargatást. Lehet, hogy neki kevésbé büdös a lába. Lehet, hogy ......
Neki biztos jobb, ha ezt csinálta ... Mondjuk ha nekem kell választani én is jobban preferálok egy 48 éves nõt, mint egy 31 éveset ... Ja igen! Nõt! És nem lányt :-P
Gondolom nem azért hagyott el mert 6 éves a gyereked és te 31 éves vagy.
Lehet hogy rádöbbent hogy az idõsebbekre bukik... Nem akarlak elkeseríteni de meredeken csökkennek az esélyeid.
Miért nincs önbecsülésed? Ha ragaszkodsz, az emberek ösztönösen menekülni fognak tõled. Fiatal vagy még, mitõl félsz?
hát, ebbõl aztán jó sokat megtudtunk.annyit mindenképpen, hogy még mindig az exeden mérgelõdsz, ami nem túl egészséges, tekintve, hogy áprilisban szakítottatok.neked így jobb, hogy az õ dolgaival foglalkozol?
"Én azért nem neveznélek 31 évesen lánynak (:" Én meg de. Mert még nem felnõtt nõ.

Miért nem szobatiszta a 2 éves fiam? Töbször probálkoztam vele, volt hogy bele is pisilt a bilibe, de nem sokáig tartott a dolog és azota ha nincs pelus oda pisil ahol van éppen! Mi lenne a megoldás, vagy mit rontok el?

Legjobb válasz: Szerintem semmit,ha mégis akkor ketten rontjuk már el:)az én fiam is 2 éves,de õ is ezt csinálja.multkor a wc-n rázta a fejét,hogy nem kell kakilni,kb 5perc mulva bebújt a szekrénybe,és oda kakilt:Dmég nem értek meg rá szerintem..

Szerintem semmit, ha mégis akkor ketten rontjuk már el:) az én fiam is 2 éves, de õ is ezt csinálja.multkor a wc-n rázta a fejét, hogy nem kell kakilni, kb 5perc mulva bebújt a szekrénybe, és oda kakilt:Dmég nem értek meg rá szerintem..
szerintem senincs gond, még nem értek meg rá. de persze azért el kell neki mndani hogy a sarokba nem pisilünk meg a szekrénybe sem. persze leszidni sem szabad mert azt gondolja hogy a wc-s rossz dolog. de még van idötök, csak azzal legyen tisztába ha a bilibe nem akkor azért a sarokba sem.
szerintem se rontottál el semmit, tudom vannak legendák, h emberek már 10 hónaposan szobatiszták, de azért erre meg kell érni, nekem azt mondta a gyerekorvos, h magától fog menni, erõltetni nem jó, nem kell....próbálkozni viszont lehet....
Semmit nem rontottál el, lányom is 2 éves, hajtogatja, hogy kaki, pisi, de messze nem is kell neki. Persze mindig bedõlök, rohanok a bilivel. Aztán szép csendben behúzódik valahova és ott elvégzi a dolgát a pelusba.
Fiúk tudnak apuval gyakorolni, csináljatok (de diliboltban kapni is lehet) wc-re szerelhetõ céltáblát. Vagy rajzoljatok egy picit és tegyétek a bilibe. Majd apu és a pici is próbálkozhatnak beletalálni. A tesóm kisfia alig várja, hogy kelljen neki pisilni, már megy is, hogy kihívja apát egy versenyre! :) Persze nem messzirõl, pontosan felette álva :) de aranyos nagyon! Próbáljátok játékhoz kötni, és ne legyen kényszer csinálni! :)

Jó napot! 34 éves vagyok 13 éves korom óta van mestruáciom. Össze-vissza van, hogy pontos van, hogy 2 hónapra vagy akár 5 hónapig sem volt. Van egy 10 éves fiam aki úgy fogant, hogy 2002. szeptember 28-án voltam utoljára beteg és 2003. szeptember 17-én sz

Jó napot! 34 éves vagyok 13 éves korom óta van mestruáciom. Össze-vissza van, hogy pontos van, hogy 2 hónapra vagy akár 5 hónapig sem volt. Van egy 10 éves fiam aki úgy fogant, hogy 2002. szeptember 28-án voltam utoljára beteg és 2003. szeptember 17-én született, 13-ára voltam kiirva. Most meg nem tudok teherbe esni már 2 éve. Akkor meg egyszerre megfogant a fiam aki sajnos hiperaktiv lett. Mi lehet az oka a mestruácios zavarnak és hogy lehet, hogy olyankor fogant a fiam meg? Hormonvizsgálaton voltam, minden oké. Köszönöm

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egy részletes meddőségi kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egy részletes meddőségi kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Én egy 28 éves fiatal nõ vagyok, van már 2 fim 9 és 2, 5 évesek. Tavaly decemberben elmentem a babám, de nem mondták mi lehet az oka? ! Aztán idén szeptemberben megint terhes lettem, de csak 6 hétig voltam. Mi lehet a baj?

úgy érzem talán megint terhes lettem!nagyon örülnék ha végre összejönne egy kislány a két vetélés után lehet még gyermekem vagy valami baj van velem?

Legjobb válasz: Szia.én is most így jártam.elsõ baba lett volna, 7 hetesen meghalt.mûtét még vissza van.ne keseredj el próbálok én sem, valószínû, beteg lett volna.nem vizsgáltak hormont, pajzsmirigyet?

Szia.én is most így jártam.elsõ baba lett volna, 7 hetesen meghalt.mûtét még vissza van.ne keseredj el próbálok én sem, valószínû, beteg lett volna.nem vizsgáltak hormont, pajzsmirigyet?
Az okat nem tudom, de ha valoban terhes vagy most is es ne adja az eg h baj legyen de ha az lesz mindenkepp menj el egy orvoshoz kivizsgalasra mert vmi akkor biztos nincs rendben h sorba vetelsz el. Remelem nem lesz semmi baj es rendben ki tudod majd most hordani.
Lehet, hogy csak a "babamegtartó" hormon kevesebb a szervezetedben, szt nõgyógyi tudja pótolni.A másik, hogy lehet valamiért a kislány magzatot nem tudod kihordani.Ismerõsöm 2 x vetélt, és 1x elhalt benne a baba, most szült egy egészséges kisfiút, neki mondták azt, hogy lehet, hogy a lány magzatokat nem tudja kihordani.
Pajzsmirigy?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!