Találatok a következő kifejezésre: 2 és év után (186 db)

Hogy lehet feldolgozni azt, ha 2, 5 év után életed első + tesztjét tartod a kezedben és kiderül, hogy méhenkívüli?

Legjobb válasz: szia.tudom milyen borzasztó érzés én is átéltem csak nekem beigazolódott hogy méhenkívüli.Nekem nagyon hamar kimutatta a teszt,aztán kis mensi szerû görcs,irány a kórház vérvétel aztán másnap megint vérvétel hogy nõtt-e a hcg szint de sajnos nem.2 hetes terhesség lehetett.szívbõl kívánom hogy ott legyen a baba:)14 hós baba anyukája

szia.tudom milyen borzasztó érzés én is átéltem csak nekem beigazolódott hogy méhenkívüli.Nekem nagyon hamar kimutatta a teszt, aztán kis mensi szerû görcs, irány a kórház vérvétel aztán másnap megint vérvétel hogy nõtt-e a hcg szint de sajnos nem.2 hetes terhesség lehetett.szívbõl kívánom hogy ott legyen a baba:) 14 hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Még csak gyanú van, de olyan borzasztó!
Szia, nekem 1 éve volt hogy így jártam. Sokkoló volt! De én azt tanácsolom hogy minél elõbb menj el profi orvoshoz ha lehet akkor magánrendelésre ahol komolyabb ultrahang van és ott nézzék meg, mert minden nap számít. 1 éve nekem azt mondták az sztk-ba óó még nem látszik jöjjön vissza 1 hét múlva, aztán 1 hét múlva meg még mindíg nem látja menjek be az ügyeletre. Onnan már ki sem engedtek, másanp mûtöttek. Szerencsére nem vették ki a petevezetéket de amikor megtudtam hogyha 2 nappal elõbb megyek még a mûtét sem kell mert van valami injekció amivel tudtak volna segíteni.... feltudtam volna rúgni a dokit aki elintézte ennyivel. Kívánom a legjobbakat, de ne hagyd magad!!!!!
Szia! Ne keseredj el amíg nem biztos! Húgomnál is ez volt. Méhen kívül terhesség gyanújával 1, 5 hétig tartották bent a kórházban és folyamatosan figyelték ultrahanggal. Neki még ráadásul szörnyû görcsei is voltak, ezért gyanakodtak méhen kívülire. Aztán beigazolódott, hogy mégis jó helyen van a baba és azóta már a 2. trimeszterben van és minden rendben van! Fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi mindenkinek, amíg van remény, addig nem adom fel. Több orvost is fel fogk majd keresni, mert ez egy elég bizonytalan diagnózis.
Szia! Az én esetem egy kicst más! Nekem 17 hónap után jött a babácskám! Nagyon örültünk neki! Az elsõ 12 hétben semmi gond nem volt kétszer voltam uh-gon a babám jó hejen volt és szépen nõtt is! Aztán a 13.hetet a kórházban kezdtem pecsételés miatt, aztán a vérzés egyre erõsödött mert volt egy 8mm-es bevérzés a méhemben! 4hátig voltam bent közben folyamatosan véreztem, még vért is kellett kepnom.De sajnos a 16. héten megindult és nem tudták visszatartani végül 20 órás szenvedés után elment az én pici fiam az angyalkákhoz! Ez 4 hete történt és nagyon fáj:-( De neked drukkolok hogy minden rendben legyen a picikéddel!
Kedves Utolsó! Nagyon sajnálom, ami Veled történt, és sok-sok erõt, és egészséget kívánok a továbbiakhoz Nektek. Mindazonáltal az orvosok tudnak valami magyarázatot adni rá, hogy miért történhetett???
Köszönöm kedves 10:56-os! Nem nincs rá magyarázat hogy miért történt ez így! a baba egészséges volt és jó hejen tapadt a lepény is! Remélem egyszer sikerül ezt feldolgoznom!
A kérdező hozzászólása: 09:46 Ez borzasztó! Nagyon sajnálom :( Kívánok neked sok-sok kitartást és részvétem a pici fiad miatt :( Nekem ma csak annyit mondott az orvos, hogy valószínûleg méhenkívüli :(
Lehet késõbb volt ovud. Ezért kezdett késõbb termelõdni a HCG. Úgyhogy még ne szomorkodj!!!
Szia, megértelek nagyon is! Bár nekünk hamar összejött a baba, de a doki nem látta méhen belül és azt mondta, beutal a kórházba, mert valószinû méhen kívüli. Annyira szomorú lettem, hogy sírva jöttem ki az orvostól és az utcán is csak bõgtem, miközben a párommal közöltem a hírt telefonon. Utána kiderült, hogy nem méhen kívüli, de akkor is nagyon rossz volt. Azóta nekünk újra összejött. Ne add fel, biztos sikerülni fog!
A kérdező hozzászólása: Érdekes, nekem pont fordítva volt: késõn kezdett nõni, de onnantól gyorsan nõ a hcg. Köszi neked is a választ.
A kérdező hozzászólása: Ok, remélem, jó hírekkel szolgálhatok majd :S
Köszi szépen! Neked meg nagyon kívánom, hogy ott legyen a baba! Majd írj légyszi, ha kiderül, hogy mi a diagnózis.okés?
A kérdező hozzászólása: Köszi, azért még van remény, hogy jó helyen van a baba, csak olyan borzasztó, hogy mikor az ember kezdhetne örülni, rögtön felmerül valami probléma lehetõsége. Sok sikert az inszemhez!!
Szió! Igazából nem is tudom mit írhatnék, mi a jó válasz.. Remélem tévednek, mert ez még annyira nem támpont szerintem hogy késõn indult be a hcg. Én nagyon együtt érzek veled, és légy erõs, és kitartás, ha tényleg méhenkívüli. Mi másfél éve várunk a babára, most készülünk az 5.inszeminációnkra-most lesz a hétvégén, vagy jövõ hét elején. Légy erõs!!
Jaj!Nagyon sajnálom, ha így van!De drukkolok Én is nagyon, hogy mégiscsak tévedjenek az orvosok és legyen meg a baba!! Szerintem én már sírnék, mint állat!Nem tudom, hogyan tudnám feldolgozni!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Abból gondolják, hogy az, hogy késõn kezdett el termelõdni a hcg a szervezetemben.
Szia!Nem is tudom!Annyira sajnálak!Azért remélem, hogy még van remény és mégse az!Drukkolok!:-)
Szia! Megírnád hogy mi lett veled?

A 14 évesen szexelő lányt (és anyukáját) miért támogatták többen itt a gyakorin mint a 16-17 éves lányokat akik 2-3 év után együtt akarnak aludni/szexelni akarnak a barátjukkal?

Legjobb válasz: Torz egy világ ez. Egy 14 éves lánynak a saját anyja vesz óvszert és még biztatja is? (ezt az intimtorna és szexi alsónemûre értem) Gratulálok neki! -.-"

Torz egy világ ez. Egy 14 éves lánynak a saját anyja vesz óvszert és még biztatja is? (ezt az intimtorna és szexi alsónemûre értem) Gratulálok neki! -.-"
Én nem támogattam sem a 14 éves lányt sem 15-16 éves lányok pasinál alvását, egyedül 17 éveseket támogatom akik már jó ideje együtt vannak a barátjukkal.
Kedves 3-as válaszoló. Az az egy tiszteletteljes kérdésem van, hogy milyen különbséget látsz egy 16 és egy 17 éves lány ott alvásánál? Szóval a 17. születésnapjától kezdve engednéd, elõtte nem? Vagy ez hogy mûködik??
13 évesen vesztettem el a szüzességemet. Nem bántam meg, de jó lett volna, ha ilyen anyukám lett volna, mert rossz volt titkolni a szüleim elõtt ezt a dolgot. A barátom úgy aludt együtt a volt barátnõjével amúgy, hogy a csaj 13 éves volt, õ meg 15. Neki megengedték a szülei, nagyon irigyeltem akkoriban, imádtam szex után a barátom mellett aludni. Nem korhoz kell kötni a szexet. Mondjuk így ha 2-3 éve már menstruál, így ivarérett már megfelelõnek tartom a dolgot (most tekintsünk el a szélsõséges esetektõl, amikor malakinek 8-9-10 évesen jön meg). Mivel a menstruáció jelzi, hogy testileg érett a szexre, én lelkileg is az voltam és minden más ismerõsöm, aki hasonlóan korán vesztette el, az más dolog, hogy a szülõk mindig éretlennek látják a gyermeküket. Mellesleg ezt késõbb (5 évvel késõbb) bevallottam a szüleimnek, nem esett nekik annyira rosszul (persze meglepõdtek) de nem lettem qva, 2 fiúval feküdtem le majdnem 6 év alatt, a szexuális életem mindig is nagyon jó volt. Így észrevételként meg szinte semmi különbség sincs egy gyerek és egy felnõtt között ilyen téren. Ha qva, akkor gyerekként is és felnõttként is lefekszik úgy valakivel, hogy nem szereti, ha normális, akkor meg szereti. Na a szeretet sem más kamaszkorban, mint felnõttkorban. VAgy csak én voltam annyira érett agyilag, hogy képes voltam úgy szeretni a párom, ahogy most is még mindig. Abból köszönöm de nem kérek, hogy rosszul neveltek volna. Rengeteg idõt szántak rám, tiltottak is rendesen a dologtól, lyukasórában oldottam meg a volt barátommal az õ lakásában. A neveléssel semmi gond nem volt és szerintem velem sincs gond. Én késznek éreztem magam rá, sose problémáztam rajta utólag és a páromat sem zavarta, hogy nem vagyok szûz. Azegy másik meglátásom, hogy ha azért nem szeretne vlaaki, mert nem vagyok szûz, az nem is szeret (apa mindig ezzel ijesztgetett meg azzal, hogy magamba fordulok, ha szakítunk és lesz egy kémiai kötõdés, na az sem volt meg) Hát így összességében semmit sem bántam meg, egyszerûen csak könnyebb lett volna, ha anyának tudtam volna errõl mesélni és mellettem állt volna, tanácsokkal látott volna el. Én amúgy ebben kivétel vagyok, általában 15-16 évesen kezdenek el a szex iránt érdeklõdni a fiatalok, rólam a tartós (a mai napig tartó kapcsolatom miatt) gondolták, hogy nem vagyok szûz és eléggé megvetettek miatta a fiatalabbak, akkoriban voltunk talán fél évesek a második barátommal, aki akkor volt 17 éves, így ezt kinézték belõlünk :) Összességében teljesen oké volt, normális környezetben történt, annyi fail volt benne, hogy be akartak jönni a volt barátom haverjai, nem tudták mit csinálunk, ma már csak nevetek az egészen :) DE amúgy 14 évesen még csak fantáziálgatni szoktak a szexrõl.
Az "így nevelj ku*vát" tipikus esete. gratulálok az anyukának, aki szerintem mára már boldog nagymama.
Sok különbség van egy 16 és egy 17 éves között, ugyanis ebben a korban rengeteget érnek változnak a gyerekek akár fél év alatt.17 évesen nagyobb az esély, hogy van már 1 éves kapcsolata, ami azért komolyabb, lássuk be azért a 16 évesek nagyrésze nagyon éretlen még.
Bocs de nem vagyok hülye, de te egy gyökér vagy
11-es válaszoló hát te se leszel már hülyébb az is biztos... amúgy 10-es remélem nem gimis gólyatábor volt mert akkor elég nagy baj volt azzal a társasággal, bár valószínû az volt mert egyetemen ilyenért már nem néznek le senkit.
Ezen az oldalon sok furcsaság van drágám, de ezt mi normális emberek soha a bánatba nem fogjuk megérteni, és ezt mondom olyan válaszolóként, akivel nagyon egyet lehetne érteni dolgokban.
Olvasd el figyelmesen a válaszom, tizenévesen fél év alatt is rengeteget érik egy gyerek, tehát nem mágikus dologról beszéltem.A másik nem mindegy hogy valaki 14 évesen már jár valakivel, és 16 évesen két éve együtt vannak vagy 16 évesen jönnek össze és 18 évesen 2 éve együtt vannak, lehet, hogy vannak érettebb 14-15 évesek, de lássuk be azért nem érettebbek 17-18 éveseknél, és lehet vannak éretlenebb 17-18 évesek de azért ritka.Csak arról beszélek, hogy nagyon nem mindegy hány éves, mert sokat változnak érnek hónapok alatt, és simán lehet, hogy 17 évesen valaki több mindenen keresztül megy érettebb, mint mondjuk 16 évesen volt.
Utolsó. Még mindig nem értem a logikád. Szóval véleményed szerint 16 évesen még éretlen, de a 17. születésnapján egy mágikus hatalom felruházza a világ bölcsességével? Én 16 évesen vesztettem el a szüzességem, és nem bántam meg. Olyat is ismerek, aki 18 évesen vesztette el, és õ megbánta, mert a tettének lényege az volt, hogy ne legyen már szûz, nem a szerelem. Mellesleg mindenki kivan akadva, a 16-17 éveseken. Elárulom, 4 éve, mikor kilencedikbe mentem, a gólyatáborban engem lenéztek, mikor közöltem, hogy szûz vagyok, és hogy nem volt még barátom. Szóval azért ne legyünk ennyire eltévedve, hogy biztos mindenki szent, kivéve a fránya 16-17 éveseket. Én ideálisnak tartottam akkor, és mint látható, az is volt, mert nem bántam meg :)
A kérdező hozzászólása: Meg még írja az anyja hogy az õ lánya nem fog q.vásan öltözni.. Ja mert az intimtornakönyv való a 14 éves lánynak? Vagy ez csak nekem fura?
A kérdező hozzászólása: Az igen utolsó...kötekedni se merek...csak tudod: 1az, hogy ez nem mindenkinél van így. Legtöbben megbánják. A legtöbb kislány nem olyan 'érett' mint te :) 2az, hogy nem ez volt a kérdés. Ne haragudj, tényleg nem bántásból, de egyáltalán nem érdekel a történeted.
13as Gimnáziumi volt természetesen, tehát 14 éves lányokról beszéltem.
Végezzen rendszeresen (naponta 5x) Kegel gyakorlatokat, attól intenzívebb lesz az orgazmusa, és hosszabb is. Tapasztalatból mondom. 32/L
szerintem menjetek el egy tanácsadóhoz, ha ennyire rossz a helyzet
Az elsõ 2 kérdésre: lehetséges... Arra + hogy 2-3 év után... háááát... ha pasit cserélt közben, lehet. :P Amennyire én tudom egy csomó csaj van, akinek életében soha nincs orgazmusa. Én is futottam már bele olyanba, akivel 1 istennek sem sikerült... pedig szoktam tudni, hogy mit hova... :) Elég frusztráló... Ja és gondolom barátnõd a masztit sem csinálja, mert "jaj az milyen már", így aztán segíteni sem tud, hogy hogy csináld... :S
Szia! Nem kizárt. Én 4 éve élek kapcsolatban, soha nem érte el, ha masztizok, akkor van. Õ az elsõ férfi az életemben és idõsebb is, nem tudom mi a gond, de nem érzek vele semmit. Mármint imádom, meg felizgat, de arra nem képes. :( Nem tudom mással menne-e, nincs tapasztalatom, lehet õ béna, lehet én, de valami nem oké. 20/ lány
A kérdező hozzászólása: Összesen 3 komoly kapcsolata volt már..de fél elmenni ezzel vhova, így is tart attól, h 'túl sok kellemetlenséget' okoz már így is nekem(de én támogatom!) Pedig nagyon hosszúak az együttléteink, és szerinte kevés szexben van ennyi érzékiség. Nem tudtok olyat, h vkinek sokáig nem volt, aztán mégis lett? És a sok próbálkozást hozta meg, vagy vmi teljesen új dolog?
A kérdező hozzászólása: A 2. válaszra: de szokta, és akkor elvileg átéli, de szerinte nem olyan intenzív az sem, ill. nagyon rövid ideig tart. És neked mi lett abból, h nem tudtad sehogy sem kielégíteni? Vagy nem volt komoly kapcs?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, mióta írtad, azóta Kegel-gyakorlat csinálok minden nap, és már éreztem is a változást, nagyon is! :) ))
Remek! :-) Nagyon örülök neki.

Ha valaki itthon csinálja a fősulit államilag támogatotton, akkor tudtommal kell egy itthon maradási szerződés ami 10 évet jelent, és ha netán nem végzi el, hanem 1. , 2. év után otthagyja akkor is érvényes a 10 év, vagy csak ha elvégzi?

Legjobb válasz: Kezdjük ott, hogy el lehet menni külföldre. A lényeg, hogy annyi évet kell itthon (nem is egészen évet, hanem munkanapot) ledolgoznod, ahányat te fõsulira/egyetemre jártál. Az elsõ félév után, ha otthagyod az iskolát, nincs semmilyen kötelezettséged az állam felé (osztatlan képzésen 2 félév).

Kezdjük ott, hogy el lehet menni külföldre. A lényeg, hogy annyi évet kell itthon (nem is egészen évet, hanem munkanapot) ledolgoznod, ahányat te fõsulira/egyetemre jártál. Az elsõ félév után, ha otthagyod az iskolát, nincs semmilyen kötelezettséged az állam felé (osztatlan képzésen 2 félév).

Miért döntöttetek úgy, hogy 5-8-10 év együttélés, és 1-2 gyermek születése után összeházasodtok?

Legjobb válasz: Mind a 2 elõttem szóló, szánalmas, ki ráz a hideg az ilyen anyagias undorító emberektõl! Ezért tart ma itt a világ, mert az ilyen mentalitás az elfogadott és sajnos követendõ! 9 éve azért vettem feleségül,(2év után) mert Õ volt az igazi ! Mert szerettük egymást, mert a szüleim is házasságban éltek, és az õ szülei is. Mert az a minimum, ha egy ffi.nak komolyak a szándékai, és egy életre szólnak, h. fel tegye a kérdést - leszel a feleségem ? - 40/F

Mind a 2 elõttem szóló, szánalmas, ki ráz a hideg az ilyen anyagias undorító emberektõl! Ezért tart ma itt a világ, mert az ilyen mentalitás az elfogadott és sajnos követendõ! 9 éve azért vettem feleségül, (2év után) mert Õ volt az igazi ! Mert szerettük egymást, mert a szüleim is házasságban éltek, és az õ szülei is. Mert az a minimum, ha egy ffi.nak komolyak a szándékai, és egy életre szólnak, h. fel tegye a kérdést - leszel a feleségem ? - 40/F
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy nem értem, hogy mitõl félnek annyira az emberek? Legyártanak 1-2 gyereket, de nem házasodnak össze.... könyörgöm, a gyerekvállalás ezerszer nagyobb felelõsség, és elkötelezettség mint a házasság.
Mi 1 gyerek és 10 év után házasodtunk össze. Az oka egyszerû.A férjem a repülõtéren dolgozik, és jár neki az ingyenes repülõjegy.Nekem csak akkor jár ha felesége leszek.Akkor legyen.Összekötjük a kellemest a hasznossal.Így most évente elmegyünk szép országokba "ingyenes repülõjeggyel".. 10 év után már annyira összeszoktunk, hogy nekünk már nem volt fontos a fehér ruha, meg a lagzi (nem is volt , csak 2 tanús esküvõnk) Amúgy semmi nem változott.Ma is szeretjük egymást, csak annyi, hogy ma már az igazat mondom amikor azt mondom, hogy " õ a férjem" (10 év alatt mindig így mutattam be a páromat) 38/N
Több, mint 10 éve élek együtt a párommal, mindig is szerettem volna esküvõt, nem az anyagiak miatt, nem a papír miatt, hanem magunk miatt, azért, amit egy esküvõ jelent egy nõnek. De õ nem, mert az õ szülei elváltak, rossz házasságuk volt, és csak pénz kidobásnak tartja, anélkül is élhetünk együtt, lehet gyerekünk. Ettõl függetlenül elvenne, mert nekem fontos, csak sajnos nem tudjuk elõteremteni rá a pénzt, a szüleinkkel nem vagyunk olyan kapcsolatban, hogy kifizessék helyettünk. Ha csak a legszûkebb lenne a vendégség, nem egy oltári nagy buli, arra sem lenne pénzünk, mert ezt az összeget inkább egy új lakásba fordítottuk. Nem tudom, hogy lesz-e valaha olyan, hogy megengedhetjük magunknak, de ha igen, akkor nem azért fogjuk megtenni, hogy ilyen-olyan támogatást kapjunk, hanem mert az egyikünknek fontos, így a másikunknak is az.
Mi 10 év után egy 3 éves gyerekkel házasodtunk össze. Elõtte azért nem, mert nem volt rá pénzünk.Egy apró lakásban éltünk amit kinõttünk, szerettünk volna picit nagyobbat, de természetesen ekkor sem volt pénzünk. Nem volt más választásunk mint a fészekrakó hitel+szocpol kombináció. Ehhez viszont össze kellett házasodnunk. Nem gondolnám, hogy anyagias, undorító emberek lennénk, csak mert az apró, egészségtelen lakásunkból egy kicsit jobba vágytunk és ennek érdekében házasodtunk össze.
Esküvõi fotós vagyok, évente több tucat esküvõn fotózok. Több olyan párt is fotóztam, akik hosszú együttlét után, nagy gyerekekkel tartottak esküvõt, gyakran nem is kis esküvõt, mert most már tudják, hogy ötökké együtt maradnak, mert akkor nem volt pénzük, mert voltak egy esküvõn és nagyon tetszett nekik......Az esküvõ egy szép dolog, egy ünnep, amire készülni kell, ami összehozza a rokonokat, barátokat, aki szeret bulizni, annak egy nagy buli. A mai elhidegült társasalomban különösen szükség van az ilyen ünnepi alkalmakra, na és természetesen egy esküvõi fotósra!
A második válaszoló vagyok. Egy percig sem láttam rajtuk, hogy félnének az elkötelezettségtõl két gyerek és huszon év után. Egyszerûen csak nem volt számukra annyira fontos. Õk a papír nélkül is boldogok voltak, aztán most úgy döntöttek, hogy buliznak egyet, és akkor már össze is házasodtak. Elõtte is boldogok voltak együtt 23 évig, és azóta is boldogok, a házasság nem rontott/hozott helyre semmit. Buliztunk egy jót velük. És azóta is élik világukat, csak mostmár van egy gyûrû az ujjukon, ennyi változott. Nem tartom õket undorítónak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Várok még! Vagy ilyen kevesen házasodnak össze, ennyi év után?
Barátaink 40 évesen 23 év (nem vicc!!) együttlét és 2 gyerek után tartottak óriási lakodalmat pár éve egy kastélyban. Õk azzal indokolták, hogy most értek abba az életszakaszba, és anyagi biztonságba, amikor ezt megengedhették maguknak. Nem volt nekik olyan fontos a papír, amíg meg nem tudtak volna olyan esküvõt tartani amilyet igazán szeretnének, inkább nem házasodtak össze.
Mérhetetlenül lenézem azt az embert, aki saját önzésébõl nem akarja megadni azt a lelki és jogi biztonságot a gyerekének, hogy hivatalosan is családban nõhet fel. A papír a gyerek miatt (is) fontos, és aki legyárt x gyereket, miközben nem meri elkötelezni magát a gyereke másik szülõje mellett, az önzésbõl (magának) csinál gyereket. Bárki lepontozhat, ismerõseimet látva, tapasztalatból mondom. Ma elválni csak néhány óra munka és vagyonszerzõdés mellett nem is rizikó, de aki a kezdet kezdetén nem házasodik, ritkán teszi meg késõbb. A másik félben sokszor kimondatlan a bizonytalanság, a gyerekben pedig biztosan az, hiszen neki a szülei örök egység, ahogy nõ, és felfogja a világot, nem érti, miért tagadják meg ezt a világ elõtt. Ez akkor is így van, ha azzal mentegetitek magatokat, hogy nem fontos a papír. Akkor miért is mondanátok, hogy a "férjem", ha nem az. Nem, valójában szégyellitek, hogy nem vettek el titeket/ nem mentek hozzátok, és ezzel magyarázzátok a bizonyítványt. Nálunk egy percig sem volt kérdéses, hogy összeházasodunk-e. Azért tettük, mert úgy éreztük, összetartozunk. Kevés pénzbõl jó hangulatú lagzink volt, a sok burzsuj a milliós rongyrázós esküvõk után is a miénket emlegeti, mint etalont. A házasság a család alapja, a bizalom egyfajta kifejezõdése. Aki fél tõle, az nem szereti a másikat igazán, és jobb, ha a gyerekcsinálás elõtt keres mást.

The Walking Dead-ben a web-epizódokat mikor érdemes megnézni (1 évad után, 2. évad után)? És hány web-epizód van?

(=

Legjobb válasz: Szerintem a mindegy, hogy mikor nézed, mivel csak részben függ össze a sorozattal (pl. más szereplõk, de megjelenik a sorozat fõszereplõinek a neve). Talán legjobb, ha az elsõ évad elõtt nézed, mivel a web-epizódok azokban a napokban játszódnak, amikor beütött a vírus. Ha jól tudom, a második évadnak van 6 web-episódja, a harmadiknak pedig 4.

Szerintem a mindegy, hogy mikor nézed, mivel csak részben függ össze a sorozattal (pl. más szereplõk, de megjelenik a sorozat fõszereplõinek a neve). Talán legjobb, ha az elsõ évad elõtt nézed, mivel a web-epizódok azokban a napokban játszódnak, amikor beütött a vírus. Ha jól tudom, a második évadnak van 6 web-episódja, a harmadiknak pedig 4.

Tegnap felmondtak 5 év után a munkahelyemen. Május 18. -ig állományban vagyok, 2 kiskorú lányom van, és egyedülálló vagyok. Mi a teendő? Hova kell mennem tovább, hogy ne maradjak TB, minden nélkül? Milyen papírok kellenek?

11.kerületben lakom,mehetek a budaörsi munkanélküli hivatalba is,azt legalább tudom hol van. Érdemes most menni,vagy ha már nem vagyok állományba?

Legjobb válasz: A kilépõ papírjaiddal kell bemenned, addig teljesen feleslegesen mennél! 5 év után 2 havi végkielégítés megillet! 45 napig fedezett a tb-d. De érdemes egybõl bejelentkezned ha megkaptad a kilépõ papírokat!

A kilépõ papírjaiddal kell bemenned, addig teljesen feleslegesen mennél! 5 év után 2 havi végkielégítés megillet! 45 napig fedezett a tb-d. De érdemes egybõl bejelentkezned ha megkaptad a kilépõ papírokat!
csak akkor tudnak ott regisztrálni ha kezedben vannak a kilépõpapírok, szóval május 18án mikor megkaptad a papírt irány a munkanélküli iroda.
Így van, miután megkaptad a kilépõ papírjaidat, azok között lesz egy, amit biztosan fognak kérni a Munkaügyi Hivatalban. Ha felmondtak, akkor gondolom a felmondási idõ felének a ledolgozásától felmentenek. Amint nem kell már bejárnod a munkahelyedre, az azt követõ 3 munkanapon belül meg kell hogy kapd a "leszámolási papírjaidat". Tehát az utolsó munkában töltött napot követõ 3. munkanapig. Tehát bõven lesz idõd a továbbiakat rendezni.
Így van, csak 2 év után.
Tudom, hogy mocorog a darázshéj a fenekeden a moci miatt, de fogadd meg a tanácsom - várj még 1, 5 évet, és a B-vel együtt csináld meg...
Ja és azt hozzá teszem mielött meg szolna valaki is.. hogy 1 évet nemzetközi kamionosztam! 2 évet trolibuszvezetõként dolgoztam és utána 2 évet a BKV nál le huztam mint buszvezetõ! Szerintem fiatalkorban kell mindent megcsinálni, most ahogy bele nézztem a vizsga anyagokba hát biza át kellene nyálaznom õket mert elvágnának a vizsgán az fix.. és nem vagyok olyan idõs 25 éves vagyok! :) Balesetem 1x sem volt saját kocsit a mai napig vezetek, persze munkában modosítottam egy kicsit mert ma már a vezetés nem érdekel ugy hogy abból éljek meg a média területére vitte az életemet a sors! :)

Mit gondolsz arról az ötletről, hogy 2 év (rutin) után az A1-es kategóriából automatikusan korlátozott A legyen, illetve A korlátozottból 2 év után A?

http://totalbike.hu/hirek/2011/02/13/b125_az_optimizmus_nelk..

Legjobb válasz: most is így van, csupán tenned kell egy biztosítékot, hogy tényleg megy neked

most is így van, csupán tenned kell egy biztosítékot, hogy tényleg megy neked
A kérdező hozzászólása: Jelenleg ez nem automatikus, újra kell letenni a rutin és forgalmi vizsgát.(Jó sok pénzért persze) (KRESZ-t , elsõsegélyt nem)
felezett óraszámmal vagy valami ilyesmi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!