Találatok a következő kifejezésre: 2és fél a (66 db)

2és fél éves örökmozgó kisfiamat mivel foglalhatom le a 2és fél órás repülőúton?

egy igazi örökmozgó.már tettem a telefonra meséket neki hogy fülhallgatóval tudja nézni.vettem egy új kifestőt meg zsírkrétát hogy tudjon rajzolni.mit vigyek még?

Legjobb válasz: 2,5 évesen már simán kilehet vele bírni. Már okos ügyes, megmondhatod neki, hogy a sorok között mettöl meddig mehet és akkor ott is futkározhat. Mikor italt, enni szolgálnak fel akkor szolsz neki, hogy jöjjön vissza. Telon mese leköti, a jobb jßáratokon adnak játékot is stb... Ne félj magad az úttól, és akkor remek lesz. Èn nagylányommal 1,5 éves koráig rengeteget repültem, egyedül is. De Voltunk 10 órás úton is. Onnantól, hogy elkezdett járni már jobb Volt, mert lekötötte a mászkálás.

2, 5 évesen már simán kilehet vele bírni. Már okos ügyes, megmondhatod neki, hogy a sorok között mettöl meddig mehet és akkor ott is futkározhat. Mikor italt, enni szolgálnak fel akkor szolsz neki, hogy jöjjön vissza. Telon mese leköti, a jobb jßáratokon adnak játékot is stb... Ne félj magad az úttól, és akkor remek lesz. Èn nagylányommal 1, 5 éves koráig rengeteget repültem, egyedül is. De Voltunk 10 órás úton is. Onnantól, hogy elkezdett járni már jobb Volt, mert lekötötte a mászkálás.
nasit. Nekem is örökmozgó 2 évesem van, de azért le tudom foglalni a 4 és fél órás úton is. Játékot szerintem még vigyél, nálunk a kisautózás is megy ilyenkor
A kérdező hozzászólása: nasit én is viszem neki.meg teszek oda 2 kisautót.csak ketten megyünk a fiam meg én.soha nem repültünk még.köszi az ötleteket
A kérdező hozzászólása: reménykedem benne hogy elfog aludni a repülõn.mert 4kor kelünk reggel fél 5köröl indulunk és ferihegyen 8:45re kell odaérnünk mert 10:45kor indul a gép.de szerintem a kocsiba visszafog aludni.úgyhogy a repülõn nem hiszem hogy aludni fog.de reménykedem benne
Telefonodra vmi játékot is tölts neki. Van egy csomó, tegyél rá sokat és mire végigpróbálgatja, el is telik az idõ. Amúgy én nem engedném otthon játszani, úh nálunk tuti lekötné, h most szabad.
5-ös vagyok: úgy értettem, h telefonon játszani:)
Háromévesen a fiam úgy izgult a repülõút miatt, hogy nem bírt elaludni este. Hajnal 3-kor indultunk Ferihegyre, még mindig nem aludt, 5-kor indult a gép, addig egy szemhunyásnyit sem aludt. Aztán ahogy beindultak a hajtómûvek félrenyekkent a feje, és a célállomáson ébredt. Hazafelé végig ébren volt a repcsin, nézelõdött sokat, meséltem, rajzoltunk, ujjbáboztam neki, sima ügy volt.
Szia! Én is egy kisebb bõrönddel szoktam utazni, aztán pikkpakk eltelik az idõ. Ami nálunk bejön: matricás foglalkoztató füzet, színes ceruza, egy doboz gyurma, kisautó, képeskönyv. Biztosan jó lesz! :-)
A kérdező hozzászólása: vettem neki egy micimackós kártyát, 2 kis kifestõt, zsírkrétát, teszek oda 2 autót, telefonra töltöttem le meséket mondókákat megmegnézem holnap hogy tudok e neki venni valahol matricás foglalkoztatót.meg teszek oda egy sima kisfüzetet amibe tud rajzolni.
megeteted mikor felébred?
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem írni, hogy mi már tápizunk egy hónapja, de cicibõl is keveset evett, amikor még volt tejem...
még annyi, hogy 4 hónapos korában én bevezetném a sinlacot vagy pótolnám tápszerrel ha nincs annyi tejed már, azért éhes
ha aludni akarsz kénytelen leszel növelni a nappali kaja adagját, míg ezt nem teszed meg, fel fog kelni hisz éhes! Pár napig etesd sûrûbben, akár 2 óránként is. ha sikerül annyit ennie, hogy nem lesz éhes éjjel, akkor szépen visszaállíthatod 3-4 órás szopira.
A kérdező hozzászólása: A 17.14-es válaszolónak. Nem tudok neki több kaját adni, mert nem fogadja el. Próbáltam már fél álomba etetni, mert akkor többet eszik, de akkor sem annyit, amennyit kéne. 130g nálunk nagy szám:)
tegnap 21:06 vagyok Félreértettél: 14 hónapos most :-) Szerencsére nekem sincs nagy alvásigényem, bár amikor faltól falig közlekedek, akkor a párom átküld a másik szobába aludni, és átveszi a "szolgálatot".
Valószínûleg most több tápanyagra van szüksége. Tudsz neki napközben többet adni enni? Talán akkor nem fog éjjel felébredni.
A kérdező hozzászólása: Megetetem, amikor felébred, és többet eszik, mint általában napközben. Vissza alszik rögtön. Napközben 4-5 órát alszik összesen. Utolsó válaszolónak: 10 hónapos korától alszik csak normálisan??Jézusom, addig végkimerülésben elpatkolok! Az viszont igaz, hogy hirtelen sokat nyúlt a kislányom, és lehet ezért nem alszik...
Mennyit alszik napközben? Ha éjjel felébred, éhes? Visszaalszik? Vagy fél kettõtõl fenn vagy vele?
akkor csak azt tudom mondani, hogy ideje elkezdeni a hozzátáplálást. persze ha elmúlik 4 hónapos és a dokitokkal megvitatjátok a lehetõségeket! nálunk 4 és fél hónapos volt a babám amikor uez volt, sinlaccal kezdtük, este kapott 200ml-t (hígra csináltam, cumisüvegbõl ette) aztán HA vaníliás tejpépet kapott (tescoban lehet kapni). 5, 5 hónaposan meg elkezdtünk kóstoltatni. cicizni végig 90 és 120ml-t tudott mert nem volt több tejem :(

A barátom szakított velem 2és fél év után. Azzal az indokkal h nem szeret már annyira. Azóta is mindennap beszélünk msn-en ír, h h vagyok meg minden. De ha szakított velem miért csinálja ezt velem? Miért ír rám?

annyira rossz így is nélküle..:(

Legjobb válasz: Hát ha azt mondta hogy nem szeret annyira az nem azt jelenti ,hogy utál!Szóval kiváncsi lehet rád meg minden!De ha neked ez nem esik jól,sõt csak rosszabb,akkor kérd meg hogy hagyjon egy kicsit,hiszen két és fél év az már elég hosszú idõ!

Hát ha azt mondta hogy nem szeret annyira az nem azt jelenti , hogy utál!Szóval kiváncsi lehet rád meg minden!De ha neked ez nem esik jól, sõt csak rosszabb, akkor kérd meg hogy hagyjon egy kicsit, hiszen két és fél év az már elég hosszú idõ!
Szia. Tapasztalatból mondom, jobb ha megszakítasz vele minden kapcsolatot, fõleg ha Te még érzel bármit is felé. Most kell egy kis idõ, hogy feldolgozd a történteket, de ha õ állandóan belemászik a lelkedbe akkor nem fogod tudni kiheverni. Én is voltam már így, csak úgy mûködött, hogy véget vetettem mindenfajta kommunikációnak. Nehéz lesz nagyon, sajnálom.
Azért beszélget még veled, mert megszokta a közelségedet. Egyszer én is szakítottam egy barátommal két év után, mert már nem voltam belé szerelmes. De még hónapokig minden nap beszélgettünk vagy találkoztunk. Én kérdeztem tõle, hogy neki ez gond-e, de én azt vettem észre, könnyebb volt ez a fokozatos elválás egy ilyen hosszú kapcsolat után.


A gekkóm már kb.2és fél hónapja nem eszik próbalom etetni de még a szájába sem tudom tenni vedleni is gyenge már mit tegyek? Aggódjak?

Legjobb válasz: Teljesen maradj nyugodt és nézd ahogy elpusztul Nem lehetsz ennyire hülye, vidd elfele állatorvoshoz, nem tudom mit hittél, 2 és fél hónap után kezdtél arra gyanakodni hogy ez lehet hogy nem normális hogy nem eszik?

Teljesen maradj nyugodt és nézd ahogy elpusztul Nem lehetsz ennyire hülye, vidd elfele állatorvoshoz, nem tudom mit hittél, 2 és fél hónap után kezdtél arra gyanakodni hogy ez lehet hogy nem normális hogy nem eszik?
A kérdező hozzászólása: -.- hidd te is igy fognád fel a helyemben -.-

Mit és mennyit szokott játszani a férjed 2és fél-3 éves kislányotokkal?

Legjobb válasz: Hétvégén sokat. hétközben: dögönyözi, lovagol rajta a kislány gyite paci... meg építõkockáznak v. ilyesmi. a férjem fürdet mos fogat neki és fele - fele arányban õt kéri esti mesét olvasni . Szóval hétköznap napi 3 órát. hétvégén belefér egy séta egy vásárlás együtt ott szinte reggeltõl estig együtt van a család és ebbe az apával való játék is bármikor belefér. Kéthetente megy mamához -anyósom- ennyi pihenõ van.

Hétvégén sokat. hétközben: dögönyözi, lovagol rajta a kislány gyite paci... meg építõkockáznak v. ilyesmi. a férjem fürdet mos fogat neki és fele - fele arányban õt kéri esti mesét olvasni . Szóval hétköznap napi 3 órát. hétvégén belefér egy séta egy vásárlás együtt ott szinte reggeltõl estig együtt van a család és ebbe az apával való játék is bármikor belefér. Kéthetente megy mamához -anyósom- ennyi pihenõ van.
Azt nem mondom, hogy sokat, mert keveset van itthon a férjem. Ha játszanak, akkor autóznak (a lányom jobban szereti, mint a babákat...), bohóckodik neki, építenek, esetleg olvas neki.
Bábozik vele, pantomimezik, labdázik, autózik, építõkockázik, lovacskáznak, mesekönyveket nézegetnek, pancsolnak a kádban együtt, stb.
Sokat játszanak együtt, lemennek a játszóra, vagy bent építõkockáznak, mesét olvasnak, most babaház-projekten dolgoznak, két hete építik a babaházat, míg nincs kész csak õk láthatják, szigorúan titkos :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Irigyellek Benneteket!
Ezt a kérdést még ma hányszor teszed fel?
Semmit. Maradj a barátoddal. Majd elmulik, nekem is elmúlik, ha teetszik egy fiú, de ha barátomat szeretem vele maradok.Ennyi.
gondolj inkább a párodra, akit szeretsz. miért szereted, milyen jó emlékeid vannak.. máris elfelejted a másik srácot.

2és fél hónapos babám éjjel fél12 elött nem alszik el. Este 8kor fürdetés és evés után ugy fel éled, hogy majd el repül, annyira jár keze laba. Aztán 3óránként kel fel enni. Hogy változtassak ezen a szokásán?

Legjobb válasz: Lehet, hogy elsõre fura lesz, de mi lenne, ha reggel fürdetnéd? A kórházban is reggel fürdetik a babákat. Nekem ott azt mondták, hogy ha nagyon felélénkül a fürdetéstõl, nyugodtan fürdessem reggel. Mondjuk ha már mászik, akkor este kell, de akkor meg kipróbálhatod az esti fürdetõt, testápolót, vagy levendulát párologtatsz, hátha segít.

Lehet, hogy elsõre fura lesz, de mi lenne, ha reggel fürdetnéd? A kórházban is reggel fürdetik a babákat. Nekem ott azt mondták, hogy ha nagyon felélénkül a fürdetéstõl, nyugodtan fürdessem reggel. Mondjuk ha már mászik, akkor este kell, de akkor meg kipróbálhatod az esti fürdetõt, testápolót, vagy levendulát párologtatsz, hátha segít.
Sajnos segíteni nem tudok, mert hasonló problémával küzdünk annyi különbséggel, hogy nekem elalszik fürdés után, de éjfél körül felkel és 2 vagy még késõbb alszik vissza. Én ugy szoktam elaltani, hogy beleültetem a hordozóba, lekapcsolom a lámpát és a tv-t nézve elálmosodik. Ezután átviszem a szobájába és berakom a kiságyba. Sajnos mást nem tudok mondani. Jó éjt!!!! Sok sikert
Tedd át a fürcsit 6ra. Nálunk is így volt, bejött. Sok sikert és korai álmokat :-D
Szüleid nem tudnának rájuk vigyázni?
A kérdező hozzászólása: nem, sajnos. messze is vannak, az egyik aktívan dolgozik, a másik beteg nagyon....
bölcsibe szerintem lehet már ilyen korú gyerekeket is adni. vagy nem? esetleg bébiszitter?
Talán nem kellet volna elüldöznöd a szülés utáni undogságoddal. Egy férfit is ugyanúgy megvisel a szülés, szóval idõ kell még felfogjuk a helyzetet. Ha pedig tényleg úgyvan ahogy mondod, követelj gyerektartást!
2 Deák Ferenc nem tud vigyázni a gyerekekre. Ahhoz meg kevés, hogy anya otthon maradjon a gyerekekkel.
Fájó nagyon, de be kell adni õket bölcsibe és egy olyan munkát keresni ami 8-4ig van H-P-ig. Nem lesz egyszerû... Vagy eladni a hátat és a szülõkhöz költözni. Hiába dolgozik, azért csak osztoztok a rezsin és alkalmanként be tud segíteni. 1 éves kora után meg mindenképpen irány a munka világa.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia! Engem egy másfél és egy fél évessel hagyott itt, mert kiderült mindkettõ súlyosan táplálékallergiás, és õ így nem vállalta fel õket. Én sem tudtam hova költözni, és itt bölcsi sincs, meg melóhely sem igazán, pláne az én végzettségemmel. Nekem a kiutat a netes eladások jelentették. Rengeteg ruha, bútor, konyhai felszerelés, játékok... eladogattam, amire nem volt szükségünk, csak el volt rakva, hogy jó lesz még valamire, meg a gyerekeknek annyi ruhájuk volt, mintha legalább tizesikrek lennének, szóval amiket sosem adtam rájuk azt is eladtam, amiket kinõttek, az én ruháimból, ami nem volt rajtam már egy éve... Hihetetlen, de havi 60 ezer ft-om meg volt belõle, és mégis itthon voltam. Amikor játszottak, aludtak, én akkor csináltam. Nekünk elég volt ez a 60 ezer ft+gyes, családi arra, hogy megéljünk, meg természetesen a gyerektartás. Nem azért írom, hogy ezt kell csinálnod, csak egy tipp, amíg nem tudod, mi legyen, addig átmeneti megoldást jelenthet. Kitartás! Sok erõt kívánok Nektek!

Egy 2és fél hetes babának megfelelő mennyiség a 80g?

vagy kináljam a másik mellből is.abból amelyikből már evett-abból fejni nem tudok,igy biztos kiüritette.honnan tudom,hogy elég-e?

Legjobb válasz: Tökéletes!

Tökéletes!
Hogy honnan tudod, hát ha elégedett, elalszik, bõven pisil, szép a bõre, nyálkahártyája stb. és gyarapszik, biztosan elég, de az enyém jó sokáig (3-4 hónapig is tán) össz 100-akat szopott mindkettõ és elég volt.
Amikor még csak a fõ kérdést láttam, azt hittem az lesz a kérdés, hogy nem sok-e. Én örültem, ha 50 gr-ot evett 2 hetesen a babám. Ha elégedett, akkor biztos elég neki.
Az enyém 2 hetesen 60-akat evett. A 80 tükéletes! :)
A kérdező hozzászólása: köszi-de én meg úgy láttam, hogy kevés.sirdogált utána, meg a kezét kapkodta be-igy adtam a másikat-és abból is evett még..
Nyugodtan kínáld meg a másik cicibõl, csak arra figyelj, hogy a köv. szopinál az utoljára adott cicivel kezdjétek a szopit. Minden baba tejigénye más, ezért a mérés nem sokat mond.
összegezve az elõzõeket: ezért is nem érdemes mérni minden szopi elõtt és után, , csak 3-4 naponta fürdés elõtt és a pelusokat nézni, hogy legyen elég pisis, , meg hogy nyugodt, alszik, most csak ez a dolga. és ha adsz a másikból, legközelebb azzal kezd, egyébként meg egyre több lesz.

Keresek egy számát a swedish house mafia-nak, 2-2és fél éve jelent meg! Tudnátok nekem mondani címeket?

swedish house mafia, zene

Legjobb válasz: Elég sok zenéje jelenhetett meg akkor, de mit tudom én, Miami to ibiza?

Elég sok zenéje jelenhetett meg akkor, de mit tudom én, Miami to ibiza?
One(Your Name) -> ez is elég híres számuk volt :D http://www.youtube.com/watch?v=PkQ5rEJaTmk


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!