Találatok a következő kifejezésre: 2,5 hónapja kapcsolatba egy (2 db)

2, 5 hónapja vagyok kapcsolatba egy nős férfival. Kalandnak indult, de mára egymásba szerettünk! Mit kéne tenni hogy igazán boldogak legyünk?

Azt mondta rajtam múlik hogy elmondja e a feleségének. Én mondtam hogy még ne. A felesége mindig hivogat engem, hogy találkozgatok e még a férjével, és folyamatosan hazudok neki hogy nem. Mit tegyünk? Bevalljunk mindent, és elviseljem hogy ujjal fognak rám mutogatni hogy tönkretettem egy házasságot? De igy legalább nyiltan boldogak tudnánk lenni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: 2,5 hónap elég ahhoz,hogy eldobjatok mindent egymásért? Én jártam hasonló cipõben 2 évig csináltuk,imádtuk egymást,mint két szerelmes kamasz és a megfelelõ idõt vártuk,össze akartunk házasodni.Én voltam az elsõ igazi nagy szerelme.És tudod mi lett?2 év után mikor már tényleg léphetett volna az ember jött a 2.nagy szerelme és dobott! Ne foglalkozz azzal,hogy ki fog mutogatni ha egy házasság nem mûködik,akkor abba kell hagyni,ha nem veled mással úi.megteszi.Az érzelmeknek nem lehet parancsolni. Csak még kevés az a 2,5 hónap. Ha gyerek is van esetleg nekik,miért lenne jó,hogy egy rossz házasságban,veszekedések közt nõljön fel,ha elválnak a szülõk is lesz apja és anyja. Szóval ne aggódj nem te tetted tönkre,ahhoz is két ember kell.A férj lépett félre,mert a feleségtõl nem kapott meg v.mit.Gondolom már nem szerették egymást. Azért addig ne legyetek túl nyíltak amég nem váltak el.

2, 5 hónap elég ahhoz, hogy eldobjatok mindent egymásért? Én jártam hasonló cipõben 2 évig csináltuk, imádtuk egymást, mint két szerelmes kamasz és a megfelelõ idõt vártuk, össze akartunk házasodni.Én voltam az elsõ igazi nagy szerelme.És tudod mi lett?2 év után mikor már tényleg léphetett volna az ember jött a 2.nagy szerelme és dobott! Ne foglalkozz azzal, hogy ki fog mutogatni ha egy házasság nem mûködik, akkor abba kell hagyni, ha nem veled mással úi.megteszi.Az érzelmeknek nem lehet parancsolni. Csak még kevés az a 2, 5 hónap. Ha gyerek is van esetleg nekik, miért lenne jó, hogy egy rossz házasságban, veszekedések közt nõljön fel, ha elválnak a szülõk is lesz apja és anyja. Szóval ne aggódj nem te tetted tönkre, ahhoz is két ember kell.A férj lépett félre, mert a feleségtõl nem kapott meg v.mit.Gondolom már nem szerették egymást. Azért addig ne legyetek túl nyíltak amég nem váltak el.
Üdv. a klubban! Ez nem egy egyszerû szituáció, egyik félnek sem. Nem hiszem, hogy rajtad kellene, hogy múljon, hogy elmondja-e a feleségének vagy sem, és a leírtak szerint már tud is a kapcsolatotokról. Hosszú távon neked sem fog jót tenni a sok hazudozás, én az õszinteség híve vagyok, viszont vedd figyelembe, hogy "még csak" 2, 5 hónapja vagytok együtt, ennyi idõ alatt alig lehet valakit megismerni. Ennyi idõ szerintem nem elég arra, hogy eldöntse, hogy hogyan, kivel tovább: a feleségével vagy veled? A HÁZASSÁGUKAT NEM TE TETTED TÖNKRE !!! Ha minden rendben lenne a házuk táján, akkor te most nem lennél a képben. Az újjal mutogatást (és egyéb gusztustalan, dedós viselkedést (nem akarlak elkeseríteni)) pedig kénytelen leszel elviselni. Jusson eszedbe, hogy minden csoda három napig tart! Ha pedig a felesége egy ép eszû nõ (kívánom neked, hogy az legyen), akkor elgondolkozik azon, hogy a férje miért lépett félre, és miért nem volt elégedett a házasságával. A kapcsolatotok elõbb-utóbb úgyis ki fog derülni, úgyhogy szerintem tisztább, ha oda áll a felesége elé azzal, hogy válni szeretne, mert te vagy neki, és veled szeretné élni az életét. Azt ugyan nem írtad, hogy van-e gyerekük, de az elõttem szólókhoz hasonlóan ez ügyben is szeretnék néhány sort írni. Ha van gyerek egy rosszul-, vagy egyáltalán nem mûködõ kapcsolatban, azt úgyis észre fogja venni a gyerkõc. A gyerekek nem hülyék! Melyik gyereknek jó az, ha úgy nõ fel, hogy a szülei folyton veszekednek, vagy egyáltalán nem beszélnek egymással. Ennek a viselkedésnek a következményeit mindig a gyerek szívja meg. Ha egy pár útjai elválnak, attól még mindkettõ megmarad a gyereknek: az anyját sem veszíti el, és az apját sem. A lényeg, hogy azon gondolkozz el, hogy a kapcsolatotok lehet-e olyan erõs, hogy együtt átvészeljétek a válást, az esetleges gyerek elhelyezést, és a továbbiakban boldogan éljetek együtt. Másnak is sikerült. Kitartás!
sztem ha tényleg szeretitek egymást akkor fog segíteni abban h az "ujjal mutogatós" korszakot átvészeljétek. és ugyanilyen alapon könnyebb felvállalni
Szerintem ha megéri, akkor hajrá, tegyetek valamit a boldogságotokért. Szerintem sokkal nagyobb bûn tettetni a szerelmet, mint felvállalni, ha már nem szereti!
szerintem szemétség tönkretenni egy családot!! A sok hazugság pedig azt fogja eredményezni, hogy senki nem fog neked hinni, aztán majd megnézheted magad! a 2, 5 hónap véleményem szerint nagyon kevés. Mint írtad, kalandnak indult, szerintem még most is az. Neked azért mert élvezed a bújkálást, neki meg azért, mert titkolózhat. nem értelek hogy tudsz ilyen férfit szeretni, aki otthagyja a családját. majd veled is ezt teszi egyszer......és megérdemled!!!
Van-e gyereke? Ha van gondolj bele, szegény gyermek mit élhet át akkor, mikor megtudja, h az apja mit tett... Ha nincs, csak a lelkiismereteden múlik, másra ne számíts...
Az ilyenek miatt mennek tönkre a kapcsolatok! Huhh de nagy kaland lehetett! Csak abba nem gondoltok soha bele, hogy ez milyen a megcsaltnak! 1 éve csalt meg a párom és ugyanúgy fáj... De a te dolgod!
Ahhoz mit szólnál ha téged ugyan igy megcsalna? Megteheti nem? Arra nem gondoltok mit érezhet a feleség? Hmm? Igen...tönkre tettél egy házasságot de a a palid is megéri a pénzét!
A kérdező hozzászólása: köszi a véleményeket, jókat és rosszakat is egyaránt! Mára már lassan 4 hónapja vagyunk együtt, nem is titkolózunk, mindenki tud rólunk, az egész rokonság, ismerõsök. Egyetlen a probléma hogy a feleség a mai napig zaklat, hívogat, nem tud beletörõdni a helyzetbe. Pedig úgy néz ki muszáj lesz. Köszi mégegyszer a kommenteket.

Felvettem a kapcsolatot egy mo-on ismert tenyésztõvel, már 2 honapja. Most születtek meg a kutyusok, de 5 kanra van 19 jelentkezõ. és most 3hetes korában le kéne foglalnom a kutyát. Különben nem jut?

A kutya 150ezer ft-ba kerül, oltással, tk-val, chippel, adásvételivel. érdemes lefoglalNem szaporitó meg ilyenek mielött valaki azt mondja.

Legjobb válasz: Staffordshire Terrier amugy.

A kérdező hozzászólása: Staffordshire Terrier amugy.
Nekem is volt elsõ választású kölyköm. A tenyésztõvel nagyon jó volt a kapcsolatom. Tudta, milyen elvárásaim vannak a kölyökkel. Amikor mentem érte, megmutatott kettõt, hogy szerinte bennük van az, amit szeretnék. Én meg kiválasztottam az enyémet a kettõ közül. Természetesen láttam a többit is.
A kérdező hozzászólása: az biztos hogy jobban tudja ezért is bizom rá, hogy segitsen.és bizok benne
Maradjunk annyiban h az ilyen típusú gazdik foglalása egyáltalán nem objektív. Látja a kölyköket 1-2-3 órán át, az nem feltétlen mutatja azt az összképet amit a tenyésztõ a kezdetektõl lát. Jól hangzik h elsõ választó vagy, de szerintem a tenyésztõ jobban tudja... illetve a jobb helyen végeznek puppy teszteket, a legelterjedtebba Volhard. Abból lehet következtetni a kölykök jellemére. Jobban mint abból h Te majd laikusként jól megnézed és kiválasztod amelyik elõször odamegy hozzád...h aztán nagy romantiuksan azt lehessen mondani h a kiskutya kiválasztott engem :o)))
A kérdező hozzászólása: de nem a szin a fontos.hanem az összkép
A kérdező hozzászólása: lemegyek foglalni, és elsõként választok.
Azért ennyi pénzért választhatsz? Igaz, távol van a tenyésztõ, de neked teljesen mindegy, milyen természetû lesz a leendõ kutyád? ha foglalózol, hányadikként választhatsz? A foglalást meg neked kell eldöntened, érdemes-e számodra?
Szerintem ez még késõi is, akit én néztem ki, ott már a születés elõtt ki kell fizetni a foglalót. Persze ha nincs olyan kutya amilyet szeretnél, akkor nem veszik el a pénzed.
A kérdező hozzászólása: igen ahhoz is ragaszkodik hogy õ fogja elhozni nekem a kutyát.250km re van tõlem pedig.csak hogy megnézze hova kerül.
igen, le kell foglalni, ez így mûködik. Mondjuk nem tudom, milyen tenyésztõ, de általában nem úgy történik ez a dolog, hogy aki kapja, marja, hanem jelentkezési sorrendben, de ha az elsõ nem felel meg az elvárásnak, akkor nyilván õ bukta, és jön a következõ. Mármint a lelkiismeretes tenyésztõ megnézi a leendõ gazdi lakhelyét, kikérdezi, stb.
ha akarsz kutyát akkor foglalót kell letenned de errõl úgyis írtok majd papírt
akitõl én szeretnék nem kért foglalót, csak majd a kölykök születése után, mondván, ha nem születik olyan, amilyet szeretnék, akkor minek. viszont fel van neki írva sorban, hogy ki mikor jelentkezett és úgy választhatunk majd, nyilván ha valaki közben meggondolja magát, akkor változik a sorrend. ha szeretnéd a kutyát én lefoglalnám a helyedben, ha ekkora túljelentkezés van, különben elviszik elõled :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!