Találatok a következő kifejezésre: 1hete és kezdtem el (3 db)

1hete és 3napja kezdtem el foggátlót szedni (belarat). Ahogy megjött az eslő nap bevettem. 5napja elmúlt a menszeszem azóta barnás folyásom van, ma pedig megint megjött! Ez normális? Vagy menjek dokihoz?

Lehet vmi köze ahhoz hogy tegnap lefeküdtem a barátommal és elment bennem? vagy ez normális?

Legjobb válasz: Azonnal menj orvoshoz, ez nem játék! Valószínûleg másik tablettát fog adni, de az is elõfordulhat, hogy alapból nem is szedhetnél tablettát... Ugyanakkor lehetséges, hogy csak hozzá kell szoknia a szervezetednek a hormonokhoz, és egy-két hónap alatt normalizálódik a helyzet. Én mindenképpen beszélnék orvossal!

Azonnal menj orvoshoz, ez nem játék! Valószínûleg másik tablettát fog adni, de az is elõfordulhat, hogy alapból nem is szedhetnél tablettát... Ugyanakkor lehetséges, hogy csak hozzá kell szoknia a szervezetednek a hormonokhoz, és egy-két hónap alatt normalizálódik a helyzet. Én mindenképpen beszélnék orvossal!

1hete kezdtem el kondozni és akarok valamit szedni mellé ami segit a növekedésben? Ha valaki valami jót tud kérem irjon köszi

Legjobb válasz: Tejsavó pl:Myprotein,árban nagyon megéri és JÓ is,és mellé dextróz 50 g,Igy a legjobb mert akkor proteint tudod tisztán is inni,plReggeli zabpehelyhez

Tejsavó pl:Myprotein, árban nagyon megéri és JÓ is, és mellé dextróz 50 g, Igy a legjobb mert akkor proteint tudod tisztán is inni, plReggeli zabpehelyhez
1 hét után, nem tudsz bevinni szilárd tápanyag formájában? Hány kg vagy?
A kérdező hozzászólása: 72 kg vagyok és 175 cm
1 hét után remélem nem koxolni akarsz. :) Tömegnövelõ étrendet szedj, ha nincs meg szilárd kajából a kellõ fehérje, akkor protein táplálékkiegészítõt is vegyél, meg edzés utánra gyors szénhidrátot(dextróz pl.).
Muramista. Egy hét után próbáld meg élvezni, amit csinálsz. Mert amit csinálsz nem hetek, hanem évek alatt hozza meg az eredményt. Ha csak azért csinálod, hogy 3 hét után láss valamit a tükörben, akkor elkezdeni sem érdemes. Edz, nézz utána és legyél türelmes.

El kezdtem 1hete dolgozni Londonba. Nagyon kevés az angol tudásom és szeretnék is tanulni csak azt nem tom h itt keressek suli vagy próbáljam meg a skype-os angolt?

Legjobb válasz: Van egy rendszer "ESOL" amit az állam támogat. Ez egy angol tanfolyam idegen nyelvûek számára, én épp most vizsgáztam int.2-õn. google biztos segít hogy hol van a közv. közeledben ilyen tanfolyam, de a helyi könyvtárak, önkormányzatok is kell segítsenek. Van még egy támogatás, az évi 200gbp, amit erre is felhasználhatsz, ha éppen fizetõs lenne. Ennek a neve "ILA" az oldalukon regisztrálsz elküldöd amit kell és küldik a számodat, amit be kell mutatni a tanfolyamon, hogy felhasználhasd a kapott támogatást.

Van egy rendszer "ESOL" amit az állam támogat. Ez egy angol tanfolyam idegen nyelvûek számára, én épp most vizsgáztam int.2-õn. google biztos segít hogy hol van a közv. közeledben ilyen tanfolyam, de a helyi könyvtárak, önkormányzatok is kell segítsenek. Van még egy támogatás, az évi 200gbp, amit erre is felhasználhatsz, ha éppen fizetõs lenne. Ennek a neve "ILA" az oldalukon regisztrálsz elküldöd amit kell és küldik a számodat, amit be kell mutatni a tanfolyamon, hogy felhasználhasd a kapott támogatást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!