Találatok a következő kifejezésre: 1hónapos a és (25 db)

Hát ez elég keve´s, de ha neki ennyiee van szüksége, akkor ennyire.próbáltál vele jó nagyokat séta´lni??Az állt.beva´lik.Majd idövel javulni fog.
Az lemaradt, hogy e´n a lányommal napi 2-3 órát sétálok.Legalább akkor alszik.
Igen létezik, az enyém szinte nem is aludt napközben és éjszaka sem aludt sokat.Érdekli õt a körülvevõ világ ez most új neki, eddig a kényelmes pociban volt és nem kellet megdolgozni a kajáért.Megváltozik majd az alvás igénye hidd el!!Játsz vele mutogasd meg neki a házatok minden szegletét és folyamatosan beszélj hozzá.Amúgy lehet, hogy fáj a pocija és azért sír, vagy csak mert éppen nem tetszik neki valami.Remélem segítettem.
Az enyém akkor csinálta ezt, mikor éhes volt. Nézd meg, van-e elég tejed. Sajons tápszert kelett neki adnom, amikor jóllakik, teljsesen megváltozik a viselkedése, és gyönyörûen alszik 3 órát.

Van egy új mobilom kb.1hónapos androidos és amióta megvan óriási mobil számláim szoktak lenni! Az internet miatt. Hogy lehet teljesen megszüntetni az internetet a mobilomon?

Legjobb válasz: Beállítások között kapcsold le az adatcsomag alapú netelérést. Esetleg kapcsoltasd ki a szolgáltatóval.

Beállítások között kapcsold le az adatcsomag alapú netelérést. Esetleg kapcsoltasd ki a szolgáltatóval.
Ne mobil internetet, hanem WiFi-t használj. A WiFi ingyenes.

Mennyi idős korig normális ha a baba néha kancsalit? 1hónapos a lányom és néha úgy tud nézni! Mikortól kell ezzel orvoshoz fordulni?

Legjobb válasz: Védõnõnek meg kellett volna nyugtatni téged,nekem elmondta,hogy 6 hónapos koráig ez teljesen normális.

Védõnõnek meg kellett volna nyugtatni téged, nekem elmondta, hogy 6 hónapos koráig ez teljesen normális.
20 hós a fiam és nála még mindig elõfordul, ez normális a kicsiknél. Mi 18 hósan voltunk szemésznél, kapott pupillatágítót, megvizsgálták, semmi gond sem volt. Én vittem el, mert aggódtam, de azt mondta a doki, ez még évekig is így lehet, hogy néha a kettõ szem nem mozdul egyszerre. Képeken is látszik olykor, hogy nem egyformán néz.


Így van, ne nézd az idõt! Amíg jól esik neki, addig egyen, ne maradjon éhes!!! Üdv, 3fiús anyuka.
Le leszek pontozva, de nem érdekel. Milliószor írtam ki hasonló kérdést különbözõ fórumokon. Babám 1.5, de inkább 2, volt hogy 3 órán keresztül FOLYAMATOSAN a mellemen volt. Azt sem tudtam mi fán terem a szoptatás, így hagytam. De gyûlöltem szoptatni, mert fájt és ugye 2 órán keresztül semmit nem tudtam csinálni. Háromszor hívtam szoptatási tanácsadót, hogy nézze meg, jól van-e mellen. Végre a harmadik alkalommal egy hozzáértõ jött, aki kiakadt, hogy egy 2 hónapos baba ne legyen mellen ilyen sokáig. Fél óra max. Utána tegyem be a cumit vagy vonjam el a figyelmét mással, mert csak komfortszopizik. MEgfogadtam a tanácsát, bár nem fél óra, hanem 40-45 perc után vettem le mellrõl. Utána nagyon jól beálltak a rövid szopik. Nekem is mindenki azt mondta, hogy majd idõvel csökken az idõ, gyorsabban fog szopni. Nálunk szerintem ez soha nem jött volna el, mert a lányom imád szopizni. Mivel nem szerettem szoptatni, meg állandóan aggódtam a tej mennyisége miatt, így 4 hónaposan elkezdtem a hozzátáplálást. 8 hónapos korában már csak napi egyzer szopizott, de az sem volt elég egy evésre. Aztán most 1 hete kipróbáltam, hogy mit csinál, ha egy nap többször szoptatom meg. Hát kész volt tõle. Tiszta zizi lett, amikor levettem mellrõl. Próbáltam cumit beadni neki, de megfogta és jó messzire elhajította és visszafodrult a mellemhez. Na, csak annyit akartam kihozni ebbõl, hogy ha már az elején úgy csinálom, hogy nem hagyom órákon keresztül a mellemen, akkor talán élveztem is volna a szoptatást és nem kellett volna táppal sem pótolni.
A kérdező hozzászólása: ja, kb egy szopinál 130at eszik, a napi 600 megvan neki!
Ugyan már. Kisfiam volt hogy 1 órát is szopizott, közben szunyókáltunk is:-) Nem kell ezzel foglalkozni, nem gond ha lassabban eszik. Ez nem lóverseny. A mennyiség meg teljesen jó. Addig szoptasd, amíg õ akar, ne az órát nézd.
Az én fiam ennyi idõsen kb 1 órán át szopott, mire tele lett a pocija, és még néha el is aludt közben. Ezt bízd a kicsire, õ tudja a legjobban mennyi idõ kell neki.
Eleinte nálunk is sok idõ volt a szopizás, volt egy óra, az biztos. Aztán fokozatosan megerõsödött, egyre intenzívebb lett az evése, és egyre csökkent az idõ. Már nem emlékszem, hogy mikor ment fél óra alá, szerintem lehetett 2-3 hónapos. A véleményekkel nem kell minden esetben foglalkozni, minden gyerek más és más. Inkább tartson 1 órát, és lakjon jól, mint fél óra szopi után hozzátáplálásra legyen szükség.
így van, ahogy elõttem írják! Ne nézd az idõt, ilyen kicsi babának a cicid a "minden": étkezés, élvezet, melegség, puhaság, nyugalom, "anyával egyek vagyunk". Ettõl ne foszd meg , és nincs olyan mennyiség, hogy "KELL". Van hogy egyik szopinál többet, aztán kevesebbet szopizik.
A rövid szopi min. fél órát jelent. Az enyém soha nem végzett 5perc alatt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!Most a reggeli szopit már úgy csináltuk, hogy 1 cici, és ameddig kell neki!

1hónapos a kisfiam, és szinte mindíg én ébresztem, hogy egyen, Normális ez?

Nagyon jó kisfiú! kicsit hasfájós de akkor sem ordít,csak addig sírdogál míg ki nem jön a puki,kaki.Nem sír hogy éhes csak nyöszörög egy nagyon picit,ez van napközben.Este viszont 5 órát is aludna egyhuzamban ha nem ébreszteném.Viszont ha felébresztem 100-110ml-t is megeszik.Napközben úgy 50-80ml-között.Másnak is van ilyen babája?Normális hogy nem ébred fel arra hogy éhes? Els? babám!

Legjobb válasz: Ha a hasfájás kivételével jókedvû, gyarapodik ahogy kell, akkor nincs semmi gond. Azt nem írtad, hogy mekkora a babád. Az enyém 4,3 kg-mal született és volt olyan, hogy 1-2-3 hetes korában én ébresztettem fel 5-6 órás alvás után, hogy egyen már. A nagy súllyal született babák lusták általában:)

Ha a hasfájás kivételével jókedvû, gyarapodik ahogy kell, akkor nincs semmi gond. Azt nem írtad, hogy mekkora a babád. Az enyém 4, 3 kg-mal született és volt olyan, hogy 1-2-3 hetes korában én ébresztettem fel 5-6 órás alvás után, hogy egyen már. A nagy súllyal született babák lusták általában:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: 3650dkg-mal született, 3530dkg-mal hotam haza, most 4200dkg.
Szia. Az én fiam is este ritkábban eszik, van hogy hat óra tellik el a két etetés között, mégis szépen gyarapszik. Ha tudod egy-két napig hagyd a saját ritmusában enni, és mérd mennyit eszik. Ha kb. kilónként 150-et megeszik 24 óra alatt, akkor elég mennyiséget eszik, felesleges felébreszteni.
Az én kislányom kicsit sárga volt az elején (emiatt aluszékonyak), ezért kb 4-5 hetes koráig 3 óránként ébresztettem a doki utasítására éjjel-nappal. Õ 35/5 hétre született 2500g-mal.
A kérdező hozzászólása: Az én kisfiam egyántalán nem sárga.Mikor hazahoztam utánna már nem is sárgúlt be.A korházban is csak egy kicsit volt az.
Nekem pár nap múlva lesz 1 hónapos a babám. A védõnõ is azt mondta és a kórházban is azt mondták, hogy 6 órát hagyhatom aludni. Ha szépen gyarapszik a babád, akkor felesleges felébreszteni 5 óránál.

Mikor kezdhetek el tornazni? 1honapos a babam es szoptatok. Tenyleg elapad a tejem ha szopizas alatt neki alok tornazni?

Legjobb válasz: Szia. Én megvárt amíg eltelt 3 hónap a szüléstõl számítva és akkor kezdtem el tornázni. Elõször a Béres Alexandra Változz vissza dvd-jére, majd amikor azt már túl könnyûnek találtam áttértem egy másik lemezére, de csak a comb, fenék és has erõsítõ részét csinálom egy héten 3-4x. És mindig a délutáni szopi után megyek, pont a fenn említett tejsav miatt. Már másfél hónapja csinálom, és nálam nem okozott problémát, nincs kevesebb tejem. Üdv, 4,5 hónapos kislány anyukája

Szia. Én megvárt amíg eltelt 3 hónap a szüléstõl számítva és akkor kezdtem el tornázni. Elõször a Béres Alexandra Változz vissza dvd-jére, majd amikor azt már túl könnyûnek találtam áttértem egy másik lemezére, de csak a comb, fenék és has erõsítõ részét csinálom egy héten 3-4x. És mindig a délutáni szopi után megyek, pont a fenn említett tejsav miatt. Már másfél hónapja csinálom, és nálam nem okozott problémát, nincs kevesebb tejem. Üdv, 4, 5 hónapos kislány anyukája
Van egy könyv a címe:babamóka.olyan gyakorlatok is vannak benne babákkal ami kifejezetten jó tornázásra már 6 hetes kortól.2500ft
én is pont ezen agyalok, 3 hónaposak vagyunk és szeretnék még legalább 3 hónapig szopitatni. Én nem merek nekiállni tornázni vagy diétázni. Viszont szoktam napi fél órát hullahoppozni, attól talán lemegy a hasam. Nyárra szeretnék bikiniben mutatkozni.
Fokozatosan szoktasd hozza a testedet a tornahoz. Szerintem kezdd jo nagy setakkal (ha megteheted). Nem torvenyszeru, hogy elapad a tejed, de nem szabad a tornaval megeroltetni a szervezeted. Es arra is oda kell figyelni, hogy ne szoptatas elott tornazz, mert a torna soran tejsav keletkezik a szervezetben (az izomlazat is ez okozza), es annak az ize a tejben is erzodik.
Utolsó válaszoló vagyok. Diétázni és étel adagot csökkenteni viszont nem tanácsos, mert attól valóban kevesebb lesz a tej.
Szia! Én szülés után a 6 hetet megvártam és utána heti 3X járok aerobicozni.Utána olvastam egy angol cikkben, hogy nem csökken a mennyisége a tejnek és nem is érzi a baba a tejsavat, csak nem egész napos megterhelõ edzéseket kell csinálni, de azt egy gyerek mellet amúgy se lehet!
Az én babám 10 napos, kb. 1 hete tornázok, persze nagyon fokozatosan kezdtem, nehogy izomlázam legyen.Inkább csak nyújtó lazitó gyakorlatok, és has hát erõsités.10percel kezdtem, most fél óránál tartok, talán egy-két hét múlva séta aztán futás lesz. Tejem nem apad, sõt rengeteg van, mégegy babát tudnék etetni. De persze ez is egyénfüggõ, óvatosan kezd el és figyeld a tested. Üdv.

1hónapos a kisbabám és sajnos tápszeresek vagyunk. Csak az a baj hogy meg fogja a székletét és nem tud kakilni. Most a mi millumil Ha tápszert használjuk. Az szeretném kérni a segitségeteket hogy milyen tápszert vegyek a mi nem fogja meg neki?

Legjobb válasz: ezt a gyerekorvossal kell megbeszélned. de nálunk is volt olyan hogy nehezen kakilt és az orvos javasolta hogy itassak vele kamillateát decinként egy kocka cukorral jó feketére kellett fõznöm a teát. pár nap alatt helyre is jött. próbáld meg hátha segít. Nekem a gyógyszertári kamilla teát javasolta de attól hasfájós lett nekem a tescos vált be. 2,5hónapos a picim

ezt a gyerekorvossal kell megbeszélned. de nálunk is volt olyan hogy nehezen kakilt és az orvos javasolta hogy itassak vele kamillateát decinként egy kocka cukorral jó feketére kellett fõznöm a teát. pár nap alatt helyre is jött. próbáld meg hátha segít. Nekem a gyógyszertári kamilla teát javasolta de attól hasfájós lett nekem a tescos vált be. 2, 5hónapos a picim
A Milupa Fermentált tápszer pont erre a problémára való.
Utolsó vagyok. A cukros kamillateát én is próbáltam anno, sajnos olyan hasfájást kapott tõle a fiam, mint semmi mástól.
Nekem is a doki szorulása a cukros Kamilla teát javasolta! Próbáld ki! Az elsõ gyermekemnél a Mecsek tea cukorral vált be.
Tápszert kell váltani, nem cukros teával szórakozni. Beszéld meg az orvossal, úgyis õ fogja felírni a másikat.
Nekem is székrekedéses volt a kislányom. Ez a tápszer oldotta meg a problémánkat:) : http://www.egeszsegbolt.hu/termekek/8153/novalac_it_tejalapu.. Fel kell íratni a háziorvossal és úgy olcsóbb. Mivel speciális tápszer így 12 hónapos korig felírják. Nagyon szerette a babám, szívbõl ajánlom. Ennek a tápszernek köszönhettük, hogy megszûnt a görcsös hasfájás..
Nálunk is ugyanez a probléma volt csak az én babám a Beba Ha tápszert kapta és attol nem tudott kakilni. Nekünk a Baby Calm cseppek oldotta meg a problémát, ami valojában hasfájás ellen van de amiota ezt kapja minden nap van kaki és a hasa sem fáj, igy dupla öröm;) A kamilla teát én nem javaslom mert hosszu távon nem oldja meg a problémát ugyanis nem ajánlott az alkalmazása mert tönkreteszi bélbolyhokat és valoban komoly hasgörcsöket is okozhat.

1hónapos a kislányom. És a Milumil tápszert adom neki. Eláll a tápszer ha beteszem a hűtőbe?

Legjobb válasz: Maximum 3 óráig lehet hûtõbe tárolni én úgy tudom.

Maximum 3 óráig lehet hûtõbe tárolni én úgy tudom.

Kb.1hónapos cicáimnak gennyes a szeme, teljesen össze van ragadva és olyan, mintha meg lennének fázva. Mit tudnék velük kezdeni?

Már kammillával tisztogattam, szemkenőccsel is kentem nekik, hallottam, hogy a tiszta disznózsìr is segìt, de eddig semmi javulást nem látok! Mit tudhatnék velük csinálni még? :(

Legjobb válasz: Mindenképp vidd el állatorvoshoz, ez nem játék!!

Mindenképp vidd el állatorvoshoz, ez nem játék!!
Állatorvoshoz kell vinni õket, különben belepusztulnak a macskanáthába!
Feltétlenül állatorvoshoz kell menni! Ez nagy valószínûséggel vírusos betegség. Ne kenegesd zsírral a szemüket! És a kamilla sem ér ebben az esetben semmit.
Macskanátha, mondjuk nézze meg õket orvos!!
Állatorvos. De már egyszer feltette a kérdést, pár nappal ezelõtt, szinte biztosra veszem, hogy nem viszi el állatorvoshoz a cicákat. Annyira nem értem, ivartalanítás kellett volna, és akkor nem kell szenvednie ennyi pici lénynek...
"nem kéne"
Macskanathajuk van. Ne kend be zsirral. A kamillaval csak egy tunetet tuntetsz el, nem a betegseget. Vidd be oket meleg, szaraz, tiszta helyre! Kapjanak fereghajtot, az parszaz forint orvosnal. Allatorvoshoz vidd el oket. Par szaz forintert kapnak szurit. Ha nem csinalsz veluk semmit, tuti, hogy meghalnak.
Bocsanat, elirtam. Par ezer az oltas.
Na, mi lett velük??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!