Találatok a következő kifejezésre: 19hetes vagyok nem érzem a (4 db)

Miért nem érzem a kicsit? Ha baj lenne 19hetesen annak lenne tünete? Elhalásnál beindul a szülés, vagy észre sem venném máshogy, csak a mozgáshiányból?

19hetes vagyok a második törpével, kicsit lustácska, a 16.hétt?l érzem, hogy kalimpál odabent. A nagyobbikkal is mindig vártam két napot, ha esetleg nem jelentkezett, de ez elég ritka volt. Most nagyon nem akar aktivizálódni a kicsi. Kezdek nagyon aggódni, mi van ha valami baj van.

Legjobb válasz: 19 hetesen elõfordulhat még, hogy nem érzed minden nap a babát. Viszont abban nem tudlak megnyugtatni, hogy tüneted lenne, ha baj van. Nekem se volt 36 hetesen, CSAK nem éreztem 3-4 órája mozogni, mire beértünk nem volt szívhang. Mindenképp menj, s nézesd meg magad! Csak pozitívan gondolkodj, biztos csak lustizik kicsit!

19 hetesen elõfordulhat még, hogy nem érzed minden nap a babát. Viszont abban nem tudlak megnyugtatni, hogy tüneted lenne, ha baj van. Nekem se volt 36 hetesen, CSAK nem éreztem 3-4 órája mozogni, mire beértünk nem volt szívhang. Mindenképp menj, s nézesd meg magad! Csak pozitívan gondolkodj, biztos csak lustizik kicsit!
11.09 vagyok nagyon örülök, további sok boldogságot! :-) 38 h.km.
Nagyon örülök, hogy minden rendben, s nem kellett átélned azt a borzalmat, amit nekem! További boldog, s nyugis babavárást! elsõ válaszoló
A kérdező hozzászólása: Minden okés:D Azért remek a természettõl, hogy ha baj van azt sem jelzi, mi meg aggódhatunk.
jaj, csajok, muszáj itt taglalni a hullafoltokat, mikor szegény pont parázik ezerrel???? Gondolom már voltál a védõnõnél... minden okés??????
Kin jelentek meg hullafoltok? A sógornõdön???? Ezt nem értem...
ez a hullafoltok sztori sántít. :) annak nem ez lenne a jele, hanem vérmérgezés. de kérdezz meg egy orvost
szorítok hogy minden rendben legyen. Sajnos az elhalásnak nincs mindig jele, sógórnõm 26 hetesen veszítette el a babáját és úgy jöttek rá, hogy már megjelentek rajta a hullafoltok:S:S:S nem ijesztgetni akarlak, csak egy keserû tapasztalat családon belül:S:(
A kérdező hozzászólása: Most mintha, de ez még a puki is lehetett annyira "semmi" volt:S A fiam két napja jól meglovagolt, ezért is félek, mert a tíz kilójával jókat vetõdött, sajnos egyszer nagyot ugrott a pocakomra:( ezért is félek, nehogy az ütéstõl legyen gond, lepényleválás és hasonlók.
Szorítok, hogy ne legyen baj. Írd meg majd, hogy rendben vagytok és kalimpál a picur (mert biztos így lesz) :-) 3 gyerekes
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a két napos haladékot is túllépte. Az fix, hogy a kis lustit jól elporolom, mert rám hozza a frászt. Elvileg fél óra múlva lesz védõnéni, és beszélek vele, hogy beugrok egy szívhangra. Nem örülnék neki, ha egy 19hetes babát meg kéne szülni:S:S:S:S:'( mert gond van.
na jól van örülök. bakker, még én is úgy beparáztam! vigyázzatok magatokra! további jó egészséget kívánok!

19hetes vagyok és nem érzem a manóm mozgását, ez baj?

Egyébként most voltam uh és nagyon ari volt ahogy mozgot de én mégse érzem és ez 1kicsit elszomorít,ja és ? lesz az els? babóm.

Legjobb válasz: Meg egy-ket-harom het, es mar te is erezni fogod, ez egyaltalan nem baj!

Meg egy-ket-harom het, es mar te is erezni fogod, ez egyaltalan nem baj!
Bajnak nem baj. Van akinek vastagabb és van akinek véknyabb a hasfala. ennek tudható be hogy ki mkior érzi. No meg attól is függ mennyire figyelsz oda. Pl én már a 6ik héttõl itthon voltam mert veszéleztetett voltam és feküdnöm kellett nagyon ráértem.. :) és én már 16-17 hétben éreztem és addig is nagyon nehezen bírtam kivárni. Fogod még nyugi eleget érezni, még csendesíteni is fogod. Az én kismanóm már sokszor fájdalmakat is okoz.. annyira mozog. Lesz még ilyen is. :) Kitartás! 39 hetes 3 napos kismama
Nem baj, majd fogod, én is 20 hetesen éreztem elõszõr és azóta minden nap nagyon sokat mozog.Ugyhogy türelem. 26 hetes kismami
Szia! Ne idegeskedj mert érzi az én fiam (az elsõ) nagyon késõn "mozdult meg" és utána is alig alig éreztem néha mikor már nagyobb volt kb 30 hét körül picit lökdöstem finoman hogy itt vagy még fiam?? A második most vagyok vele terhes õ most 25 hetes olyan mint a mérgezett egér egyébként minden baba és terhesség más de azt tudom ha azon stresszelek hogy miért nem mozog annál jobban nem mozog. Dölj hátra egy kényelmes fotelba legalább fél órára simizd a pocid és beszélj hozzá téged már hall és meglátod ha csak rá figyelsz akkor "jelezni" fog neked!
Szia! Rajtam volt eleve egy kis úszógumi, és bevallom, igazándiból a 25. héttõl éreztem a Babát, de csak kicsit, aztán egyre jobban, ahogy nõtt. Ne aggódj! Van még idõd!
20. hétig akármikor érezheted
Abszolút befolyásolja. Nekem is széles a csípõm, így volt helye keresztben is tekeregni. Én asszem olyan 22 hetesen éreztem elõször, a keskeny csípõjû, nagyon vékony kolléganõm szintén elsõ babát már 16 hetesen. A doki szerint még a 24 is simán normális elsõ terhességnél.
A méhlepény is befolyásolhatja. Ha mellsõ fali, akkor késõbb érezheted.


19hetes kismamák! Nektek is ritkán mozog a babátok? Nagyon aggódom, mert már 2 napja nem érzem mozogni a babucimat. Ez ilyenkor még normális vagy valami baj lehet?

Legjobb válasz: Ne aggódj biztosan alszik!Nálam is volt ilyen elmentem dokihoz de nem volt semmi baj!Ha nyugtalan vagy akkor menj el egy uh-ra az orvosodhoz!Én amikor hanyatt feküdtem kinyújtott lábbal akkor alig észre vehetõen megmozdult mert kényelmetlen volt neki!

Ne aggódj biztosan alszik!Nálam is volt ilyen elmentem dokihoz de nem volt semmi baj!Ha nyugtalan vagy akkor menj el egy uh-ra az orvosodhoz!Én amikor hanyatt feküdtem kinyújtott lábbal akkor alig észre vehetõen megmozdult mert kényelmetlen volt neki!
Gondolom, még nem is régóta érzed, hogy mozog a pici. Úgy értem, talán csak 1-2 hete. Én a 18-19. hét környékén éreztem elõször, hogy mozog. De ez még csak olyan kis gyenge, bizonytalan valami volt, alig érezhetõ. Szerintem azért lehet, hogy 2 napja nem érzed, mert még õ nem olyan nagy és nem mozog erõsen. Én az elsõ után napokig nem éreztem. Még elég kicsi ahhoz, hogy ha nem éppen arra koncentrálsz, hogy mozog-e és nem vagy ellazulva, akkor észre sem veszed. Persze megnyugtatásként talán érdemes beszélni a dokiddal, de szerintem nem lesz gond, ez normális dolog. Minden jót nektek!
Ma töltöm a 19. hetet és én is alig érzem Õt, és azt is csak nagyon ritkán. Inkább csak kis buborékokat érzek a pocimban, hol jobb oldalon, hol baloldalon, vagy épp egészen lent.
Én is csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz. Én hétfõn töltöm a 20-ik hetet, kb. 1-2 hete érzem a babuci mocorgását (kis lufikat), de ebbõl csak 2-3-szor éreztem intenzíven, amúgy csak néha, véletlenül. Úgy tûnik, hogy a háton fekvés nem tetszik nekik, mert akkor érezhetõ jobban. Nyugodj meg, most még van elég helye. Majd néhány hét múlva... rendezkedik majd rendesen :-)
En ma toltottem a 20. hetet, de eleg intenziven erzem reggelente, hogy a holyagomat rugja, ez nem tul kellemes. Amugy napjaban 4x-5x erzem, hogy mozgolodik.
Szia, én is 19 hetes vagyok, de nekem is szokott néha lustálkodni, de ez természetes, ne izgulj :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!