Találatok a következő kifejezésre: 19hónapos a és (5 db)

Mikor érdemes adni a gyereknek probiotikumot? Hogyan és meddig kell adni? Milyet használtok? 19hónapos a kislányom.

Legjobb válasz: Soha nem adtam nekik gyógyszereket sem homós szereket. Természetes vitaminokat kaptak,és sok tejet,tejterméket.

Soha nem adtam nekik gyógyszereket sem homós szereket. Természetes vitaminokat kaptak, és sok tejet, tejterméket.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de nem ezt kérdeztem!
ha beteg volt, antibiotikumot szedett, hasmemenése s volt, de ha nincs senmmi baja, akkor feleslegsen nem kel
Antibiotikum szedése esetén mindenképpen kell! Hasmenés, hasfájás, gyomorvírusok esetén is szokták ajánlani, mivel olyankor kiürülhetnek a szervezet természetes bacijai. Immunerõsítésre is lehet használni, sorozatos betegségek vagy közösségbe kerülés elõtt. Rengeteg féle van. Az a lényeg, hogy minél magasabb csíraszámút válassz. A Normaflore emiatt nem ér semmit, mivel az a legalapabb, mégis azt ajánlgatják mindenhol, mert agyon van reklámozva. Szerintem a Lactív Baby és a Bonolact Pro+Kid nagyon jók, de ezeken kívül is van még rengeteg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Együtt fürdés.19hónapos a babám és lehet-e együtt fürödni?

Legjobb válasz: Miért ne lehetne.A lányom ijen idöden külön élvezte.

Miért ne lehetne.A lányom ijen idöden külön élvezte.
Szia!A nagylányom 6 hónapos kora óta fürdött az apjával.:)
Én eggyüt fürdök a 2 éves, és a másik majdnem 4 évesemmel:) mind a kettõ lány .és hamarabb készen vagyunk.Bár már nem sokáig mert nem fogunk elférni:-))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Én is sokszor fürdök együtt a 6 hónapos kisfiammal. Nagyon élvezi. Anno szüleimmel is fürödtem együtt, meg tesómmal persze.
4 hónapos volt a kisfiam, amikor elõször fürdött velem, rá egy hétre az apjával. Miért ne lehetne? Nagyon élvezik! A babaúszáson is együtt fürdik sok mama és baba, attól sem lesz bajuk.
A lányom 4 hónapos kora óta fürdik az apjával is és velem is. Pár hónapja kizárólag akkor ül be a kádba, ha apa is benn ül. Most 2, 5 éves és nagyon apás! Miért nem lehetne, semmi baja nem lesz. Mondjuk ha elkapna egy lábgomba, vagy hüvelygomba nem ülnék vele egy vízbe.
Mi is 4 hónapos kórtól együtt fürdünk. Hol apával, hol velem fürdik a kislányunk. Annyira élvezi! :)

19hónapos a lányomkb 11kg és 82cm. Az a problémám hogy semmit nem akar megenni. Amikor leülünk enni és megkapja az első falatot nem rágja össze és tartogatja a szájába. Ilyenkor mit lehet tenni? A testsúlya és hossza miatt is aggódom szerintem kevés.

Legjobb válasz: Szerintem teljesen rendben van. Kislányom 2 hónap múlva tölti a 3 évet és 11 kg, 90 cm. Pedig õ sokat is eszik, ilyen az alkata. Én a helyedbe reggelire kiraknék egy tányérra falatkákat, hátha úgy jobban enne.

Szerintem teljesen rendben van. Kislányom 2 hónap múlva tölti a 3 évet és 11 kg, 90 cm. Pedig õ sokat is eszik, ilyen az alkata. Én a helyedbe reggelire kiraknék egy tányérra falatkákat, hátha úgy jobban enne.
A súlyával nincs gond fiam 10, 5kg volt mikro 82cm volt. Õ sem nagy evõ. Ajnálom, hogy add bölcsibe az nagyon jöt tesz. Fiam ott szinte zabál, itthon meg ma konkrétan pár falat bulátán kívül semmit de semmit nem evett.
Kicsit off, de kíváncsi leszek én is a válaszokra. Az én lányom 2 éves múlt és 10, 5 kg. Õ sem eszik rendesen, ha megszakadok sem eszik többet. Már multivitamint is adok neki, az sem hozza meg az étvágyát. Egy evésre ha megeszik 5 falatot, már sokat evett. A gyerekorvos szerint eleget eszik, szerintem meg nem. De szól, ha éhes, akkor is kb. 5 falatot eszik. Vannak kedvenc ételei, de abból sem eszik többet.
Egy átlagos 19 hónapos kislány 11, 2 kg és 81 cm. http://www.vitalitas.hu/ismerettar/babalex/blhh2ossznov.htm
Szia! Vannak ilyen korszakok... Ilyenkor én sok kedvencét vettem elõ a fiamnak! Mindegy mit de egyen úgy voltam vele! Volt ilyenkor mindennap muffin, palacsinta, a tyúkhúslevest imádja 2 naponta fõztem a sárgarépát megfogta és elszaladt vele a fõt hússal ugyanúgy... Ha leakartam ültetni úgy nem ment! Mindig a kedvence készült el ilyenkor... Én is kész voltam tõle, hogy csak annyit és keveset eszik, nekünk ez volt a megoldás... Szidtak a nagyszülõk hogy futva eszik a gyerekem sosem tanul meg asztalhoz ülni (ha neked is valaki hasonlót mondd el ne hidd) ha úgy akar enni egyen úgy... Most 3 éves a Fiúnk ott ül velünk míg ebédelünk vacsizunk nem áll fel. Nem ovis nem bölcsis, nem ott tanulta csak ráállt, hogy közénk ül enni... Most hogy beteg volt (kruppos ami 1 hétig el se múlt róla)ágyba kapta a reggelit ebédet vacsorát meg az uzsit is ha evett... Most meggyógyult már csak hurutosan köhög de nagyon bejött neki az ágybareggeli kakaóval... most majd megint kicsalogatom asztalhoz hogy segítsen megkenni a kenyerét vajjal, töltse ki a kakaót tegye a mikróba... Rá lehet õket venni szépen lassan sok mindenre..


19hónapos a kisfiam és kezd romlani a fenti négy foga. Az a baj, hogy nem bírom leszoktatni a cumisüvegről meg a teázásról pedig iszik pohárból is de mégis a cumit kéri. Van valami kezelés ami megállítaná a romlást?

Legjobb válasz: tudom sokan majd megint lehurrognak de én soha nem adtam a fiamnak cukros teát,vizet iszik egész pici kora óta ,cukros üditõt se kap,csokiból se táblaszám bár azt mindenap ehet.szerintem azon mulik hogy pici korátol hogyan szoktatod.Mi 15 hónaposan eldobtuk a cumisüveget,azóta pohárból bögrébõl iszik mindent

tudom sokan majd megint lehurrognak de én soha nem adtam a fiamnak cukros teát, vizet iszik egész pici kora óta , cukros üditõt se kap, csokiból se táblaszám bár azt mindenap ehet.szerintem azon mulik hogy pici korátol hogyan szoktatod.Mi 15 hónaposan eldobtuk a cumisüveget, azóta pohárból bögrébõl iszik mindent
Szia.Tudom hogy most sokan megköveznének, de egyet tudok mondani vedd el a cumisüveget és kész.Ne a gyerek irányítson.A rossz fogakról meg annyit hogy az unokaöcsink 5 éves, cumisüvegezik, a fölsõ fogsora az ínyéig van rohadva, és 3-4 havonta jár vele az annya fúratni.Olyankor a doktornõ kifúrja a fogcsonkokat, mert mindig begyullad neki, és út kell, hogy az a rengeteg genny kifollyon.Nagyon-nagyon megszenved szegénykém, de az annya nem látja be hogy el kell venni a cumisüveget és kész.Nekem a lányom csak cumizott, de mikor láttam hogy a fogai kezdenek elfordulni, fogtam, és kidobtam a cumijait, persze vele, és megbeszéltük hogy miért nem jó a cumi.egy este volt sírás, de azóta sem.Akkor volt 20hós a lányom.Kitartás.
szia! az én kisfiam is ennyi idõs lehetett amikor elkezdtek neki elszinezõdni a fogai. Szintén a cumisüvegtõl. Pedig Ahogy kibújtak a fogai mostuk neki. Most öt éves, és nagyon fekete neki a felsõ négy foga, de az érdekes az, hogy azok nem fájnak hanem a hátsó fogakkal kellett elvinnem fogorvoshoz, mert fájdalmat azok okoznak neki. De akár milyenek is akár az elsõk, akár a hátsók nem húzza ki addig míg alatta nem látja a maradandó fogat mert akkor össze-vissza nõnek majd ki. Bár ti még az elején vagytok, kérd ki a fogorvos véleményét, hátha tud valami biztatót mondani. MI már közel vagyunk a fogváltáshoz, de már nem is bánnám mert sokszor úgy sajnálom, hogy szenved a fogaival:(
szerintem mi hamarab szoktasd le a cumisuvegrol meg a teazasrol.Tudom furanak hangzik , de rosz vege lesz.Nalunk mar 2, 5 eves a kislany es elmalodtal elol a kis fogai eleg reg.Gyakran begyullad neki, sot genyes is , aztan jon a sok antibiotikumos kezeles es a fajdalom , a siras es ezek mint a teazastol meg a cumisuvegbol.Nehez volt leszoktatni, leginkab ejszaka hianyolta.Megeredt es a tea nelkul csak nehezen aludt visza.Majd megszakadt a szivem annyit sirt , de aztan visszaaludt.Maig is sajnalom, hogy nem szoktatam le hamaram , mert szegenykemnek a fogaiba kerult es meg sok van a fogai cserelodeseig.A te dontesed , hogy megsiratatod most egy kicsit vagy kesobb jarod vele a fogorvost es hozza meg a rengeteg gyogyszeres kezeles.
sziasztok!Az én kisfiamnak is rossz a fogai elõl pedig nem cumizik, nincs cumisüveg úgyanazt eszik-iszik amit a nagy fiam Õ 6-dik éves és még mindig gyönyörûek a fogai.Megmutattam a fogorvosnak és azt mondta, hogy genetikailag örökölte.Annyit tudok tenni, hogy mosom neki a fogait.jó lenne ha leszokna a cumis üvegrõl.Vegyél neki varázs poharat amibõl szívni kel a folyadékot és szép lassan vedd el tõle a cumisüveget.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Van neki kb.3féle pohara de ahogy megvettem ott áll a szekrényben, mert nem akar inni belõle gumis a szívókája.Probálkozunk tovább hátha sikerül leszokni a cumisüvegrõl.
Vedd el tole a cumit, meg a teat is, adjal neki csak vizet, maximum reggel este kakao vagy tej. Kesz. En ismerek egy fiut es elol nem nottek ki a maradando fogai. Nincs foga a sracnak. Ha hiszed ha nem. Az anyja csak es kizarolag a szorpiket meg a teacskat meg a cumikat adta a szajaba. Ne is haragudj de nem tudod leszoktatni a cumisuvegrol meg a teazasrol? Mert nem is akarod! Azt gondolod hogy ha szomjas lesz akkor nem issza majd meg a vizet? Ha ezt gondolod akkor tevedsz. A cumisuveget pedig egyszeruen tuntesd el es mondd meg neki hogy elvitte a CICA. Te mennyire lennel boldog ha a szuleid ezt tettek volna veled, es mondjuk elol nem lennenek fogaid??????

Kétségbe vagyok esve! Mi lesz így a továbbiakban? 19hónapos kisfiam, nagyon rossz, szófogadatlan, és mindent az ordítással próbál elintézni.

leírom miket csinál.kiváncsi vagyok a véleményetekre, én túlzok vagy valami tényleg nem oké?vagy a ti gyereketek is ilyen?

Legjobb válasz: Egy tipp: Ha mész a pékségbe, jól be kötöd a babakocsiba nem fog szét esni. És nem kapja meg amit akar. Ha üvölteni akar üvöltsön. De ne foglalkozz ilyenkor vele. Ez hiszti. Én is pontosan így csináltam ment 1-2 napig és vége lett.

Egy tipp: Ha mész a pékségbe, jól be kötöd a babakocsiba nem fog szét esni. És nem kapja meg amit akar. Ha üvölteni akar üvöltsön. De ne foglalkozz ilyenkor vele. Ez hiszti. Én is pontosan így csináltam ment 1-2 napig és vége lett.
Ne engedj az akaratának, mert késõbb sokkal rosszabb lesz. Ha ordít, ne figyelj rá, tehát ne legyen közönsége és ordítson. Pár nap és helyreáll a rend, csak ne hagyd magad! És legyél következetes. Ha egyszer nem, akkor az holnap is legyen nem!
Engedékeny és következetlen vagy vele, ezért pontosan tudja, hogy ha kellõen hangosan ordít, úgyis megteszed, amit el AKAR érni, csak hogy elhallgasson végre. Nevelési hiba.
A kérdező hozzászólása: én ha nemet mondok ahhoz tartom is magam, de képes egy teregetést végig ordítani, pl. és a pékséges kiflis dolog meg úgy van, hogy kinnt mondom neki, hogy bemegyünk és kap kiflit, és amíg oda nem adom neki, (ki kell fizetni, netán sorba állni)ordít. én nemtudom mit tegyek.
ne figyelj oda rá. És nem kap kiflit.
szia, ez sajnos ezzel jár, sokat üvölt. aztán majd egy idõ után rájön szépen, hogy felesleges. egyre kevesebb ideig fog üvölteni, ha szépen ráhagyod. esetleg utána, ha lecsillapodott, meg lehet vele beszélni, hogy most mi is történt, és mi lett volna a helyes. Illetve ha jól viselkedik, akkor mindig nagyon meg kell dicsérni, ha valamit megtesz, amit kér, akkor szintén, de ha jön a hiszti, akkor következetesen levegõnek kell nézni. hidd el, ez beválik, és csak ez válik be.
amit kér=amit kérsz
A kérdező hozzászólása: ja, és miért csak velem csinálja? a nagyiéknál jó gyerek. nem szeret?
uggyan. pont azért csinálja, mert te vagy neki a referenciapont. arra kíváncsi, te mit engedsz meg, és mit nem. a többiek ebbõl a szempontból nem érdekesek, ezért velük nem is szórakozik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!