Találatok a következő kifejezésre: 19. nap peteérésem. Volt nyálkám (2 db)

19. nap volt peteérésem. Volt nyálkám is és a hőm is felment. előző este voltunk együtt a férjemmel, és másnap volt a peteérés. Sikerülhetett?

a h?m 36,9

Legjobb válasz: Remélem olvasod még a választ:o)Persze hogy sikerülhetett,mert a hím ivarsejt 72 óráig fogamzóképes és ezt az idöt simán kivárja a hüvelyedben,még fürdéstöl függetlenül is!! Nagyon szorítok Neked!!:o)

Remélem olvasod még a választ:o)Persze hogy sikerülhetett, mert a hím ivarsejt 72 óráig fogamzóképes és ezt az idöt simán kivárja a hüvelyedben, még fürdéstöl függetlenül is!! Nagyon szorítok Neked!!:o)
A kérdező hozzászólása: nagyon rendes vagy köszi szepen

Volt egy kis tejszerü folyásom és vele együtt egy picike nyálka is. ez a 19. napon volt. Most akkor ez peteérés vagy nem?

lehet a tejszerü folyás és a nyálka egyszerre? mert nekem egyszerre volt. és mindkett? ici pici volt. amit leirtam ez a 19. napon volt és most a 21.napon vagyok és a h?m még nem is emelkedett. akkor most ez nem is volt peteérés?

Legjobb válasz: Peteérés után az alaphõnek (36.1-36.5) emelkednie kell 37 fok körülire, így valószínûleg csak próbálkozott a szervezeted, de péd még nem volt!

Peteérés után az alaphõnek (36.1-36.5) emelkednie kell 37 fok körülire, így valószínûleg csak próbálkozott a szervezeted, de péd még nem volt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!