Találatok a következő kifejezésre: 19. nap peteérésem. Volt (17 db)

Ma vagyok a 19. napon és a hőm alapján még nem volt peteérésem. Pedig a múlt hónapban a 16. napon volt és akkor nagyon fájt is a hasam. De most semmi. Már nem is lesz akkor?

Legjobb válasz: Vagy már babás vagy? Csak azért mert én mindig megérezttem ha peteérésem van,egyik hónapban ki maradt,volt is minden bajom,de akkor jött a baba,ezért nem éreztem mert amikor peteérésem volt már ott vártak rá a "fiúk" igy ideje nem volt a petének érnie..... : )

Vagy már babás vagy? Csak azért mert én mindig megérezttem ha peteérésem van, egyik hónapban ki maradt, volt is minden bajom, de akkor jött a baba, ezért nem éreztem mert amikor peteérésem volt már ott vártak rá a "fiúk" igy ideje nem volt a petének érnie..... : )
szerintem lehet még... nekem az elmúlt hónapvan a 31. napon (mensi helyett) volt. és arra 14 nappal jött csak meg.
A kérdező hozzászólása: Remélem, mivel pont most kezdene beállni a ciklusom.múlthónapba 33 napra jött meg, de elõtte 39-40 naposak voltak a ciklusaim.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem.legalábbis nincsenek tünetek.
Nekem sem voltak... drukkolok

14. Napon 12 mm tüszõböl lesz még valami 19. Napon? Volt már valakinek 19-20. ik napon peteérése?

Legjobb válasz: Nekem egy ilyen kesoi peteeresbol lett a lanyom:-)

Nekem egy ilyen kesoi peteeresbol lett a lanyom:-)
A kérdező hozzászólása: Akkor még van remény kedden szerdán inszemre, de szerintem már hétfõn megreped :-(
Ha most 12mm.es annak még 5-6 nap mire megrepedhet.
A kérdező hozzászólása: Sajnos kedd már késõ volt!

19. nap volt peteérésem. Volt nyálkám is és a hőm is felment. előző este voltunk együtt a férjemmel, és másnap volt a peteérés. Sikerülhetett?

a h?m 36,9

Legjobb válasz: Remélem olvasod még a választ:o)Persze hogy sikerülhetett,mert a hím ivarsejt 72 óráig fogamzóképes és ezt az idöt simán kivárja a hüvelyedben,még fürdéstöl függetlenül is!! Nagyon szorítok Neked!!:o)

Remélem olvasod még a választ:o)Persze hogy sikerülhetett, mert a hím ivarsejt 72 óráig fogamzóképes és ezt az idöt simán kivárja a hüvelyedben, még fürdéstöl függetlenül is!! Nagyon szorítok Neked!!:o)
A kérdező hozzászólása: nagyon rendes vagy köszi szepen

Volt egy kis tejszerü folyásom és vele együtt egy picike nyálka is. ez a 19. napon volt. Most akkor ez peteérés vagy nem?

lehet a tejszerü folyás és a nyálka egyszerre? mert nekem egyszerre volt. és mindkett? ici pici volt. amit leirtam ez a 19. napon volt és most a 21.napon vagyok és a h?m még nem is emelkedett. akkor most ez nem is volt peteérés?

Legjobb válasz: Peteérés után az alaphõnek (36.1-36.5) emelkednie kell 37 fok körülire, így valószínûleg csak próbálkozott a szervezeted, de péd még nem volt!

Peteérés után az alaphõnek (36.1-36.5) emelkednie kell 37 fok körülire, így valószínûleg csak próbálkozott a szervezeted, de péd még nem volt!

Júni 1. -én volt utolsó mensi elsö napja. Tudom, hogy 19. -20. -án volt peteérésem. (ovu teszt) Össze is jött a baba. Akkor a baba is valószínü, hogy márcvius végén érkezik?

Márc.13 ra vagyok kiírva,ha kivárja.Ìgy elképzelhetö,hogy márc.végén jön.Ugye??

Legjobb válasz: Szia!Nekem júni 8.-a volt az utsó elsõ napja,márc 15.-re vagyok kiírva a kis forradalmár csajjal:)a doki szerint nem fogja kivárni,fõleg ha jönnek a frontok.tegnap voltam nála,külsõ méhszáj 1 ujjnyira nyitva,még 2 hetet saccolt nekem. nem írtad,mennyi idõs a lányod,de ahogy a környezetemben körülnézek,ha az elsõ kislány,sokkal könnyebb elfogadtatni vele a picúrt,csak amennyire lehetséges,be kell vonni mindenbe,ami a babával kapcsolatos.biztos õ is imádni fogja,és nem lesz féltékeny.könnyû szülést kívánok,és NYUGI:)

Szia!Nekem júni 8.-a volt az utsó elsõ napja, márc 15.-re vagyok kiírva a kis forradalmár csajjal:) a doki szerint nem fogja kivárni, fõleg ha jönnek a frontok.tegnap voltam nála, külsõ méhszáj 1 ujjnyira nyitva, még 2 hetet saccolt nekem. nem írtad, mennyi idõs a lányod, de ahogy a környezetemben körülnézek, ha az elsõ kislány, sokkal könnyebb elfogadtatni vele a picúrt, csak amennyire lehetséges, be kell vonni mindenbe, ami a babával kapcsolatos.biztos õ is imádni fogja, és nem lesz féltékeny.könnyû szülést kívánok, és NYUGI:)
Nekem 2008 június 1-én volt az utolsó mensim elsõ napja, és 20069. március 8-ra volta, m kiítrva, akkor született a lányom. Nekem tuti 14-15 e kürök volt peteérésem, mindig érzem, fájni is szokott. UHon meg mindig március 5-ét írtak.
2009, kiírva, körül bocsi elõzõ
Szia! Nekem is 2009. június 1. volt az utolsó menstruáció elsõ napja, és minden uh leletre a március 8at írták rá, annak ellenére, hogy szinte egész végig nagyobb volt a baba. Az én ciklusom is 28 napos, így tuti 15én volt a peteérésem. Nekünk is egy 2 éves lányunk van, most fiút várunk. Én nagyon szeretném már, hogy megszülessen, várjuk nagyon. Fõleg azért, hogy mire jön az igazi tavasz tudjunk sokat kint lenni, bár a nagy büdös Budapesten lakunk :(. Hogy érzed magad? Nekem viszonylag sokat mocorog még mindig, a hátam is csak tegnap óta fáj, igazi jóslóm 1 hete nem volt, csak gyenge menstruációs fájdalom. Szóval nekem tuti sok idõ még.
A kérdező hozzászólása: Nekem már hónapok óta fáj mindenm.A hátam e´s a két lapockám között föleg.Sokat keményedek, na meg mikor a trónörökös rányom valamire úgy beleszúr épp a fenekembe vagy a combomba, hogy nem bírok tovább lépni...... Èn kicsit félek töle hogy is lesz a 2 gyerekkel, mert segítségem nincsen, a férjem egész nap dolgozik.... Egy hete voltam dokinál akkor ö mondta a méhszáj felpuhult, de még zárt. Nem tudom mennyi lehet hátra......Majd meglátjuk. Mink Németországban lakunk.

Eddig mindig a 18-19. napon volt peteérésem (ha volt) és 33 napos ciklus, most clostyval mikorra várhatom a nem vártat?

Mert most 16.napra tette és 5-én jött meg utoljára ,így is 33 napot vegyek vagy a peteérést?l számítva 14 napot?

Legjobb válasz: Clostyvan nekem pé után 14 napra jön meg. De ha gondolod a 33. napi tesztet már tuti választ ad. Drukkolok:))

Clostyvan nekem pé után 14 napra jön meg. De ha gondolod a 33. napi tesztet már tuti választ ad. Drukkolok:) )
Szia! Ha a 16-ik napon volt pé-d, akkor szerintem a 30-ik napra nem várhattad volna. Tehát az tegnap volt. Talán már kimutatná a teszt. Drukkolok! Írd meg az eredményt!! Mióta szeded a clostit?
A kérdező hozzászólása: elsõ hónapom:) eddig még nem jött meg de nem merek tesztelni:( rossza az 1 csíkot látni, nem esik jól:( szerintem majd vasárnap fogok de ide megírom hogy mi van:) tüneteket nem érzek bár mielõtt megjön ilyenkor már olyan mintha le akarna szakadni a méhem de most semmi!Bár nem merek hinni neki tegnap fehér folyásom volt, pedig eddig a clostitól vizes volt! A gyomrom fáj pár napja meg este feljön a savam ! Tegnap nagyon nyilallgatott lent , de azóta semmi! 2 napja picit esett a hõm 2 tizedet és azóta még mérni sem merem:( tiszta "hülye" vagyok nem:) ?
Második vagyok! Szerintem nyugodtan csinálhatsz tesztet, mert kimutatná már. Csak azért, mert nekem is a múlt hónapban volt az elsõ clostis hónapom és elég erõs tüneteim voltak a ciklus közepétõl. A mensi elött is. Nagyon reménykedtem, de sajna megjött. Mondjuk nem az orvosság miatt nem sikerült, hanem azért, mert férjem nem volt itthon a pé-kor. :( Szóval szerintem azért, hogy megnyugodj csinálj egy tesztet. Szerintem nagy esély van a pozira, de nem kiabálom el. :)
A kérdező hozzászólása: köszi, de még nem merek:(( majd jövõhéten:D pedig van egy csomó tesztem itthon, de feléjük sem megyek:) én valahogy nem tudnám elhinni hogy sikerült, pedig mi jókor voltunk együtt!de nem tudom:(

34 naposak a ciklusaim, 19-20. nap körül volt a peteérésem, ma vagyok a 30. napon. Mikor mutatja ki a teszt ha sikerült teherbe esnem?

2-3 napja enyhén pecsételgettem, de akkor még egyéb tünet nem volt. Mostanra feszül kicsit a mellem és mindjárt megjön érzésem van hol er?seben, hol gyengébben.

Legjobb válasz: Nálam öt nappal azután, h nem jött meg már kimutatta a terhességet mindkét gyereknél. Persze ha negativ a teszt és még mindig nem jön meg, újabb 5-7 nap múlva érdemes új tesztet csinálni.

Nálam öt nappal azután, h nem jött meg már kimutatta a terhességet mindkét gyereknél. Persze ha negativ a teszt és még mindig nem jön meg, újabb 5-7 nap múlva érdemes új tesztet csinálni.
Nekem PÉ után 10nappal kimutatta egy 10es érzékenységû teszt a babát. 25-ös(Gabriel) már a Pé utáni 14.napon erõsen + lett.
A kérdező hozzászólása: Ja! Kb 1 hete puffadt a hasam...
A kérdező hozzászólása: Beágyazódás? Terhes vagyok?
Na és mikor volt aktus? Ez a leglényegesebbbbbb. Én igen is így éreztem a beágyazódást ahogy te leírtad.
A kérdező hozzászólása: 16-án és 19-én, de most nincs hányinger jelenleg, bár volt már az is...
Lehet baba.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ja! Nem pontosan írtam le... Kb. az elsõ "akciónk" utánhoz képest 1 hétre volt a nagyon fájós felfázós érzésem... Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Sajna nem az volt... :(

Az alaphőm 35.7. 14. napon volt a peteérésem, majd a hőm folyamatosan emelkedett 36.6-ra. Ma reggel leesett 35.8-ra, majd folyamatosan emelkedik, jelenleg 36.9. Ma vagyok a 19.napon, nem lehet hogy ma ágyazódott be a baba?

A ciklusom 25 napos szokott lenni, és ebben a hónapban kezdtem el szedni a barátcserjét. A hasam folyamatosan szúrkál, állandóan nyomást érzek. Szerintetek?

Legjobb válasz: Csak a ma reggeli számít. Azóta hiába méred és hiába emelkedik, az semmit nem jelent. Egyébként bármi lehet, de a napközbeni hõdet ne vedd számításba.

Csak a ma reggeli számít. Azóta hiába méred és hiába emelkedik, az semmit nem jelent. Egyébként bármi lehet, de a napközbeni hõdet ne vedd számításba.
3.vagyok. Kedves Kérdezõ! Ma reggel mennyi lett a hõmérsékleted?
A kérdező hozzászólása: Együtt érzek veled:( Nekem ma is 36.6 volt reggel. Nem jött meg nagyon korán? Nem te is ott jársz ahol én? Mármint idöben?
Bármi lehet, de ennyibõl biztosat mondani még nem lehet.
Szia! Ugyan ebben a helyzetben vagyok és én sem értem. Eddig 36, 9 volt a hõm a peteérés után és egy hétre rá, ma reggel 36, 4-re esett vissza. Még egy hét lenne a mensiig is. Nem értem. Mi lehet?
A kérdező hozzászólása: Szia! Felment 36.6-ra. Köszönöm az érdeklõdésedet, aranyos vagy jól esik.
A kérdező hozzászólása: Neked?
Szia! Ma reggel megjött a menstruációm:(, ezért volt a hõcsökkenés. Hát ilyen az, amikor az ember szervezete szórakozik vele :) . Hát itt a következõ hónap. Megint eseménydús lehet :) )).
Igen azt hittem ott járok, de ezek szerint még sem. A görbém is elég rendesen becsapott. Csak 6 napig mutatott magasabb hõmérsékletet.

Ha 19. napon volt peteérésem, akkor ha esetleg sikerült mikor tesztelhetek?

Egy tesztet ma reggel csináltam(Lillyt), sajnos negatív lett. Még nem jött meg. Az utolsó menstruációm Szeptember 19.-én volt.

Legjobb válasz: Jelenleg ott tartok, hogy van egy kis nyúlós kis valamim. Egész nap wc-re rohangászok, olyan érzés mint amikor meg akar jönni....de sajna ma megint lement a hõm 36,12-re ami nem túl jó jel. :(((( ilyenkor a beágyazódás mikorra tehetõ?

A kérdező hozzászólása: Jelenleg ott tartok, hogy van egy kis nyúlós kis valamim. Egész nap wc-re rohangászok, olyan érzés mint amikor meg akar jönni....de sajna ma megint lement a hõm 36, 12-re ami nem túl jó jel. :(((( ilyenkor a beágyazódás mikorra tehetõ?
A kérdező hozzászólása: Bocsi 36, 2-re
Akkor az azt jelenti, hogy pár napon belül kellene nem megjönnie, ugye? Ha nem jön meg, akkor tesztelj megint! Szerintem túl korai volt az elsõ tesztelés. Kitartás!
Szia! Azt ajánlom, számítsd ki a http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator alapján. Nekem segített, elsõ próbálkozásunkra összejött és a terhesség már két nappal a mensi várt idõpontja elõtt teszttel kimutatható volt. Várj pár napot és tesztelj újra, mondjuk hétfõn-kedden.
Bocsi, lemaradt az aláírás három és fél hetes kismama
Szia! Ha tudod hogy a 19. nap volt a pé-d, akkor rá 14 napra tesztelj szerintem, akkor már (talán) mutat valamit. Van akinek elõbb van akinek késõbb! Drukkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!