Találatok a következő kifejezésre: 19. nap peteérésem (35 db)

30 napos ciklusnál 18-19. napon peteérés. Van ilyen? Én mindig úgy tudtam, hogy közép időben van tehát 15-16. napra számoltam.

Legjobb válasz: Én mini mikroszkóppal nézem, nem a teherbeesés miatt, csak ellenõrzöm, és jó látni, hogy a testem jól mûködik, de nekem is a 19 nap környékén van. Olyankor a rajzolat csupa páfrányos, a 15. napon meg semmi! Van ilyen, nem vagyunk egyformák.

Én mini mikroszkóppal nézem, nem a teherbeesés miatt, csak ellenõrzöm, és jó látni, hogy a testem jól mûködik, de nekem is a 19 nap környékén van. Olyankor a rajzolat csupa páfrányos, a 15. napon meg semmi! Van ilyen, nem vagyunk egyformák.
Persze, hogy van, rengeteg verzió van. Nekem meg éppen korábban szokott lenni, 11-12. nap körül.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Ma ovu teszttel egyértelmûen pozítiv és a 18.napom!Tényleg van ilyen!:-)
Nekem is így volt, és sikerül teherbe esni.A lényeg, hogy tudd mikor van, és legyetek együtt minál többet!
A kérdező hozzászólása: Köszi, rajta vagyunk az ügyön!:-)
A kérdező hozzászólása: Szerintetek ha ma hajnalban eggyütt voltunk ma még eggyütt legyünk?( Szerintem már nem kell)

Peteérés után 19 nappal már érdemes megpróbálni reggel egy tesztet?

Legjobb válasz: IGEN!!! persze, ha tuti, hogy 19 napja volt peteérésed... a nagykönyv 18-at ír :)

IGEN!!! persze, ha tuti, hogy 19 napja volt peteérésed... a nagykönyv 18-at ír :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Igen, írtóra szúrt a jobb petefészkem, tutira akkor volt... Holnap reggel akkor tesztelek.

Melyik jelezhette a peteérést? 12-15. napig telesen átlátszó tojáfehérjeszerű nyúlós, ragadós vagy a 19. napon krémes tojásfehérjesterú nyák. A ciklusom átlag 28 naposak, de inkább 30-32 napos

Legjobb válasz: Szia, rájöttem mikor már elküldtem a kommentet, hogy mindkettõt te írtad. Most olvastam a babatervezõk oldalán, hogya tojásf. után a krémes tojásfeh.folyás elõfordul kb peteérés után egy héttel. Így akkor valószínû hogy elõbbinél van a peteérés, illetve azt írja hogy a kettõ között pedig száraz, mert peteérés után elvileg így van. Sok sikert neked.

A kérdező hozzászólása: Szia, rájöttem mikor már elküldtem a kommentet, hogy mindkettõt te írtad. Most olvastam a babatervezõk oldalán, hogya tojásf. után a krémes tojásfeh.folyás elõfordul kb peteérés után egy héttel. Így akkor valószínû hogy elõbbinél van a peteérés, illetve azt írja hogy a kettõ között pedig száraz, mert peteérés után elvileg így van. Sok sikert neked.
Szia! Én ugyanígy vagyok. Nekem a tojásfehérjeszerû nyúlos nyák a 11 naptól a 14. napig szokott lenni. A 15. napon már nincs és másnap megjelenik a tetápolószerû krémes. A 15. napon szokott elkezdeni emelkedni a hõm, a doki szerint akkortájt van peteérésem, bár szerintem ezt nem igazán lehet pontosan megmondani, csak napokra szûkíteni. Mi ebben az idõszakban 2 naponta együtt vagyunk (a 20 napig mindenképp) utána érzés szerint.
Azért hogy a kérdésedre is válaszoljak a Billings módszer szerint a nyák megjelenése a tüszõérés megindulását jelzi, amikor csúszóssága megszûnik akkor van peteérés, ennek magyarázata, hogy a tüszõ megrepedésekor termelõdõ hormonok változtatják meg a nyák állagát. Termékeny a nõ a nyák észlelésének ideje alatt és a csúszósság mgszûnését követõ 3 napig. Úgyhogy szerintem ahogy az elõbb is írtam inkább idõszakot lehet a peteérére meghatározni és azokban a napokban együtt lenni.
A kérdező hozzászólása: Szia, olvastam már errõl a módszerrõl, nekem is a kettõ között semmi nem volt, viszont a 12-15. napon pattis voltam meg szerintem éreztem a peteérést is, voltunk együtt végig, a 19. nap tegnap volt és akkor viszont nem. Én inkább az elsõre gondolnék, te is?(elsõtõl kérdem)
Igen valószínû, hogy 15 és 18 között lehetett a ciklusaid hosszából ítélve. Egyébként mind a két hozzászóló én voltam.
Szia! Ismét én. Én azért fenntartással kezelem ezeket, mert nem feltétlenül igazak, a babnet oldalon a saját és mások tapasztalatát gyûjtötték össze, nem feltétlenül így van. A tojásfehérjeszerû után nálam 1 nap nincsen semmi utána ált. a 16 napon már megjelenik a testápolószerû krémes sok. A 19. napra pedig eltûnik, utána pedig egész a mensiig vizes, a mennyisége változó. Voltam UH-n a múlt hónapban, akkor a 13 napon jelent meg a nyák. A 14. nap este az UH-n még megvoltak a tüszõk (2 volt). Másnap leesett a hõm még volt egy kis nyák, másnap emelkedett és semmi nem volt a 17. napon testápolószerû nagyon sok. A 19. napi uh-n pedig látszott a sárgatest. De ez szerintem mindenkinél más, a saját testedet kell megfigyelned.
A kérdező hozzászólása: Szia, már van egy 16 hós babám õ úgy fogant hogy figyeltem a tojásfeh. nyákra ami 1-2 napig volt akkor. Most jött ez a másodikfajta, eddig ilyen nem volt nekem, de mi mindent megtettünk:) Amúgy igazad van mindenki más és még az adott emberke is produkálhat más dolgokat. Szoktam érezni a petesejt kiszabadulását:) , viszonylag jól ismerem a testem jelzéseit is:) köszi hogy megosztottad velem a te eseted, minden jót

Ma vagyok a 19. napon és a hőm alapján még nem volt peteérésem. Pedig a múlt hónapban a 16. napon volt és akkor nagyon fájt is a hasam. De most semmi. Már nem is lesz akkor?

Legjobb válasz: Vagy már babás vagy? Csak azért mert én mindig megérezttem ha peteérésem van,egyik hónapban ki maradt,volt is minden bajom,de akkor jött a baba,ezért nem éreztem mert amikor peteérésem volt már ott vártak rá a "fiúk" igy ideje nem volt a petének érnie..... : )

Vagy már babás vagy? Csak azért mert én mindig megérezttem ha peteérésem van, egyik hónapban ki maradt, volt is minden bajom, de akkor jött a baba, ezért nem éreztem mert amikor peteérésem volt már ott vártak rá a "fiúk" igy ideje nem volt a petének érnie..... : )
szerintem lehet még... nekem az elmúlt hónapvan a 31. napon (mensi helyett) volt. és arra 14 nappal jött csak meg.
A kérdező hozzászólása: Remélem, mivel pont most kezdene beállni a ciklusom.múlthónapba 33 napra jött meg, de elõtte 39-40 naposak voltak a ciklusaim.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem.legalábbis nincsenek tünetek.
Nekem sem voltak... drukkolok

Van olyan, hogy a peteérés a 18-19. nap körül van?

Nekem a 3 utolsó mensim els? napjai: nov6, dec10, jan11. A ciklus.hu szerint jan30án lesz, és tegnap emailen keresztül konzultáltam egy dokival, ? is azt mondta, hogy most kb 29t?l 31ig várható a peteérésem.

Legjobb válasz: Szia! azt nem írtad, hogy mennyi a vérzéses napok száma. Mert, ha 6 nap, akkor a peteérésed 30-31-1. lesz. Ja és 27-tõl egészen 2-ig vannak a termékeny napjaid.

Szia! azt nem írtad, hogy mennyi a vérzéses napok száma. Mert, ha 6 nap, akkor a peteérésed 30-31-1. lesz. Ja és 27-tõl egészen 2-ig vannak a termékeny napjaid.
A kérdező hozzászólása: Szinte mindig 5 napig tart, de legutóbb csak 2-3 nap volt!
Érdemes ovulációs tesztet csinálni, és akkor nem kell találgatni. a 12. napon kezd el és csináld amíg két erõs csíkot nem látsz. Az lesz a tuti nap, ill. a másnap. babatervezõk.hu sok infó van. nézd meg.

Általában 28 naposak a ciklusaim. Ha ebben a hónapban 19. napon van peteérés, akkor mindenképpen kitolódik a menses időpontja?

Legjobb válasz: Szia!Igen!Peteérést követõ 14. napon lesz mensi (vagy nem lesz):) Én is így jártam múlt hónapban.3 napot csúszott mert késõbb volt pé-m!

Szia!Igen!Peteérést követõ 14. napon lesz mensi (vagy nem lesz):) Én is így jártam múlt hónapban.3 napot csúszott mert késõbb volt pé-m!
HA a 33. napodon még nem jön meg, ha a 19.-en volt pé, akkor még nem számít késésnek... HA a 33. után sem, akkor tesztelj:D Remélem babás vagy:) )) Mondjuk, ha a 19.-en volt pé, és jókor voltatok együtt, akkor 29.-30. napon már lehet pozi a teszted.

14. Napon 12 mm tüszõböl lesz még valami 19. Napon? Volt már valakinek 19-20. ik napon peteérése?

Legjobb válasz: Nekem egy ilyen kesoi peteeresbol lett a lanyom:-)

Nekem egy ilyen kesoi peteeresbol lett a lanyom:-)
A kérdező hozzászólása: Akkor még van remény kedden szerdán inszemre, de szerintem már hétfõn megreped :-(
Ha most 12mm.es annak még 5-6 nap mire megrepedhet.
A kérdező hozzászólása: Sajnos kedd már késõ volt!

Általában 32-34 napos a ciklusom, 17-19. napon van peteérésem, próbáltam inni cickafarkfű teát, szedtem barátcserjét (agnus castus tabletta), de mind kitolta a peteérésem, nem pedig előrehozta. Lehetséges ez?

Még a málnalevél tea bizonyult a legjobbnak, de az nem egészen veszélytelen azt hallottam. Mivel próbálkozzam?

Legjobb válasz: Szerintem ne próbálkozz semmivel.Azt mondják 26-35 napig teljesen természetes egy ciklus.Szerintem a tied teljesen rendben van így.

Szerintem ne próbálkozz semmivel.Azt mondják 26-35 napig teljesen természetes egy ciklus.Szerintem a tied teljesen rendben van így.

19. nap volt peteérésem. Volt nyálkám is és a hőm is felment. előző este voltunk együtt a férjemmel, és másnap volt a peteérés. Sikerülhetett?

a h?m 36,9

Legjobb válasz: Remélem olvasod még a választ:o)Persze hogy sikerülhetett,mert a hím ivarsejt 72 óráig fogamzóképes és ezt az idöt simán kivárja a hüvelyedben,még fürdéstöl függetlenül is!! Nagyon szorítok Neked!!:o)

Remélem olvasod még a választ:o)Persze hogy sikerülhetett, mert a hím ivarsejt 72 óráig fogamzóképes és ezt az idöt simán kivárja a hüvelyedben, még fürdéstöl függetlenül is!! Nagyon szorítok Neked!!:o)
A kérdező hozzászólása: nagyon rendes vagy köszi szepen

Volt egy kis tejszerü folyásom és vele együtt egy picike nyálka is. ez a 19. napon volt. Most akkor ez peteérés vagy nem?

lehet a tejszerü folyás és a nyálka egyszerre? mert nekem egyszerre volt. és mindkett? ici pici volt. amit leirtam ez a 19. napon volt és most a 21.napon vagyok és a h?m még nem is emelkedett. akkor most ez nem is volt peteérés?

Legjobb válasz: Peteérés után az alaphõnek (36.1-36.5) emelkednie kell 37 fok körülire, így valószínûleg csak próbálkozott a szervezeted, de péd még nem volt!

Peteérés után az alaphõnek (36.1-36.5) emelkednie kell 37 fok körülire, így valószínûleg csak próbálkozott a szervezeted, de péd még nem volt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!