Találatok a következő kifejezésre: 19. heti ultrahangon mi (7 db)

Kecskeméten a 19. hét után mikor van a következő ultrahang vizsgálat?

Legjobb válasz: Ha nincs semmi probléma, akkor a 28-30. héten.

Ha nincs semmi probléma, akkor a 28-30. héten.
Szia! Nekem a 26.héten volt a következö:) 36hetes kismama:)

Kismamik, aki volt a 19. hét környékén 4d-s ultrahangon, hogy tetszett, mit láttatok?

Tudom, hogy jobb kicsit kés?bb menni, de a párom már nagyon tudni akarja, hogy kisfiú vagy kislány lesz-e. Remélem nem fogja magát takargatni! :)

Legjobb válasz: Mi 19 hetesen voltunk és 30 hetesen is. Mindkettõ nagy élmény volt. Az elsõ alkalommal a dokinõ mindenét megnézte alaposan (szerveit, kezét, lábát, ujjait, nincs-e nyúlszája). 30 hetesen már csak mozizni mentünk. A legközelebb terhes leszek akkor is ígyfogunk tenni, mert megnyugtató volt 19 hetesen , hogy minden OK. Boldog babavárást!

Persze hatalmas nagy élmény, de igazából neked és annak, aki elmegy veled. Itthon már nem biztos, hogy te is eltudod mondani, hogy mi látszik a felvételen. Én 21 hetesen voltam, tényleg nagy élmény volt, a párom sajnos nem tudott jönni velem, és mikor itthon megmutattam neki õ nem nagyon értette a 4d-n sem, hogy mi micsoda, Még szeretnék elmenni 2-3 hét múlva, na szerintem az már méghatalmasabb élmény lesz. Boldog babavárást! 30hkm
Mi 19 hetesen voltunk és 30 hetesen is. Mindkettõ nagy élmény volt. Az elsõ alkalommal a dokinõ mindenét megnézte alaposan (szerveit, kezét, lábát, ujjait, nincs-e nyúlszája). 30 hetesen már csak mozizni mentünk. A legközelebb terhes leszek akkor is ígyfogunk tenni, mert megnyugtató volt 19 hetesen , hogy minden OK. Boldog babavárást!
Mi voltunk 13., 18., 26. és 32. héten, mindegyik nagyon élvezhetõ volt! Bár már a 13. hetin megmondták 99%-ra, hogy fiú, de a 19. hetin szerintem nálatok biztosan látszüdni fog, ha a baba is úgy akarja:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat, az elsõnek meg a képeket! Már így is nagyon vártam a keddi 4d-t, most meg pláne, hogy ennyien dicsértétek! Ha van még valakinek tapasztalata, írjon bátran! :)
Voltál ma ultrahangon? Hogy tetszett?
Mi a 18.héten volt sajnos sokat nem láttunk belõle de csak mert nagyon szégyenlõs volt, mindig elbújt.Egyébként ilyenkor már nagyon jól látható minden.Viszont azt megtudtuk h minden rendben és hogy kislányt várunk.
Mi a 22.héten voltunk, és akkor mondták meg, hogy kislányunk lesz.Hatalmas élmény volt emiatt is.Jó szórakozást nektek!37 hetes km
Mi voltunk a 18. héten és nagyon aranyos volt a kisfiam.Megmutatta a kukacát :) ivott a magzatvízbõl, járt keze lába.Nem bántam meg, hogy olyan korán mentünk. http://kepfeltoltes.hu/view/100911/536193159beolvas_s0002_ww.. http://kepfeltoltes.hu/view/100911/beolvas_s0003_www.kepfelt.. 39hkm
Szia! Mi tegnap voltunk 16+4 hetesen 4D-n, és abszolút hatalmas élmény volt! Láttuk a kis mazsolánkat, aki 99% hogy kislány;) Kalimpált, ivott, próbálta bekapni a kis kezecskéjét..nagyon helyes:D Szerintem mindenképp menjetek el! ha kisfiú, azt 100%-ra megmondják, a kislányt 99%-ra:D
A kérdező hozzászólása: :) Igen, túl vagyunk rajta! Nem volt rossz, de azért még elég "bõregér" szegényke. Kiderült, hogy kslány ! :) Párom sokkot kapott, el is kezdett gyûjteni puskára meg robbanónyakörvre.. ;)

A kórházba 19. hétre írták a legközelebbi ultrahangot. Előtte mikor lehet elmenni 4D-re?

Szeretnék el?tte egy 4D ultrahangot csináltatni, mert igazából a kórházi csajok nagyon rendesek aranyosak. Gyönyörködtek is a babában, de nem mondtak semmit. Azért szeretném megcsináltatni, hogy biztosan tudjam, hogy rendben van-e. Mikor érdemes elmenni? 16-17 hetesen? Azt mondják akkor már az is látszik, hogy fiú vagy lány.

Legjobb válasz: Igen a neme akkor már látszik ha úgy fordul. ha viszont a baba arcvonásaira vagytok kiváncsiak - kire hasonlit stb. akkor késõbb a 30. hét körül érdemesebb menni.

Igen a neme akkor már látszik ha úgy fordul. ha viszont a baba arcvonásaira vagytok kiváncsiak - kire hasonlit stb. akkor késõbb a 30. hét körül érdemesebb menni.
A kérdező hozzászólása: Nem-nem. Félreértettél én az egészségére vagyok kíváncsi, hogy szépen fejlõdik-e, nincs-e valami elváltozás stb.
A kérdező hozzászólása: Akár már most is elmennék, de nem akarok most megint hüvelyi uh-t, így várok pár hetet, én a 16. hétre gondoltam. Most vagyok 12+3-as.
Szerintem 18 hetesen menjél akkor szokott nagy genetikai Uh is lenni.
mi voltunk a 16-on 4D, de nem tudták megmondani a nemét, pedig nem nagyon takargatta magát. Viszont genetikaira már jó volt, látták, hogy hány ér van a köldök zsinórban, stb. Az arca meg kis ufós volt. :)
elsõ v. értettem amit irtál de azért nem fizetnék mert egyesek nem közölnek veled semmit. akkor meg ha valóban nem közölnek akkor nem rendesek aranyosak mert ez munkaköri kötelesség lenne... igen az egészsége -bármikor-
A kérdező hozzászólása: Oké. De én most mit csináljak? 5 ezer a 4d uh, babamozi nélkül, leletek és fényképek. Ennyit csak kibírok, nem?
Én 16. héten megyek, mert az kb. félidõben van a 2 kötelezõ uh között.
Én a 18. héten csináltatom meg 4D-vel a genetikai UH-t. De a 16.-17.héten is szerintem már sok mindent látnak (egészségileg), és ha tényleg "csak" 5.000 Ft, akkor menj nyugodtan. A baba nemét nem biztos, hogy meg fogják tudni mondani, fõleg, ha nem is úgy fordul.


19. heti genetikai ultrahangon mi történik?

Hüvelyi ultrahang mellett milyen vizsgálat lesz még???

Legjobb válasz: Szia. Èn a 18.héten voltam.Àt nézik a babád szerveit,veséket szivet,stb..Megne´zik,hogy a ve´rkeringéssel minden rendben van-e.Na meg megnézik,hogy fiú vagy lány,és hogy megvan-e midene. 37hetes kismama.

Szia. Èn a 18.héten voltam.Àt nézik a babád szerveit, veséket szivet, stb..Megne´zik, hogy a ve´rkeringéssel minden rendben van-e.Na meg megnézik, hogy fiú vagy lány, és hogy megvan-e midene. 37hetes kismama.
Nekem hasi ultrahangom volt.Ráadásul meghallgathattam a picurkám szivhangját is, ami csodálatos érzés.Egyetértek az elõttem hozzászólóval, tetõtõl talpig átnézik hogy megvan-e mindene.+müködik-e a veséje és a gyomra.Összességében nagy élmény!:) ))
Hasi uh van akkor már. Hüvelyi túrkászást csak nagy ritkán, pld havonkénti tapintásos vizsgálaton engedj.
Szerintem jók az eredmények.Vagyis a méretek.:) Az hogy látszik-e a nyúlszáj...nem tudom.
Szerintem a 18-20. heti genetikai UH-on már biztosan látszik, fõleg, ha 4D UH-ot csinálnak. Ha aggódsz emiatt, érdemes 4D-re menni.

19 hét 4 naposan voltunk genetikai ultrahangon. A doki azt mondta, hogy nem lát gyomor telítettséget. Ez mit jelent? Azért van kis gyomra stb. ugye? Látta volna, ha nem lenne.

Hólyagtelítettséget látott, visszarendelt a gyomor telítettség miatt két hét múlvára. Nem mondott semmi mást.

Legjobb válasz: Ezt igy nehez lenne orvosolni.....ra kellett volna kerdezz a dokitol... azert itt megis csak tapasztalatokrol irnak az emberkek es nem orvosi dolgokrol.

Ezt igy nehez lenne orvosolni.....ra kellett volna kerdezz a dokitol... azert itt megis csak tapasztalatokrol irnak az emberkek es nem orvosi dolgokrol.
Szia! Ne aggódj, nincs semmi baj! A 19.heti UH-n nekem is azt látták, hogy üres a gyomrocskája, sõt, a hólyagja is. De az elõtte való UH-n (vagy a 4D-sen, már nem emlékszem pontosan, melyik volt az) telt gyomor és telt hólyag látszódott. Ott van a kis gyomra és mindene a helyén, csak éppen fel volt dolgozva a kajcsi. :-) Meglátod, a köv. vizsgálaton majd megnyugtat a dokid!!! Boldog babavárást!

A 18. heti (de 19 hetes voltam akkor) ultrahangon, a doktor azt látta, hogy kisfiam lesz. Mit gondoltok erről? Ezt vehetem biztosra?

A legérdekesebb az egészben az, hogy miután megtudtam, elindultam vásárolni, de egy bels? hang azt mondta, hogy ne vegyél kéket,zöldet,barnát. Tudom, bután hangzik.

Legjobb válasz: Szia! Hát nekünk a 32.hétig fiút mondtak( ugyanaz a doki,mindig)!Mi is az összes rokontól kaptunk egy csomó fiús göncöt!másfél hete kórházban kerültem,így másik doki csinálta a 32.hetes uh-t!Én kértem h nézzünk be a lába közé is,és bizton látszott a nunija!Még a MÉHÉN is megállította a dokinõ a képet!Elég furi volt,kellett egy kis idõ megszokni Fannikát!De szerintem is akkor lesz bizti ha megszületik!Én már nem hiszek a szememnek sem uh-n!

Szia! Hát nekünk a 32.hétig fiút mondtak( ugyanaz a doki, mindig)!Mi is az összes rokontól kaptunk egy csomó fiús göncöt!másfél hete kórházban kerültem, így másik doki csinálta a 32.hetes uh-t!Én kértem h nézzünk be a lába közé is, és bizton látszott a nunija!Még a MÉHÉN is megállította a dokinõ a képet!Elég furi volt, kellett egy kis idõ megszokni Fannikát!De szerintem is akkor lesz bizti ha megszületik!Én már nem hiszek a szememnek sem uh-n!
nekem 100 szazalekrA MONDTAK HOGY FIU a 18 hetes ultrahangonlatni lehetett a hereit!es az is lett!!puszi 6 hos baba anyuja
Biztos hogy az Uh-gép minõségétõl meg a vizsgáló doki tapasztalatától is függ. A lányommal SZTK rendelésre jártam, a 18 hetin azt mondták, hogy MINTHA lány lenne de nem biztos. Épp ezért zömmel sárga, zöld, narancs cuccokat vettünk, amik ízlésesen kombinálva teljesen uniszex színek, a babakocsi meg piros+fekete lett. Végülis tényleg lányunk született. A fiammal a Bolgárkerék utcában voltunk és már a 12. héten 100%-ra megmondták h fiú, amit én a kezdetektõl "tudtam" is - csak senki nem hitte el :)
nekem a 16. héten már megmondta, hogy kisfiú, de akkor én még nem láttam, így a 21. héten is rákérdeztem, akkor már én is láttam, a párom még nem. A 25. héten már méricskélte a doki. A 25-30 centis babócámnak már 1 centis kukija van. A dokibácsi nyelt egy nagyot, és azt mondta: jól el van eresztve ez a gyerek! :)
Nekünk is a 19. héten a köt. UH-n mondta a dokim (Bolgárkerék u), hogy fiúcska, de mielõtt mondta volna, mutatta, és már mi is láttuk egyértelmûen. Azóta minden uh-n megkérdezem, hogy még mindig fiú? Még mindig. De ha az az 1% esély megvan rá, van lánynevünk nekünk is, így nem leszünk kétségbe esve. De tényleg inkább kislány születik fiúnak, mert max ott nem látnak semmit, vagy nem úgy látják. Nekünk világoskénk babakocsink van, kékes, sárgás, zöld ruhácskák. Szerintem a kislány sem fogja ledobálni magáról, azért mert nem rózsaszín :o) Még a következõ baba sem, ha õ kislány lesz :o) Szóval szerintem nyugodtan vásárolj, a köv. uh után meg mégnyugodtabban :o)
Ultrahangon azt lehet egyértelmüen megállapitani, ha a baba fiú, mert látni lehet a herezacskót - lányokal csak azt lehet látni, hogy nincs semmi, tehát nagyobb a tévedés esélye. Sokszor viszont a pici ugy fekszik, hogy nem lehet látni az alsórészét, akkor nincs esény rá, hogy megmondják hogy mi lesz. Ha az orvos egyértelmüen fiút látott, akkor az is lesz, ha csak tippelt, akkor várd meg a következö uh-t
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat Mindenkinek! Hamarosan megyek egy újabb 4D-s UH-ra, úgy november körül, és ott majd kiderül. :) Reméljük. Nektek pedig kellemes babavárást, és a babázóknak nyugodt éjszakákat kívánok :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!