Találatok a következő kifejezésre: 19. heti ultrahangon (24 db)

2 napja voltunk a 19. heti ultrahangon és sajnos a lába közé vette a ködökzsinórt, nem látni milyen nemű. Szerintetek érdemes elmenni 4d-s ultrahangra?

Nemtudok Pesten olcsó 4d-s ultrahangot? Mindenik azt mondja, hogh 15 ezer ft, de láttam olyat, pl a Pólusban ami csak 7000.

Legjobb válasz: Én Gyõrfi Mátyást ajánlom! A legnagyszerûbb szonográfus! A 4D Praxis rendelõben van a Bartók Béla úton!!! 10.000 Ft a CD+4D fekete-fehér kép mellékelve, 12.000 színes képpel. Nekem a 15. hetemen 150% pontossággal megmondta, hogy lány, és az is! :) A köldökzsinór meg elmozdul ide oda, ahogy a baba mozog, ne aggódj! Ha megengedhetitek magatoknak menjetek el hozzá, mert hatalmas élmény! :) 37+4 km

Én Gyõrfi Mátyást ajánlom! A legnagyszerûbb szonográfus! A 4D Praxis rendelõben van a Bartók Béla úton!!! 10.000 Ft a CD+4D fekete-fehér kép mellékelve, 12.000 színes képpel. Nekem a 15. hetemen 150% pontossággal megmondta, hogy lány, és az is! :) A köldökzsinór meg elmozdul ide oda, ahogy a baba mozog, ne aggódj! Ha megengedhetitek magatoknak menjetek el hozzá, mert hatalmas élmény! :) 37+4 km
A kérdező hozzászólása: Köszi! De jó, már annyira kiváncsiak vagyunk :)
Nekem 4D ulktrahangonmondták a lányomra, hogy tuti fiú... De egy élményt akkor is megér. :-)

A 19. heti ultrahang hasi vagy hüvelyi?

Legjobb válasz: Szerintem hasi..nekem a 16 hettol az volt.

Szerintem hasi..nekem a 16 hettol az volt.
nekkem még egy hüvelyi se volt.mindenhol más 22hetes vagyok.
Szerintem biztos hasi! Nállunk ugy van , hogy 11. hét hüvelyi, 18. hét hasi, 28.hét hasi, és 32.hét hasi. 25 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat!:-)

19. heti genetikai ultrahang. Lehetseges, hogy túl magas a nyaki redő? (19 hetes es 2 napos vagyok, a doki 19 hetes es 5 naposra irta)

BPD: 4.64

Legjobb válasz: Ha a dokid nem mondta, hogy aggódj, akkor ne aggódj! Nekem a 19. héten már nem nézett tarkóredõt! Errõl a plexusról pedig még nem is hallottam. :S 24 hetes kismama

Ha a dokid nem mondta, hogy aggódj, akkor ne aggódj! Nekem a 19. héten már nem nézett tarkóredõt! Errõl a plexusról pedig még nem is hallottam. :S 24 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: 4d ultrahangon voltam, mert a dokim 21 hetesen kuld ultrahangra. a plexus allitolag gyakori es majd felszivodik, de azert en aggodok..tenyleg gyakori? volt mas babajanak is?


Bejöhet a férjem a 19. heti kötelező genetikai ultrahangra?

Miket fognak nézni?? Lehet már látni majd a nemét???

Legjobb válasz: Szia! Nálunk a kórházban csinálják a kötelezõ uh-okat, oda nem engedik be a férfiakat, mert egyszerre több nõt is behívnak és levetkõztetnek. De elképzelhetõ, hogy ha megbeszéled a szonográfussal (uh-os), akkor megengedi. Nálunk már a 17. héten látszódott a neme, aztán a 21. héten már mindene. Sokat mocorgott, tátotta a száját, emelgette a lábát, nagyon édes volt, nem volt szégyenlõs :) Tehát minden látszódhat már ilyenkor (19.hét), ha nem alszik és nem fodul el. Sok boldogságot!

Szia! Nálunk a kórházban csinálják a kötelezõ uh-okat, oda nem engedik be a férfiakat, mert egyszerre több nõt is behívnak és levetkõztetnek. De elképzelhetõ, hogy ha megbeszéled a szonográfussal (uh-os), akkor megengedi. Nálunk már a 17. héten látszódott a neme, aztán a 21. héten már mindene. Sokat mocorgott, tátotta a száját, emelgette a lábát, nagyon édes volt, nem volt szégyenlõs :) Tehát minden látszódhat már ilyenkor (19.hét), ha nem alszik és nem fodul el. Sok boldogságot!
Nem hallottam még, hogy kérésre ne engednék be a kíváncsi apukákat, mindenre van megoldás. Én például a kislányomat is be szeretném vinni a következõ UH-ra, 10 éves és õ is nagyon kíváncsi a kistesóra.
Szia! Én is a Megyeibe járok, és jövõ héten megyek a 19. heti UH-ra. A 12. hetire simán beengedték a férjemet, szerintem most sem lesz gond. Ott nem hívnak be egyszerre több kismamát.
nekem mar a 13. heten is bennvolt, de meg ott se fogta fel.. most kezdi szerintem felfogni.. a dolgokat.. nekem mindig bejon, egyszer nem volt, a 30. hetin, mert dolgoznia kellett, viszont pont elotte valo nap csinaltattuk a 4dt :D mit is neznek, , mit is neznek.. lemerik a szokasos dolgokat, fej, hasi körméret, combcsont hossz.. nezik a nyitott gerincet, vesemukodest, keresnek barmi rendellenességet.. nekem a 19. heten mondtak meg a nemet, van, aki már a 14. heten tudta, es volt olyan ismerosom, akinek csak a 29. heten mutatta meg a babaja a kukiját... ha szerencséd van, látni fogjátok :D
A kérdező hozzászólása: Amúgy Miskolci vagyok és a megyeibe járok:) )
Én hétfõn voltam a 19 hetes uh.-n Gyöngyösön.Ott mindenkit elkisért a férje.Szerintem kérdezd meg elõtte.Egyébként mindenük látszódik már.Igaz az én babym nem mutatta meg, hogy fiú v. lány.Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Remélem beengedik majd:) )

Számítások szerint 20 hetes vagyok, de a mai ultrahangon azt mondta az orvos, hogy a baba méretei alapján csak a 19. hétben vagyok. Valami baj van, vagy nem kell kétségbe esnem?

Legjobb válasz: abszolúlt nincs. Ne aggódj. Képzeld hasonló esetem voln nekem is csak annyi különbséggel, hogy az elején voltam még kb 10 hetes voltam addig folyamatosan voltak problémáim.. és akkor mentem a dokihoz és azt mondta, hogy kisebb a ababa mint egy hete.. nah neee... gondoltam. Aztán kérdeztem, hogy de szívhang van igaz? Mire õ: hát.... hát.. az éppen van. És a beutalóra azt írta, hogy missed ab. Vagyis megkésett abortusz. Másnap mentem hüvelyire...addig tökre szétizgultam magam és kiderült hogy nincs semmi baj, és normálisak a méretek. Aztán épp ma mesélte barátnõm most szült meg 2 hete, hogy az ultrahang tippekre nem szabad adni, mert sokat "csalhatnak" pl. az õ babájára azt mondták hogy 3 kilós.. fél kilót tévedtek... azért ez elég sok.. nem? Szóval szerintem nem kell aggódni. Minden baba más más ütemben fejlõdik. Jó babavárást!

abszolúlt nincs. Ne aggódj. Képzeld hasonló esetem voln nekem is csak annyi különbséggel, hogy az elején voltam még kb 10 hetes voltam addig folyamatosan voltak problémáim.. és akkor mentem a dokihoz és azt mondta, hogy kisebb a ababa mint egy hete.. nah neee... gondoltam. Aztán kérdeztem, hogy de szívhang van igaz? Mire õ: hát.... hát.. az éppen van. És a beutalóra azt írta, hogy missed ab. Vagyis megkésett abortusz. Másnap mentem hüvelyire...addig tökre szétizgultam magam és kiderült hogy nincs semmi baj, és normálisak a méretek. Aztán épp ma mesélte barátnõm most szült meg 2 hete, hogy az ultrahang tippekre nem szabad adni, mert sokat "csalhatnak" pl. az õ babájára azt mondták hogy 3 kilós.. fél kilót tévedtek... azért ez elég sok.. nem? Szóval szerintem nem kell aggódni. Minden baba más más ütemben fejlõdik. Jó babavárást!
Szia! Ne aggódj!Nálam is ez a helyzet. A genetikai uh-n azt mondták, hogy a menses szerint 19+2 napos vagyok, míg a méretek alapján 18+4 napos vagyok... a doki azt mondta semmi gond akkor 18+4 napos vagyok, hiszen egy hét eltérés a fogamzás "eltérése miatt" miatt van, egy héttel késõbb estem teherbe.Most voltam 4D-n, ott is azt mondták, hogy 24+2 napos voltam a mensi szerint, de az adatok 23+4, 6 naposak voltak. De ott is azt mondta a hölgy, hogy 1 hét nem számít. Csak nagy durva eltéréseknek nem szabad lenni. Jó babavárást! 25 hetes kismama
szia mi is le vagyunk maradva egy hétel igaz még az elején vagyunk 11hetesek de azt mondták nem baj a lényeg hogy nõl aztán majd behozza ha nem akkor nem akkor fogant mikor számolva van hanem amikor õ akart na de a lényeg hogy meg van nem ?:) ne aggódj ha van valami bj azt ugyis mondják a dokik jó baba várást

Baj, ha a 18. heti ultrahangom a 19. hétre csúszik? Amíg nincs kész az AFP-m, nem adnak beutalót rá.

Legjobb válasz: Én is a 19.-ik héten megyek uh-ra!Az afp-vel! 17+6h km

Én is a 19.-ik héten megyek uh-ra!Az afp-vel! 17+6h km
Nekem azt mondták, hogy minél késõbb megyek erre az uh-ra (természetesen a 18-20 hét között), annál jobb, mert biztosabban látnak mindent! Hát mi 19 hetesen és pár naposan (3-4???) mentünk. De nekünk nem kérték az AFP eredményét, s még a kiskönyvemben sem volt benne! 25 hetes kismama
nem baj ahova én járok ott nem is lehetett elõbb menni csak a 20.héten
Nekem a dokim kihangsúlyozta, h az afp eredménnyel menjek és elõre mondta azt is, h a 19 héten keresem uh miatt. Ne aggódj, idõben vagy még! Szép babavárást kívánok neked!
Nem baj, ezt az uh-ot a 18 és a 20. hét között kell megcsinálni. Van, ahol kifejezetten a 20. hétre kérik.

Baj ha a 18. hetes genetikai ultrahangra nem volt időpont, csak pont amikor a 19. hetet töltöm?

Legjobb válasz: Én is 19 hetesen voltam, de nem baj, mert általában a 18-20. hét között végzik el ezt a genetikai vizsgálatot.

Én is 19 hetesen voltam, de nem baj, mert általában a 18-20. hét között végzik el ezt a genetikai vizsgálatot.
A kérdező hozzászólása: Szuper! nagyon szépen köszönöm gyors válaszod!!!!
Én is a 19. héten voltam, nyugi :-)
A kérdező hozzászólása: OK!!! Akkor már teljesen megnyugodtam:)
Mi épp tegnap kaptuk meg a papírt az orvostól, azt mondta ezt a vizsgálatot célszerû 19 hetesen elvégeztetni, ezért nem mehetünk elõbb uhra!:S pedig már annyira várom hogy megnézhessem újra! Boldog baba várást!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nektek is Boldog babavárást!!!
Én is a 19-ik hétben fogok menni uh-ra. Akkorra adtak idõpontot.
A kérdező hozzászólása: :) :) :)
én 19+5naposan voltam- az én dokim betöltött 19.hét után szereti ezt az uh-t csinálni! :)

Nem késő ha 19 hét+4 naposan megyek a genetikai ultrahangra? A 20 hétig bármikor mehetek?

Legjobb válasz: Én 19+6 naposan fogok menni. Szerintem nem késõ!

Én 19+6 naposan fogok menni. Szerintem nem késõ!
Nem késõ. A második genetikai uh-t 18-20. héten szokták elvégezni.
Én a 22-en voltam, állítólag az is jó! Jelzem, a doki hívott akkorra... Országos nevû genetikus...Remélem, nem õ tudta rosszul :) 35 hetes mamutka :)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek
Szerintem nem késõ! Én 19 hét 4 naposan voltam elõször babamozin :-)
Szia! Nem késõ! Nálunk a betöltött 19. hét után végzik! Minden jót!
Igazából 18 hetesen kellett volna, hogy menj, de bármi ilyen jellegû kérdésed van, jobban jársz, ha a terhes tanácsadóban van magánrendelésen illetve a védõnõdnél érdeklõdsz. Ezeken a helyeken amúgy is ajánlott megjelenni kb. havonta (fõleg védõnõnél), hogy megbizonyosodjanak, teljesen jól vagy-e és tájékoztassanak a vizsgálatokkal, eredményekkel kapcsolatban.

Kismamik, aki volt a 19. hét környékén 4d-s ultrahangon, hogy tetszett, mit láttatok?

Tudom, hogy jobb kicsit kés?bb menni, de a párom már nagyon tudni akarja, hogy kisfiú vagy kislány lesz-e. Remélem nem fogja magát takargatni! :)

Legjobb válasz: Mi 19 hetesen voltunk és 30 hetesen is. Mindkettõ nagy élmény volt. Az elsõ alkalommal a dokinõ mindenét megnézte alaposan (szerveit, kezét, lábát, ujjait, nincs-e nyúlszája). 30 hetesen már csak mozizni mentünk. A legközelebb terhes leszek akkor is ígyfogunk tenni, mert megnyugtató volt 19 hetesen , hogy minden OK. Boldog babavárást!

Persze hatalmas nagy élmény, de igazából neked és annak, aki elmegy veled. Itthon már nem biztos, hogy te is eltudod mondani, hogy mi látszik a felvételen. Én 21 hetesen voltam, tényleg nagy élmény volt, a párom sajnos nem tudott jönni velem, és mikor itthon megmutattam neki õ nem nagyon értette a 4d-n sem, hogy mi micsoda, Még szeretnék elmenni 2-3 hét múlva, na szerintem az már méghatalmasabb élmény lesz. Boldog babavárást! 30hkm
Mi 19 hetesen voltunk és 30 hetesen is. Mindkettõ nagy élmény volt. Az elsõ alkalommal a dokinõ mindenét megnézte alaposan (szerveit, kezét, lábát, ujjait, nincs-e nyúlszája). 30 hetesen már csak mozizni mentünk. A legközelebb terhes leszek akkor is ígyfogunk tenni, mert megnyugtató volt 19 hetesen , hogy minden OK. Boldog babavárást!
Mi voltunk 13., 18., 26. és 32. héten, mindegyik nagyon élvezhetõ volt! Bár már a 13. hetin megmondták 99%-ra, hogy fiú, de a 19. hetin szerintem nálatok biztosan látszüdni fog, ha a baba is úgy akarja:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat, az elsõnek meg a képeket! Már így is nagyon vártam a keddi 4d-t, most meg pláne, hogy ennyien dicsértétek! Ha van még valakinek tapasztalata, írjon bátran! :)
Voltál ma ultrahangon? Hogy tetszett?
Mi a 18.héten volt sajnos sokat nem láttunk belõle de csak mert nagyon szégyenlõs volt, mindig elbújt.Egyébként ilyenkor már nagyon jól látható minden.Viszont azt megtudtuk h minden rendben és hogy kislányt várunk.
Mi a 22.héten voltunk, és akkor mondták meg, hogy kislányunk lesz.Hatalmas élmény volt emiatt is.Jó szórakozást nektek!37 hetes km
Mi voltunk a 18. héten és nagyon aranyos volt a kisfiam.Megmutatta a kukacát :) ivott a magzatvízbõl, járt keze lába.Nem bántam meg, hogy olyan korán mentünk. http://kepfeltoltes.hu/view/100911/536193159beolvas_s0002_ww.. http://kepfeltoltes.hu/view/100911/beolvas_s0003_www.kepfelt.. 39hkm
Szia! Mi tegnap voltunk 16+4 hetesen 4D-n, és abszolút hatalmas élmény volt! Láttuk a kis mazsolánkat, aki 99% hogy kislány;) Kalimpált, ivott, próbálta bekapni a kis kezecskéjét..nagyon helyes:D Szerintem mindenképp menjetek el! ha kisfiú, azt 100%-ra megmondják, a kislányt 99%-ra:D
A kérdező hozzászólása: :) Igen, túl vagyunk rajta! Nem volt rossz, de azért még elég "bõregér" szegényke. Kiderült, hogy kslány ! :) Párom sokkot kapott, el is kezdett gyûjteni puskára meg robbanónyakörvre.. ;)

A 18-20. heti ultrahangot nálunk a kórházba a 19. héten végzik. De a babám méretei alapján 1 héttel idősebb. Ez így nem gond?

Tehát ha én a 19. héten megyek csütörtökön, akkor 19+2 hetes leszek, de babám méretei alapján már 20+2-es. Nem lesz kés?? Vagy menjek a 18. héten? Az a baj, hogy a kórház messze van nem tudok csak úgy bemenni megkérdezni, hogy akkor most mikor menjek. Kedden vannak a hét fordulók, akkor viszont nem tudok menni, mert kedden nincs ultrahang. Vagy menjek el hétf?n 18+6 hetesen? Igazából attól félek, hogy a méretei miatt valamint már nem lehet mérni, mint például a tarkóred?nél 12 hetesen, ami a babával együtt n?.

Legjobb válasz: Vagy ennek az egy hétnek nincs jelentõsége?

A kérdező hozzászólása: Vagy ennek az egy hétnek nincs jelentõsége?
Nálam így volt: A 16.betöltött héten voltam a szokásos havi vizsgálaton a dokimnál. Õ akkor azt mondta, hogy kb. 5 nappal nagyobb már a babám, tehát 16+5 hetes. Azt mondta, hogy a 18-20 hetes UH-ra úgy kérjek idõpontot, hogy a 20.hetet azért már ne lépjem túl - és ehhez a 16+5 hetes állapotot vegyem alapul. Tehát szerintem inkább menj egy héttel korábban, akkor tutira jókor mész! Hiszen akkor leszel 18+2 (vagy ha a méreteket nézzük, akkor 19+2).
Bocs... 18+6 (19+6) leszel. Tökéletes idõpont a hétfõ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
A baba attól nem idõsebb, h nagyobb! Én 19 hetesen voltam, de nekem is nagyobb volt a babám, semmi gond nem volt. Mehetsz 19 hetesen nyugodtan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!