Találatok a következő kifejezésre: 19. hetesek Az (172 db)

Nekem nem tudták megmondani végül kislány lett.Csak 4d-n 28 hetesen.
Na, ma is lánykát mondtak. szóval 3 szonográfus talán már nem tévedhet. Amúgy megint a 2D-n mutatta meg, hogy mibõl látja.
Nekem is simán mondták meg 12. hetesen, volt 4D is de ott nem látta :)
Szia, ha szerencsed van mint pl nekem, akkor beterpeszt es egy az egyben latszik hogy kisfiu vagy kislany e. Nekem ezt 16. heten megmondtak. De ez csak szerencse kerdese :)
Ha úgy fekszik meg tudják mondani! Nálam a 19. héten mondta a doki hogy kislány, és pár hét múlva a 4d-s uh megerõsítette!
Ha be lehet látni a lába közé, akkor meg tudják mondani. Mi a 12. héten megtudtuk, hogy kisfiú. Egyértelmûen látszott.
simán meg tudják mondani ha úgy fekszik, ha szégyenlõs akkor nem...
Ekkora terhességnél még leginkább a sima 2D-s uh-n látják a nemeket (persze, ha a baba is épp úgy fekszik). Nekem 12. héten mondták, hogy kislány (2D alapján, de 4D-t is kapcsoltunk, csak az inkább mozi élményes), majd a 16. héten megint 2D-n mutatta a szonográfus a jeleket, hogy bizony lány. Ma, megyek 18 hetesre, szerintem itt is még a 2D mutatja a nemet jobban. Sõt ugye minden adatot 2D-rõl mérnek, a 4D tényleg inkább mozizás, meg persze biztos azon is látszik, ha nagy a baj..ez meg ugye nem áll fent, mert ne legyen baj! :)
Nem tudták megmondani, mert nem úgy feküdt, össze voltak zárva a lábai, majd csak 24 hetesen mondták meg hogy fiú. A lányomnál megmondták hogy lány a 18. Héten, de ott a gép is jobb volt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.tegnap meg tudtam hogy kis fiúcska lesz:És egészséges

Hol kell érezzem az első magzatmozgást? A köldököm alatt vagy valamelyik oldalt esetleg középen? 19. hetes kismama.

Legjobb válasz: 19 hetesen a méh egy kicsivel a köldök alatt van, így ott érezheted. szerintem befolyásolja az is, hogy hol tapad a méhlepény. 20 hetes kismama

19 hetesen a méh egy kicsivel a köldök alatt van, így ott érezheted. szerintem befolyásolja az is, hogy hol tapad a méhlepény. 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nekem mellsõ fali a méhlepényem, vagyis ott tapadt meg. Tegnap este éreztem elõször, lehet hogy hülyén hangzik, de olyan volt mintha "nyikorogna" belül a hasam, majd mintha egy buborék pukkant volna ki a köldököm tájékán. Ma elég sokszor éreztem ezt a buborékot a hasam alján, de csak ha ülök, vajon ez a baba???
Hát nekem semmi hangot nem ad, de többször olvastam már itt olyat, hogy pukkanást hallottak. Én már kb 1 hónapja érzem de nekem hátsó falon tapad a lepény így elõbb lehetett érezni a babát. Nekem amikor elõször megmozdult nagyon furcsa érzés volt, mintha egy lufit próbáltak volna felfújni bent. Mostmár hozzászoktam, sõt imádom, de elõször nem volt túl kellemes:) Szerintem érezheted már õt, de ha nem érzed akkor sincs baj, hamarosan megérzed.
A kérdező hozzászólása: Én sem hallottam, csak éreztem a "nyikorgást" jó tudom hülye hasonlat, de máshoz nem tudnám fogni. Remélem is hogy már õt éreztem :)
A kérdező hozzászólása: Meg a pukkanást is éreztem, nem hallottam.
Hátsó fali lepénnyel én 19 hetesen éreztem elõször a mozgását, nekem átvándorolt az egyik oldalamról a másikra. Lehet hogy elõtte is voltak már ilyen buborékos jelek, de nekem elég sokat zuborognak a beleim, így nem is találgattam inkább, hogy a baba volt e vagy csak a beleim. A méhed a köldöködig ér kb, de ez is változó, nekem a 18. heti uh-n már simán a köldökömig ért, és az uh elõl a köldököm mögé bújt be! Én amúgy lentebb éreztem valahol félúton a köldököm és a szemérem csontom között. Ma meg már érzem konkrétan mikor hogyan fekszik, hogy a lábával vagy a kezével dörömböl e, meg hogy melyik testrészét nyomja ki! 27 hkm
A kérdező hozzászólása: De aranyos, bárcsak már apa is érezhetné..de gondolom arra még várnia kell.

Mennyi az esélye annak, hogy 19 hetes uh-n meg tudják mondani a gyerkőc nemét?

Legjobb válasz: Már nagyobb rá az esély. Nekem 16 hetesen már 100%-ra mondták, majd utána 19 hetesen is. S bejött a tipp. :) Ha jó a doki és a gép, ha jól helyezkedik a baba, akkor már van rá bõven esély, hogy megtudd milyen nemû.

Már nagyobb rá az esély. Nekem 16 hetesen már 100%-ra mondták, majd utána 19 hetesen is. S bejött a tipp. :) Ha jó a doki és a gép, ha jól helyezkedik a baba, akkor már van rá bõven esély, hogy megtudd milyen nemû.
A kérdező hozzászólása: Kisfiú lesz :)
ha jó a doki, jó a gép és jól fekszik a baba: 100%
attól függ, hogy milyen a doki és hol csinálják a vizsgálatot. én mindkétszer 4d-n voltam a 19héten UH-n mindkétszer csuda egy képet kaptam egy-egy kukackáról!
Nekem 100%-ra megmondták mind a két terhességemnél, hogy fiaim lesznek.És azok is lettek. De rendesen meg is mutatták magukat. :)
50% az elsõ gyerekemnél a 35 hétig kislányt mondtak, ott akkor elõször fiút. Fiam született második terhességnél, a 18 héten kislányt mondtak, és az is lett
Mindkét terhességemnél a 18 hetes uh-n biztosra mondták, hogy kisfiú. És az is lett mindkettõ.
Én pont ma voltam, és nem tudta megmondani:(Lerázott azzal, hogy ilyenkor még nem lehet biztosat mondani.De hozzáteszem ez sztk, a magándoki jobban töri magát. Az elsõ babámnál megtippelték a 12.héten, a 18.héten, rá egy hétre is volt egy másik kórházba uh, ott is jól tippelték. Biztosra a 25 hetes 4 d-n mondták, és a 30.heti uh-on. Amúgy ha jól fekszik a baba, és készséges a doki, akkor természetesen megmondja, esetleg hozzáteszi, hogy ne vegye készpénznek:)
A kérdező hozzászólása: Szurkoljatok csütörtökön megyünk. Már nagyon izgulok mert a 12. hét óta nem volt uh.
Ügyes doki meg tudja mondani, feltéve, ha úgy fordul a baba. Mert akármilyen ügyes is az orvos, ha a baba nem mutatja meg magát.
19 hetesen már meg tudják mondani ha: - úgy fekszik és/vagy fordul a baba hoyg látható legyen - elég idõt szán rá a doki/szonográfus - jó az UH gép minõsége Ebben a korban már kifejlõdtek a nemi szervek.
100 %. Annak, hogy helyesen, annak sokkal kisebb. Nekem ilyenkor azt mondta a doki, kisfiú. Legközelebb: "mondtam múltkor, hogy kislány, ugye?!"....
:) Jó babavárást!


Az Afp vizsgálatra 12-ére kaptam időpontot, onnan 2 hét az eredményig. Akkor már betöltött 19 hetes leszek. Akkor a 18 hetes ultrahang is tolódik. Ez nagy baj?

Legjobb válasz: Szia. Én holnap megyek a genetikai uh-ra és én is 19+2 hetes vagyok. Szerintem csak Afp-nél fontos, hogy mikor veszik le a vért. Az uh-nál nem hiszem , hogy annyira fontos a pontos idõpont.

Szia. Én holnap megyek a genetikai uh-ra és én is 19+2 hetes vagyok. Szerintem csak Afp-nél fontos, hogy mikor veszik le a vért. Az uh-nál nem hiszem , hogy annyira fontos a pontos idõpont.
Szia! Én jövõ héten megyek genetikai uh-ra, és akkor már én is betöltött 19 hetes leszek. Biztosan nem gond, több helyen azt olvastam, hogy 18-20 hét között esedékes az uh vizsgálat! Boldog babavárást!

19 hetesen normálisak ezek az adatok? BPD:47 mm, AC:157mm, FL:28mm, HC:167mm, OFD:57 mm, HUM:26mm Súly:361g

Legjobb válasz: Szia!19 hetesnek megfelelõek a picikéd méretei.Tökéletes kis picúr.Ne aggódj, felesleges.Boldog babavárást.30 hetes km.

Szia!19 hetesnek megfelelõek a picikéd méretei.Tökéletes kis picúr.Ne aggódj, felesleges.Boldog babavárást.30 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a válaszod!!!:) )

Lehetséges, hogy a baba olyan erőteljesen rúg 19 hetesen, hogy az erős fájdalmat okoz? A fájdalmat csak az egyik oldalon érzem és néha olyan erős, hogy nem tudok felkelni és kb. fél óráig tart.

Legjobb válasz: 19 hetesen még kicsi ahhoz hogy ilyen erõset rúgjon. Szerintem mindenképpen menj el az orvosodhoz és kérdezd meg tõle mi okozhatja.

19 hetesen még kicsi ahhoz hogy ilyen erõset rúgjon. Szerintem mindenképpen menj el az orvosodhoz és kérdezd meg tõle mi okozhatja.

19. hetes terhes vagyok. Mostanában már mozog a babám, de ma még meg sem mozdult. Néha, ritkán tompa fájdalmat érzek az alhasam környékén. Van valami probléma?

Legjobb válasz: Ma az én babám sem túl aktív. Délben már egyszer fel is kellett piszkálnom, mert aggódtam. Szerintem csak érzik ezt a szeszélyes idõjárást. Meg a 19. hét környékén még nem nagy baj, ha nem érzed õt minden nap. 38 hetes kismama

Ma az én babám sem túl aktív. Délben már egyszer fel is kellett piszkálnom, mert aggódtam. Szerintem csak érzik ezt a szeszélyes idõjárást. Meg a 19. hét környékén még nem nagy baj, ha nem érzed õt minden nap. 38 hetes kismama
Az én 24 hetes örökmozgóm is "csendes" ma. Nyugi, majd jelentkezik.
Tudom könnyû mondani, de ne aggódj, ilyen fiatal terhességnél még ha csak másképp fordul is befolyásolja, hogy érzed-e õt!

Most vagyok 19. hetes, már mocorog a pocaklakó, de inkább az esti órákban. Ez normális? Nektek melyik napszakban aktívabb?

Legjobb válasz: Sokszor van úgy, hogy õ mozog, csak nem mindig érzed 19 hetesen. Én az ultrahangon láttam, hogy mozog, de közben nem éreztem. Még korán van, hogy minden mozdulatát érezd. Úgyhogy ne aggódj, attól õ még mozog odabent.

Sokszor van úgy, hogy õ mozog, csak nem mindig érzed 19 hetesen. Én az ultrahangon láttam, hogy mozog, de közben nem éreztem. Még korán van, hogy minden mozdulatát érezd. Úgyhogy ne aggódj, attól õ még mozog odabent.
Szia:) Igen az én picilányom is estefelé aktívabb.amikor én már lenyugszom, leülök, vagy fekszem...ekkor jön el az Õ ideje:) Teljesen normális! Minden jót kívánok!
Eleinte én is csak este hanyatt fekve éreztem. Most már ülve vagy járás közben is érzem ha mocorog. 25 h
Én 20 hetes terhes vagyok és nekem is jobban érezhetõ este fele hogy aktívan mocorog.De ez nem baj.Mocorog nap közben is csak nem annyira figyelsz oda.este fele nyugszol meg és jobban tudsz oda figyelni rá.Gratulálok a babáhozz
Én is jobban érzem este ill. ha napközben pihenek, ücsörgök. Azt is mondják, hogy a járás elringatja õket és amikor nyugi van, akkor aktívabbak. Ezért alszanak el könnyen a ringatásra születés után.

19 hetes vagyok, kedd óta folyamatosan keményedek, legalábbis azt hiszem. Nem tudom eldönteni, hogy keményedek egyáltalán? Lent.

Naponta többször érzem azt, hogy lent, az alhasam bekeményedik. De (majd még figyelgetem) ott.

Legjobb válasz: 19 hetesen ezek nem természetesek,mielõbb keresd fel a dokid.

19 hetesen ezek nem természetesek, mielõbb keresd fel a dokid.
Szia! Alhasi görcseid is vannak??Ha igen, akkor nõ a méhed, én a 12.héttõl görcsöltem, nem volt semmi bajom, kihúztam 35.hétig.(10.hós kisember anyukája) Nem lesz semmi baj, ne idegeskedj!!
A kérdező hozzászólása: Mint írtam, nekem nem görcsölget a hasam. Csak keményedik. Voltam dokinál és minden rendben, nem találta keménynek a hasam. Azt mondta, valószínûleg a baba mozog és akkor ott bekeményedik. Hát nem tudom...
A kérdező hozzászólása: A keményedésnek nem az a lényege, hogy olyankor az egész has kemény? Nekem csak az alhasam. Vagy csak próbálom magam nyugtatgatni? Szedek MagneB6-t. Abból mennyi a maximum, amennyit szedhetek? MagneB6 extrát szedek
Ez sajnos keményedésnek tûnik. 19 hetesen ez még nagyon korai, menj el orvoshoz és mond el neki is, majd õ meghatározza a magneB6 adagját is. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Nincsenek görcseim. Szedem továbbra is a magnéziumot és pihenek. :)
Nekem sokat keményedett a hasam emiatt feküdtem is egy hónapot kórházban, és igen, az egész méhem bekeményedett, mint egy focilabda. De én a helyedben gyorsan meglátogatnám az orvost, mert nem tudhatod, van-e valami gond. Legfeljebb megnyugszol, hogy minden ok. Én nem görcsöltem egyáltalán 19 hetesen, és szerintem nem is normális, ha állandóan görcsölget a hasad.

Másfél éve volt egy vetélésem, most a második baba 19 hetes a hasamban. Már mocorog, de azt hiszem félek kötődni hozzá még. Kell-e csinálnom valamit ez ügyben, vagy majd jön a dolog magától?

Sajnos a vetélés elég "látványos" volt, sokáig nem is tudtam feldolgozni. Persze a babának nagyon örülünk, de azt vettem észre magamon, hogy még a terhességemen se tudtam túllépni rendesen: minden reggel újra kell hogy tudatosuljon: terhes vagyok. Néha persze vicces, mikor vacsora után rugdos,de nem tudom ?t elképzelni.. nevet sem találtunk még (úgy érzem, fiú lesz, de még nem tudjuk). Más kismama is van így ezzel? Vagy ezt nem a vetélés miatt érzem? Ti beszélgettek vele? Nem tudom, fog-e menni, hogy énekelgessek neki meg ilyesmik. Sajnos nálunk a családban nincs is kisgyerek sehol, életemben nem is láttam még újszülöttet, nemhogy megfogni.. a férjem családjában viszont sok gyerek van, ? oldottabban is közelít a témához.. de mégiscsak én leszek az anyja.. (ez is olyan furcsa, nem tudom magamhoz kötni az "anya" szót.)

Legjobb válasz: Szia! a vetélés sajnos nagyon gyakori dolog... én is átéltem, nem volt kellemes, de hát kinek az? a lényeg, hogy lehetséges túl korán jött az új babó még lehet kellett volna neked egy kis idõ, de ne bánd, hogy így alakult, 19 hetesen ne aggódj a vetélés miatt, eszedbe se jusson! mindenkinek vannak félelmei, olyannak is, akinek sosem volt vetélése ez teljesen normális!az idõ haladtával ahogy egyre nagyobbra nõ a pocid és a baba is egyre erõsebb lesz benned, úgy is megbarátkozol a gondolattal, hogy anya leszel! :-) legkésõbb akkor, amikor legelõször hallod ahogy felsír szülés után és amikor a karodban fogod tartani õt! tudom, hogy ez még olyan távolinak tûnik, de az idõ tényleg mindent elfog rendezni a gondolataidban hidd el! :-) szóval ne félj kötõdni hozzá, õ a te kis picurod és csak ez számít! :-)

Szia! a vetélés sajnos nagyon gyakori dolog... én is átéltem, nem volt kellemes, de hát kinek az? a lényeg, hogy lehetséges túl korán jött az új babó még lehet kellett volna neked egy kis idõ, de ne bánd, hogy így alakult, 19 hetesen ne aggódj a vetélés miatt, eszedbe se jusson! mindenkinek vannak félelmei, olyannak is, akinek sosem volt vetélése ez teljesen normális!az idõ haladtával ahogy egyre nagyobbra nõ a pocid és a baba is egyre erõsebb lesz benned, úgy is megbarátkozol a gondolattal, hogy anya leszel! :-) legkésõbb akkor, amikor legelõször hallod ahogy felsír szülés után és amikor a karodban fogod tartani õt! tudom, hogy ez még olyan távolinak tûnik, de az idõ tényleg mindent elfog rendezni a gondolataidban hidd el! :-) szóval ne félj kötõdni hozzá, õ a te kis picurod és csak ez számít! :-)
Szerintem kicsit meg vagy ijedve az egésztõl. De majd ha már nagyobb lesz a pocid, úgyis tudatosul benned, hogy ott van 1 kis jövevény, aki a tied. És hidd el, mikor megszületik, oda és vissza leszel érte!:) Meg kérdezhetem hogy te mennyi idõs vagy?? 17/L.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, korai volt-e, a vetélés után másfél évvel jött. Igaz, nem nagyon sürgettük :) Lehet, hogy igazad van, csak gondoltam, megkérdezem, mert foglalkoztat.. úgy érzem, van még hátra pár nagyobb sírás, mire felszabadultan tudok örülni neki .. :)
A kérdező hozzászólása: 32 éves vagyok. Nem érzem magam annyinak, de nem hiszem, hogy ez annyit számít, a 32 nem sok:) igaz, nem vagyok egy anyatipus, sose gügyögtem idegen gyerekeknek.
A kérdező hozzászólása: Ja, a pocim már most óriási, majdnem 100 centi, azon nem múlik :) ))
A kérdező hozzászólása: És még valami: "van ott egy kis jövevény, aki a tied" ez zavar egy kicsit, mert nem hinném, hogy az enyém:) Én is a magamé vagyok, nem anyué:) Lehet, hogy ez onnan indult ki, hogy már kicsi koromban is elég önálló, "koravén" voltam, pedig anyu is azt hitte, hogy de jó játék leszek:) )) (20 évesen szült.) Inkább az melegít, hogy én mutathatom meg neki, hogyan legyen boldog, és hogy milyen fura ez a bolygó ahova érkezett:) Ja, és a koromról annyit, hogy épp tegnap sóhajtottam el magam, hogy még nem voltam Prodigy koncerten, mire a férjem megjegyezte, hogy terhesen az nem jó buli, rám nézett, és kitört rajtunk a nevetés.. néha elég hülye vagyok, de egyébiránt normális felnõttnek számítok, azt hiszem:)
Szia! Nekem két vetélésem volt a fiam születése elõtt és ha hiszed ha nem akkor nyugodtam meg igazán amikor már a karomban fogtam, addig mindig ott volt bennem a félelem, hogy itt hagy bennünket. Jó persze ez csak bennem zajlott legbelül kívülrõl normális kismama voltam. Az anyaság érzés meg majd kialakul és menni fog az éneklés is. 17 hónapos kisfiú anyukája és 21 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Jaj, de jó, örülök neked:) a két babának is, örülök, hogy írtál, feldobott:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Igen, azt hiszem, tényleg fantasztikus. Ma úgy rugdos egész nap, hogy alig tudok másra figyelni:) A szüléstõl nem félek, mert mindenképpen kiszedik valahogy:) ) ma már nagyon fejlett az orvostudomány, magamat nem féltem, fájni meg fájni fog, egye fene. Azt hiszem, én is egész jó anyuka leszek, bár néha el-elkap a kétség, de szerencsére a férjem megnyugtat:) Azt hiszem a kötõdés is ki fog alakulni, elõbb-utóbb mindenképp. Lehet, hogy nagyok az elvárásaim:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!