Találatok a következő kifejezésre: 19. hetes Fekvést (3 db)

19. hetes vagyok. Fekvést javasol orvosom egész napra. Sokszor keményedik a méhem. Nagyon félek, ne legyen baj. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia. Javaslom, hogy tartsd be az orvos utasításait!!!Így a koraszülést elkerülheted. Biztosan szedsz magnéziumot, vasat, terhesvitamint. Most léptél abba a várandós korszakba, amikor a pocak látványosan és jelentõs tempóban növekszik. Ezt valószínüleg nehezebben megy. Ha betartod a szigorú pihenést, fekvést akár 40 hétig is birod. Az is lehet, hogy 32-34 het körül csökkennek panaszaid, ill. elmúlnak. Fontos, hogy a HÁZASÉLET-SEX TILOS!!!! Beszélj, énekelj pocaklakódhoz. Relaxálj sokat, hallgas zenét-fõleg nyugtatót. Élvezd, hogy kényeztet a család.Erzsók próbált segíteni.

Szia. Javaslom, hogy tartsd be az orvos utasításait!!!Így a koraszülést elkerülheted. Biztosan szedsz magnéziumot, vasat, terhesvitamint. Most léptél abba a várandós korszakba, amikor a pocak látványosan és jelentõs tempóban növekszik. Ezt valószínüleg nehezebben megy. Ha betartod a szigorú pihenést, fekvést akár 40 hétig is birod. Az is lehet, hogy 32-34 het körül csökkennek panaszaid, ill. elmúlnak. Fontos, hogy a HÁZASÉLET-SEX TILOS!!!! Beszélj, énekelj pocaklakódhoz. Relaxálj sokat, hallgas zenét-fõleg nyugtatót. Élvezd, hogy kényeztet a család.Erzsók próbált segíteni.
A kérdező hozzászólása: Szia Erzsók! Ez most azt jelenti végig feküdnöm kel????? Nagyon el vagyok keseredve:( Hipp Natalt iszom és 3x2 MagneB6-ot.Csak Wc-re kelek fel, de azt elég sûrûn.....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! Egész nap fekszem....és már most unom, de mindent megteszek!!! Most estére jobb, mint egész nap volt! Remélem napról napra jobb lesz!! 15 kutya mellett nehéz fekve maradni, de most hozzájuk sem tudok kimenni:(
Nekem is ez volt de a doki nem mondta hogy állandó fekvés annyit mondott pihengessek meg a magne b6 de én nem fekszem állandóan.lehet a méhszáj miatt van mennyi???az enyém 3100 35 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Június2. nézte, akkor 3000 volt, most nem nézte, nem akarta macerálni és már akkor is panaszkodtam neki ......annyit mondott legközelebb elég ha macerál....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!!! ma már sokkal jobb mint tegnap:) Remélem nap mint nap jobb lesz:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm!! napról napra jobb! így még nehezebb fekve maradni, de muszáj ! azért ma elmentem vérvételre, de ez nem tartott sokáig!

19 hetes vagyok a baba medencevégű fekvésben van. Általában mikor fordulnak meg? Nem baj hogy még az enyém nem?

Legjobb válasz: Még akár az utolsó percben is megfordulhat, bár az enyémnek esze ágában se volt. :D

Még akár az utolsó percben is megfordulhat, bár az enyémnek esze ágában se volt. :D
Nyugi! Kb. 34. hétig meg tudnak fordulni. Szóval még a tied nagyon ráér.
Elég nagy helye van ahhoz, hogy akár egyik percrõl a másikra megforduljon. Nekem pl. az utolsó UH-n (20. hetin) fejvégû fekvásbe volt, de most már farfekvésben van, érezni lehet. 22 hetes kismama

Az normális ha nem forgolódik a baba? 19. hetes vagyok és eddig minden uh-on koponyavégű fekvésben volt.

Befészkelte magát egy pozícióba, , kicsit ferdén és úgy van. Azért , mert jól érzi így magát? Vagy miért? Volt aki azt mondta, hogy ez nem baj, legalább kisebb az esélye, hogy a köldökzsinór a nyakához kerüljön. Egyébként sokat érzem , ahogy a kezeivel, lábaival kalimpál. A 4d-n is mindent rendben találtak. Cuki!

Legjobb válasz: Emiatt szerintem egyáltalán ne aggódj! Nem hiszem, hogy baj lenne. Biztosan úgy érzi magát a legjobban:). A lényeg, hogy minden rendben van és sokat mozgolódik:)

Emiatt szerintem egyáltalán ne aggódj! Nem hiszem, hogy baj lenne. Biztosan úgy érzi magát a legjobban:) . A lényeg, hogy minden rendben van és sokat mozgolódik:)
Egyáltalán nem baj. Az a fontos, hogy mocorogjon. Nekem sem forgolódik, de nekem sajnos: mert medencefekvésû. Egészséges terhességet, boldog babavárást!
Szia! Nem baj , hogy nem forgolódik, de az is lehet hogy még fog! A babám a 18. heti ultrahangon még fejjel lefelé volt. A 25. hét környékén kezdtem úgy érezni, mintha mindíg lent rugdosna, és a 28. heti ultrahangon be is bizonyosodott, hogy csücsül a pocimban. A doki megnyugtatott, hoy még a 35. hétig simán megfordulhat. Remélem így lesz, mert ha így marad, akkor az én esetemben császárt jelent. Minden nap kérem szépen õt, hogy fordul


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!