Találatok a következő kifejezésre: 19. hétben és fáj a derekam (2 db)

19. hétben vagyok és fáj a derekam. Ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: Azt,h nõ a babam,egyre nehezebb lesz ott bent a pocidban,és megváltoztatja a gerinced eddigi jól megszokott alakját.Próbálj meg minél többet pihenni,ez most néhány hónapig így lesz. Most beszéltem orvossal,nagyon nekilátott a bölcsesség fogam nõni,és azt mondta,h ha nem muszáj ne szedjek fájdalomcsillapítót,se semmit.Persze algopirint néha lehet,de jobb óvakodni tõle.Illetve mindenféle gyógyszerrõl konzultálj szülész-nõgyógyásszal.

Azt, h nõ a babam, egyre nehezebb lesz ott bent a pocidban, és megváltoztatja a gerinced eddigi jól megszokott alakját.Próbálj meg minél többet pihenni, ez most néhány hónapig így lesz. Most beszéltem orvossal, nagyon nekilátott a bölcsesség fogam nõni, és azt mondta, h ha nem muszáj ne szedjek fájdalomcsillapítót, se semmit.Persze algopirint néha lehet, de jobb óvakodni tõle.Illetve mindenféle gyógyszerrõl konzultálj szülész-nõgyógyásszal.
Szia! Én 9 hetes terhes vagyok és majd leszakad a derekam. Azt mondta a védõnõ, hogy ez azért van mert tágul a medence a baba növekedése miatt és, hogy elõfordulhat, hogy a csípõm is fog majd idõvel fájni. Állítólag azoknál fordul elõ a korai derékfájás akiknek kicsi a medencéjük. Üdv.

Elvileg 19-re nem várom. A hasam és a derekam másfél hete fáj. Van hogy pár napig semmi aztán megint. A hőm elég magas (36.8-37) szerintetek lehet baba a dologban? és ha nem akkor mire véljem a fájdalmakat?

Legjobb válasz: A derékfájás többmindentõl lehet.Én is 19-re nem várom!Nekem csak beleszurkál a petefészkeimbe.És iszonyatosan fáj a mellem ki vagyok élezve nagyon a szagokra de ez még simán mensi is lehet..

A derékfájás többmindentõl lehet.Én is 19-re nem várom!Nekem csak beleszurkál a petefészkeimbe.És iszonyatosan fáj a mellem ki vagyok élezve nagyon a szagokra de ez még simán mensi is lehet..
Szia! Én is 19-re nem várom, ma reggel pozit teszteltem 10-es érzékenységûvel! Nekem is fáj/fájt a derekam, de a görbém nem tipikusan babás görbe.. http://kepfeltoltes.hu/view/111217/DSC00186_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/111217/DSC00187_www.kepfeltoltes.. Szurkolok neked!!!!!!
A kérdező hozzászólása: én is teszteltem és negatív lett tegnap.de a hõm nem esett le azóta sem és a fájdalmaim is megvannak.de mensi érzés per pillanat sehol.
A kérdező hozzászólása: ja és NAGY GRATULA NEKED!Örülhetsz hogy ilyen szerencsés vagy!
Köszi! Szurkolok neked!!!
Gratula :) )) Azért megmutatod a görbédet?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!