Találatok a következő kifejezésre: 19. hétben és (96 db)

Normális, hogy most kezdem a 19. hetet és még nem érzem, hogy mozogna a babám? 2. babámat várom, multhéten voltam orvosnál és minden rendben volt, de aggodom, hogy még nem érzem mozogni. Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ, ne aggódj e miatt! A lényeg, hogy az orvos szerint minden rendben van! Én is elég késõn kezdtem el érezni, valahogy a 19. hét környékén, Te is biztos hamarosan érezni fogod!

Kedves Kérdezõ, ne aggódj e miatt! A lényeg, hogy az orvos szerint minden rendben van! Én is elég késõn kezdtem el érezni, valahogy a 19. hét környékén, Te is biztos hamarosan érezni fogod!
Éppen tegnap olvastam valahol, hogy a méhen belüli aktivitás vagy csökkentebb aktivitás már utal a leendõ személyiségre. Én is a második babánkat várom, és bár még csak 9. hetes vagyok, izgatottan fogom várni a különbségeket. A kislányom már bent is korán izgett-mozgott, 14 hetesen éreztem elõször, késõbb aludni sem tudtam Tõle, és most is olyan, meg sem áll egész nap! Ne aggódj ilyenek miatt, lehet, hogy egy nyugis, csendes kis babád lesz!!! :) Jó egészséget, és arra figyelj, amit az orvos megállapított: MINDEN OK!!!!! :)

19. hét és 1.7 kg hízás. Normális ez? 19 hkm

Legjobb válasz: 1,7 kg?! Én most 18 hetesen tartok 7-8 kg-nál. 171 cm vagyok, és 57 kg-mal kezdtem, most vagyok kb. 65 kg (2 hete 64,5-et mért a védõnõ). Semmi súlyfelesleg nem látszik rajtam. Hol vannak akkor a plusz kilók?

1, 7 kg?! Én most 18 hetesen tartok 7-8 kg-nál. 171 cm vagyok, és 57 kg-mal kezdtem, most vagyok kb. 65 kg (2 hete 64, 5-et mért a védõnõ). Semmi súlyfelesleg nem látszik rajtam. Hol vannak akkor a plusz kilók?
Én fél kilónál járok. Szerintem semmi gond nincs ennyi hízással. A védõnõ is megdicsért. Majd ezután kezd csak igazán nõni a baba. Boldog babavárást!
Én 21 hetesen 6 kilónál jártam :D A végére 15 jött fel, abból 3 maradt szülés után. Úgyhogy teljesen normális, sõt nagyon jó! Ügyes vagy :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Boldog babavárást! :)
Teljesen normális, én 29 hetes vagyok és eddig 4, 5 kilót híztam. 19 hetesen szerintem én is valahol 2-2, 5 kilónál tartottam :)
Az elsõ babával 21 héten én is 6kg-nál jártam, 15 lett a vége, de szülés után fél évvel már -1 kg volt a kezdõsúlyomhoz képest. Most 18+4 hetes vagyok, most járok +2 kg-nál, új védõnéni, õ lecseseztt, hogy sok. De szerintem belefér.
Szerintem is jó! Engem is megdicsért a védõnõm is meg a dokim is! Én is 19hetes vagyok és most járok 1, 5kg-nál! :)
az elsõ babámnál 20 hetesen 2 kg-nál jártam és 14-gyel mentem szülni. most jön a java. a másodikkal most 18 hetesen már 5 kg jött fel, ezt soknak találom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm h megosztottátok Velem tapasztalaitok! Boldog babavárást!

Baj ha 19 hét és 3 naposan még nem érzem a baba mozgását? Csak néha reggelente tudom kitapintani hogy hol van de aztán egész nap eltűnik.

Legjobb válasz: Én csak a 20.héten éreztem a baba mozgását. Gondolom a 18 hetes genetikain minden rendben volt, úgyhogy ne aggódj. Ha naponta 1-szer érzed, már az is jó.

Én csak a 20.héten éreztem a baba mozgását. Gondolom a 18 hetes genetikain minden rendben volt, úgyhogy ne aggódj. Ha naponta 1-szer érzed, már az is jó.
Õ még nagyon kicsi. Mocorog, ne aggódj, csak te még nem érzed.:) A 19. hetes UH-on a babám pörgött-forgott, bukfencezett, mindent, amit el tudsz képzelni és én ebbõl nem éreztem semmit se. Boldog babavárást! 24 hetes kismami
Szia! Ezen én is aggódtam, mivel csak a betöltött 21. hét után kezdtem el érezni! Azóta viszont rendszeresen és nagyon élvezem! 25 hetes kismama
Szia! Én épp 17+1 hetesen voltam uh-n, akkor az eredményeimnél számszerûleg csak a BPD-t írták, az 39mm volt. Épp 18 hetesen voltam 4D-n, ott normálisan lemért mindent a doki: BPD: 44mm, HC: 150mm, AC: 137mm, FL:29mm és a súlyát 260g-ra becsülték, de a teljes hosszát itt sem mondták. Itt találsz bõvebb infót: http://www.szuloklapja.hu/baba/body/hetrol_hetre.php?HETEK=18

19. heti genetikai ultrahang. Lehetseges, hogy túl magas a nyaki redő? (19 hetes es 2 napos vagyok, a doki 19 hetes es 5 naposra irta)

BPD: 4.64

Legjobb válasz: Ha a dokid nem mondta, hogy aggódj, akkor ne aggódj! Nekem a 19. héten már nem nézett tarkóredõt! Errõl a plexusról pedig még nem is hallottam. :S 24 hetes kismama

Ha a dokid nem mondta, hogy aggódj, akkor ne aggódj! Nekem a 19. héten már nem nézett tarkóredõt! Errõl a plexusról pedig még nem is hallottam. :S 24 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: 4d ultrahangon voltam, mert a dokim 21 hetesen kuld ultrahangra. a plexus allitolag gyakori es majd felszivodik, de azert en aggodok..tenyleg gyakori? volt mas babajanak is?

A 19. hétig 3 kilót híztam, viszont most 22 hetes vagyok, és már 6 kilónál tartok! Nem értem az okát, nem eszem többet, sőt! Leszorítottam csak gyümölcsöt, nestlé fitnesst, és tejtermékeket eszem! Mi történik? Mit tegyek? Vagy ez normális?

Legjobb válasz: Ez teljesen normális, ne aggódj és én a helyedben a megszorítások helyett inkább odafigyelnék arra, hogy mindenbõl vigyek be a szervezetembe, amibõl szükséges. Tehát zöldséget is, fõtt ételt, húsokat, ha nem vagy vega. Nehogy lekorlátozd a táplálkozásodat erre a három féle dologra, amit felsoroltál, még akkor sem lenne jó ötlet, ha nem várnál babát, de most különösen nem szabad egyoldalúan táplálkozni. Az a súlynövekedés teljesen természetes, amirõl beszámoltál. Nekem 15. hétig farkasétvágyam volt, azokban a hetekben mégsem híztam. 18. héttõl viszont alig bírtam enni, a hasam akkor indult növekedésnek, visszamentem dolgozni, rengeteget mozogtam egy nap, ennek ellenére rá négy kiló jött fel az azt követõ öt hétben. Nem ettem többet, nem voltam lusta, de ez nem is hízás volt. Egyértelmûen a baba miatt van. Ez az, amit el kell fogadni és próbáld meg élvezni a terhességedet, mert ebbõl a hat kilóból lesz még 12 is minimum és még az is teljesen normális lesz!

Ez teljesen normális, ne aggódj és én a helyedben a megszorítások helyett inkább odafigyelnék arra, hogy mindenbõl vigyek be a szervezetembe, amibõl szükséges. Tehát zöldséget is, fõtt ételt, húsokat, ha nem vagy vega. Nehogy lekorlátozd a táplálkozásodat erre a három féle dologra, amit felsoroltál, még akkor sem lenne jó ötlet, ha nem várnál babát, de most különösen nem szabad egyoldalúan táplálkozni. Az a súlynövekedés teljesen természetes, amirõl beszámoltál. Nekem 15. hétig farkasétvágyam volt, azokban a hetekben mégsem híztam. 18. héttõl viszont alig bírtam enni, a hasam akkor indult növekedésnek, visszamentem dolgozni, rengeteget mozogtam egy nap, ennek ellenére rá négy kiló jött fel az azt követõ öt hétben. Nem ettem többet, nem voltam lusta, de ez nem is hízás volt. Egyértelmûen a baba miatt van. Ez az, amit el kell fogadni és próbáld meg élvezni a terhességedet, mert ebbõl a hat kilóból lesz még 12 is minimum és még az is teljesen normális lesz!
szerintem igen, ez normális. én épp ma reggel néztem a súlyom(bár ne tettem volna)! 9 kg van rajtam és a 26. hétben vagyok. én sem értem! sokkal kevesebbet ettem egész terhességem alatt mint azelõtt és mégis feljött az a +9kg.nem is látszik meg rajtam, csak a hasam nagy! szóval sajnos bele kell törõdnünk ez normális!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!
Ne aggódj, én sem híztam 20hétig semmit, majd 5hét alatt rámjött 5kg és fogalmam sincs mitõl.Én is rengeteg gyümit eszem , meg joghurtot, tornázok is és még is jönnek a kilók.A védõnõm azt mondta, hogy ilyen tájt megugrik az ember súlya, majd abba marad és újra.Meg, hát a babóca is most kezd el igazán növögetni.4 barátnõm szûlt az idén és mind 20kg hízott, de szépen adják is le.Gondolj bele, alapból szülést követõen lejön vagy 6kg(baba, magzatvíz, méhlepény, stb)Arra vigyázz, hogy ne vizesedj majd, mert az sok kg-t jelent, meg nem is egészséges.Amúgy nekem a pocim nõ nagyon, meg talán egy pici ment a combomra, de nem vészes, nem is hiszik el , hogy már 67kg vagyok. Így hát ne csüggedj, jövõ ilyenkor már újra a régiek leszünk, egy gyönyörû kisbabával. Üdv:26 hetes kismami
A második válaszoló vagyok. Annyit még hozzátennék, hogy tényleg megáll egy pár hétre a súlynövekedés a huszas hetek második felében. Mint már említettem én 18-23 hét között híztam öt kilót, azóta eltelt négy hét és egy deka sem jött rám. Nem kezdek el korán örülni, mert biztos vagyok abban, hogy pár héten belül ismét jön egy hirtelen ugrás, majd valószínûleg pár hétig ismét leáll. Egyébként az egész egyénenként változó, biztosra még majd a 35. hét tájékán sem mehetünk, mert sokan írják, hogy az utolsó néhány hétben nõ leginkább a súly, mert a baba is akkor hízik a legintenzívebben, illetve sok nõnél akkor jön elõ a vizesedés, de elég sokan azt mondták nekem, hogy õk nem híztak már az utolsó hetekben.

A 13. , 18+3 napos, 19. hetesen és 21. héten voltam uh-on. Az utolsó 4D-s volt a 18 hetes pedig "önszorgalomból":) . Az jó ha legközelebb csak a 25-26. héten megyek. Nincs késő?

A 25. héten megyek terheléses cukorvizsgálatra és ha megvan az eredménye gondoltam azzal majd elmegyek a dokihoz is. Ugyanis nem mondta mikor menjek legközelebb hozzá. Nála a 19.héten voltam utoljára a genetikai uh-on, nem baj ha 6 hét telik el az uh-ok között?

Legjobb válasz: Szia! Nem baj, egy átlagos terhességben összesen 4 db ultrahangot csinálnak. Én a 22. héten vagyok, és már volt 8 db ultrahangom, de csak mert problémák voltak. Különben, vagy a 12, 18, 28, 36-ik héten egy és kész.

Szia! Nem baj, egy átlagos terhességben összesen 4 db ultrahangot csinálnak. Én a 22. héten vagyok, és már volt 8 db ultrahangom, de csak mert problémák voltak. Különben, vagy a 12, 18, 28, 36-ik héten egy és kész.
Most nézem, félreérthetõ amit írtam, nincs vagy, hanem csak simán 12, 18, 28, 36-ik héten 1-1. De persze nehezen bírjuk ki, én nem is bírom ki, hogy ne lássam ilyen sokáig.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! Eddig minden rendben volt velünk, csak gondoltam nehogy gond legyen, hogy nem megyek. Boldog babavárást Nektek!

18-19. héten hány g és centi a magzat?

Milyen er?sen kell, hogy rúgjon?

Legjobb válasz: http://szuloklapja.hu/baba/body/hetrol_hetre.php?VALASZTAS=h.. Itt választ kapsz a méretes kérdésekre..:) Én még pl nem is éreztem akkor, de eleinte csak azt érzed, hogy valami fura, valami mocorog, rúgdosni csak késõbb fog, nekem intenzíven a 30 hét körül kezdett, a vége fele már elég fájdalmasakat..:))

http://szuloklapja.hu/baba/body/hetrol_hetre.php?VALASZTAS=h.. Itt választ kapsz a méretes kérdésekre..:) Én még pl nem is éreztem akkor, de eleinte csak azt érzed, hogy valami fura, valami mocorog, rúgdosni csak késõbb fog, nekem intenzíven a 30 hét körül kezdett, a vége fele már elég fájdalmasakat..:) )

Keményedés és derékfájás 19. héten, volt így valaki?

Sziasztok, 19 hetes terhes vagyok és elkezdtem keményedni, bent is voltam 2 napot korházba, kaptam magnézium injekciót, most hazaengedtek kell szednem 3x2 magne B6-ot. ami még érdekes, hogy néha iszonyat módon megfájdul a derekam, volt valaki aki ilyen problémákat átvészelt? Kicsit aggódom (na jó nagyon :( )

Legjobb válasz: Én a 17. héttõl keményedtem, mégis kihúztuk a 38.ig végéig, szóval megfelelõ magnéziummal nem lesz ám semmi gond! Ne aggódj! Ha görcsölsz, menj be újra a kórházba! Ja és ne magne b6-ot szedj, abban kevés a magnézium, a mangesi citrii 10x annyit tartalmaz, sokkal olcsóbb, van recept nélkül is, de felíratva még kevesebb!

Én a 17. héttõl keményedtem, mégis kihúztuk a 38.ig végéig, szóval megfelelõ magnéziummal nem lesz ám semmi gond! Ne aggódj! Ha görcsölsz, menj be újra a kórházba! Ja és ne magne b6-ot szedj, abban kevés a magnézium, a mangesi citrii 10x annyit tartalmaz, sokkal olcsóbb, van recept nélkül is, de felíratva még kevesebb!
Szia.Fogalmam sincs, hogy keményedtem-e vagy sem, mert nem tudom milyen érzés, viszont menzesz szerû görcseim voltak és vannak is, és nekem már a 17. hét óta fáj a derekam majdnem minden nap!! 20+2 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat :) a tippet is :)
Valamikor èn is akkor tàjt kezdtem kemènyedni, a dokim azt mondja hogy addig nincs gond amìg ezek a kemènyedèsek nem fàjdalmasak.A kòrhàzban nèztèk a mèhszàjat? Most 28 hetes vagyok 2 hònapja teljes àgynyugalom, mert nekem volt hogy ezek a kemènyedèsek 5 percenkènt jottek.Meg is van rovidulve a mèhnyakam.Magnèziumot, buscopant, ès progeszteront szedek.
én is akkor tájt kezdtem keményedni, 38 hetesen született a kisfiam egészségesen. Magnéziumot szedtem, de nem a magne b6-ot, hanem elmentem drogériába és megnéztem melyikben van több.

Van akinek szülés után mozog a hasa? Mármint 19 hete szültem, és úgy mozog a hasam, mintha terhes lennék. Teljesen olyan mint az 1 lányommal amikor mozgott. Voltam dokinél 2 hete aki szerint nem látható terhesség. Dehát.

Lehet látni is, emellett rengeteget fogytam, nincs étvágyam hullik a hajam. Este még szoptatok 2x-3x.

Legjobb válasz: mennyit tornászol a szülés óta? újra erõs a hasfalad? Mert ha nem tornászol, nem ment vissza a hasfal akkor a beleidnek sokkal nagyobb helye van mozogni és ezt érzed.

mennyit tornászol a szülés óta? újra erõs a hasfalad? Mert ha nem tornászol, nem ment vissza a hasfal akkor a beleidnek sokkal nagyobb helye van mozogni és ezt érzed.
csinálj terhességi tesztet, bár kétlem hogy babát vársz, szerintem ez csak "utóhatás"
A kérdező hozzászólása: szia! egyáltalán nem tornászok...lehetséges akkor ennyire érezném a beleim mozgását?akkor kezdjek el felüléseket csinálni?
A kérdező hozzászólása: Értem.csak mert még a környezetemben senki nem mondott nekem ilyet hogy ilyen történt volna vele.Tesztelek akkor.bár ha már mozogna a kicsi a hasamba, akkor már nem kis terhes lennék.Az orvos biztosan észrevette volna...remélem
sok hasizomgyakorlat és "visszaszorítod" a belsõ részeidet oda ahol voltak.
Nálam is volt ilyen, én is kicsit beparáztam, csináltam tesztet is, de rendesen megjött mindig, nem is voltam terhes. Túlsúly, a hasamon azért maradt rendesen háj, és bizony a szerveimnek volt elég hely ide oda lötykölõdni:) Csak néha fordult elõ, de merémített:) Cseppet fogytam, és elmúlt, bár most is van rajtam túlsúly, és bizony ha hajat mosok a kád felett, nagyon elõre hajolok, akkor érzem, hogy a belsõ szerveim mintha elõr tolódnának!
A kérdező hozzászólása: kezdek megnyugodni köszönöm szépen a válaszaitokat:) most már hasizom erõsítõ gyakorlatokat fogok csinálni.úgyis van felesleg a hasamon.van akinek van élménye Azalia fogamzásgátlóval?mert hallottam hogy ha keveset, vagy nem szoptatok akkor nem használ...a dokim egy mukkot se szólt róla...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!