Találatok a következő kifejezésre: 19. -ik vagyok (8 db)

19. -ik napomon vagyok. jövő héte hétfőn(nem)kell megjönnie. még mindig érzem a nyomást a jobb petefészkemben, folyás viszont nincs.4-10-12-15. -ik napom együtt voltunk. lehetne baba?

Legjobb válasz: Szia nekem már 4 napja hogy késik szerencsére!Már vártam ezt az idõt ugyanis mi 3 éve próbálkozunk!De nekem is folyamatosan görcsöl a hasam minhta megakarna jönni de ez kb egy fél óra aztán elmulik, folyásom az van a cickom fáj bár tesztet csináltam akkor mikor megkellett volna jönnie és sajnos negatív lett de remélem azért mert még korán csiáltam!Én szorítok neked és ma az lesz az elsõ hogy én is veszek magne B6-ot olyan sokan mondták hogy az mindent megszüntet!

Szia nekem már 4 napja hogy késik szerencsére!Már vártam ezt az idõt ugyanis mi 3 éve próbálkozunk!De nekem is folyamatosan görcsöl a hasam minhta megakarna jönni de ez kb egy fél óra aztán elmulik, folyásom az van a cickom fáj bár tesztet csináltam akkor mikor megkellett volna jönnie és sajnos negatív lett de remélem azért mert még korán csiáltam!Én szorítok neked és ma az lesz az elsõ hogy én is veszek magne B6-ot olyan sokan mondták hogy az mindent megszüntet!
A kérdező hozzászólása: köszi!nekem nem szúr csak nyomásérzésem van.múlt hét óta fáj a derekam és persze ez a nyomás de semmi több.a melleken sincs semmi változás(még szoptatok, bár az fura hogy jó egy hete kevesebbet kéri a csemetém)remélem ezekbõl a napokból valamelyik csak alkalmas volt arra hogy összejön a bébi!neked viszont gratulálok!

Ajánlanátok olyan olvasnivalót, ami a 18 vagy 19-ik században játszódik?

Olyanra gondolok, ami jól tükrözi azokat a korszakokat. Főként Anglia érdekelne, de jöhet más is.

Legjobb válasz: Elizabeth Gaskell: Észak és dél (Anglia 19. sz. ipari forradalom kora)

Elizabeth Gaskell: Észak és dél (Anglia 19. sz. ipari forradalom kora)
-Agatha Christie regényei - a brit arisztokrácia köreiben játszódó krimik -Sir Arthur Conan Doyle könyvei - krimik, többnyire Angliában játszódnak, mindenféle társadalmi réteg szerepel bennük -P. G. Wodehouse - humoros, kalandos, kicsit romantikus könyvek a brit arisztokrácia fiataljairól -Engels: A munkásosztály helyzete Angliában - nagyon jó, olvasmányos korrajz
Jane Austen könyvei Bronte nõvérek regényi
Elfújta a szél, bár ez Amerikában játszódik

Ma vagyok a 19. ik napos. Mi lehet ez? Mensi vagy valami gond van? Tapasztalatok? Részletek lent!

Dec. 8-án volt egy m?tétem,sajnos kivették a jobb oldali petefészkemet és a petevezetéket.Dec.10-én megjött a mensesem.Ma reggel barnás-véres folyásom van,kellett egy tampont feldugnom.Nem voltunk eggyütt azóta a párommal.Még mindíg levedzik a seben.Babát szeretnénk.

Legjobb válasz: Szia! Tessék visszamenni az orvoshoz!!!! Ezt nem oldja meg egy fórumozó sem, csak a szakember. Mit is tudnánk mondani? (ha nem vagyunk orvosok...) Csak egy tipp: jónéhány nõgyógyászati beavatkozás után egy ideig nem szabad tampont használni, a fertõzésveszély miatt. Nem tudom, ez azok közé tartozik-e, de amíg nem beszéltél orvossal, szerintem maradj a betétnél!

Szia! Tessék visszamenni az orvoshoz!!!! Ezt nem oldja meg egy fórumozó sem, csak a szakember. Mit is tudnánk mondani? (ha nem vagyunk orvosok...) Csak egy tipp: jónéhány nõgyógyászati beavatkozás után egy ideig nem szabad tampont használni, a fertõzésveszély miatt. Nem tudom, ez azok közé tartozik-e, de amíg nem beszéltél orvossal, szerintem maradj a betétnél!
Ha tényleg akarod azt a babát majdan, akkor ne laikusoktól várj tanácsot, fõleg ilyen komoly mûtét után ne. Ha nem bízol abban az orvosban, akkor menj másikhoz, de Mindenképp lásson! És minél hamarabb!!

Lehet még baba? Ma vagyok a 19. ik napon, napok óta émelygek és mindjárt megjön érzésem van!

Cickafarokfű tea-palástfű tea -premens tabletta kúrán vagyok.Szedem az elevitet is.Esély van a babára,jókor voltunk együtt!

Legjobb válasz: Mikor volt ovud? :) Mert ha pár napja, akkor lehetetlen h, a terhességet érezd!

Mikor volt ovud? :) Mert ha pár napja, akkor lehetetlen h, a terhességet érezd!
Biológiából 1-es!

Ma vagyok a 19. ik napos. Az alaphőm 36, 6. Ma reggelre 37, 1. Reménykedhetek még? Sikerülhet a baba?

Legjobb válasz: Az,hogy magasabb a hõd az teljesen normális a luteális szakaszban. Ebben nincs semmi reménykedni való. Majd ha nem jön meg a mensid és akkor is magas lesz a hõd,na akkor már reménykedhetsz. Bocsi a nyers válaszért.

Az, hogy magasabb a hõd az teljesen normális a luteális szakaszban. Ebben nincs semmi reménykedni való. Majd ha nem jön meg a mensid és akkor is magas lesz a hõd, na akkor már reménykedhetsz. Bocsi a nyers válaszért.
Szia, én 21. napomon vagyok, és a múltkor én si ezeket a válaszokat kaptam.:) De igazuk van a hozzászólóknak, még nagyon hamar örülünk.:) Majd 1-2 hét múlva.Nekem a hõm, már 3 napja 36.9.Ennek örülök.Elég alacsony szokot lenni, ovu elõtt, és ovu után is, max 36.8-igy szokott felmenni, bár csak hébe hóba mérem.Te?Veled mi újság?Hány naposak a ciklusaid, mióta próbálkoztok?
Helló, na mi van van baba? Az vagyok aki azt írta, hogy kimaradt mensi elött nem kell tüneteket keresni magadon:)
nem ez normális, terhes tünet.
Én rendszeresen mérem az ébredési hõmérsékletem. 36, 8 és 37, 2 közötti az érték. Teljesen normális ez ilyenkor, várandósság alatt. Napközben pedig érzem, hogy le-föl ingadozik, néha mérem, 37, 3, 37, 4, de 36, 5 is volt egy napon belül. Szóval ne izgulj emiatt. Én ugyan még csak a 15.hétben vagyok. Tartós (1-2 napos)37, 8-38 fok körüli hõmérsékletnél azért már kezdj el aggódni, azaz fordulj orvoshoz! Boldog babavárást!

Már 1 éve szedek yasminellét. Csütörtökön kezdtem el szedni és tegnap este (hétfőn) nem az 5. gyógyszert szedtem be véletlenül hanem a 19. iket. Az eggyel felettebbit. Baj vagy mit kell ilyenkor tennem?

Legjobb válasz: Nem lesz bajod, hisz ez a tabletta egyfázisú, tehát mindegyik szem ugyanazokat a hormonokat tartalmazza! De azért máskor figyelj jobban oda!

Nem lesz bajod, hisz ez a tabletta egyfázisú, tehát mindegyik szem ugyanazokat a hormonokat tartalmazza! De azért máskor figyelj jobban oda!
Nincs semmi baj:) , a múltkor én is pont így jártam h.az eggyel feletebbi gyógyszert vettem be.ez csak azért rossz m.egy kicsit bekavarodsz, de semmi bajod nem lesz tõle:)
Én kérdezni szeretnék... Miért használ mindenki fogamzásgátlót? Nem egészséges, és emmellett ott az óvszer is. Tom, h így biztosabb, tom, h a legtöbbször nem árt, de ha fennállnak ilyen veszélyek, akkor miért szedik sokan? Nem tok még sok mindent, ne csesszetek le, ha hülyét kérdeztem... pussy
Elõzõ válaszolónak: Stabil párkapcsolatban vagyok, már több mint 4 éve és azért szedek fog.gátlót, mert én ezt tartom a legmegbízhatóbb módszernek az összes közül. Nem beszélve arról, hogy azért valljuk be, gumiban olyan, mint zokniban lábat mosni! Én nem szerettem használni a gumit (párom sem) a kapcsolatunk elején, teljesen lelohasztott, hogy közben meg kellett állni felhelyezni, meg utána rögtön "szétugrani", hogy le nem csússzon! Alacsony hormontartalmút szedek és eddig soha nem volt vele problámám! Inkább hormonokat szedek, mint minden mensi elõtt idegeskedjek, hogy ugyan meg jön-e!

19-20. ik nap majdnem zárt méhszáj, pici vérzés. Ez most akkor baba vagy mensi? Remény van még a babára?

Legjobb válasz: Szerintem korai lenne ez még mensinek. Lehetséges, hogy beágyazódás okozza a vérzést, nem? Minden esetre, ha elmarad vagy késik a menszeszed, akkor jó esélyed van rá, de ha rendesen megjön, akkor se biztos, hogy nem vagy terhes.

Szerintem korai lenne ez még mensinek. Lehetséges, hogy beágyazódás okozza a vérzést, nem? Minden esetre, ha elmarad vagy késik a menszeszed, akkor jó esélyed van rá, de ha rendesen megjön, akkor se biztos, hogy nem vagy terhes.
A zárt méhszáj elvileg lehet baba. Hány naposak a ciklusaid?
Szerintem sem mensi, inkább a beágyazódás (de ha sokat vakerálod a méhszájad, akkor nem lesz baba... )
A kérdező hozzászólása: Öntöttetek belém egy kis reményt.Már 2 éve várunk a csodára.Ma is van egy kis rózsaszínes-véres folyásom.Még mindíg lehet baba?
A kérdező hozzászólása: Általában 28-29 naposak a ciklusaim, de mindíg barnázok elõtte 4-5 napig.
Szia! Teszteltél azóta?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!