Találatok a következő kifejezésre: 19-én volt ma reggel (4 db)

19-én volt peteérésem, ma reggel a tesztem negatív lett. Lehetek még terhes, csak a teszt még nem mutatta ki, mert korai volt?

Legjobb válasz: Szia! sztem lehetett korai is, fõleg ha 28 naposak a ciklusaid.Várd meg a mensid, ha nem jön meg egy hét múlva tesztelj,és légy türelmes.Nyugodj meg.

Szia! sztem lehetett korai is, fõleg ha 28 naposak a ciklusaid.Várd meg a mensid, ha nem jön meg egy hét múlva tesztelj, és légy türelmes.Nyugodj meg.
Szia! Ha 19-én volt peteérésed akkor korán teszteltél. A hét vége felé csinálj másik tesztet. És honnét gondolod, hogy pont 19.én volt peteérésed? Ovu tesztet használtál? A terhességi teszteket általában az elmaradt mensi napja után érdemes megcsinálni. Drukkolok!
Korai volt.A teszt a beágyazodás után 10 nappal mutatja ki a terheséget. Várj még egy hetet s utánna csinálj egy új tesztet.
Ajánlatos reggeli elsõ vizeletbõl tesztelni.
A kérdező hozzászólása: szóval szerintetek ne keseredjek még el!

Április 19-én voltunk együtt a barátommal pont amikor peteérésem volt, ma reggel hányingerem lett ami magától elmúlt de ez két napja is előfordult de akkor erősebben, és észrevettem egy halvány barna csíkot a köldökömtől a szeméremdombig?

mennyi a valószínűsége a terhességnek? és még a hasam is görcsölgetett?

Legjobb válasz: Szerintem csinálj egy tesztet.Bár inkább az elmaradt mensi után.Sosem lehet tudni.Drukkolok. 12hkm

Szerintem csinálj egy tesztet.Bár inkább az elmaradt mensi után.Sosem lehet tudni.Drukkolok. 12hkm
A kérdező hozzászólása: pfhu nem vagyok otthon annyira ezekbe a ciklusos dolgokban, mire is gondolsz pontosan a ciklusom 29 napos, utoljára aprilis 4 én volt meg normálisan
Akkor úgy kérdezem, hogy peteérésed után hány nappal jelentkezett ez a folyásos dolog.(ezt kiváncsiságból kérdezem:) ) És milyen lett a teszted?:)
A kérdező hozzászólása: 21-22 nap telt el azóta :) , ma fogom megvenni mert tegnap nem tudtam és holnap reggel megcsinálom és azonnal írok, hogy milyen lett :) nagyon bízok benne, hogy + lesz... :)
Hajrá!:)
A kérdező hozzászólása: negatív lett a teszt Predictor tesztet csináltam , csináljak egy másikat? nem értem miért lett negatív ??? :(
A kérdező hozzászólása: én úgy érzem pozitívnak kellett volna lennie...
A kérdező hozzászólása: jobban megnéztem a fénybe a tesztet és látook egy halvány csíkot :) :D
Csinálj egy másikat is, ha még mindig nem jött meg, s hogy biztosabb legyél benne, s majd írj! :)
A kérdező hozzászólása: elmentem nõgyógyászhoz , és azt mondta, hogy fel vagyok fázva és õ nem lát terhességet, ultrahangon is megnézett, mennyi az esélye, hogy olyan fiatal a terhesség, hogy nem látja? Vagy már mondjak le arról, hogy terhes lehetek? :(
Hát sajnos ezt nem tudom, de nem gondoltam volna , hogy felfázást mond.Te nem is érezted a felfázás tüneteit?
A kérdező hozzászólása: nem egyáltalán nem :S görcsölt a hasam meg csupa olyan dolgok ami terhességre utalnak, hát lehet csúfosan átvert a természet...
Egyik ismerõsömnek volt ilyen folyása, mikor terhes lett, de sztem nem lehet tudni biztosra..neked a ciklusod hányadik napján jelentkezett ez?
A kérdező hozzászólása: képzeljétek ma tûnt fel jobban, hogy sok fehér krémes folyásom van, nincs semmi szaga nem is viszket...ez olyan tünet lenne??? :) ))
A kérdező hozzászólása: volt menstruáció de egy héttel hamarabb megjött, és csak 3 napig tartott
Szerintem csinálj egy tesztet, azzal nem veszítesz semmit.:)
A kérdező hozzászólása: mindenképp csinálok egy tesztet, de nagyon félek attól, hogy nem azt fogja mutatni amit én szeretnék látni...:S :) de errõl a halváy barna csíkról csak terhességgel kapcsolatos dolgokat találtam, neked nem volt ehez hasonló tapasztalatod? :)
Linea negra vagy nigra a neve a hason húzódó barna csíknak, de az általában a második trimeszterben jelenik meg. "Tulajdonképpen mindannyiunknak van linea negra (vagy nigra) a hasán, még a férfiaknak is, csak alapesetben nem látszódik. Ugyanis csak bizonyos hormonhatásra kezd el a bõr ebben a csíkban pigmentálódni, színezõdni. Ez a hormon az ösztrogén, melynek szintje a terhesség alatt igencsak megnõ a kismama szervezetben.
Remélem, bejön a kívánságod, és azért jelent meg több ösztrogén a szervezetedben, mert "valaki" megjelent az életedben. :) Majd írj, ha teszteltél!
Már nem kukacoskodni akarok, de ha tudod hogy mikor van peteérésed és esetleg nem szeretnél még anyuka lenni akkor nem kellett volna szexelni, vagy legalábbis védekezni?(nem derül ki hogy konkrétan miért is félsz, erre nem utalsz) Viszont ha szeretnél anyuka lenni akkor sem biztos hogy leszel is!A mensid ha piros volt és szokásos mennyiségû akkor nem vagy terhes!Ha kevesebb volt és barna színû, inkább csak pecsételgetés akkor bizony fenn áll a terhesség esélye!Amúgy nem mindig egyforma a menstruáció!pl nekem van hogy Niagara szerûen önlik, van hogy elvagyok napi pár tamponnal átázás veszélye nélkül! A csík biztos hogy nem tünet, ahogy írják is csak késõbb jelenik meg! Mindenképp csinálj egy tesztet, aztán szurkolok hogy a kívánságod szerint alakuljon a dolog!Majd írj!
A kérdező hozzászólása: szeretnénk a kisbabát azért voltunk pont peteéréskor együtt :) , errõl a csíkról sok mindent halottam de unokatestvéremet is megkérdeztem neki már van egy kisfia és azt mondta, hogy neki is volt ilyen csík a terhessége elején halvány volt majd egyre jobban sötétedett, szóval nagyon remélem nekem is így lesz :) a menstruációm meg lehetett pl az én anyukámnak is volt persze nem tartott olyan hosszú ideig és hamarabb jelentkezett...:) mint ahogy nekem is...majd mindenképp írok :)
Nekem nem volt és egyenlõre nincs is ilyen csíkom. Én a hányingerbõl mindjárt tudtam, de biztos csak teszt után mertem benne lenni.
Hát szerintem is simán lehet, hogy terhes vagy, de mindenesetre drukkolok, és várjuk a tesz eredményed! :) )
A kérdező hozzászólása: holnap csinálok egy tesztet és mindenképp írok, hogy mi lett az eredmény :)
Várjuk :)
Jajj de kár:(

Aug.19. -én volt az utolsó mensim, szombaton ügyeleten voltam, begörcsöltem (méhnyh.15mm) ma visszakellet mennem terhességi tesztel, amit reggel csináltam, pozitív lett. A méhnyh.17 mm, de nem látnak semmit. Lehetek-e terhes, és ha igen mennyi idős?

Legjobb válasz: Bent voltál a kórházban és nem tudták megmondani, hogy terhes vagy-e?? Ez hogy lehet?? Már olyan 9 hetesnek kéne lenned. (Nekem aug. 14. jött utoljára, igaz 3. gyerek, de már a hasam is látszik...)

Bent voltál a kórházban és nem tudták megmondani, hogy terhes vagy-e?? Ez hogy lehet?? Már olyan 9 hetesnek kéne lenned. (Nekem aug. 14. jött utoljára, igaz 3. gyerek, de már a hasam is látszik...)
A kérdező hozzászólása: A menstruációm mindig rendszertelen volt, egy héttel ezelõtt a tesztem negatív lett, ma mutatott pozitívat.
J értem, hát akkor viszont késõbb is foganhatott bármikor. VAlószínûleg még pici a baba, ezért nem látszott. Akkor menj vissza ahogy mondták, és majd késõbb, a méretei alapján belövik Neked, hogy kb. mikori.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Nagyon izgulok, hogy mi lesz, egy hét múlva megyek vissza, remélem van babó, bízom a pozitív tesztben.
Szia!2 éve pont aug.19-én volt az utolsó mensim és nov. 6-án voltam 10+3 hetes.Sokszor fájt nekem is a hasam, azt hittem, hogy meg akar jönni, közben a terhesség miatt.Mondta az orvos, hogy azért fáj mert a pici nõ és ezáltal a méhet feszíti.És az a lényege, hogy a méhed nõjön gyorsabban, ne a baba, mert akkor nyílik a méhszájad.Elvileg (a mensid alapján) 8+3 hetes vagy. Majd írj mi újság!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Ma voltam orvosnál egy 10×5 mm-es petezsák látható.Egy hét múlva kell visszamennem.Egyenlõre nem mondott az orvos semmit.
Szurkolok Neked tovább!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Jelenleg 7 hetes terhes vagyok, most már van szívhang. Bízom benne, hogy fiam lesz, mert lányaim már vannak (ikrek, és pont ma egy évesek). Köszi a válaszokat, további szép napot mindenkinek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!