Találatok a következő kifejezésre: 19 vagyok szűz, de (26 db)

19 éves felnõtt nõ vagy! Semmi keresni valója a rendelõben az anyádnak!
én már 18 évesen egyedul mentem, vagy baratnovel.. a doki nem fog semmit elárulni, de miért ekkora titok ennyi évesen h nem vagy már szûz?
19 évesen miért nem egyedül mész dokihoz? pláne nem értem, anyád minek megy be veled a vizsgálatra
19 éves felnõtt nõ vagy. Nyilván anyukád is tisztában van azzal, hogy ebben a korban már teljesen normális, ha valaki szexuális életet él.
19 éves vagy, mit parázol?
anyad nem hulye.. biztos sejti
Szerinted a szüleid akkora perverzek, hogy hallgatnák, ahogy épp szeretkezel a pároddal?
16:59: Ez nem így van. Elég sok idõt töltöttem az adatvédelmi és az egészségügyi törvénnyel ... Ha kiskorú, akkor is vannak fokozatok természetesen. Tehát egy 9 éves (példa) esetében valóban hasonló a helyzet, de akkor is elöbb kórházi szociális munkás, utána, családvédelem és onnatól rendõrség ... ha szükséges. Kiskorú, vagy cselevõképtelen felügyelet alá vont személy esetében a szülõ vagy felügyeletet gyakorló a kompetens.
Igen, meg fog vizsgálni. Amúgy ha valaki nemi életet él, akkor KÖTELEZÕ a saját érdekében évente legalább egyszer elmenni nõgyógyászati vizsgálatra. Ne parázz tõle, nem nagy valami a vizsgálat, pár perc és kész. 26/N
nem vesz vért. azt reggel veszik, nem ott mindjart.. elkuld vérvételre, vagy nem.. de jobb, ha igen. engem sose kuldtek. :S
fogamzásgátlót csak negatív rákszûrés eredménnyel írnak fel (elvileg)- vagyis megvizsgál és kenetet vesz
igen, de a rákszûrésnek is meg kell várni az eredményét. a dokik meg meg rogton irják a tablettát.. annyira szánalmas :SS
és persze az összes többi módszert lesz.rják, csak a tabi a jó, semmi más..
Ez valóban misztikus, hogy felnõt nõ miért anyukájával jár dokihoz??? De egyébként meg sem mondhatja a doki: titoktartás. Ha kiskorú lennél és szülõi felügyelet alatt, akkor megmondhatja, illetve ha megkéred, akkor eldönti, hogy megmondja vagy nem. De a Te esetedben ez nem áll, mert felnõtt vagy (legalább is papíron ...) Egyébként meg szüleid nem naívak, neked nincs fantáziád ... szerinted Te hogy fogantál?
Mert gondolom anyád nem sejti, hogy lefeküdtetek, amikor többször ott aludt nálad :)
ha kiskorú lenne, akkor a doki, nem az anyjának, hanem a rendõröknek mondaná, hogy nem szûz....fiatalkorú esetén pedig kijár neki az orvosi titoktartás éppúgy, mintha nagykorú lenne
Igen, megvizsgál akkor és vért is vesz. Szerintem inkább anyukád helyett a párod kísérjen el.
A kérdező hozzászólása: Ha kérem, h írjon fel fogamzásgátlót akkor az mindenképpen együtt jár a megvizsgálással?
Mi a frászkarikát kell egy 19 éves, felnõtt NÕT orvoshoz kísérgetni? Miért baj, ha egy 19 felnõtt nõ él szexuális életet? Valami vallási fanatikusok vagytok, vagy mi? Mondd meg anyucinak, hogy egyedül szeretnél menni, mert a te korodban ez már kínos.
Hát de ezt beszoptad de amugy anyád ugyse szeret szal leszarja hogy nem vagy szüz amugymeg hanem hüly ugyis tudja.
A kérdező hozzászólása: Nyilván nem jön be velem a rendelõbe konkrétan, csak elkísér. Am. meg nem vagyok az a ribanc típus akinek minden héten más pasija van, sõtt. Ez az elsõ kapcsim ami 3hónapja tart...Szval anyám nem sejt semmit.
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy a szobám és a szüleimét kb papírvékony falak választják el. Ha elmondtam volna, hogy már szexelünk a barátommal, aki mellesleg sokszor itt aludt már nálunk akarva akaratlanul azon törtem volna a fejem, h ugye nem hallgatóznak...Vhogy nem volt kedvem erre gondolni. Most meg már elég nagy hazugsággá terebélyesedett ez a dolog.
A kérdező hozzászólása: Mondom, papír vékony falak. Amíg azt hiszik, h alszunk addig véletlen se figyelnek, de ha tudnák, h lehet, h szexelünk. Lehet nem tudnának aludni.
persze.. azt hiszik, h alszatok.. ezt ugye te se hiszed el? :DD egyébként vmi gond van, h orvoshoz mész??
A kérdező hozzászólása: Nem, csak fogamzásgátló kell. Am a szüleim azt hiszem elég naívak XD
azt te csak hiszed.. :)
Nem, az orvos ránézésre meg sem tudja állapítani, hogy szûz vagy e még.De nyugodtan megkérheted, hogy kezeljétek diszkréten a dolgot.
ha megvizsgalja, akkor megallapitja, sõt, meg is kérdezi.
A barátnõmet már 17 évesen is én kísértem nõgyógyászhoz, és nem az anyja. Amúgy meg ezt nagyon nem vágom... Fogamzásgátló miatt mész. Ezt anyukád is tudja nyilván. Akkor meg nem hiszem, hogy nem sejti, mire kell az a fogamzásgátló. Innentõl fogva halál mindegy, hogy tudja-e, hogy szûz vagy-e. Egyébként is tök mindegy, megmondom õszintén, ez a véleményem. 19 évesen senki másnak semmi köze hozzá.

19 éves szűz fiú vagyok és a barátnőmmel (aki szintén szűz és ugyanennyi idős) elhatároztuk, hogy lefekszünk. De nem ment. Mit tegyek?

Úgy értem el?ször neki nem ment mert még az ujjazás is fájt neki....majd többszöri kísérlet után elég tág volt már h mehessen a dolog,viszont valamiért én annyira ideges lettem közben h nekem nem ment a dolog :S És ez nem egyszer fordult el?....viszont nagyon kívánom ?t.És nem tudom h mi lehet a baj.Kérlek segítsetek mert mát azon gondolkozok h veszek valami potencia növel? szert....de azt nem tudom h ez a kés?bbiekben milyen hatással lenne rám.

Legjobb válasz: Jaj, ne aggódd túl. Pettingeljetek, legyen kéznél óvszer. Majd ha tényleg rá lesztek hangolódva egymásra, és nem kijelölten, elhatározva megy a dolog. Úgy túl nagy a stressz, ami bizony szexuális zavarokat okoz, ideigleneseket. Nyugodj meg, néha elõfordul az ilyen.

Jaj, ne aggódd túl. Pettingeljetek, legyen kéznél óvszer. Majd ha tényleg rá lesztek hangolódva egymásra, és nem kijelölten, elhatározva megy a dolog. Úgy túl nagy a stressz, ami bizony szexuális zavarokat okoz, ideigleneseket. Nyugodj meg, néha elõfordul az ilyen.
Ne legyél buta! Potencianövelõt semmiképp ne vegyél, fõleg ne ennyi idõsen. Ráérsz majd akkor, ha már sose akar felállni :) Természetes, hogy idegesek vagytok, barátnõd is lassabban tágul, neked is gyorsabban lankad, pszichésen befolyásolja az agyatok. Próbáljátok nem elõre megbeszélni a dolgot. Hanem pl. mikor együtt vagytok (gondolom petting, összebújás ment ezelõtt is), és már megvan a megfelelõ állapot nálad is, a barátnõd is kellõen nedves és tág, akkor hátha sikerülni fog. De ne azért csináljátok, mert elõre megbeszéltétek, hogy most szeretkezni fogtok, hanem "spontán". 20/L
Nem kell neked semmilyen potencianövelõ!!!Ahogy az elsõ válaszoló is irta, nem kell aggódnod, görcsölnöd e miatt. Csak érezzétek jól magatokat és egymást :D és majd ha készen lesztek rá, minden jól fog menni.Nem kell elõre betervezni, mert stresszelni fogtok mindketten.
Nálam is hasonló volt az elsõnél, mi úgy oldottuk meg, hogy vettünk 1 bort, megittuk, beszélgettünk, csókolózgattunk, megteremtettük a megfelelõ hangulatot, és hát az ember alkohol hatására bátrabb, így egyikünk sem félt, és minden tökéletes volt... Gumit mindenféleképpen használjatok.(17/L)
megoldás lehet az elõttem szóló által írt megoldás is:) lehet mondjuk vacsihoz, azután inni egy kis bort, ami meghozza a bátorságot..amellett még romantikus is:) és semmit ne tervezzetek elõre..pl ha eggyütt fürödtök akkori s kényeztetheted õt, és igen jól egymásra hangolódhattok a zuhany alatt..:) utána az szobába visszamenve már meglesz a hangulat..apró puszik, lágy hangulatfény..masszázs..apró dolgoktól lesz jó az egész, úgyhogy ne egybõl a kéözepébe csapjatok bele.szép elsõ együttlétet..:)
Tapasztalataim szerint rendszeres, több havi petting megoldja a problémát. Kiismeritek egymás testét, tudjátok, mi a jó a másiknak. Az a legjobb, ha spontán történik meg, egyszer csak tovább léptek a pettingbõl. Egyértelmû, hogy nem álltok, még készen rá, szerintem nem kéne erõltetni, mert rossz élmények maradhatnak hátra...
Én összevonnám az elõttem szólók ötleteit. Szóval pettingeljetek, és ne erõltessétek egyenlõre a szexet. Majd ha már eléggé megismertétek egymás testét, akkor egy spontán alkalommal, némi alkohol elfogyasztása után próbálkozzatok. Tuti a siker. Itt a lényeg a spontanitáson van, tehát ne legyen elõre percre betervezve a dolog, mert ahogy egyik kedvenc filmeben mondta valaki: "nem rakétakilövésre készülsz, hanem kefélni":) Magyarul nem kel tervezgetni, szépen rákészülni, pontos napirendet készíteni. Leültök beszélgetni valami jó film elé (nem pornó:) ), iszogattok (ne legyetek tök részegek, mert akkor azért nem fog menni), és aztán úgyis jön magától a dolog. A lényeg, hogy ne görcsölj rá a dologra. A potencianövelõk ilyen esetben amúgy se hatásosak, mivel neked nem a potenciáddal van baj.
Szerintem meg nem kell inni elõtte!Egyszerûen csak nagyonn akartad, teljesíteni akartál!Meg a sok próbálkozás hatására, ha akadályba ütközik a pénisz (értem itt a szûzhártyára), akkor "megtorpan".Minél jobban rágörcsölsz, hogy jaj csak legközelebb menjen, annál kevésbé lesz sikered!Pettingeljetek, legyen az a gondolat a fejetekben, hogy nem fogtok szexelni, csak kényeztetni egymást!Aztán egyszercsak annyira fogjátok akarni, hogy nem fogsz azon agyalni, hogy miért nem megy...mert menni fog az erõs vágytól!!!Nyugi!:-)
Ja, azt még hozzáteszem, hogy akik már hosszú ideje szexelnek, de valamiért egyszer nem sikerül, annyira rágörcsölnek, hogy azután meg azért nem fog!Ilyenkor felírja az orvos a potencianövelõt, de csak egy alkalomra, mert akkor segít, így az embernek megnõ az önbizamla, kizökken a mókuskerékbõl és onnantól már simán megy a dolog!De nálad nem ez a gond, keznésneke szedbe se jusson használni!
egyáltalán nem!! sõt szerintem becsülendõ, hogy van aki még így gondolkodik :)
egyetértek az eddigi válaszokkal :)
Naná, hogy nem gáz. :) Sõt még büszke is lehetsz magadra...
nem gáz ! és jól is teszed, hogy nem állsz le akárkivel.
én még csak 16 vagyok tojáshéj a popón..de azért tetszik, hogy nem volt a farkad a fél városban..:)
Büszke lehetsz magadra.
nem gáz
Osztom az elsõ véleményét :)
Igen teljesen normális
Normális, de azért szerintem ne halogasd hoszonéves korodra, mert a végén már az lesz a bajuk a lányoknak, hogy túl idõs vagy és még szûz.

19 vagyok és szűz, de csak mert félek, hatalmasak a melleim. 6x próbáltam, de nem mertem levenni a mell-tartómat. Persze napi 3x v többx maszturbálok, de az nem ua. Mit kéne tennem?

Legjobb válasz: Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. Elõször magaddal békélj meg, és hidd el, akkor minden rendben lesz. Aki igazán õszintén szeret, az elfogad olyannak, amilyen vagy. De mindenekelõtt te magadd fogadd el sajátmagadat. Fontos, a saját belsõ harmónia kialakítása. Mert ha magaddal rossz a kapcsolatod,akkor ne várj el másoktól se normális kapcsolatot.

Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. Elõször magaddal békélj meg, és hidd el, akkor minden rendben lesz. Aki igazán õszintén szeret, az elfogad olyannak, amilyen vagy. De mindenekelõtt te magadd fogadd el sajátmagadat. Fontos, a saját belsõ harmónia kialakítása. Mert ha magaddal rossz a kapcsolatod, akkor ne várj el másoktól se normális kapcsolatot.
irigyellek...
ha nem vagyok túl indiszkrét, mégis mekkora az a "hatalmas"...?
Hát ne haragudj: NAGYON fura vagy. Én, ha találkoznék veled, azt hiszem, elég sokáig nem igazán bírnék megszólalni :-) És te is elég jól látnád rajtam, mi a helyzet :-) Azon csodálkozom, hogy mivel verted vissza idáig a fiúk ostromát??? És TE hogy bírtad ki nélkülük? A másik (deszka) hozzászólónak, és neked is mondom: KIZÁRÓLAG olyan fajta nõ létezik (már, amelyik nem sérült, és emiatt ronda) - amelyik NAGYON tetszik valamilyen férfinak! Ugyanis a többi típus már régen kipusztult! Akinek nagy a melle, azt nem kell magyarázni... akinek meg kicsi, annak jó alakja, kedves mosolya, jó természete, csodálatos haja, szeme van - vagy ezekbõl több is. Még egy kis önbizalmat szedjél össze a többihez, ami már régóta megvan - csak idáig még nem gondoltál rá :-)
gyere hozzám segitek rajtad:D:D bocs nem vagyok bunkó de ugy értem hogy egyes nõk fél milliókat kiadnak hogy nagy legyen a mellük. és rengeteg ember van aki imádja az óriási melleket. én speciel az esztétikusat szeretem de vannak kivételek:P szerintem ne görcsölj hanem egy oylan palival ismerkedj aki megbámul és nem csufságol hanem megkiván és nem lesz gond egymásra találtok
szerintem, ha valakivel eljutsz odáig, hogy már majdnem lekerül a melltartód, akkor az azért van, mert tetszel neki és egyébként meg melltartóban is fel tudja mérni, hogy mekkora a melled...szerintem ne aggódj..küzdd le a gátlásaidat és hidd el minden jobb lesz! fogadd el magad!
szerintem a pasi melltartóban is fel tudja mérni mekkorák a melleid, és valószínû, azért van veled, mivel ez neki tetszik!! nekem is nagy mellem van és hidd el a férfiak többségének ez tetszik és nagyon sok lány szeretne a helyedben lenni. fogadd el magad, próbáld megszeretni a tested és már jobban fogod magad érezni ha ez sikerült!!
Nem értelek téged. A fiatal lányok 80%-a úgy 14-20 között mind nagy és súlyos mellekre vágyik. Tehát ha olyan adottsággal rendelkeznének, mint te, összetennék a két kezüket. De tisztázni kellene, mit is szégyellsz rajtuk. Túl nagyok a derekadhoz képest? Vagy a melleid formájával van a bajod? A férfiak szemszögébõl nagyon-nagyon elõnyös a hatalmas mell, sõt áldásnak tekinthetõ. Engem tinikorom óta hatalmas mellekkel áldott meg a természet, általános iskolai ballagásomkor 57 centi volt a derekam és 98-as a mellbõségem. Ugyanilyen méretekkel mentem két évvel késõbb férjhez, 16 éves koromban, és nagyrészt a vékony alkatomon ülõ hatalmas melleimnek köszönhettem, hogy akkor legyek asszony, mikor akarok. Következõ évben megszültem az ikreimet, és akkor 102-re nõtt a mellem, míg a derekam 60 cm-re csak. Máig õrzöm ezt a formát. És mosolygok csak, mikor a melleimet bámulják vagy beszólnak, füttyögnek. Te gyönyörû mellekkel rendelkezel. El sem hiszed, micsoda remek látvány lehet egy fiúnak, és mennyi férfi szemei elõtt megjelensz képzeletben, mert elõvesznek a memóriabankból, és álmodoznak rólad. Rengeteg udvarlód lehet, de te a kisebbrendûségi érzésed miatt elszalasztod õket. Minden hatalmas mellû nõ vagy lány, akit ismertem, hamar elveszítette a szüzességét, mert idomaikra buktak a férfiak. Ha rámenõsebb lettél volna, már 15-16 éves korodban neked is meglett volna a dolog, de 18 éves korodban mindenképpen. Ritkaság az olyan lány, aki nagy, súlyos mellû és még érintetlen 19 évesen (egy évvel vagyok idõsebb, de már lassan négy és fél éve, hogy elvesztettem a szüzességem). De azt mondom neked: még nem késõ, nagykorú vagy, azt a fiút választod, akit akarsz, de ne szégyellõsködj, és fõleg ne önkézzel váltsd ki a vágyaidat. Ha megtetszik egy fiú, kezdj el járni vele, és egy idõ után engedd, hogy picit simogathassa a melleidet, mert avval szerezheted neki a legnagyobb örömöt és azzal mutathatod ki vonzalmadat, szeretetedet iránta. Az öröm természetes dolog, és férfiaknál a nõi mell érintése is fokozza a vágyat. Isten adta a nagy melleidet, fogadd el, úgyse lehetsz másmilyen, örülj neki, hogy a partnerednek természetszerû örömet okozol. Hidd el, nem fog panaszkodni, hogy túl nagy a cickód. Sõt, alig bír majd magával. Viseld tehát természetes kedvteléssel a melleidet! És valaki írta, melltartóban is lehet szeretkezni! A páromról tudom, ha melltartóban fogdos is, nem szabadon, ritka az, mikor le tudom beszélni a dologról. Nem bûn nagymellûnek lenni. Nemcsak én, húgom is darázsderekú, hatalmas mellû. Mindkettõnk melleit már 15 évesen élvezhette a barátunk, 16 éves korunk óta rendszeres nemi életet élünk, 17 évesen szültünk, én három éve, õ most áprilisban, férjeink elégedettek és boldogok, kielégítettek, akárcsak mi. (Mielõtt bárki nekünk rontana, elmondom, nem vagyunk romák, csak olyan nagyon fiatalon szülõs családban nõttünk fel, és a férjhez menésre rásegített az alkati adottság.) Nem tudom, ki vagy, de ha problémád van még ezzel a kérdéssel, én szívesen segítek a gondjaidon, ha úgy gondolod.
Amúgy, akik egybõl dögös dudákra gondoltak azok tudják, hogy vajon milyen hatalmas? A dögös dudáktól senkinek sincsenek gátlásai, csak a nagy folyós csecsektõl...
Szerintem ezért ne akadj ki. Gondold végig...valaki irigyel téged a nagy mellekért, hiszen a pasik imádják :) Igen, fogadd el magad, és hidd el hogy ez csak elõny :)
Hihetetlen!Egyszer az a baj , hogy kicsi, egyszer meg az hogy nagy!Ez van fogadjátok el!minden painak más jön be!!
Szia! Na, én meg éppen az ellentéted: elöl teljesen lapos :S, és engem meg ez frusztrál. Én 22 vagyok, és nekem se volt még senkim! Egy biztos csak: neked egyedül is boldognak kell lenned! A volt biosz tanárom egyszer azt mondta, hogy ha egy nõnek nincs társa, az soha nem a külseje miatt van. Vagyis: mindenki tetszik vkinek, mert hosszú távon a külsõ másodlagos szerepet játszik, a belsõ tulajdonságok fontosabbak. Tudom, az embernek néha nehéz megszeretnie magát, de muszáj megpróbálni! Ha te sem szereted magadat, hogy várhatod el, hogy más beléd szeressen? Ha másképp nem megy, nézz utána, hol tudnának segíteni ezen a problémádon! A nagyon nagy mell egészségügyi panaszokat is okozhat (hátfájás, stb.), úgyhogy nem kizárt, hogy a TB támogatna egy mellkisebbítõ-mûtétet! Ezt komolyan mondom: veszélyben az egészséged, ha ezzel indoklod, miért szeretnéd a mûtét, van esélyed rá, hogy ingyenesen elvégzik. Remélem, megoldódik a helyzet! Hülyeséget semmiképpen se csinálj!
Ha hatalmasak, az melltartóban is hatalmas. Ezt a pasik is látják, lehet, hogy pont ez igzgatja õket. Próbáld meg magad elfogadni, mert ekkora marad egész életedben. Vagy életed végéig nem fogod levenni a melltartót?
Szia! Egyetértek az elõttem szólókkal! Tudom, hogy könnyû ezt mondani, de fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. A legtöbb pasi egyébként meg van veszeve a nagy mellekért - tapasztalat (az enyém sem kicsi).
szia, szerintem inkább örülhetnél neki hogy nagy melleid vannak, minden pasi azt szereti.engem azért cikiznek mert kicsik de nemtudok vele mit csinálni, neked pedig megvan ez a különleges adottságod.minden nö nagy melleket akar, nemtudom mi a baj vele :) szexelni meg melltartoban is lehet :) hajrá
az h mekkorák a melleid az látszik akkor is ha ruhában vagy. és valoszinüleg akinek tetszel annak a nagy melleid is tetszenek és nem azt képzeli h leveszi a meltartot és ott lesz egy darázscsipés. én meg azt szeretném hha nagyobb melleim lennének mert tök picik de a barátom ilyennek fogadott el és ilyenek szeret. fontos az h elfogadd magad h ta nagymellû vagy és ha ezt elfogadod és buszke vagy rá akkor biztos nem lesz semmi gond a párod részérõl sem
Te kisanyám más vagyonokat csinál ennyi idõs korára a hatalmas melleibõl, más meg vagyonokat költ rá hogy ilyen legyen...
Hu de megertelek! En teljesen lapos voltam es csupa izom amig folyamatosan sportoltam. Aztan sulicsere, pubertas kor, meg 15kg ami a popsimra, combomra es mellemre koltozott. Maig emlekszem az alt. isk. osztalytarsamra, aki elakado szavakkal bambulta a mellemet, hogy "mennyire megvaltozatam"... En meg szegyelltem...nagyon sokaig. Aztan volt egy nagyon kedves baratom ( most is megvan ) aki azt mondta, hulye vagyok. Tok jok a melleim. Nagyon batortalanul elkezdtem kivagottabb felsoket hordani...es megtortent a csoda. A ferfiak sosem velem beszeltek, hanem a melleimmel. Szemet dolog de teny sokmindent elertem ilyen modon - ostoba vizualis ferfiak (????!!!!) 8 evembe tellett, hogy elfogadjam magam es rajojjek: jo no vagyok. Vedd le a melltartot es hagyd, hogy szeretve legyel. Kell, hogy szeresd magad es elfogadd magad de ugy latszik kell valaki aki onbizalmat ad neked es az mindig egy ferfi aki szepnek lat ugy, ahogy vagy: kicsi, nagy kerek, hegyes cici akarmilyen....
nekem volt egy barátnõm, aki levette ugyan a melltartóját, de elötte közölte, hogy semmi gond akkor sem ha felállok és elmegyek. Én meg nagy szemekkel néztem rá, hogy neki meg mibaja??? Mondjuk aztán felálltam és elmentem, de szerintem amikor õ monta nem pont így gondolta... ;) Szóval semmi pánik. Mi pasik vizuálisak vagyunk, jók a térbeli képességeink. Teljesen tiszában vagyunk azzal, hogy domborulatok formájában hogyan is nézhetsz ki ruha nélkül. Túl sok meglepetés nem érhet minket. Ha már ott tartotok, hogy levennéd, akkor le is veheted nyugodtan.
hülye vagy???ha ekkora melleim lennének magamra masztiznék...xD
van még remény ;)
El kell érned egy olyan tudatállapotba ahol már nem érdekel sem élet sem halál sem pedig a szégyen. Ha elértél oda akkor már teljesen mindegy, hogy csúnya vagy-e vagy kicsi-e a farkad vagy esetleg vézna kis nyomorék vagy. Ha eljutsz oda szellemileg és lelkileg sokkal erõsebb leszel, nem fogsz félni ismerkedni, nem fogsz félni a visszautasítástól, sõt még bátrabb is leszel. Igaz, nagyon sok idõ kell ahhoz, hogy eljuss ebbe a tudatállapotba, de ha eljutsz akkor annyival elõrébb vagy, hogy bátrabb és céltudatosabb leszel. .....de szerintem te tudsz csajozni, csak lehet, hogy rossz helyen próbálkoztál eddig
Tereld el a gondolataidat a csajozástól. Olvasgass helyette egy nyelvtankönyvet. Semmirõl sem maradtál még le, 19 éves vagy, nem 89.
A kérdező hozzászólása: esetleg egy kis felvilágosítást is kérhetnék mit tegyek?
#3 az lehetetlen most fiatal persze hogy most gondol erre a legtöbbet és kíváncsi gátlásos vagy? ha nem akkor menj és próbálkozz szó szerint mindenkivel aki nõ nemû hozz ki magadból mindent amit tudsz frizura, illat, öltözködés stb. ha nem tudsz túl lépni a gátlásokon akkor semmi esélyed mert 1 lány se fog neked udvarolni
tényleg ennyire nem tudnak a mai fiatalok helyesen írni? Pedig még a hibás szöveget pirossal aláhúzza a gép... Ennél könnyebb már nem tud lenni. Én ezt nem értem...
A kérdező hozzászólása: Bocs szar a laptopomon a bilentyüzet
Ilyen rövidke írásban ennyi helyesírási hibát. Ez már nem a Grammarnazi esete, ez a sima jó ízlés lázadása, hogy ÍRJÁL MÁR HELYESEN B+!!!
A kérdező hozzászólása: Bocs nem hejesirási tanácsot kértem

19 éves szűz lány vagyok és a barátom már nem . De félek a h fájni fog amikor lefekszünk, mert neki elég nagy 18 cm és vastag is télleg fájni fog?

Legjobb válasz: Ha figyel rád, akkor a 18cm nem lesz probléma. Ha nem figyel, akkor a kisebbel is fájhat.

Ha figyel rád, akkor a 18cm nem lesz probléma. Ha nem figyel, akkor a kisebbel is fájhat.
Lazulj el és nem fog fájni, én nem rég vesztettem el, fájni fájt de nem volt vészes :) Jó volt :)
Ha izgulsz és nem tudsz ellazulni, akkor még egy icipici farkú pasival is fájna az együttlét. Nem a mérettõl függ, hanem hogy mennyire fog tudni felizgatni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) megmértem neki körbe és 14cm volt az milyen?
óóóó menj már...én is ugyanígy voltam, 18 évesen vesztettem el, az én barátomnak 23cm hosszú volt, és kellõen vastag is....ellazultam...picit feszített, de túl lehet élni..elõször inkább tanulj meg helyesen írni, mert az ilyen 'télleg'-ektõl felfordul a gyomrom....nem látszik, hogy 19 éves vagy, még a 14 évesek is helyesebben írnak....
óóó nem lesz semmi gond, ha odafigyel rád :) én 16 évesen veszítettem el a szüzességem a 20 centis nagyon vastag barátommal. nem volt életem legjobb szeretkezése, de nem úgy gondolok vissza rá h "atyaúristenannyirafájthogysohatöbbé, megakarokhalni". gond nélkül újra csinálnám :) Legyen emlékezetes! :)
nem fog fájni, ne aggódj. ha finoman csinalja, akkor jó lesz.
Lehet, hogy fájni fog de abban a pillanatba nem is fog érdekelni. Nekem fájt egy picit de véleményem szerint ez a fájdalom nem is olyan igazi fájdalom meg persze még sok minden közre játszik, lazulj el és élvezd ne parázz, biztos jó lesz. Sok sikert. :)
én 21 cm-rel vesztettemel, nem is vérzett meg semmi. najó egy picit fáj azt elsõ percben de utána már isteni volt. :D

19 éves szűz lány vagyok. És egyszerűen nem tudok egy normális párkapcsolatba belekezdni. Sokféle volt már sajnos, de egyik sem volt igazán jó. Ti hogy találtátok meg a számotokra normális párt?

Engem az sem zavar, ha a pasi sz?z, csak normális legyen. Viszont sehol nem találok egy normális pasit sem.

Legjobb válasz: Írj privit! ;) F/26 szûz :)

Írj privit! ;) F/26 szûz :)
A kérdező hozzászólása: tegnapi 15:15-ös válaszoló, azt még kihagytam, hogy nálam a normális pasi kedves, aranyos, figyelmes és bármirõl eltudunk beszélgetni. Nekem ennyi elég is :)
A kérdező hozzászólása: Nálam nem csak a külsõ számít, hanem a belsõ is. De hát úgy tûnik, hogy én mindig kifogom az önsajnálókat, szóval már néha nem tudom, hogy nem bennem van-e a hiba.
en pl: normalis pasi vagyok de nem talalok normalis csajt, ...de figyelj szerintem a csajok legtobbje ott rontja el, hogy nem tudja kiszurni a bunkokat, idiotakat, mert azzal van elfoglalva, hogy nez ki a fiu milyen a humora, holott azt kellene szemugyre venni, hogy viselkedik, mennyire figyelmes, ertelmes...stb.
A normális párt? Elég nehezen. Sok idõbe és keresgélésbe telt mire megtaláltam. Ha találtam normálisat akkor vagy nem kellettem neki vagy volt pasija vagy épp nekem nem tetszett a viselkedése. A normális párt tényleg elég nehéz megtalálni. Fõleg mifelénk :D F/19/szûz ;)
Én nem vagyok katona, de szûz igen :) F/27
A kérdező hozzászólása: Hát igen, lehet :D. Úgy tûnik, hogy igazad van :D. Köszi, hogy válaszoltál :)
A kérdező hozzászólása: Normális pasi alatt azt értem, hogy nem erõszakoskodik, hogy mikor vehet feleségül, hangsúlyozom, úgy, hogy még nem is találkoztunk, csak beszéltünk msn-en, nem szekál állandóan, és nemcsak a szexrõl lehet vele beszélgetni. Azt hiszem ennyi, de még van egy pár :) .
Mit jelent számodra az, hogy "normális pasi"? Csak, úgy érdekelne. 22 éves szûz srác
Én egy szórakozóhelyen találtam meg a párom 19 évesen (akivel elõször lefeküdtem) Elõtte nekem is voltak kapcsolataim de olyan semmitmondóak voltak. Egyetemen még elég cikinek éreztem mikor a csajok arról beszéltek körülöttem, hogy milyen jó volt a hétvégéjük ilyen téren. Aztán Istenem láss csodát! :) Nekem is összejött. A katonás pasikban sztem inkább az egyenruha vonzz téged a szûz pasikban meg az nyugtat meg, hogy nem vagy egyedül :)
Hova valósi vagy? Egyébként én is 19, lassan 20 éves srác vagyok és szûz, viszont már nem bánom, hogy az vagyok! Mondjuk személy szerint felhagytam a párkereséssel, mivel ahogy azt írták elõttem, a mai lányok mással vannak elfoglalva ahelyett, hogy a belsõt néznék! Természetesen a férfiakban is sok az ilyen jellegû ember! Látom, nem most volt ez a kérdés, bár attól még válaszoltam:) Kézcsók kedves kérdezõ!

19 éves szűz lány vagyok a barátom szokott csak úgy finoman ujjazni de félek h elkapok valami fertőzést ilyen van?

Legjobb válasz: ha megmossa a kezét, akkor nem. he éppen autót szerelt elötte, akkor már lehetnek gondok.

ha megmossa a kezét, akkor nem. he éppen autót szerelt elötte, akkor már lehetnek gondok.
ha éppen a nyulakat pucolta ki pusztakézzel akkor vészes, de ha rendesen tisztán tartja a kezét akkor nem.
Már miért ne lehetne szûz? Feküdt volna le valakivel, akit nem szeret? Nem kell utánozni a sok 14 éves csitrit, akik azért dugnak boldog boldogtalannal, mert az olyanok szemében, mint te "ciki" dolog. Szerintem meg legyen rá büszke, hogy olyannak adja, aki fontos neki.
Miért ne? sose késõ elkezdeni, s attól h lenne kivel, még nem kell orba-szájba szexelni. Ja és hogy legyen min csámcsognod, 21/f vok és szintén "szûz"
Ja lehetõleg kapd be elötte neki :) :P hátha tiszta lesz
SZtem is nagy a veszély mert a barátod egyáltalán nem fürdik...
19 évesen még minek vagy szûz?
en mar parszor elkaptam igy vmilyen fertõzést. az egyiket ki lehetett irtani hipermangánnal, a masikhoz meg kup kellett. ha megmossa a kezét, meg van nalatok alkoholos törlõkendõ, akkor nem lehet baj.
Igen van! És nem csak a nyulak ólának kitakarításától.Gondolj bele, elõtte mennyi mindent megfogott, amihez ki tudja kik is hozzáértek.Kilincsek, korlátok, bevásárlókosarak...kell még sorolnom??? Mosson elõtte kezet!Ez alap
Az elsõ válaszadónak van igaza ha autót szerelt éppen nem árt kezet mosni.A hüvelyben egyébként vannak olyan baktériumok ami védi a hüvely egészségét.

Van itt olyan lány, aki 19-23 év közötti és szűz vagy nem használ fogamzásgátlót? És nem is tervezi, de azért nem is felelőtlen, szóval védekezik ha arról van szó.

Azért teszem fel ezt a kérdést, mert úgy veszem észre, hogy a mai fiatalok többsége mit sem törődve az egészségével és a jövővel, csak habzsolja az életet nagykanállal, és konkrétan a fogamzásgátlóra gondolok most, ami szinte nem véd semmi betegségtől nem beszélve arról, hogy sokan utána nem tudnak gyereket nemzeni. 23 vagyok fiú, de mindig is elleneztem ezt a tablettás módszert. Van még ilyen lány is?

Legjobb válasz: 19 éves vagyok, igaz nem szûz, de teljes mértékben egyetértek veled. A párommal 4 és fél éve vagyunk együtt, egyszer sem szedtem fogamzásgátlót. Nekem erõs szervezetem van, de nem fogom ilyen hülyeségekkel roncsolni. Ahogy írtad, a védekezésen kívül semmire sem jó, arról már nem is beszélve, hogy milyen drága. Hiába állítják, hogy milyen biztonságos stb... Nem egy olyan eset volt már, hogy fogamzásgátló mellett estek teherbe. Az, hogy nem károsítja a szervezetet. Badarság. A túlzott hormonbevitel nem okoz semmit. Aki ezt elhiszi az agyilag nagyon sötét. Orvos is megmondja, meglehet kérdezni.

Sosem szedtem tablettát, mindig óvszerrel védekeztem, pedig csak tartós kapcsolataim voltak. És az ismerõseim között is egyre többen válnak meg a tablettától.... Kényelmes megoldás, az tény. De kockáztasson az, aki akar. Én nem szeretnék. Tudom, hogy milyen problémára mekkora esély van, és én nem vállalom be (egyébként orvosira járok). Más meg azt csinál, amit akar.
19 éves vagyok, igaz nem szûz, de teljes mértékben egyetértek veled. A párommal 4 és fél éve vagyunk együtt, egyszer sem szedtem fogamzásgátlót. Nekem erõs szervezetem van, de nem fogom ilyen hülyeségekkel roncsolni. Ahogy írtad, a védekezésen kívül semmire sem jó, arról már nem is beszélve, hogy milyen drága. Hiába állítják, hogy milyen biztonságos stb... Nem egy olyan eset volt már, hogy fogamzásgátló mellett estek teherbe. Az, hogy nem károsítja a szervezetet. Badarság. A túlzott hormonbevitel nem okoz semmit. Aki ezt elhiszi az agyilag nagyon sötét. Orvos is megmondja, meglehet kérdezni.
"ami szinte nem véd semmi betegségtõl" értelmes emberek stabil, hosszútávú kapcsolatban kezdenek gyógyszert szedni, nem az egyéjszakásokra. az, hogy szerinted az ilyen kapcsolatokban folyamatosan rettegni kell attól, hogy a másik félrelép és hazahoz valami szutykot, csak a te lelkivilágodat jellemzi...
Én soha nem szedtem fogamzásgátlót. 19 évesen szexeltem elõször, és azóta is mindig gumival. Biztosan van még sok ilyen lány, mert egy csomóan egészségügyi okokból nem szedhetnek tablettát, nem mindenki bírja.
ne haragudj, de te vagy a buta.én nem beszéltem veled ilyen otromba bunkó módon, mint te velem. nem tudod hogy milyen kapcsolatban vagyok a párommal, miért kell egybõl azt feltételezni hogy megcsal, vagy hogy én hogy ellenõrzöm hogy nem szakad e ki a gumi vagy bármi? normálisan elmondtam a véleményem, de úgy látszik ez itt nem nyerõ :) részemrõl ennyi volt a beszélgetés.
A kérdező hozzászólása: Aha.. ne hiszed, hogy megcsalhat a barátod ugye? Kedves 5. És miért gondolod biztonságosabbnak az óvszernél? Nehéz bele vizet engedni aktus után, hogy nincs-e kiszakadva? Ha igen, akkor meg ott a tabletta amit 1x kell bevenni nem minden nap. Nem kell a kifogás, ne légy buta!
azért elég szomorú, hogy így beszéltek más emberekrõl. 3 éve vagyunk együtt a barátommal, most akarok elkezdeni tablettát szedni, nem azért mert nem vagyok tudatos, vagy mert "habzsolom az életet". egyszerûen csak szeretném megelõzni a nem kívánt terhességet, a számomra lehetõ legbiztonságosabb módon. ne ítélkezzetek, amíg nem vagytok ilyen helyzetben. :)
A kérdező hozzászólása: Pontosan arra gondoltam amit a második válaszoló is írt. Köszönöm. Jó érzés látni, hogy vannak még tudatos emberek :)
22 vagyok, szûz, de soha nem szednék tablettát. egyrészt mert a terhességen kívül semmitõl se véd, de leginkább azért mert nem hiszem el hogy nem okoz komoly kárt. Nem a gyorsan jelentkezõ mellékhatásokra gondolok(hízás, hajhullás), hanem a jelenlegi biológiai és ismereteim birtokában(amirõl szerénytelenség nélkül állíthatom hogy már most messze meghaladják az átlagemberét) megrémiszt a dolog. Akárki utánajárhat, a nõi reproduktív szervrendszer mûködése egyike a legöszetettebb, legsérülékenyebb élettani folyamatoknak, ezért is olyan nagy a hibaarány. Aki ebbe bele mer rondítani olyan hormonbombákkal mint ezek a tabletták, annak fogalma sincsen róla hogy mit csinál. Olyan, mintha féltéglával pengetnék a gitárt. Arról nem is beszélve hogy tabletta lévén májkárosító, mindenféle vivõanyag és salakanyag van benne, vagy hogy a víztisztítás során nem bomlik le és benne marad a csapvízben, mindenféle hormonális problémát okozva a nemcsak a lány, de a fiúgyerekeknek is.
Nekem jó a gyógyszer sose volt vele-tõle bajom
Hát mondjuk azt hogy hagyod! Te kislány vagy õ meg felnõtt...
Erényövet magadra!
hát mondjuk az ismerkedés nem a szexuális életetek kitárgyalásáról szól szóval te még inkább ne ismerkedj max egy barbival
A fiúk szeretik a szûz lányokat, hidd el az érték, ha szûz vagy :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!