Találatok a következő kifejezésre: 19 napos már (13 db)

Egy 19 napos kiscicat mar meg lehet furdetni? Ha nem meddig kell varjak az elso furdetesig?

Legjobb válasz: Egy 19 napos kiscicát nem is nagyon kéne fogdosni... fürdetni meg bõven ráér azután, hogy már teljesen el lett választva az anyamacskától, és eszik rendesen mindent. Plusz egy macskát, kivéve ha hosszú szõrû, nem is kötelezõ fürdetni.

Egy 19 napos kiscicát nem is nagyon kéne fogdosni... fürdetni meg bõven ráér azután, hogy már teljesen el lett választva az anyamacskától, és eszik rendesen mindent. Plusz egy macskát, kivéve ha hosszú szõrû, nem is kötelezõ fürdetni.
Miért akarsz megfürdetni egy ilyen pici cicát? Szerintem semmilyen nyaggatás nem tesz neki jót.
Én békén hagynám. Ne fürdesd.
A kérdező hozzászólása: jaj azt elfelejtettem ideirni hogy a mamaja meghalt es most en nevelem
Akkor törölgesd át langyos nedves szivaccsal. Szerintem ne fürdesd meg.
A kérdező hozzászólása: jo koszi a valaszokat
Elsõ vagyok, így persze más a helyzet. Én is azt javaslom, hogy langyos, enyhén nedves puha törlõronggyal törölgesd, leginkább a kis fenekét, naponta többször, és az arcát is. mit adsz neki enni?
A kérdező hozzászólása: macskatapszert, de mivel az nagyon megfogta a hazat keverek hozza egy kis tehentejet, es mostmar jo...
5 hetesen ráérsz megfürdetni :) addig langyos vízes szivaccsak törölgesdt át naponta+ száraz rongyall utána.

19 napos terhességet már látnának ultrahangon?

Voltam ugyanis de nem volt semmi,aminek én nagyon örülök, csak kíváncsi vagyok nektek hány nap volt mikor már látott babára utaló jelet a doki!!?

Legjobb válasz: Amúgy hasi UH-volt!

A kérdező hozzászólása: Amúgy hasi UH-volt!
A kérdező hozzászólása: Nem késett csak furi volt, hígabb és kevesebb élénk piros az elsõ napokban görcsöltem is csak megilyedtem mert ilyen még nem volt, és két nappal elhúzódott és akkor csak barna valami volt amúgy mindíg csak 4 nap volt!! Hát akkor mostmár megnyugszom!! Köszi a válaszokat!:) ) Örülök hogy azért itt legalább válaszokat kap az ember!!
akkor tuti nem vagy terhes. hány napot késett?
A kérdező hozzászólása: Ja ás azt mondta hogy a mellfájdalom is emiatt lehetett!! Remélem hogy így is van!!!:)
A kérdező hozzászólása: Negatív csak biztos akartam lenni ezért mentem dokihoz és õ azt mondta a tüneteim tüszõrepedésre utalnak és hogy a folyásom is ami pedig tojásfehérje szerû volt és õ is látta!
ezt most nemértem. negatív, vagy nem negatív.
A kérdező hozzászólása: Nem negatív lett, de elõtte egy nappal csináltam, én nem szeretnék babát!! Amúgy azért mentem csak el mert nem olyan volt a mensim mint szokott, de normálisan is megvizsgált a doki azt mondta tüszõrepedés, gondolom azért a méhem tapintásán érezte volna ha baba nem?
még 3 hetes se vagy. ez normális hogy még nem láttak semmit. tesz kimutatta?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de ilyenkor nem kellene már legalább a petezsáknak látszania?
Szerintem 19 napos terhességet nem igazán látnak még az uh-n. Ilyenkor még egy vérvizsgálatból több dolog kiderül...
ne aggodj nem vagy tehes. az orvos se látta, meg a teszt sem

Mikorra várható a peteérésem? Május 19. -én jött meg, de már 18-án volt kevéske rózsaszínes váladék, a ciklusom most 27 napos volt.

Legjobb válasz: hát ha pontosak a ciklusaid akkor 31-1. a legvalószinûbb :) nekem is kb úgy lesz, vagy elõtte egy nappal, de ehhez tudni kell,hogy mennyire pontos a ciklusod,mert az enyém mindig 28 napos :)

hát ha pontosak a ciklusaid akkor 31-1. a legvalószinûbb :) nekem is kb úgy lesz, vagy elõtte egy nappal, de ehhez tudni kell, hogy mennyire pontos a ciklusod, mert az enyém mindig 28 napos :)
A kérdező hozzászólása: Olyan 26-29 napokra szokott megjönni. De ez szerintem még normális kategóriába sorolható.
perszehogy normális :) szerintem 2-3 naponta legyetek együtt így könnyebb elcsípni a peteérést :) mi is így csináljuk, remélem sikerül, igaz nekünk ez az 1 hónapunk :) nektek?
A kérdező hozzászólása: Nekünk ez lesz a második, az elsõben 8 alkalmat hagytunk csak ki és mégsem sikerült :(

6 hetes+3 napos terhes vagyok. Pánikolok? ! Járt már így valaki? A petezsák 20*19 mm. Nem látott viszont a sárgatestet. Ez nagy baj? Szedek viszont utrogestánt.

Most voltam uh-n. Élő embriót láttak, pulzált a szíve, 2,5 mm-es.

Legjobb válasz: Teljesen jó minden! Én rákérdeztem a dokitól annak idején, hogy hol a sárgatest, de azt mondta, azt az ultrahanggal nem igazán lehet megállapítani. Talán a hatodik hétig látta , de akkor is csak sejtette, hogy ott van.Nekem sem tudta megmutatni utána már, hogy, hol van. :-) Én is szedtem utrót, majd a 13. héten leálltam vele és hála az Égnek, minden ok volt.:-) Jó babavárást! 23 hkm

Teljesen jó minden! Én rákérdeztem a dokitól annak idején, hogy hol a sárgatest, de azt mondta, azt az ultrahanggal nem igazán lehet megállapítani. Talán a hatodik hétig látta , de akkor is csak sejtette, hogy ott van.Nekem sem tudta megmutatni utána már, hogy, hol van. :-) Én is szedtem utrót, majd a 13. héten leálltam vele és hála az Égnek, minden ok volt.:-) Jó babavárást! 23 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi! Neked is!
szia. egyáltalán nem baj, az orvos azt mondta, hogy van akinél van, van akinél nincs, ez nem jelent gondot, fõleg, hogy szeded az utrogestant is, nekem korábbi vetélés miatt szednem kellett a gyógyszert, pedig majd 6 centis volt a sárgatest :) biztos ami biztos alapon kaptam.

Február 15-19-ig volt menzeszem, febr.21-én voltunk együtt férjemmel. A ciklus. Hu szerint a 21-e már kritikus nap. A PÉ-t a naptár febr.26-ra írta (volt is), a ciklusaim átlag 25 naposak . Így elméletileg akár teherbe is eshettem, igaz?

Sokat tájékozódtam a neten a spermiuok élettartamáról. Sok helyen azt olvastam, hogy AKÁR 72 óráig is életképesek. Volt olyan is, ahol azt olvastam, hogy 5-6 napig is vígan eléldegélnek. Van-e esetleg ennél megbízhatóbb információ forrás? Nem mindegy, hogy "akár 72 óra" vagy 5-6 nap. Fizikailag csak annyit vettem észre, hogy szinte folyamatosan tudnék enni és az éhségérzet is nagyon hirtelen jön és nagyon heves, ami eddig abszolút nem volt jellemz?.

Legjobb válasz: Szia! Mi babán dolgozunk és feb. 18-22ig menzeszeltem és párommal 24én voltunk együtt,igaz az még terméketlen nap volt a kismama.hu szerint,de 27-e már termékeny nap és mivel én is sokat olvastam a spermiumok életképességérõl odabent,abban reménykedem,hogy mindig lesz életképes katona,hogy megtermékenyítse a petém.Elvileg márc.4-én van peteérésem addig meg másfél naponta együtt vagyunk,hogy mindig legyen bent élõ katona:)Remélem így sikerül majd a kis manócska:D Nem derült ki számomra,hogy te babát szeretnél e vagy sem,de ha babán vagytok akkor mihamarabbi babaáldást!

Szia! Mi babán dolgozunk és feb. 18-22ig menzeszeltem és párommal 24én voltunk együtt, igaz az még terméketlen nap volt a kismama.hu szerint, de 27-e már termékeny nap és mivel én is sokat olvastam a spermiumok életképességérõl odabent, abban reménykedem, hogy mindig lesz életképes katona, hogy megtermékenyítse a petém.Elvileg márc.4-én van peteérésem addig meg másfél naponta együtt vagyunk, hogy mindig legyen bent élõ katona:) Remélem így sikerül majd a kis manócska:D Nem derült ki számomra, hogy te babát szeretnél e vagy sem, de ha babán vagytok akkor mihamarabbi babaáldást!
lehet, hogy csak jobb most az étvágyad, ez még nem jel, és nem is lehet, mert annyira friss a dolog, hogy nem érezhetsz semmit. amúgy a férfitól függ és attól, hogy hol helyezkednek el benned a spermák, de van akinél még egy héttel a szex után is képes megtermékenyíteni a petesejtet az ondó...de ez ritka, ugyanakkor ha erre alapozod a fogamzásgátlást, akkor nem kizárt
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszokat és a jó kivánságot! Igen, szeretnénk babát! Sok sikert Neked is! Így ismeretlenül is, de nagyon szurkolok!
Tünetek csak a 5-6.hét körül jelentkeznek.Max a hányinger és émelygés jöhet hamarabb, az elmaradt mensi után 4 héttel...Addigra van HCG a szervezetedben és ezzel együtt jár a rosszullét.

A magas hő jó jel? A hőm már 4. napja 37.1. Ma vagyok a 28 napos ciklusom 19. napján.

Tudom, hogy még nem lehet a beágyazódás sem, de nem magas ez a 37.1?

Legjobb válasz: peteérést mindenképp jelent,viszont ennél magasabb már túl meleg, de hogy babavan -e ez alapján nehéz megmondani, mert a hõd mensi elõtt 1-2 nappal is leeshet. Ha félidõben van pé-d, akkor még a beágyazódásra is várni kell pár napot.

peteérést mindenképp jelent, viszont ennél magasabb már túl meleg, de hogy babavan -e ez alapján nehéz megmondani, mert a hõd mensi elõtt 1-2 nappal is leeshet. Ha félidõben van pé-d, akkor még a beágyazódásra is várni kell pár napot.
Szia! Az a jó ha a ciklusod második felében a hõmérsékleted magas. Ez azt jelenti, hogy volt peteérésed. Ha a hõmérsékleted nem esik le és késik a mensid akkor gyanakodhatsz terhességre addig sajnos nem. 37, 4-ig is felmehet a hõd ha a végbélben szoktál mérni. Nálam legalábbis igy volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Olvastam itt, hogy valakinek már 19 hetesen van előteje. Én 20 hetes és 3 napos vagyok, de nekem még semmi... Ez baj lehet?

Legjobb válasz: Szerintem nem baj, én azt is olvastam, hogy van akinek egyáltalán nics a terhessége alatt. Én már betöltöttem a 30. hetet, és még egy csepp sem volt! Akkor legyen, amikor kell! Bízom benne! Boldog babavárást!

Szerintem nem baj, én azt is olvastam, hogy van akinek egyáltalán nics a terhessége alatt. Én már betöltöttem a 30. hetet, és még egy csepp sem volt! Akkor legyen, amikor kell! Bízom benne! Boldog babavárást!
Én 24 hetes vagyok és még nekem sem volt. Én is azt hallottam, hogy nem mindenkinek van és állítólag nem befolyásolja, hogy késõbb tudsz-e szoptatni.
Szia! Én 25hetes vagyok és nekem sincs elõtejem, de sztem ez jó.Nem biztos , hogy az a természetes ha van sõt elvileg ez a szülés után ndul be, mármint a tejtermelés, de addig is dolgozik a mell és fejlõdik és ha éppen van is akkor sincs gond.
Ez nem baj, inkább mázli.:-)) Hidd el, nem mindig kellemes, ha azt veszed észre, basszuskulcs, elfelejtettem a melltartóbetétet... Attól, hogy még nincs elõtejed, ugyanolyan eséllyel lesz elég tejcsi a manócskának, ha kibújik. Az a lényeg, hogy amikor kell, legyen. Minden jót! 24 hetes kismama
Szia! Nekem az elsõ terhességemnél egyáltalán nem volt elõtejem. De ez nem jelent rosszat, a kislányom már a szülõszobán szopizott és utána is fél évig kizárólag csak anyatejet kapott. 14 hónapos koráig szopizott, akkor sem azért hagytuk abba, mert nem lett volna tejci. Úgyhogy ne aggódj, semmi baj sincs akkor sem, ha egyáltalán nincs elõtej.
Én 22 hetese vagyok, lassan 23, és nekem sincs.Nem aggódok, Te se tedd, nem befolyásolja a szoptatást.És én úgy vagyok vele, addig sem áztatom a melltartómat:-)De komolyan, ne félj, minden ok, boldog babavárást!!
Nekem eloszor a 30 heten folyt egy keves az egyik mellbimbombol, aztan azota meg vagy 5x de mindig csak az egyikbol es egy "foltnyi", es mar 38 hetesek vagyunk.Szerintem van akinek annyira keves folyik hogy talan eszre sem veszi. Ne aggodj akkor sem ha nem lesz egyaltalan, csak a szules utan , az sem baj. Boldog babavarast es aztan sok tejcit kivanok.

A menstruációm utáni 19. és 21. napon szeretkeztünk védekezés nélkül a férjemmel. Nem volt tojásfehérje szerű folyásom addigra már, sőt szinte már nem is volt semmi folyás. Mekkora eséllyel lehetek terhes, ha a ciklusom 34 napos?

Legjobb válasz: A peteérés minden nõnél más és más. Ez tévhit, hogy két ciklus félidejében van. Ha "száraz" voltál, akkor nagy eséllyel akkor volt a peteérésed. Persze ez sem biztos, ugyanis vannak hónapok, amikor egyáltalán nincs is peteérése egy nõnek. Ezt nagyon sok dolog befolyásolhatja. De ha biztosra akarsz menni, vegyél egy tesztet, vagy menj orvoshoz, és kérj egy ultrahangot.

A peteérés minden nõnél más és más. Ez tévhit, hogy két ciklus félidejében van. Ha "száraz" voltál, akkor nagy eséllyel akkor volt a peteérésed. Persze ez sem biztos, ugyanis vannak hónapok, amikor egyáltalán nincs is peteérése egy nõnek. Ezt nagyon sok dolog befolyásolhatja. De ha biztosra akarsz menni, vegyél egy tesztet, vagy menj orvoshoz, és kérj egy ultrahangot.
Nem így van! Legnagyobb az esély rá, mikor nyúlós, átlátszó folyás van! Tehát, mikor semmiképp nem vagy száraz!
A kérdező hozzászólása: Igaz hogy három éves kérdés, de gondoltam megírom, hogy nem lettem terhes akkor, sõt csak rá egy évre fogant meg a kislányom, aki már lassan két évesnagylány
Szerintem igen.
A kérdező hozzászólása: Két naponta voltunk együtt a párommal.Így belecsúszhatott az ovu?
Ezt kihagytad. Akkor viszont valószínûleg sikerült elkapni :) 1.voltam
1. vagyok. Én is a hõmérõzésben bíztam csak, nekem az ovu teszt többször mutatott furcsaságokat. :(
És a 30-a, meg a 3-a hanyadik napok? Amúgy nekem is kb. ilyen ciklusaim voltak, és nekünk egy együttlét volt akkor (a 21. napon csak), és rögtön össze is jött.
Nekem 34 napos a ciklus, de nem jött még össze semmi, csak úgy random csináljuk amikor kedvünk tartja. Hát majd csak lesz valami. De ezt a 21 napot jó tudni :)
Nekem is 35 napos ciklusom volt, de hõmérõztem és ovutesztet használtam, így pontosan tudtam, mikor van pé (21.nap), így elsõre sikerült a baba.
A kérdező hozzászólása: A 30. a 15 cn volt a a 3.pedig a 19 cn, Eddig nekem is 21. és 22 cn volt az lh teszt pozi. De most már a 19. napon csináltam és nagyon halovány volt. Gondoltam majd késõbb. De nem! mert elõtte lehetett szerintem a 18. napon. Mert már tegnap a sárgatest a méhben volt. Végül is ha azt vesszük akkor sikerülhetett? Mert ha 18. napon volt akkor valószínû a 19. napon volt ovum. És akkor pont együtt voltunk. Akkor lehetséges hogy elkaptuk. Hát annyira szeretném:(((( Ez lesz a 10. hónapunk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!