Találatok a következő kifejezésre: 19 hetesen sokat fáj a (2 db)

19 hetesen elég sokat fáj a hasam. Mit tehetek ellene?

Nem eszem f?szereset, pihenek amennyit csak tudok és szedem a magne B6-ot!Kicsit félek!Jogosan?

Legjobb válasz: Szerintem a méhed tágulásától fáj, de kérdezd meg azért a dokidat is.

Szerintem a méhed tágulásától fáj, de kérdezd meg azért a dokidat is.
Szia! Igyál 2-3cl konyakot! Nekem bevált! 17 hetes kismama

19 hetes kismama vagyok. Az gond, hogyha néha kicsit sokat gyalogolok? Mert ma gyalog mentem a városba vásárolni, és kicsit fájt alul a hasam.

Legjobb válasz: Nekem mindig fájdogál alul a hasam, ha gyalogolok, csak nagyon lassan tudok sétálni. Valószínûleg úgy fekszik a nyuszifül, hogy valamit nyom ilyenkor.

Nekem mindig fájdogál alul a hasam, ha gyalogolok, csak nagyon lassan tudok sétálni. Valószínûleg úgy fekszik a nyuszifül, hogy valamit nyom ilyenkor.
én végig sétáltam a terhességem.15perces séta reggel, délután vissza.este kutyával fél óra. persze az utolsó hetekre 30percesek lettek a 15percek. :) szépen, lassan ahogy jól esik.azért kell a mzgás is. sok boldogságot 12hós kisfiú anyukája
Én is rengeteget sétáltam, végig egyedül voltam, magam jártam vásárolni, háztartás, orvoshoz gyalog...stb.nem is sorolom... Az egyetlen hátránya, amit érzek, hogy minden második éjjel begörcsöl a lábam. 40 h
Nekem is szokott álul fájdogálni séta után! És nem is kell sokat gyalogolnom, hogy fájjon! Fõleg akkor fáj, ha gyorsabban megyek!
Én ezt az érzést úgy írtam le a dokinak, hogy ha többet vagy gyorsabban gyaloglok, alul úgy fáj a hasam, mint mikor a tornaórán futunk és az oldalunk kezd el fájni. Erre azt mondta, hogy nem baj, természetes, a babótól van: a gravitáció miatt. Úgyhogy ilyenkor nekem is muszály lassítanom, ez csak akkor gáz, ha a párommal megyek, mert õ nem tud olyan lassan bandukolni :o)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!