Találatok a következő kifejezésre: 19 hetesen sokat (33 db)

Hányás-hasmenés vírust kaphattam el? Egész éjjel a wc-re futkostam, azóta sem marad bennem semmi. Pedig sokat kéne inni. Volt, akivel előfordult ilyen? 19 hetes vagyok, biztos nem a baba miatt van, a hányás-korszakom már rég elmúlt.

Legjobb válasz: Szia, nekem volt ilyen szintén 19 hetesen. A lényeg, hogy figyeld ne legyen lázad, én 37,8-nál vettem be egy fél algopyrint, levitte. Az ivás is nagyon fontos, még ha ki is jön, azért próbálj meg teát inni, vagy vizet, de nekem a tea jobban megmaradt, citrommal - az csillapítja a hányingert. Ha már jobban vagy egy kicsit egy pár napig diéta javasolt, pirítós, krumplipüré stb. Tudom nagyon rossz, de 2-3 nap alatt elvileg elmúlik! Jobbulást! Üdv:22 hetes kismama

Szia, nekem volt ilyen szintén 19 hetesen. A lényeg, hogy figyeld ne legyen lázad, én 37, 8-nál vettem be egy fél algopyrint, levitte. Az ivás is nagyon fontos, még ha ki is jön, azért próbálj meg teát inni, vagy vizet, de nekem a tea jobban megmaradt, citrommal - az csillapítja a hányingert. Ha már jobban vagy egy kicsit egy pár napig diéta javasolt, pirítós, krumplipüré stb. Tudom nagyon rossz, de 2-3 nap alatt elvileg elmúlik! Jobbulást! Üdv:22 hetes kismama
szia! én a multhéten voltam ugy h elöl-hátul jött belölem, sokat hánytam.nagyon beparáztam, de kihivattam házhoz a háziorvosom, és adott egy b6 szurit, a normafloret, és szén tablettát.másnapra hál'Istennek helyrejöttem. A normaflore a gyomrodat, a beleket állitja helyre, a szén tabletta pedig megállitja a hasmenést, és ezt nyugodtan szedheted kismamaként. jobbulást!
ja, és diéta és folyadék, kortyolgatva, ne igyál egyszerre sokat.én reszelt almát ettem, citromos viz, sós kukit rágcsáltam.
Allitolag jarvany van...nekem sok ismerosom kapta ugyanezt el ami neked van most! Jobbulast!
Szia, én hétfõn voltam így, szerencsére csak 1 napig (10 hetes vagyok, nálam a láz rizikósabb volt). Igyál Normaflore-t és sok teát( a víz nem jó!!), de csak 2-3 kortyot 10 percenként, hogy megmaradjon. És sós kekszet egyél, az is megmarad. Ha 38 fölé megy a lázad, akkor Algopyrin. Jobbulást neked!

19 hetes terhes vagyok és azzal küszködöm, hogy túl sokat eszek. Ha jól vagyok lakva, akkor is ehetnékem van. Létezik valami megoldás ez ellen?

Legjobb válasz: szia! én is 19 hetes terhes vagyok és valami hasonló van velem is. állandóan éhes vagyok, olyan mintha soha nem laknék jól. én próbálok többször keveset enni és ha nagyon éhes vagyok egy szelet csokit lassan megeszek.ez segít picit. vagy igyál gyümölcsteát amit szõlõcukorral ízesits. próbálj uralkodni magadon, nehogy nagyon elhízz és a cukorszintedre is vigyázni kell. ha végképp nem bírod igyál meg egy pohár gyümölcslevet. gratu a babához

szia! én is 19 hetes terhes vagyok és valami hasonló van velem is. állandóan éhes vagyok, olyan mintha soha nem laknék jól. én próbálok többször keveset enni és ha nagyon éhes vagyok egy szelet csokit lassan megeszek.ez segít picit. vagy igyál gyümölcsteát amit szõlõcukorral ízesits. próbálj uralkodni magadon, nehogy nagyon elhízz és a cukorszintedre is vigyázni kell. ha végképp nem bírod igyál meg egy pohár gyümölcslevet. gratu a babához
Szia. Èn 21 hetet töltöm ma.ugyan abban a cipöben ja´rok.Pro´bálj sok gyümölcsöt enni, és te´nyleg sokat inni.e`n 100%-os almalevet higítok vi´zzel.hatásos.Vigyázz tényleg az elhízással de nekem jönnek a kilók maga´tól, pedig pro´bálok vigyázni. Gratula a babához.
Én most 13 hetes vagyok, eleinte én is folyamatosan ettem, de ez most már enyhült. REmélem neked is múlik egy idõ után.
szioka .. a terhesseg alatt az butasag hogy ketto helyett kell enni, sot az ehes kismamaknak kellene enniuk specialis vitaminokat is amik egyben táplálék kiegészítok is kérdezz rá a dokidnál...

19 hetesek vagyunk, egy hete érzem, hogy mozog a babóm, akkor jó ha sokat mozog, vagy akkor valami nem tettszik neki és azért mozog sokot?

Ha biciklizem utána eléggé aktív akkor nem szereti ha biciklizem?

Legjobb válasz: Nekem is 18 hetesen mozdúlt meg elõször a kis drágám, teljesen változó az aktivitása, de szerintem idõvel minden kismama kitapasztalja mi tetszik a pocaklakójának és mi nem. Ha én beszélek a kicsikémhez mindíg válaszol egy rúgással, a férjemnek pedig kedveskedni kell, a kicsi lányának, hogy rúgjon, ha hajat mosok nem szereti mert akkor nagyon elkezd rúgni vágni, szóval szerintem lassan ki lehet ezt tapasztalni, beszélj hozzá minnél többet, mert biztos létezik ez e hihetetlen kötelék ami az anyuka és a pocaklakója között van, Boldog babavárást, 21 hetes kismama:)

Nekem is 18 hetesen mozdúlt meg elõször a kis drágám, teljesen változó az aktivitása, de szerintem idõvel minden kismama kitapasztalja mi tetszik a pocaklakójának és mi nem. Ha én beszélek a kicsikémhez mindíg válaszol egy rúgással, a férjemnek pedig kedveskedni kell, a kicsi lányának, hogy rúgjon, ha hajat mosok nem szereti mert akkor nagyon elkezd rúgni vágni, szóval szerintem lassan ki lehet ezt tapasztalni, beszélj hozzá minnél többet, mert biztos létezik ez e hihetetlen kötelék ami az anyuka és a pocaklakója között van, Boldog babavárást, 21 hetes kismama:)


12 hetesen voltam UH és legközelebb csak az AFP kell mennem ami ugye 18-19 hetesen lesz! Nem sok ez az idő? Más is így van? 15 hetes kismama

Legjobb válasz: én tegnap voltam a 12 hetes uh-n és a 16. héten kell mennem afpre ami vérvétel, most is vettek vért, de ezt nem tudom hogy minek? a köv uh 18. héten van.

én tegnap voltam a 12 hetes uh-n és a 16. héten kell mennem afpre ami vérvétel, most is vettek vért, de ezt nem tudom hogy minek? a köv uh 18. héten van.
Ha nincs magán orvosod, akkor ennyi az egész.És ez a 3-4 kötelezõ UH még mindig jóval több mint a fejlett nyugati társadalomban!!! Barátnõm Német-ben él és ott 2 UH-ja volt. 1 amivel igazolták a terhességet és egy a szülés elött, hogy kb. mekkora lesz a babája.
Szia Sajnos tényleg sok idõ telik el az uh-k között, de mikor már mozog akkor könnyebb.Volt magándokim és persze a köztes idõkbe néha elmentem hozzá meg kukkolni pindurimat.
Én se jártam gyakrabban. Ez a rutin, ha nincs semmi gond, nem kell hogy sûrûbben járj. Elég lesz majd késõbb. Az AFP a 16 héten van...
Persze. Nem ultrahangoznak minden héten. A 18. és a 32. hét között nincs is kötelezõ UH. AFP a 16. héten van, és az vérvizsgálat, nem ultrahang. A következõ kötelezõ ultrahang-vizsgálatod a 18. héten lesz.
12. hetiben van vércsoport meghatározás ill. néznek egy általános vérképet, hogy minden rendben van-e
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy a 16 héten van AFP ami a jövõhéten van csak olyan hosszú ez az idõ!
A kérdező hozzászólása: Az Afp eredményével kell menni UH-ra!
A kérdező hozzászólása: Van fogadott orvosom!De nincs magánrendelõje, mert még csak vagy 2-3 éve dolgozik!Uh-ra sincs vizsgája ezért nem is õ csinálja az UH!

19 hetesen plussz 4kg sok?

ti mennyit híztatok 19 hetesen és mennyit osszesen a végén?

Legjobb válasz: Szerintem ez teljesen tökéletes és egyáltalán nem sok!! Én 17+3 hetes vagyok,és én MÁR +5 kilónál járok!! 160 centi vagyok és 82-83 kiló.

Szerintem ez teljesen tökéletes és egyáltalán nem sok!! Én 17+3 hetes vagyok, és én MÁR +5 kilónál járok!! 160 centi vagyok és 82-83 kiló.
Átlagos.Nekem 21 hetesen volt plusz 4 kg.Most 38 hetes vagyok +12 kg-mal.55-rõl kezdtem a terhességet.
Szerintem ezt így általánosságban nem lehet megmondani, mert a kiindulási tömegtõl+testmagasságtól is függ (testtömeg index). A másik kérdésedre válaszolva, 19 hetesen +4 kg, a vége +18 kg. Nekem alacsony volt a testtömeg indexem (19), így még pont az optimum határán volt a hízás az én kategóriámban(persze nem örültem neki). http://www.szuloklapja.hu/baba/body/cikkek.php?VALASZTAS=tel..
szerintem átlagos, én 20hetesen voltam +3, 5kg-nál, szeretném 12kg körül zárni. Elõzõnél is 20hetesen kb +4kg, +13kg lett a vége.
Utolsó vagyok. MIÉRT PONTOZTATOK LE??????
A kérdező hozzászólása: én nem pontoztalak le, épp h zold kezecskét kuldtem
Gondoltam, hogy nem te voltál kedves kérdezõ.Csak már elég bosszantó, mert kb 2 hete ha olyan kérdést tesz fel valaki, ahová a saját tapasztalatomat és élményemet írom le, lepontoznak!!!!És nem értem, hogy miért. Csak azért, mert azt írtam, hogy a +4 kg nem sok amit felszedtél??Hát miért, sok??A normális hízás a havi 1 kg.De te még havi 1 kg-ot sem szedtél fel eddig, akkor nem értem, hogy miért pontoztak le azért, mert azt írtam, hogy én 17 hetesen már többet szedtem fel mint te 19 hetesen..Te érted ezt??Mert én fel nem foghatom!!!

19-hetes vagyok de én akkor sem érzek semmit. Ez baj? Mikor sokat ülök akkor érzek belső csikit. ő lenne?

nekem az fáj és félek is.most vagyok 19-hetes(MÁSODIK BABA)és én nem érzek semmit pedig uh nagyon mozgott.nem tudom,hogy miért van ez??????vagy mire figyeljek,vagy hogyan feküdjek,hogy érezzem??????

Legjobb válasz: Szia, szerintem van elég helye hogy elbújjon, ha uh-n minden ok volt, akkor minden ok. Nekem ugyan elsõ babám, 21 hetes vagyok, de csak akkor kezd mocorogni amikor fekszek kinyújtott lábbal az ágyban, addig is biztos mozog, csak sok helye van még, 1-2 hét és szerintem te is érezni fogod jobban!Boldog Babavárást!

Szia, szerintem van elég helye hogy elbújjon, ha uh-n minden ok volt, akkor minden ok. Nekem ugyan elsõ babám, 21 hetes vagyok, de csak akkor kezd mocorogni amikor fekszek kinyújtott lábbal az ágyban, addig is biztos mozog, csak sok helye van még, 1-2 hét és szerintem te is érezni fogod jobban!Boldog Babavárást!
Szerintem sincs baj. Nem lehet, hogy a placenta elõl tapad? Állítólag akkor nehezebben érzed meg és késõbb is többször van úgy, hogy alig érzel mocorgást. Én is elsõ babás vagyok. Úgy 2-3 hete tudom, hogy õt érzem. Azt látom és hallom a többi kismamától, hogy szinte mindenki másképpen érzi a picijét. Én is próbáltam az elején kiterülni és koncentrálni, hátha megérzem, de nem így lett. Akkor kezdtem el felfigyelni a mocorgásaira, amikor ülve elõre dõltem. Most is akkor érzem jobban, de már fekve, elterülve is érzem. Nekem attól is függ, hogy hogy érzem, hogy hogyan fekszik. harántfekvésben máshol éreztem, most átfordult és így megint máshol rúgdos. Erõltetni felesleges, meg trükköket bevetni. :) Minden jót! 20 hetes kismami

19 hetes 6 napos ultrahang eredmények szerintetek jók? Mert a doki nem sok mindent mondott róluk. BPD: 45mm HC: 170mm AC: 142mm FEM: 33mm

Legjobb válasz: www.csaladivilag.hu/baba-mama-kodex/varandos-kisokos/a-magza t-meretei-osszefoglalo-tablazatok/9381/ Szerintem tokeletes. 19-21 het kozotti meretei vannak a pucidnek. Ez teljesen jo, ilyenkor mar az oroklott tulajdonsagok befolyasoljak a mereteket.

http://www.csaladivilag.hu/baba-mama-kodex/varandos-kisokos/a-magzat-meretei-osszefoglalo-tablazatok/9381/ Szerintem tokeletes. 19-21 het kozotti meretei vannak a pucidnek. Ez teljesen jo, ilyenkor mar az oroklott tulajdonsagok befolyasoljak a mereteket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)

18-19 hetes kismamák hogy vagytok? Sokat mozog már a baba? Ti megtudtátok a baba nemét a 18hetes Uhn?

Legjobb válasz: Igaz én már megszültem de én 18 hetesen 100%-ra megtudtam h lányom lesz és az is lett :)

Igaz én már megszültem de én 18 hetesen 100%-ra megtudtam h lányom lesz és az is lett :)
igen 16.heten megmondtak hogy fiu.
18 hetesen megtudtuk hogy fiúnk lesz, már van egy lányunk 13 hónapos:)
A kérdező hozzászólása: De jó nektek! :) én múlthéten voltam a 18 hetes uhn, nem mondták meg :/ na majd 4d-n biztos kiderül. nekünk egy kisfiunk van, most kislányt szeretnénk :)

Ha sok a magzatvíz, az mire utalhat? Nagy baj lehet belőle? 19 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Sok nõnek sok a magzatvize, de ez még nem jelenti azt, hogy nagyon sok. A polyhydramnion (így hívják) a normális mennyiség 2x-se, az már utalhat betegségre, pl. magzati cukorbetegség stb. de ahhoz jóval többnek kell lennie, az pedig nem játék, szóltak volna. Inkább egy kicsivel több legyen viszont, azt mondják, mint kevesebb, az a rosszabb. Nyugi ninc semmi baj! Boldog babavárást!

Sok nõnek sok a magzatvize, de ez még nem jelenti azt, hogy nagyon sok. A polyhydramnion (így hívják) a normális mennyiség 2x-se, az már utalhat betegségre, pl. magzati cukorbetegség stb. de ahhoz jóval többnek kell lennie, az pedig nem játék, szóltak volna. Inkább egy kicsivel több legyen viszont, azt mondják, mint kevesebb, az a rosszabb. Nyugi ninc semmi baj! Boldog babavárást!
Szia.Írd be itt a keresõbe, egy csomó mindent ki fog adni, mert már korábban én is feltettem itt ezt a kérdést, és elég sok választ kaptam.Nekem az elején norm. volt a magzatvíz, a terhesség közepén több volt(ugy írták a papíromra:az átlagosnál valamivel több magzatvíz)most a vége felé viszont megint kp magzatvíz van.Nekem akkor a több magzatvíz 23hetesen a terhességi cukorbetegség eggyik jele volt.A doki még a terhelés elõtt megmondta, hogy szerinte cukros leszek azért van több víz, és köv héten mentem a cukorterhelésre és igaza lett...De lehet az is hogy épp akkor pisilt a baba, amikor nézték, de lehet hogy semmi magyarázat nincs rá, csak több, de talán sosem derül ki miért(nekem a dokim mondta így:) A legtöbbször semmi gondra nem utal a több víz, de RITKA esetben súllyos probléma tünete is lehet(nekem ezt itt egy csaj írta)akinek súllyos rendellenességet jelzett a több víz.De ha neked uh-n mindent rendben találnak genetikailag a babával kapcs, akkor nincs okod aggodalomra...33hetes kismama

19 hetes vagyok, és már 9 kg-t híztam. Az nagyon sok?

Lehet ebb?l komolyabb baj? Mondjuk toxémia? De a vérnyomásom rendben van, és egészséges vagyok én is, és a baba is.

Legjobb válasz: Szia. Nem mindenki hi´zik egyforma´n a terhesség alatt.van aki csak pa´r kg-t hi´zik.Ez is alkattól is függ,mint a pocak nagyság.na meg a mohósa´gtól.Az 5.hónapban én is jól híztam,de mostanra mega´llt.Szerintem nálad is be fog a´llni a kg.Ma van a forduló a 27.hétre,és 14kg van rajtam.Az átlaghoz képest sok,de amíg nem szólnak mére´snél,nincsen gond.Egyél sok gyümölcsöt,zöldse´get,és igyál sok vizet. ne idegeskedj,nem lessz gond. Vigyázz magatokra.

Szia. Nem mindenki hi´zik egyforma´n a terhesség alatt.van aki csak pa´r kg-t hi´zik.Ez is alkattól is függ, mint a pocak nagyság.na meg a mohósa´gtól.Az 5.hónapban én is jól híztam, de mostanra mega´llt.Szerintem nálad is be fog a´llni a kg.Ma van a forduló a 27.hétre, és 14kg van rajtam.Az átlaghoz képest sok, de amíg nem szólnak mére´snél, nincsen gond.Egyél sok gyümölcsöt, zöldse´get, és igyál sok vizet. ne idegeskedj, nem lessz gond. Vigyázz magatokra.
30. hétig ideálisan 8-11kg-ot lehetne hizni.
Az ideális hízás elég ritka.Akit ismerek, az mind többet hízott, mint a "ideál".Majd a szülés után lemegy. Egyél amit megkívánsz, kevés cukortatralmú ételt, próbálj többször keveset. Gratula a baba´hoz.
Nem olyan veszélyes. A abrátnõm 20 kilót hízott az elsõ 3 nhónapban. Na az mondjuk sok volt. De hálistennek a babáénak semmi baja nem lett.
Én 15 kilót szedtem fel az elsõ 3 hónapban, most a 23. hétben vagyok és 18-nál tartok. Azaz megállt. Van ilyen, ez alkati kérdés. Azért megnézem mit eszem, csak hát nagyon sok volt. Most hallottam, hogy van aki a szoptatás alatt nemhogy visszafogyta a felszedett kilókat, de 9 minuszba került, mert zsíros volt a teje. A szervezet biztos tudja mi jó neki, ha nem direkt csokival hízlaljuk magunkat valami függõségbõl. Üdv, sok sikert és ne aggódj.
Nem gond, viszont a kilók a 20. hét után gyorsabban jönnek.
Nekem nem, én fordítva csináltam:)
Hát most megnyugodtam én is. A 26. hétnél járok és 16 kilót szedtem fel. Igaz én elég vizes is vagyok, de szerencsére nem toxémiás. Bár a védõnõ körbejárt, hogy hol van az a 16 kiló. Szerintem ne aggódj! Az a lényeg, hogy ne vonj meg magadtól semmit, amit megkívánsz. Majd lemegy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!