Találatok a következő kifejezésre: 19 hetesen már (98 db)

19 hetesen már kellene érezni rúgást, vagy elegendő a még ritkán előforduló kis bizsergés? Rúgást mikor fogok érezni?

Legjobb válasz: én 23 hetes vagyok, és erõteljesebb rúgásokat csak kb 1 hete érzek. amikor 19-20 hetes voltam, én is csak nyomkodást, kaparászást éreztem, de nyugi, olyan gyorsan mennek már ilyenkor a hetek, nõ is hamar, hogy napról napra egyre erõsebbnek érzed majd.

én 23 hetes vagyok, és erõteljesebb rúgásokat csak kb 1 hete érzek. amikor 19-20 hetes voltam, én is csak nyomkodást, kaparászást éreztem, de nyugi, olyan gyorsan mennek már ilyenkor a hetek, nõ is hamar, hogy napról napra egyre erõsebbnek érzed majd.
Én kb 18 hetes voltam, mikor elõször éreztem az apró "bökdösõdést". De ez mindenkinél más. Boldog babavárást! 3 hónapos kisfiú anyukája
énis kb 18 hetesen éreztem!! 21 hetes kismami
Az elsõ babánál általában a 20. hét körül érzed, a következõknél már hamarabb! Boldog babavárást!

Most vagyok 19. hetes, már mocorog a pocaklakó, de inkább az esti órákban. Ez normális? Nektek melyik napszakban aktívabb?

Legjobb válasz: Sokszor van úgy, hogy õ mozog, csak nem mindig érzed 19 hetesen. Én az ultrahangon láttam, hogy mozog, de közben nem éreztem. Még korán van, hogy minden mozdulatát érezd. Úgyhogy ne aggódj, attól õ még mozog odabent.

Sokszor van úgy, hogy õ mozog, csak nem mindig érzed 19 hetesen. Én az ultrahangon láttam, hogy mozog, de közben nem éreztem. Még korán van, hogy minden mozdulatát érezd. Úgyhogy ne aggódj, attól õ még mozog odabent.
Szia:) Igen az én picilányom is estefelé aktívabb.amikor én már lenyugszom, leülök, vagy fekszem...ekkor jön el az Õ ideje:) Teljesen normális! Minden jót kívánok!
Eleinte én is csak este hanyatt fekve éreztem. Most már ülve vagy járás közben is érzem ha mocorog. 25 h
Én 20 hetes terhes vagyok és nekem is jobban érezhetõ este fele hogy aktívan mocorog.De ez nem baj.Mocorog nap közben is csak nem annyira figyelsz oda.este fele nyugszol meg és jobban tudsz oda figyelni rá.Gratulálok a babáhozz
Én is jobban érzem este ill. ha napközben pihenek, ücsörgök. Azt is mondják, hogy a járás elringatja õket és amikor nyugi van, akkor aktívabbak. Ezért alszanak el könnyen a ringatásra születés után.

18-19 hetesen már érdemes 4D-re menni?

Szeretnénk tudni, hogy minden ok-e, illetve, hogy fiú vagy lány a picurink.

Legjobb válasz: Szia! Én a 16.héten voltam 3D-n és nagy élmény volt, minden látszott szépen és megmutatta a manóm, hogy kisfiú, viszont nehéz dolga volt a szonográfusnak, mert nagyon aktív volt, alig tudta követni, szóval szerintem, ha megteheted, akkor simán. Remélem a te manód nem kapcsol majd turbóba, de ugye az még rosszabb, ha alszik. Amennyiben már érzed a mozgásokat, akkor könnyû dolgod van, mert ha tudod, hogy alszik a vizsgálat elõtt egyél egy kis csokit, vagy igyál kevés kávét esetleg kólát. Nemsoká megyek újra kb a 25. héten, állítólag utána már nem nagyon látszik egyben a babó, mert már nagy lesz. Írj, hogy mi volt. 23+1 heteske

Szia! Én a 16.héten voltam 3D-n és nagy élmény volt, minden látszott szépen és megmutatta a manóm, hogy kisfiú, viszont nehéz dolga volt a szonográfusnak, mert nagyon aktív volt, alig tudta követni, szóval szerintem, ha megteheted, akkor simán. Remélem a te manód nem kapcsol majd turbóba, de ugye az még rosszabb, ha alszik. Amennyiben már érzed a mozgásokat, akkor könnyû dolgod van, mert ha tudod, hogy alszik a vizsgálat elõtt egyél egy kis csokit, vagy igyál kevés kávét esetleg kólát. Nemsoká megyek újra kb a 25. héten, állítólag utána már nem nagyon látszik egyben a babó, mert már nagy lesz. Írj, hogy mi volt. 23+1 heteske
Mi voltunk 19 hetesen és nagyon szuper volt! Szerintem érdemes! Mi még a 28. hét körül is megyünk egyre (az elsõ babánál is így voltunk), akkor már annyira nem is lesz csonti. :)
Mi 17 hetesen voltunk, szuper élmény volt. Akkor mutatta meg nekünk, hogy kukis. Láttam minden porcikáját, tudtam minden rendben van vele. Nekünk végig aludt, semmivel sem tudtuk mozgásra bírni. Még voltunk egyszer 28 hetesen, akkor már igazi kis pufika volt, persze akkor is aludt:( Ha megteheted akkor menjetek el, hidd el, nagy élményben lesz részetek.


Én 20 hetesen éreztem elõször.
ez mindenkinél más.én 16-hetesen éreztem már, az apuka 18-hetesen érezte kívülrõl.alkat kérdése:-)
Szia! Én igazából mindennaposan 19hetesen éreztem, éreztem már elõtte is, csak ritkábban.De pl.ma 22hetesen elõször volt türelme a papának kivárni a bulizást odabentrõl, de persze neki nem rugott nagyokat:(de kb egy másfél hete is érezhette volna már, csak ekkor még ritkábban .szval sztem egy két hét és nálatok is mindennaposak lesznek a bulis esték a papa számára is.Gratula a babátokhoz:)
Nálam is olyan 22 hét körül lehetett kívülrõl érezni és látni. De tudnotok kell, türelem kell hozzá, mert egyrészt a baba elnyugszik, ha odateszed a kezed, mert megnyugtatja. Másrészt megérzi apa "idegen" kezét, annak mégúgy sem mozog. Páromnak sem mindig van türelme kivárni, de minél idõsebb lesz a baba annál jobban és többet rugdos maj. Mi este, filmnézés közben úgy feküdtünk, hogy fogtuk a pocim, elõbb utóbb el lehet kapni a kis szarházit:-))

19 hetesen már lehet nézelödni a Bababoltokban?

Ugy értem hogy nincs "túl korán nézelödni"?Ti mikor kezdtetek el vásárolgatni?köszi.

Legjobb válasz: Szóval jó nézelõdést :)

jaj istenem nagyon sajnálom ami veled történt!Köszönöm a válaszokat!
Off: Mizuzizu! Kislány, vagy kisfiú? On: Mi most kezdünk belelendülni, tapétát néztünk tegnap a gyerekszobába, ma ágyikót meg ruhácskákat. 21 hetes vagyok, de anyám már a 9. héten megvette nekünk a babakocsit, azóta meg összegyûjtött vagy húsz különbözõ ruhácskát. :) Ha nem tudod még a nemét, akkor vegyél sárga, zöld, barna, drapp, narancs dolgokat. Jó nézelõdést!
Szóval jó nézelõdést :)
Az elsõ babánknál kb. a 30. hétre megvolt minden fontos dolog - aminek utóbb nagyon örültem, mert a 31. héten született... A második terhességemnél a 20. héten vettünk mózest a babakocsinkhoz (mert idõközben az elsõnél használtat lecseréltük), a babát viszont a 23. héten elveszítettük... Tudom, az én esetem kicsit más, de a következõ alkalommal nem veszek semmit (írok listát és majd a férjem a szülést követõen mindent összesze), mert nincs rosszabb, mint a babadolgokat elcsomagolni..
Kicsi fiú és a tied ? Igen ezek a semlegesek én is vettem citromsárga dolgot de csak egyet kettõt. Annyira jó érzéssel tölt el a baba holmi vásárlása :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
Szia! 16 hetes vagyok és mi mar nezelodunk a párommal :) a babaszoba bútort most fogjuk megvenni. 1 hete megtudtuk a nemet :) ) De fehér bútor mellett döntöttünk, ha esetleg kukacot novesztene, akkor fiús szoba is lehessen belõle :) de nagyon egyértelmûen szetrakta a labat és látszott a nuni :) úgyhogy mi erre vártunk, vásárolunk is neki, ami megtetszik :) ) nem vagyunk babonasak, és ha akciósan be tudjuk éppen szerezni, akkor miért ne?!:)
Hát errõl is meg van mindenkinek a maga véleménye , ha nem érzed korainak akkor nyugodtan vásárolhatsz. Mondjuk én 3 hete vásárolgatok a babámnak , mert 31 hetesen tudtuk meg a nemét . 34hkm
20 hetesen vettük meg a kiságyat, le volt árazva amit kinéztem :)
19 hetesen már vásároltam . elsõ babával már volt 4 body-m sapkám mire megfogant. kis dobozban gyüjtöttem õket. vele a 20. héten kezdtünk el vásárolni kiságyat és a kozmetikumokat . utánna és közben a ruhákat . 2. babával ekkorra már kész volt a babaszoba . tudtuk a nemét is onnantól vettük a hiányzó ruhákat is. 32. hétre készültünk el utolsó cucc a kórházi pakk volt . nyugodtan vásárolhatsz !

19 hetes terhesen már lehet kívülről érezni a baba mozgását?

Sziasztok! Ma reggel olyan érzésem volt, mintha rugdosna a babám, de ez sokkal er?sebb volt, mint eddig (eddig olyan hullámszer? volt), ezt már kívülr?l is lehetett érezni. Ebben a korban ez már lehetséges, vagy még korai?

Legjobb válasz: Szia! Én most vagyok 21+4 hetes. Az én babám már 16+4 hetesen már rendesen érezhetõen rugott, belül. 19 hetesen meg már az apukáját is fejen rugta. Este mindig hallgatózik apa, így esett a dolog. Nagyon vicces , mert nagyon produkálja magát apának. Ugyhogy lehet. Ja én fürödni szoktam és 19 hetesen már láttam a hasamon, ahogyan kinyomja valamijét. Mert szoktam elnyulni a kádban.

Szia! Én most vagyok 21+4 hetes. Az én babám már 16+4 hetesen már rendesen érezhetõen rugott, belül. 19 hetesen meg már az apukáját is fejen rugta. Este mindig hallgatózik apa, így esett a dolog. Nagyon vicces , mert nagyon produkálja magát apának. Ugyhogy lehet. Ja én fürödni szoktam és 19 hetesen már láttam a hasamon, ahogyan kinyomja valamijét. Mert szoktam elnyulni a kádban.
Páromnak 23 hetesen tudtam megmutatni a mozgást. Akkor már érezhetõ volt számomra pár hete (18 hetesen kaptam az elsõ kis rúgást), de el kellett kapni a pillanatot, mert még nem sokszor csinálta és nem volt olyan nagyon erõs. 23 hetesen koromra viszont egyre jobban és jobban lehetett érezni õt, nem csak nekem, hanem a párom is érezte a kezével. A lényeg, hogy nem lehetetlen 19 hetesen érezni õt.
Én enyhén éreztem ekkor már.
Én 17 hetesen éreztem elõször enyhén a mocorgását, de akkor kívülrõl még nem lehetett látni. Talán csak azt, hogy hullámzik a pocakom egy picit. Nem emlékszem pontosan mennyi idõ múlva lehetett látni kívülrõl is, de egészen biztosan nem a 19. héten!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) nekem mindig akkor mozog, amikor épp nem arra figyelek, aztán csak kapkodom a fejem:)
szerintem 19 hét körül már lehetett kívülröl is. 16 hetesen éreztem ülve elöször majd ez minden napos lett, és a párom mindig nyafogott hogy nem érzi. egyik este feküdtem, mikor fogtam a hasamat és éreztem nagyon aktívan. párom éppen játszott a gépen, és mondta hogy mindjárt, ez kb 2 perc volt és persze abba hagyta. de kb pár nap múlva megint volt. de kb 19-20 hetes lehettem.
A kérdező hozzászólása: Nekem nagyon keveset mozog, néha rúg egyet aztán órákig semmi, legalábbis nem érzem.
Nekem 20 hetesen lehetett elõször érezni kívülrõl és nekem van is egy kis felesleg a hasamon, úgyhogy ha vékonyabb alkat vagy, szerintem simán érezhetõ a 19. héttõl.
Én vékony vagyok, 19 hét 5 naposan érezte elõször a férjem is.

19 hetesen mekkora volt a babátok? Cm? Mozgott már? Kismamák ti hogy érzitek magatokat? Vásárolgattatok már? Kisfiú vagy kislány?

Én is 19 hetes vagyok,és érdekelne más kismamák ebben az id?szakban hogy állnak:)

Legjobb válasz: Nekem ezek az adatok vannak 19 hetesen: bpd 45 mm, fl 29 mm, becsült súly 300 gramm, kislány. Már megszületett, de amúgy 19 hetesen még nem vásároltam semmit, kb. 25-26 hetesen kezdtem el vásárolgatni. Én 16 hetesen éreztem õt elõször (ez olyan buborékolás-féle volt), aztán 18 hetesen rúgott elõször. S nagyon jól éreztem magam, semmi panaszom nem volt. Szép babavárást!

Nekem ezek az adatok vannak 19 hetesen: bpd 45 mm, fl 29 mm, becsült súly 300 gramm, kislány. Már megszületett, de amúgy 19 hetesen még nem vásároltam semmit, kb. 25-26 hetesen kezdtem el vásárolgatni. Én 16 hetesen éreztem õt elõször (ez olyan buborékolás-féle volt), aztán 18 hetesen rúgott elõször. S nagyon jól éreztem magam, semmi panaszom nem volt. Szép babavárást!
19hét 4nap-nál járunk. Tegnap voltunk Uh-on, és kislány. BPD:45mm, FL:29, Súlya:300g, Hossza:27cm!!A Doki szerint most óriás, hossza pár héttel meghaladja a korának megfelelõt... de nem baj, nem kell aggódni, ez nem jelent semmit, majd ez szépen kiegyenlítõdik. 17. héttõl érzem a mozgását, mára már sokkal erõsebben. Nagyon élénk, fõleg este 8-9 között. A hasam is nagy, 90cm... 5kg súlytöbbletem van. (177cm- 55kg-val indultam) A 7-9. hétben volt erõs hányingerem, ami hirtelen elmúlt, azóta szuperül vagyunk, a sportolunk, nagyokat sétálunk. Lábduzzadás, derék/hát fájás egyáltalán nincs..még eddig legalábbis. Már megvettük a babkocsit, hordozót, és pár kisebb dolgot. A többit majd a következõ hónapban fogjuk megrendelni a Brendonból (a lista már kész) Az utolsó hónapokra már nem szeretnék semmit sem hagyni. Remélem Ti is jól vagytok, további szép babavárást!

1, 5 hét múlva megyek a 19 hetes uh-ra. Már lehetséges, hogy kiderüljön a baba neme? Mikor fogom érezni a babát? Még csak pukkanásokat érzek meg csikit. Köszi!

Legjobb válasz: Hát ha már érzed a csikit, akkor már érzed a babád! :) És bizony ez szépen egyre erõsebb és biztosabb lesz! Én 17 hetesen éreztem elõször, a 18. héttõl pedig folyamatosan és egyre erõsebben! És persze, meg tudják mondani már ilyenkor, hogy mi lesz, de a babádnak is akarni kell! Ha szégyenlõs, akkor pech! Nekünk a 28. hétig takarta magát. Bár a 19. héten azt mondta a doki, mintha fiút látna, de nem biztos. Így nem éltük magunk bele. De aztán már a 28. héten tuti lett. Láttuk a kis kukiját! :) Minden jót! 32 hetes kismami

Hát ha már érzed a csikit, akkor már érzed a babád! :) És bizony ez szépen egyre erõsebb és biztosabb lesz! Én 17 hetesen éreztem elõször, a 18. héttõl pedig folyamatosan és egyre erõsebben! És persze, meg tudják mondani már ilyenkor, hogy mi lesz, de a babádnak is akarni kell! Ha szégyenlõs, akkor pech! Nekünk a 28. hétig takarta magát. Bár a 19. héten azt mondta a doki, mintha fiút látna, de nem biztos. Így nem éltük magunk bele. De aztán már a 28. héten tuti lett. Láttuk a kis kukiját! :) Minden jót! 32 hetes kismami
Igen, ilyenkor már látható. Különösen a fiú:) Nekem 17 hetes ultrahangon mutatta a doki, én is jól láttam!
Nálunk a 18. héten látszott a neme. 1-2 hét mulva már tutira erösen fogod érezni, legalábbis nálam igy volt, 19 hetesen már kaptam a rugásokat :)
Én most 18 hetes vagyok holnap megyek uh-ra. Remélem kiderül, hogy mi lesz az én kis drágám. Már érzem a mozgását nagyon jó érzés. :)
Szia! A babát érzed bizony, ugye fantasztikus érzés? Sajnos nálunk csak a 31. héten derült ki a neme, mert elõtte farfekvéses volt, üldögélt, és még a köldökzsinórt is odapakolta, nehogy meglássuk. Ilyenek a kiscsajok... Remélem, Nálad jól látszik majd! Boldog babavárást!
Szia! Nekem a 13 hetesen mondta a doki, hogy valószínû fiú, a 18 hetesen pedig meg is mutata a bizonyítékokat! :) A babát pedig már most is érzed, nekem is olyían mintha kis buborékok pukkannának el, nagyon jó érzés! :) 19 hetes km
Szia! Én 17+4 naposan voltam és már látszott a kukaca :) És gratulálok, hogy már érzed a babád ;) Sok boldogságot 18+3 hetes kismami
Szia!Igen nagy esély van arra, hogy megmondják a babád nemét ha Õ is úgy akarja :-) Igyál elõtte colát vagy egyél csokit UH elõtt kb 30 perccel, és hátha fog mozgolódni.Nekem bevált.A kis pukkanások már a babád, rúgásokat és 21 hetes korom körül tapasztaltam, de kicsit duci vagyok.Hamarosan Te is érezheted.Minden jót kívánok nektek.Boldog babavárását. 22 hetes
Szia! Nekem pont a 19 hetes uh-n mondtak meg h lany a pocaklako:) Jo babavarast!udv:28 heteske

Hányás-hasmenés vírust kaphattam el? Egész éjjel a wc-re futkostam, azóta sem marad bennem semmi. Pedig sokat kéne inni. Volt, akivel előfordult ilyen? 19 hetes vagyok, biztos nem a baba miatt van, a hányás-korszakom már rég elmúlt.

Legjobb válasz: Szia, nekem volt ilyen szintén 19 hetesen. A lényeg, hogy figyeld ne legyen lázad, én 37,8-nál vettem be egy fél algopyrint, levitte. Az ivás is nagyon fontos, még ha ki is jön, azért próbálj meg teát inni, vagy vizet, de nekem a tea jobban megmaradt, citrommal - az csillapítja a hányingert. Ha már jobban vagy egy kicsit egy pár napig diéta javasolt, pirítós, krumplipüré stb. Tudom nagyon rossz, de 2-3 nap alatt elvileg elmúlik! Jobbulást! Üdv:22 hetes kismama

Szia, nekem volt ilyen szintén 19 hetesen. A lényeg, hogy figyeld ne legyen lázad, én 37, 8-nál vettem be egy fél algopyrint, levitte. Az ivás is nagyon fontos, még ha ki is jön, azért próbálj meg teát inni, vagy vizet, de nekem a tea jobban megmaradt, citrommal - az csillapítja a hányingert. Ha már jobban vagy egy kicsit egy pár napig diéta javasolt, pirítós, krumplipüré stb. Tudom nagyon rossz, de 2-3 nap alatt elvileg elmúlik! Jobbulást! Üdv:22 hetes kismama
szia! én a multhéten voltam ugy h elöl-hátul jött belölem, sokat hánytam.nagyon beparáztam, de kihivattam házhoz a háziorvosom, és adott egy b6 szurit, a normafloret, és szén tablettát.másnapra hál'Istennek helyrejöttem. A normaflore a gyomrodat, a beleket állitja helyre, a szén tabletta pedig megállitja a hasmenést, és ezt nyugodtan szedheted kismamaként. jobbulást!
ja, és diéta és folyadék, kortyolgatva, ne igyál egyszerre sokat.én reszelt almát ettem, citromos viz, sós kukit rágcsáltam.
Allitolag jarvany van...nekem sok ismerosom kapta ugyanezt el ami neked van most! Jobbulast!
Szia, én hétfõn voltam így, szerencsére csak 1 napig (10 hetes vagyok, nálam a láz rizikósabb volt). Igyál Normaflore-t és sok teát( a víz nem jó!!), de csak 2-3 kortyot 10 percenként, hogy megmaradjon. És sós kekszet egyél, az is megmarad. Ha 38 fölé megy a lázad, akkor Algopyrin. Jobbulást neked!

19 hetes kismamák, voltatok már a dokinal, tudjatok milyen nemü a gyermeketek? Vásároltatok valamit már a bbának?

Én csütörtökön kell mennyek és nagyon izgulok,de annyit elértem hogy most elöször nem egyedül megyek,jön a férjem is,mivel reménykedünk benne hogy megtudjuk milyen neme van.

Legjobb válasz: Nekem a 26. hétig nem tudták biztosra mondani. Így elmentünk 4D-re ott 100%-ra mondták meg, hogy kislány.A párom mindíg elkísér. (bár neki rugalmas munkaideje van) Én 19 hetesen még nem vettem semmit. 30 hetes voltam mikor elkezdtünk neki vásárolgatni. 34km

Nekem a 26. hétig nem tudták biztosra mondani. Így elmentünk 4D-re ott 100%-ra mondták meg, hogy kislány.A párom mindíg elkísér. (bár neki rugalmas munkaideje van) Én 19 hetesen még nem vettem semmit. 30 hetes voltam mikor elkezdtünk neki vásárolgatni. 34km
19+3hetes vagyok!Kisfiú lesz, már 13 hetesen jól látszott:-))Nekem már sok minden megvan 2 hónapja volt az esküvõm és ágyat, babkocsit nászajándékba kaptunk(és még sok apróságot)de én is veszegetem a ruhákat, örömet okoz!!
Szia! Én tegnap voltam genetikain 19 hetes vagyok, keresztbe tett lábakkal alszik (mint az apja) azt már tudom. Ja és fejjel lefelé. Nem tudták megmondani hogy milye van. Se itt se a 4d-sen. :( Ugyhogy már nem is érdekel. Veszek unisex rucikat. Már 1 darabot vettem kis bodyt apának meglepibõl. 5 perc alatt kész voltak a vizsgálattal mert hamar lehetett lemérni. Sajnáltam nagyon, képet nem adtak. Drukkolok hogy megtudd mitek van!
utso vagyok, majd ird meg legyszi, hogy mi lett csutortokon!
19+1 km vagyok. a 13. heten voltam 4d-n, mert a tarkoredot azzal csinaltak, akkor azt mondta 99% hogy nunis, aztan a 15. heten is el kellett mannam rendes uh-ra, az is azt mondta, hogy kislany, azota nem voltunk, de en mar akkor elkezdtem bevasarolni csupa csajszis dolgokat, l mar egy fel szekreny tele van. kicsit csalodott lennek ezek utan, ha idokozben"megkukacosodna". meg en is mar beleeltem magam, a lenyeg amugy, hoy egeszseges legyen. a babakocsit, kisagyat, pelenkazot a sogornomektol orokoljuk, ok eppen most nottek ki. ugyhogy nekunk csak a kis ruhakat kell megvenni, igy rengeteget megsporolunk. boldog babavarast mindenkinek!
szia!!18 hetesn kislányt mondtak de ma voltam 24hetesen és tuti kiscsaj láttuk a nuniját már van ár dolog amit vettünk kiságy hordozo de ruhákat kaptuk a legtöbbjét!!mostmár mehetek vásárolni csajos cucokkat!!!
Én is 19 hetes vagyok, és tegnap voltam ultrahangon.És nekem is tegnap jött el elõször a férjem:) De biztosra nem tudták mondani.Amikor rákérdeztem, hogy tudni-e már a nemét, ezt mondta:lány a valószínûbb. Fontolom a 4D-t, hogy biztosan megtudjam, de lehet hogy 4-5 hetet még várok vele.
Mi tegnap voltunk dokinál. Már a 16. héten is mondta a doki, hog kislány, de tegnap már 100%-ra mondta. A férjem szerencsére mindig jön velem a viszgálatra. AMjd meglátod, hogy a férednek is mekkora élmény lesz látni végre. Nem vettünk még semmit, nem érzem úgy, hogy kellene, nem babonából, csak még nem láttam egy olyan dolgot sem , amit ne tudtam volna otthagyni. A baba-mama expón novemebr elején már biztosan fogunk vásárolni, nem szeretnék mindent a legvégére hagyni.
A kérdező hozzászólása: persze megirom:) )
A kérdező hozzászólása: meg is ertem hogy oromet okoz, en is ezt a napot vartam hogy tudjam meg hogy fiucska vagy kislany es masnap mar ra merek nezni egy kis rucira mert idaig nem neztem, de ha mostantol megteccik valami azt megfogom venni.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta a doktorno hogy pucast lat, ugy hogy ugy nez ki kislanyom lesz.De azert meg varok 5 hetet a kovetkezo vizsgalatig es ha ott is pucas lesz akkor vezek csak neki rucikat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!