Találatok a következő kifejezésre: 19 hetesen hogy annyira fáj (2 db)

19 hetesen lehetséges, hogy annyira fáj a csípőm, az ágyékom, és a combom töve, hogy nehézkes a lépés?

Ez tágulás, gondolom, de nálatok is el?fordul?

Legjobb válasz: Szia.Ez normális.Sajnos ez is a tehesség velejárója.Nekem is voltak ilyen fájdalmaim.Ez a csípõ csont elmozdulása miatt van.Még jó ideig fogod érezni hol gyengébben, hol erõsebben , és lesz hogy egyáltalán nem .Kitartás.

Szia.Ez normális.Sajnos ez is a tehesség velejárója.Nekem is voltak ilyen fájdalmaim.Ez a csípõ csont elmozdulása miatt van.Még jó ideig fogod érezni hol gyengébben, hol erõsebben , és lesz hogy egyáltalán nem .Kitartás.
Szia!Nekem is fáj nagyon, sokszor olyat belenyilal, hogy annyira elgyengül a bal lábam, hogy szinte letérdelek a fájdalomtól, és feküdni sem jó sehogyan, mert akkor meg a combom töve fáj nagyon.28 hetes vagyok.Boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: FÁJDALOM? Elirtam.
Szia! A kismamaság velejárója! Növekszik a méh, a has, változik a testalkat stb. és ez okozza. Igazából megelõzni nem lehet, csak enyhíteni a panaszokat. Megfelelõ testhelyzet üléskor, fekvéskor, cipekedés kerülése stb. http://www.netbaby.hu/Article.aspx?id=65 Itt is de máshol is találhatsz hasznos tippeket.
Sajnos ez elkerülhetetlen, nekem a 22.héten kezdõdött és nem nagyon lehet tenni ellene.Próbáltam tornázni is, de utána még jobban fáj, úgyhogy a dokim azt mondta, türelem, sokat pihenjek úgy, h felteszem a lábam és az oldalamon aludjak.Egyébként azért van, mert ahogy növekszik a méhed és a baba, a gerinc alsó szakasza nagyobb terhelésnek van kitéve.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!