Találatok a következő kifejezésre: 19 hetesen ha van előtejem (2 db)

19 hetesen normális ha van előtejem?

Csak a bal mellemb?l de néha pici el?tej "szivárog". Nem korai még?

Legjobb válasz: nem egyáltalán nem korai. nekem 16 hetes korom óta van elõtejem,és az ismerõsömnek is 4 honapos kortol már elkezdõdõtt.

nem egyáltalán nem korai. nekem 16 hetes korom óta van elõtejem, és az ismerõsömnek is 4 honapos kortol már elkezdõdõtt.
Én 20 hetesen kezdtem, hirtelen azt sem tudtam, hogy mi van:) Javaslom, hogy használj legalább nappal melltartóbetétet (nekem egyelõre elég a kozmetikai vattakorong), mert a picibõl lesz majd több is, különösen, ha éjjel oldalt fekszel, de nappal is elõfordul, és képes átütni a ruhán. Én bizakodom, hogy ez jót jelent a késõbbi szoptatásra nézve, majd meglátjuk. 24 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Remélem én is, hogy jót jelent. Köszönöm a válaszokat
Az elõtej megjelenése semmi rosszat nem jelent, hidd el, sõt ha valakinek nincs az sem, nem vagyunk egyformák, Ez pedig a terhesség velejárója lehet.Ne aggódj, és boldog babavárást!

Azt hallottam, hogy akkor lehet előtejem ha érzem hogy megmozdult, a pocaklakóm! Én sajnos még nem érzem de előtejem van egy kevés! Ez azt jelenti hogy már éreznem kellene hogy mozog? 19 hetes kismami

Legjobb válasz: a kettõnek semmi köze egymáshoz. elõtej a várandósság utolsó harmadában szokott lenni ritkán elötte de akkor se függ a magzat mozgásától. a magzat elsõ megmozdulása rendszerint a várandósság félidejét jelzi.

a kettõnek semmi köze egymáshoz. elõtej a várandósság utolsó harmadában szokott lenni ritkán elötte de akkor se függ a magzat mozgásától. a magzat elsõ megmozdulása rendszerint a várandósság félidejét jelzi.
nehogy nyomkodd acicicd, ha magától elcseppen töröl le de kinyomni csak h megnézd van- nem szabad, méhösszehúzódást okozhat. nekem mind2 terhességem végén volt csak elõtejem, pedig 15 hetesen már éreztem õket szóval sztem ez egy marhaság
17 hetesen már éreztem, hogy mozog, és sosem volt elõtejem, de másfél évig tudtam szoptatni. A kettõ nem egymás feltétele.
Szia! Véletlen egybeesés lehet, hogy én mikor betöltöttem a 16. hetet elkezdtem érezni, hogy a babám mozog és az elõtej is megjelent. :) De ez minden bizonnyal csak véletlenül alakult így és nem azért mert ennek egymáshoz köze lenne. :) További minden jót! Üdv: 33hkm
10. héttõl volt elõtejem, nyilván nem éreztem még akkor mozogni. Szoptatni pedig egyáltalán nem tudtam, pedig a végén már sok elõtejem volt.
Ha elsõ baba semmi probléma nincs vele, hogy nem érzed. Lehet még 2 hétig nem is fogod. Én 18 hetes vagyok, mozog a baba de semmi elõtej meg hasonló. De ez kismama függõ valakinek már elõjelként megjelenik az elõtej a 6.-7. héten de valakinek csak a 3. trimeszterben. Az sem baj ha az egész terhességed során nem veszed észre mivel itt egy két cseppre kell gondolni. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!