Találatok a következő kifejezésre: 19 hetesen fogat (26 db)

1, 5 hét múlva megyek a 19 hetes uh-ra. Már lehetséges, hogy kiderüljön a baba neme? Mikor fogom érezni a babát? Még csak pukkanásokat érzek meg csikit. Köszi!

Legjobb válasz: Hát ha már érzed a csikit, akkor már érzed a babád! :) És bizony ez szépen egyre erõsebb és biztosabb lesz! Én 17 hetesen éreztem elõször, a 18. héttõl pedig folyamatosan és egyre erõsebben! És persze, meg tudják mondani már ilyenkor, hogy mi lesz, de a babádnak is akarni kell! Ha szégyenlõs, akkor pech! Nekünk a 28. hétig takarta magát. Bár a 19. héten azt mondta a doki, mintha fiút látna, de nem biztos. Így nem éltük magunk bele. De aztán már a 28. héten tuti lett. Láttuk a kis kukiját! :) Minden jót! 32 hetes kismami

Hát ha már érzed a csikit, akkor már érzed a babád! :) És bizony ez szépen egyre erõsebb és biztosabb lesz! Én 17 hetesen éreztem elõször, a 18. héttõl pedig folyamatosan és egyre erõsebben! És persze, meg tudják mondani már ilyenkor, hogy mi lesz, de a babádnak is akarni kell! Ha szégyenlõs, akkor pech! Nekünk a 28. hétig takarta magát. Bár a 19. héten azt mondta a doki, mintha fiút látna, de nem biztos. Így nem éltük magunk bele. De aztán már a 28. héten tuti lett. Láttuk a kis kukiját! :) Minden jót! 32 hetes kismami
Igen, ilyenkor már látható. Különösen a fiú:) Nekem 17 hetes ultrahangon mutatta a doki, én is jól láttam!
Nálunk a 18. héten látszott a neme. 1-2 hét mulva már tutira erösen fogod érezni, legalábbis nálam igy volt, 19 hetesen már kaptam a rugásokat :)
Én most 18 hetes vagyok holnap megyek uh-ra. Remélem kiderül, hogy mi lesz az én kis drágám. Már érzem a mozgását nagyon jó érzés. :)
Szia! A babát érzed bizony, ugye fantasztikus érzés? Sajnos nálunk csak a 31. héten derült ki a neme, mert elõtte farfekvéses volt, üldögélt, és még a köldökzsinórt is odapakolta, nehogy meglássuk. Ilyenek a kiscsajok... Remélem, Nálad jól látszik majd! Boldog babavárást!
Szia! Nekem a 13 hetesen mondta a doki, hogy valószínû fiú, a 18 hetesen pedig meg is mutata a bizonyítékokat! :) A babát pedig már most is érzed, nekem is olyían mintha kis buborékok pukkannának el, nagyon jó érzés! :) 19 hetes km
Szia! Én 17+4 naposan voltam és már látszott a kukaca :) És gratulálok, hogy már érzed a babád ;) Sok boldogságot 18+3 hetes kismami
Szia!Igen nagy esély van arra, hogy megmondják a babád nemét ha Õ is úgy akarja :-) Igyál elõtte colát vagy egyél csokit UH elõtt kb 30 perccel, és hátha fog mozgolódni.Nekem bevált.A kis pukkanások már a babád, rúgásokat és 21 hetes korom körül tapasztaltam, de kicsit duci vagyok.Hamarosan Te is érezheted.Minden jót kívánok nektek.Boldog babavárását. 22 hetes
Szia! Nekem pont a 19 hetes uh-n mondtak meg h lany a pocaklako:) Jo babavarast!udv:28 heteske

19 hetesen már kellene érezni rúgást, vagy elegendő a még ritkán előforduló kis bizsergés? Rúgást mikor fogok érezni?

Legjobb válasz: én 23 hetes vagyok, és erõteljesebb rúgásokat csak kb 1 hete érzek. amikor 19-20 hetes voltam, én is csak nyomkodást, kaparászást éreztem, de nyugi, olyan gyorsan mennek már ilyenkor a hetek, nõ is hamar, hogy napról napra egyre erõsebbnek érzed majd.

én 23 hetes vagyok, és erõteljesebb rúgásokat csak kb 1 hete érzek. amikor 19-20 hetes voltam, én is csak nyomkodást, kaparászást éreztem, de nyugi, olyan gyorsan mennek már ilyenkor a hetek, nõ is hamar, hogy napról napra egyre erõsebbnek érzed majd.
Én kb 18 hetes voltam, mikor elõször éreztem az apró "bökdösõdést". De ez mindenkinél más. Boldog babavárást! 3 hónapos kisfiú anyukája
énis kb 18 hetesen éreztem!! 21 hetes kismami
Az elsõ babánál általában a 20. hét körül érzed, a következõknél már hamarabb! Boldog babavárást!

19 hetes terhes vagyok, mikkor fogom érezni a babámat?

Múlthét pénteken éreztem korgást a hasamba,azóta állandóan fogdosom a hasamat,de sajna nem nagyon érzem.

Legjobb válasz: Én is 19 hetes vagyok, de még én sem éreztem semmit sem, talán apró buborékokat, de nem vagyok biztos benne hogy az a babám volt.

Én is 19 hetes vagyok, de még én sem éreztem semmit sem, talán apró buborékokat, de nem vagyok biztos benne hogy az a babám volt.
Valószínûleg a korgás a pici volt, de ennyi idõsen kézzel nem fogod érezni! Eleinte csak te érzed belülrõl, aztán ahogy telnek a hetek, erõsödik a baba és hamarosan kézzel is érezni fogod, sõt látni is. Nekem 16 hetesen mozdult meg érezhetõen, és napról napra erõsödött. Most vagyok 23 hetes és már nagyot tud rúgni. Már a férjemmel is meg tudom osztani, hiszen õ is látja. További boldog babavárást!
Én is 19 hetes vagyok es kb. 1 jó hete érzek olyat mint a szívdobbanás hol a köldököm táján hol lejebb. Eleinte 1x 2x naponta. Szerintem ez már biztos hogy az mert azóta minden nap jelentkezik és nagyon jó érzés! Szemmel még nem sikerült elkapnom a pillanatot amikor megmozdul de érezni fogod az tuti!! Igaz én ikreket várok lehet ez is befolyásolja?
Szia! Én is 19 hetes kismama vagyok, és kb. ez a 3. hét, hogy minden nap érzem a picit! Eleinte olyan érzés volt, mikor szétpattan egy-két buborék. Most már elég erõseket rúg, és kézzel is lehet érezni! :) Csodálatos érzés! Azt hallottam egyébként, hogy a 18-20. hét között kell elkezdenie úgy mozogni, hogy érezhetõ legyen. Akinek már nem az elsõ babája, az sokkal hamarabb megérzi. Nekem õ az elsõ babám, de azon szerencsések közé tartozom, akik hamarabb megérzik a picikét! Ne aggódj, hamarosan rendszeresen érzed majd, mert nagyon gyorsan növekszik!! :)
Az szerintem alkati kérdés is, hogy ki milyen hamar érzi meg a pici mozgását, de szerintem az mindenkinél így van, hogy nem rögtön kezd rendszeresen mozogni. Én elõször 14 hetesen éreztem (érdekes rebegés, vagy olyan kis simogatásszerût belülrõl), azután 17 hetes koromig csak akkor, ha a kezemet rátettem a hasamra és nagyon figyeltem. 17 hetesen nem kellett már sehol "nyomkodni", ahhoz, hogy egyértelmûen és rendszeresen érezzem. Olyasmi amúgy, mintha egy kis fürjtojás ide-oda gurulna, itt, meg ott nyomódna a hasam falához. Most 18 hetes vagyok, és már a köldököm magasságában is szoktam érezni és a jobb oldalon is (eddig csak bal oldalon éreztem). Szóval ne nagyon erõlködj, hamarosan nem kell szugerálni, hogy érezd, ugrál õ magától is annyira, hogy egyértelmû legyen.

19 hetes vagyok, és eldöntöttem, minden este mesélek a leányzónak a pocimban. Ez hülyeség? Fogja hallani, tudja majd hogy neki szól?

Legjobb válasz: Szerintem nem hülyeség! Az csak jó lehet, ha beszélsz hozzá! Nem tudom pontosan, hogy a hallásuk mennyire van kifejlõdve 19 hetesen, de elképzelhetõ, hogy ilyenkor már felismerik az anyukájuk hangját.

Szerintem nem hülyeség! Az csak jó lehet, ha beszélsz hozzá! Nem tudom pontosan, hogy a hallásuk mennyire van kifejlõdve 19 hetesen, de elképzelhetõ, hogy ilyenkor már felismerik az anyukájuk hangját.
Ez egyáltalán nem hülyeség, sõt sztem nagyon is hasznos. Van aki zenét ad a magzatnak, és láss csodát, amikor nagyobb lesz ugyanaz a zene fog neki tetszeni, sõt lehet még déja vú-ja is lesz:)
Én szerintem még nem hallja, de a szeretetedet biztosan érzi. Viszont én hallottam egy nagyon okos dolgot, talán azt kéne kipróbálnod. Lejétszanod egy két aranyos dalocskát neki, de lefekvéskor, mikor te is pihenni aludni mész és mindig ugyanazt a dalt. A felmérések szerint mikor megszületik a babád és esténként ugyanazt a dalt játszod neki akkor tudja, hogy alvásidõ jön és az ismerõs dalra könnyebben elalszik és megnyugszik. Én 36 hetes vagyok és ezt olvastam kb. 20 hetesen azóta csinálom.
Azért sem rossz , mert te is megszokod, hogy olvasol neki, így nem lesz plussz nyüg mikor már kibújik, és megszokott dolog lesz az olvasás, kb 3 éves koráig a gyerekeket nem köti le a mese olvasás ´(van akit még utánna sem) , de fél füllel oda figyel, és az ismételt meséket megtanulják, és még ha azt is hiszed hogy nem érdekli, mert nem ül egy helyben és mászkál, akkor is oda fülel, és jót tesz neki.
Én még csak 6 hetes vagyok, és én is beszélek hozzá. Ez szerintem nem hülyeség. A te esetedben, õ már egy önálló kis lény, és az csak jó, ha már most érzi, hogy az anyukája mennyire szereti. Gratula, és boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nektek is boldog babavárást!
Én is mesélni fogok!!!!! :)

A 18 hetes uh-ra megyek nemsokára (akkor leszek 19 hetes). Látszódni fog a baba neme? Egyek csokit előtte, hogy mozgolódjon?

Legjobb válasz: A csoki jo ötlet! Latszodni fog mar rendesen! Nekünk kisfiu es mar a 12. Heten látszott :) a 16-on mar egyértelmû volt!

A csoki jo ötlet! Latszodni fog mar rendesen! Nekünk kisfiu es mar a 12. Heten látszott :) a 16-on mar egyértelmû volt!
???
18 hetesen nekem is szépen mutatta magát h kislány elõtte én is jól becsokoládéztam :) mocorgott is :) akkor is nagyon biztosra mondta a doki a nemét most 24 hetesen meg már 100% kijelentette h lány el se lehet téveszteni úgy terpesztett :) ha úgy fordul, olyan pózban tartja magát biztosra megmondják :) 25hkm
A kérdező hozzászólása: Nem, majd jövõ héten megyek.
ma voltál dokinál? megmutatta magát??
ha megmutatja magát akkor látszani fog. Nekünk ekkor már biztosra mondták hogy kislány lesz és úgyis lett.
Nálunk szégyenlõs volt a babu és az utolsó pillanatban mutatta meg hogy kislány!Ez nekem is a 19 hét fele volt ugyhogy biztosan:)
Nekem a 18.heti sztk-s 2D uh-n már 100%-ra megmondták. És nem tévedtek.
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek!:) A 12 hetesen is meg a kombinált teszten is fiút tippeltek de nem mondták biztosra.Nagyon jó lenne már tutira tudni:)
Nekem 15 hetesen már egyértelmûen látszódott a kukac:) 16hkm.
A kérdező hozzászólása: jövõ hét elejére kaptam csak idõpontot de írok amint megmondják:)
Még bõven felhúzódhat! Persze nem 100%, de még rengeteget fog mozogni!
Egyetértek az elõttem szólóval. Elsõ terhességemnél nekem is rálógott a méhszájra, bár nem borította. A végére feljebb húzódott ugyan, de még így is vészesen közel maradt. Bár akkor 34 hétre szültem egy makk egészséges fiacskát, császárral, de nem a lepény elhelyezkedése miatt volt szükség a mûtétre. Van olyan ismerõsöm, akinek végig rálógott. A lényeg, hogy terhessége válogatja. Remélhetõleg feljebb megy, de sajnos elõfordulhat, hogy marad nagyon közel.
A 13. héttõl elõfordult rózsaszín folyás, majd a 18. héten észrevette a dokim, hogy rálóg a lepény a méhszájra, ez okozza a "vérzést". A 20. héten éppenhogy elérte a méhszájat, még egy-egy rózsaszínem volt, most a 24. héten, meg már nem is látta az uh-on, anynira felkúszott a lepény.

19-hetes kismama vagyok! Ti mindenből újat vesztek majd a babának? Sajnos én nem fogok tudni. Hogy álltok ezzel?

Legjobb válasz: én 26 hetes pocis vagyok és van 3 nagy zsáknyi babaruhánk, egy teljesen új babakocsink, baba ágyunk, pelenkázónk, kis kádunk. És még egy fillért nem költöttünk. Szerintem a kis rugikon kívül amit 6os csomagban megkapsz pár ezerért nem fogok venni nagyon semmit. Használd ki a lehetõségeket, és ne szégyeld elfogadni ha valaki segít. Kevesen vagyunk olyanok akik több száz ezerért rendezik be a babaszobát, vesznek ruhát.

én 26 hetes pocis vagyok és van 3 nagy zsáknyi babaruhánk, egy teljesen új babakocsink, baba ágyunk, pelenkázónk, kis kádunk. És még egy fillért nem költöttünk. Szerintem a kis rugikon kívül amit 6os csomagban megkapsz pár ezerért nem fogok venni nagyon semmit. Használd ki a lehetõségeket, és ne szégyeld elfogadni ha valaki segít. Kevesen vagyunk olyanok akik több száz ezerért rendezik be a babaszobát, vesznek ruhát.
Szia! Nekünk van egy ismerõsünk akinek már nem kellenek a babacuccok. Megegyeztünk egy árban és mindent megvettünk tõle. Nem olcsó dolgai voltak de így is megérte. A mellszívótól kezdve a babakocsin át a pelenkázó, fürdetõ szekrényig minden megvan. Én örülök neki mert nem is lett volna kedvem ezek után szaladgálni arról nem beszélve, h. így a bolti ár töredékért vettünk meg mindent. Csak ruhát kell vennünk meg cumisüveget. Nálatok nincs valakinek valahol egy ismerõse aki esetleg örülne ha megszabadulna a sok babáscucctól?
Szia! Én kaptam jópár dolgot ismerõstõl. pl. babahordó, mellszívó, tejtárolók, cumik, pelusok. A ruhákat a turkálóban vettem. Csak egy szett új dolgot vettem neki, amit szülétésekor fognak ráadni. Azért gondoltam, hogy legyen valami új, amibe érkezik a világra.
Nekünk sajnos nem volt kisbaba az ismerettségi körünkben, így nem kaptunk semmit. Ágyat (kombi), kiskádat, kádállványt újat vetttünk, hordozót, babakocsit bizományiban, az új ár feléért. Miután végigjártam néhány jó nevû bébi áruházat, hogy 1-2 szép, különleges ruhát vegyek a kislányomnak, rájöttem, hogy ruhát csak turiból érdemes venni. Az én kislányomnak szinte csak turis ruhája van, és mindenki el van ájulva, hogy hol veszem ezeket a gyönyörû, egyedi darabokat. Ja és pl. 1 brendonos rugi árából leglább 4-5öt lehet venni (- Marks&Spencer, Next, stb. -) ami ezerszer jobb minõségû. Úgyhogy sztm attól, hogy használt valami, nem jelenti azt, hogy rossz is.
Én internetes aukciókon szereztem be a babakelengyét. Például teljesen új bergon kocsit, hordozóval, pelenkázótáskával, új kisággyal, babakáddal és állvánnyal 35ezerért sikerült megvennem. hülyének is megérte. ne keseredj, használd ki a lehetõségeidet.
Szia! Én nagyon sok mindent vettem használtan, szuper dolgokat, szuper áron! A bababörzén és a teszveszen is vásároltam. Nagyon megérte minden, a babakocsival sincs gond, pedig az is használt, a babahordozó is, meg csomó kis ruha... Ettõl függetlenül még simán kiszolgálja a következõ csemetét is!:-)
Sziasztok:D Nekem mázlim van! Második babámat várom és õ is kisfiú, így ami kell annak 90%-a megvan:D Én csak pár uj bodyt vettem már mert a C&A-ban 590.-ért volt akciózva, és igazán klasszak voltak. Én amit biztosan ujat veszek azok a textil pelusok, de más semmit. Felháborító hogy egy rugi meg hozzá egy kis felsõ a bababoltban 5000.-ft körül van.Ha valaki meg is veszi biztosan a szive szakad meg mikor pár hét után kezdi kinõni a picur:D Tökéletesen megfelelnek a babának a használt ruhák is.A mai világban sajnos meg kell ragadni minden adódó lehetõséget. nagyon boldog babavárást mindenkinek.
Mi is sok mindent kapunk, a testvérem gyerekei már kinõttek belõle. Gyerekágyat, pelenkázót, gyerekruhákat. Így is lesz sok minden amit meg kell vennem és az nem kevés pénz. Sõt én turiba is szoktam járni, és nagyon jó dolgokat találok néha. Én szívesen elfogadom, ez nem szégyen.
én is sokmindent kaptam, turiban vettem tüneményes ruhákat (abszolút nem látszik hogy használtak), viszont minden alkalommal, amikor mentünk bevásárlásra, akkor odaszaladtam a babaosztályra, hátha van valami akciós. pár napja pl. auchanban vettem 700 ft-ért 5 db-os kombidresszeket. ágyat is kaptunk- az használt, kádat karácsonyra -újonnan, babakocsit nagyszülõktõl újonnan. nem azt mondom hogy nem költöttem sokat, -csak mert nem tudtam megállni :) - de sajna van amibõl 2 van, mert vettem is, meg aztán kaptunk is. üdv, 38 hetes kismama
Szia!Szerintem ezen ne aggódj mert nekünk se minden új!A kiságyat is kaptuk és mivel fehér ezért áttudtuk festeni fehérrel.A ruhákat is úgy kaptuk.Egy pár ruhát kellett csak vennem meg fürdõkádat meg babakocsit.A babák nem tudják tönkre tenni a dolgokat mert 1-2hónap alatt kinövik a rucikat meg másnak se lesz baja mert mitõl is lenne!A vaterán is nagyon szép cuccokat lehet venni.Szép babavárást kívánok!5hós kislány anyukája.
Hát...Lehet, hogy sokan lepontoznak majd, de én kifejezetten szeretném, ha kapnánk pár dolgot ismerõsöktõl, mert mindent megvenni nagyon húzós! Szóval én biztosan elfogadom - ha használható. 7 hetes kismami
Szia! Én rengeteg ruhát baba börzén vettem 200-300 forintért, babakocsit kaptam használtat, kiságyat is, amit a párom lecsiszolt lelakkozott (szuper lett) Nagyon sok szép dolgot megvettem börzén fillérekért :D Kád pelenkázóval... És hát így se volt kevés a kiadás, el se tudom képzelni honnan szedtem volna össze annyit, hogy mindenbõl újat vegyek! Boldog pocakosodást! 40+5 hetes anyahajó
nagyon jo lett volna, ha kapunk, de nem. :( pedig elfogadtam volna orommel en foleg elektromos cuccokat vettem hasznaltan, mellszivo, legzesfigyelo, meg ilyenek.
Én csak azt tudom mondani, hogy örülhet az, akinek a rokonság be tud segíteni cuccokkal. Én is szinte mindent kapok majd. Sógornõm mindent ide ad. Ha meg kellene venni, akkor igen-igen bajban lennénk. Szerintem sokan vannak így. És a "használt" kis rucik sincsenek elhasználva. Hisz alig adod rá a ruhát és máris kinõtte. :) Mi ma vettünk kis badykat, de ennyi. Azért jó egy két olyan kis cucc, amit mi veszünk. De hozzáteszem, 50 %-os kiárusítással vettük, nagyon megérte! :) Még annyit! A férjem unokatestvéréék szinte mindent használtan vettek meg. TeszVesz, meg hasonló oldalakon. Viszont megtehették volna, hogy mindenbõl újat vesznek. Ketten együtt egy milla a havi nettójuk. Szóval nem az a legfontosabb, hogy új e vagy sem! 21 hetes kismami
Az a helyzet, hogy sajna a bababoltokban azon az elven, hogy az ember nem sajnálja a gyerekére a pénzt, maximálisan lehúzzák az embert.Mi még most tájékozódunk, mi mennyibe kerül, de eszméletlen árak vannak a bababoltokban.pl. az egyikben olyan gyatra, gyenge kiságyat árultak 15 ezerért, hogy szerintem az még egy csecsemõt se nagyon bírt volna el, nem hogy azt, hogy a baba felálljon vagy mozogjon benne.A teszveszen és a vaterán nagyon sok jó és olcsó dolog van, pl. vettem már ott nagyon szép plüssrugit 500-ért, ami még a kínaiban is 2500-ba kerül.Szerintem nincs ezen mit szégyelni, nem mi tehetünk róla, hogy az infláció nõ, a fizuk meg nem, hiába dolgozunk rendesen.Minden jót nektek!
Szia. Mi sem vettünk mindenbõl újat. Ami új volt, a babakocsi, a babakád, a pelenkázó szivacs, a ruhákat egy turiból szereztük be, de szinte mindegyik márkás, és minden anyuka kérdezi, hogy hol vásárolok, mert nagyon szép kis rucik, és olyanok, mintha teljesen újjak lennének. A pelenkázó komód, és a kiságy használt, így tényleg olyan minõségi kiságyat tudtam venni, amit újonnan nem tudtam volna kifizetni, mert tölgyfából van mind a kettõ. Szóval nem vettünk mindent újjonan, és egy kis rossz érzésem sincs ettõl. Boldog babavárást! 7 hetes kissrác anyukája.

19 hetes terhes multam, és még mindig sokszor hason alszom. Mit fogok érezni, ha a babám azt mondja, hogy "na ez már nem olyan jó nekem... "?

Mindenki mondja, hogy meg fogom érezni, ha már nem lehet hason aludni, de mit fogok érezni? Fájni fog a hasam? Vagy rugdosni fog? már mocorog néha, de még nem egész nap érzem. Nem szeretnék neki rosszat:-)...

Legjobb válasz: Én csak 16 hetes vagyok de én már nem birok hason aludni hetek óta. Feszül a hasam, kissé olyan érzés mintha jól beeszel és kényelmetlenül feszül a hasdad.Te fogo hamarabb érezni hoy nem jó így.

Én csak 16 hetes vagyok de én már nem birok hason aludni hetek óta. Feszül a hasam, kissé olyan érzés mintha jól beeszel és kényelmetlenül feszül a hasdad.Te fogo hamarabb érezni hoy nem jó így.
Szia én 24 hetes vagyok és minden éjjel hasra fordulok álmomba de nem sokáig fekhetek így mert a babus jó nagyokat rúg belém arra ébredem és egybõl fordulok.Sokkal éberebben alszom mint a terhességem elött te is így leszel majd.
Szia! Én 12 hetes vagyok és én is szinte csak hason tudtam jókat aludni.Már kb 8 hetesen nem tudtam hasra feküdni, mert olyan érzés volt mintha egy "kemény lufin" feküdnék, nagyon feszitett a hasam! Most még úgy oldom meg, hogy az egyik lábam felhúzom és "kitámasztom" magam. Még meg tudom oldani, az már nem biztos, hogy nagyobb pocakkal menni fog! Talán ha kitámasztom magam kispárnával! Remélem segitettem valamit!? Jó babavárást!

14 hetesen elsoszor rugot egy nagyot ritkan rug kb 2 naponta 1-et ha rug mikor lesz az hogy folyamatosan rugni fog? 19 hetes vagyok

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem, engem már a 25. héttõl kezdve, 10 percre sem hagyott békén a Csöppem. :)

Ha jól emlékszem, engem már a 25. héttõl kezdve, 10 percre sem hagyott békén a Csöppem. :)
Én 17 hetesen éreztem elõször, onnantól kezdve hébe-hóba.A 21.héten beállt arra, hogy reggel este.Most 25 hetesek vagyunk, reggel este ugyan úgy megmaradt, + egyre többet érzem már napközben is. Folyamatosan szerintem soha nem fogjuk érezni a mozgást, mivel nem fognak folyamatosan nagy erõvel mocorogni.
17 hetesen éreztem elõször és kb a 19.héttõl napi többször is rugdál :) 20 hkm
Én az elsö konkrét rugást 20hetesen éreztem.Azóta minden nap rug többször is.ha Apa a pocimra teszi a kezét és beszél hozzá, akkor meg teljesen beindul :)

Elsö babámnak 19 hetesen éreztem a mozgását, szeintetek a másodikat mennyivel elöbb fogom érezni?

most vagyok 16 hetes

Legjobb válasz: Én az elsõt is 18 hetesen éreztem. Szerintem neked napok kérdése...

Én az elsõt is 18 hetesen éreztem. Szerintem neked napok kérdése...
az elsõt 18 hetesen éreztem, de csak 20 hetesen tudatosult, hogy ez az. :) a mostanit is 17-18 hetesen, és akkro már tudtam, hogy ez az. :) mindensetre sztem neked is csak napok, hetek kérdése. állítólag számítz az is, hogy hol van a lepény, az elsõvel hátsó fali volt, most mellsõ fali, mellsõvel azt mondják késõbb érzi az ember, nálam ez nem jött be.
Én is 19 hetesen éreztem elõször az elsõt. A másodikat 15 hetesen.
Az elso babat 18 hetesen ereztem, a masodikat pedig 13 hetesen es 4-5 naposan. Es nem tevedtem, utana mar minden nap volt matatas az alhasamban. Hozzateszem, hogy osszesen 5 honap telt es az elso szulesem es az ujabb teherbeeses kozott, szoval nagyon elenken elt meg bennem az emlek, hogy milyen az apro mozgas.
Elsõt 17 hetesen éreztem a buborékolást és 18 hetesen már a rendes rúgásokat. 2, 5 év telt el és 15. hétben éreztem buborékolás és most a 16. hétben már erõs rúgásokat érzek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!