Találatok a következő kifejezésre: 19 hetesen cm a baba (3 db)

19 hetesen mekkora a baba? Van ahol 14 cm-t írnak, van ahol 20-at.

Legjobb válasz: Szio! Kedves második válaszoló! Az én babócám is végig 2 héttel idösebb volt uh-szerint!21hetesen 580gr volt,de nem született meg elöbb 2 héttel! 40+3 született!Igaz nagy baba!3920gr-mal jött a világra! (elsõ v.ok)

Szio! Kedves második válaszoló! Az én babócám is végig 2 héttel idösebb volt uh-szerint!21hetesen 580gr volt, de nem született meg elöbb 2 héttel! 40+3 született!Igaz nagy baba!3920gr-mal jött a világra! (elsõ v.ok)
23cm 361g és 3héttel hamarabb jött.
szioka! A papirom alapján xix-hetesen a babóka hossza 23cm, 230gr! Minden jót!
Szia, Valami hasonló foglalkoztat engem is, ugyanis, nekem a manóm két héttel nagyobb méreteket produkál sok hely szerint... 307gvolt a szentem tegnap 19w0d:) a hosszát nem véste fel a doki a papírra... de nem pici...:)
II. vagyok: Köszi, nem is gondoltam, hogy elõbb jön majd, sõt ne akarjon, mindent az idejében... De nem ér, hogy óriás, már most... mi lesz velem, ha 18éves lesz? Így is kisebbségi komplexusom lesz az apja mellett:) Gratu a manóhoz, szép nagy:)

19 hetesen hány cm a baba?

Legjobb válasz: Általában ekkor 22.5mm a pocaklakó.

Általában ekkor 22.5mm a pocaklakó.
én is 19 hetes kismama vagyok a babánk kb 23-24cm -es lehet de az ultrahang hétról-hétre honlapon megnézheted képen is. ûdv
Èn holnap leszek 19 hetes.Múlt héten voltam dokinál akkor volt 25cm.

19 hetesen a CRL 12, 6 cm. Nem túl kicsi? Nektek mekkora volt ennyi idősen a baba?

Legjobb válasz: Nekem nem mértek mostanság, de megnéztem neked a www.babaszoba.hu-n és ott 19.héten a CRL 12,8 cm.Sztem akkor a tiéd nagyon jó.Ne aggódj ha gond van úgyis szólnak.MInden jót nektek!

Nekem nem mértek mostanság, de megnéztem neked a http://www.babaszoba.hu-n és ott 19.héten a CRL 12, 8 cm.Sztem akkor a tiéd nagyon jó.Ne aggódj ha gond van úgyis szólnak.MInden jót nektek!
A kérdező hozzászólása: köszi:)
http://mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Sok boldogságot! 26 hetes kismami
Szia, Én 18 hetesen és 4 naposan voltam, és nekem nem mértek CRL-t.Azt mondta a henetikus nõ, hogy ilyenkor már azt nem nézik, csak a teljes hoszt.-csak néznek ha nektek is néztek. Amúgy teljes hosszban 21 cm volt a kis babó a combcsontja 33 mm volt.Ebbõl talán lehet következtetni.Neked teljes hosszba mekkora volt?Vagy a combcsontja mekkora volt?
A kérdező hozzászólása: pedig mért a doki CRL-t. én mondtam neki, hogy minden adatot kérek!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!