Találatok a következő kifejezésre: 19 hetesen érzem hogy (31 db)

19 hetes kismamák hogy vagytok? Mennyire érzitek már a pici mozgását?

Legjobb válasz: Nekem nagyon mozgolódik, rugdos, és már 16 hetes kora óta érzem, pedig elsõ babás várandós vagyok. Annyira kis izgága, hogy még a szívhangját is sokáig kell keresni, mert mindig elmászik, elbújik:)

Nekem nagyon mozgolódik, rugdos, és már 16 hetes kora óta érzem, pedig elsõ babás várandós vagyok. Annyira kis izgága, hogy még a szívhangját is sokáig kell keresni, mert mindig elmászik, elbújik:)
A kérdező hozzászólása: Nem baj:) örülj neki, én sajnos már 2 napja nem nagyon érzem hogy mozogna, remélem nincs baj:(
Ne idegeskedj, ne gondolj egybõl a legrosszabbra. Olvastam hogy vannak alvós pihenõs fázisai egy magzatnak, amikor napokig nem érezzük a mozgását. Tehát nyugi, minden rendben van:)

18-19 hetes kismamák hogy vagytok? Mennyire látszik a pocakotok? Mozgást mennyire érzitek?

Legjobb válasz: Szia! Második baba, a nemét még nem tudjuk. 15. héttõl mozog, nagyon intenzíven, sokkal jobban érzem, mint az elsõ babát. A pocakom jóóóó nagy már, kislányommal kb ilyenkor kezdett nõni, most meg... Ahhoz képest, hogy az elején nagyon rosszul voltam, most kifejezetten jól érzem magam :) Már híztam is fél kilót :) De van orrdugulás, orrvérzés. "Várom" a bokadagadást, vizesedést, tuti nem úszom meg. Ja, és nehezen viselem a meleget, és a kislányom utáni rohangálás (17 hónapos lesz) nagyon le tud fárasztani. Talán ennyi. Te hogy vagy?

Szia! Második baba, a nemét még nem tudjuk. 15. héttõl mozog, nagyon intenzíven, sokkal jobban érzem, mint az elsõ babát. A pocakom jóóóó nagy már, kislányommal kb ilyenkor kezdett nõni, most meg... Ahhoz képest, hogy az elején nagyon rosszul voltam, most kifejezetten jól érzem magam :) Már híztam is fél kilót :) De van orrdugulás, orrvérzés. "Várom" a bokadagadást, vizesedést, tuti nem úszom meg. Ja, és nehezen viselem a meleget, és a kislányom utáni rohangálás (17 hónapos lesz) nagyon le tud fárasztani. Talán ennyi. Te hogy vagy?
szia. hát én már a 20.hétben vagyok. remélem nem baj hogy írok. hát nekem most kezd igazán nõni a hasam. de van aki még most se nagyon veszi észre csak ha olyan topba vagyok hogy kiadja az alakom:) A baba mozgását már 2 hete érzem és egyre erõsebben. De van amikor sokáig nem mozog de mindennap érzem.Pl ma van az a nap hogy egész nap folyamatosan mozgott:) És te hogy állsz ezekkel?
18+3 hetes vagyok, uh alapján már 19 hetes. A 15. héttõl kezdett el nõni a poci, most már mindenki észre veszi, elég nagy lett :) Ma voltam védõnõél, 4 kilót híztam, most vagyok 51 kg és 160 cm. Hétfõn derül ki, hogy kisfiú vagy kislány-e, ekkor lesz a genetikai uh és 4d is lesz. A mozgását 1 hete érzem de még csak nagyon gyengén. Ti hogy vagytok?
Most én is 51 kg vagyok és 165 cm. 46 g-val kezdtem. :) nekem kisfiam lesz! :)
ja és engem most egy ideje a sav gyötör. Meg néha görcsölget a hasam. De azon kivül semmi bajom. Én 15 hétig szenvedtem a rosszullétektõl. nekem minden bajom volt. mindennap hánytam, semmi nem maradt bent. de szerencsére most már elmúltak:)
Szia! Én most járok a 18. hét végén, a pocak még nem annyira nagy, de már látszik, a 15. hét óta érzem a mozgást, de még nem túl erõteljesen, második gyerek lesz és kislány
A kérdező hozzászólása: Nekem is második baba, a nemét még nem tudom. Nem mutatta magát. A hasamat már óriásinak látom. Sajnos most visszerek kezdenek kijönni az egyik lábamon, mert a baba nyomja az egyik véroszlopot, vagy mit :)

19 hetesen lehetséges hogy a köldökömnél érzem a babám mocorgását?

Legjobb válasz: Szia. Én úgy tudom, hogy a 20-ik hétre éri el a méh a köldök vonalát, ugyhogy érezheted ott. Minden jót! 30 hetes kismama.

Szia. Én úgy tudom, hogy a 20-ik hétre éri el a méh a köldök vonalát, ugyhogy érezheted ott. Minden jót! 30 hetes kismama.
Én 17 hetes terhes vagyok. Az ultrahangon láttam, hogy az én babám is a köldökömnél feküdt.

1, 5 hét múlva megyek a 19 hetes uh-ra. Már lehetséges, hogy kiderüljön a baba neme? Mikor fogom érezni a babát? Még csak pukkanásokat érzek meg csikit. Köszi!

Legjobb válasz: Hát ha már érzed a csikit, akkor már érzed a babád! :) És bizony ez szépen egyre erõsebb és biztosabb lesz! Én 17 hetesen éreztem elõször, a 18. héttõl pedig folyamatosan és egyre erõsebben! És persze, meg tudják mondani már ilyenkor, hogy mi lesz, de a babádnak is akarni kell! Ha szégyenlõs, akkor pech! Nekünk a 28. hétig takarta magát. Bár a 19. héten azt mondta a doki, mintha fiút látna, de nem biztos. Így nem éltük magunk bele. De aztán már a 28. héten tuti lett. Láttuk a kis kukiját! :) Minden jót! 32 hetes kismami

Hát ha már érzed a csikit, akkor már érzed a babád! :) És bizony ez szépen egyre erõsebb és biztosabb lesz! Én 17 hetesen éreztem elõször, a 18. héttõl pedig folyamatosan és egyre erõsebben! És persze, meg tudják mondani már ilyenkor, hogy mi lesz, de a babádnak is akarni kell! Ha szégyenlõs, akkor pech! Nekünk a 28. hétig takarta magát. Bár a 19. héten azt mondta a doki, mintha fiút látna, de nem biztos. Így nem éltük magunk bele. De aztán már a 28. héten tuti lett. Láttuk a kis kukiját! :) Minden jót! 32 hetes kismami
Igen, ilyenkor már látható. Különösen a fiú:) Nekem 17 hetes ultrahangon mutatta a doki, én is jól láttam!
Nálunk a 18. héten látszott a neme. 1-2 hét mulva már tutira erösen fogod érezni, legalábbis nálam igy volt, 19 hetesen már kaptam a rugásokat :)
Én most 18 hetes vagyok holnap megyek uh-ra. Remélem kiderül, hogy mi lesz az én kis drágám. Már érzem a mozgását nagyon jó érzés. :)
Szia! A babát érzed bizony, ugye fantasztikus érzés? Sajnos nálunk csak a 31. héten derült ki a neme, mert elõtte farfekvéses volt, üldögélt, és még a köldökzsinórt is odapakolta, nehogy meglássuk. Ilyenek a kiscsajok... Remélem, Nálad jól látszik majd! Boldog babavárást!
Szia! Nekem a 13 hetesen mondta a doki, hogy valószínû fiú, a 18 hetesen pedig meg is mutata a bizonyítékokat! :) A babát pedig már most is érzed, nekem is olyían mintha kis buborékok pukkannának el, nagyon jó érzés! :) 19 hetes km
Szia! Én 17+4 naposan voltam és már látszott a kukaca :) És gratulálok, hogy már érzed a babád ;) Sok boldogságot 18+3 hetes kismami
Szia!Igen nagy esély van arra, hogy megmondják a babád nemét ha Õ is úgy akarja :-) Igyál elõtte colát vagy egyél csokit UH elõtt kb 30 perccel, és hátha fog mozgolódni.Nekem bevált.A kis pukkanások már a babád, rúgásokat és 21 hetes korom körül tapasztaltam, de kicsit duci vagyok.Hamarosan Te is érezheted.Minden jót kívánok nektek.Boldog babavárását. 22 hetes
Szia! Nekem pont a 19 hetes uh-n mondtak meg h lany a pocaklako:) Jo babavarast!udv:28 heteske

Szombaton leszek 19 hetes kismami és még nem érzem a babámat. A méhlepény a mellső falon tapadt meg, jó helyen. Lehetséges, hogy ezért nem érzem még?

Legjobb válasz: Szia! 19 hetesek "vagyunk mi" is. Én érzem, sõt tegnap óta tudom, hogy nekem is a mellsõ falon tapad. Állítólag ez egyéni is, illetve függ attól, mennyire erõsek a hasizmaid és mennyire vagy vékony. 58 kilóról indultam, de mivel Karácsony után "indultunk" (akkor tudtam meg), általában 55 voltam. Most 60 körül mozog (az elején lévõ rosszullétek miatt). A doki biztos mondta, hogy jól van, ne csüggedj, sokan csak jóval késõbb érzik, én szorítok! Mikorra vagy kiírva és hol fogsz szülni? Én szeptember 9-re és Sote I. :-)

Szia! 19 hetesek "vagyunk mi" is. Én érzem, sõt tegnap óta tudom, hogy nekem is a mellsõ falon tapad. Állítólag ez egyéni is, illetve függ attól, mennyire erõsek a hasizmaid és mennyire vagy vékony. 58 kilóról indultam, de mivel Karácsony után "indultunk" (akkor tudtam meg), általában 55 voltam. Most 60 körül mozog (az elején lévõ rosszullétek miatt). A doki biztos mondta, hogy jól van, ne csüggedj, sokan csak jóval késõbb érzik, én szorítok! Mikorra vagy kiírva és hol fogsz szülni? Én szeptember 9-re és Sote I. :-)
Szia! Ne aggódj, én csak a 20-21. hét körül éreztem elõször a babát és nekem is mellsõ fali lepényem van. A barátnõm szintén kismama, szintén mellsõ fali lepénnyel és neki is kb a 20. hét körül volt érezhetõ a mozgás! Azt nem tudom, hogy köze van-e a mellsõ fali lepénynek ehhez, azt viszont igen, hogy nem vagy elkésve semmivel! Kitartás, hamarosan te is érezni fogod!
Szia! Igen, valószínû a méhlepény tompítja a mozgásokat. 1-2 hét és már érezni fogod. Nekem is hasonló volt a helyzet. Azt hittem második babát hamarabb fogom érezni, de két héttel késõbb éreztem, mint az elsõt. (mert a méhlepény nekem is most a mellsõ falon volt). Orvosom mondta, hogy a méhlepény tompítja a baba mozgását. Sõt, nekem olyan furcsa volt, hogy az elején nem is minden nap éreztem, csak kétnaponta pl., aztán eltelt egy hét is, mire rendszeres, napi babamozgást éreztem. Szóval nyugi, hamarosan érezni fogod a pici babát. :o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hozzászólásokat! Megnyugodtam! Én a várandósságom elõtt keményen tornáztam, a hasfalam valószínû jó vastag és erõs lett, lehet ettõl sem érzem még olyan intenzíven a babát. De hétfõn minden kiderül, mert megyünk uh-ra, ott biztosan fogják mondani, hogy minden ok! :) Én 59-rõl kezdtem és most 62 kiló körül vagyok. Lehet már több :) Szeptember 12-re vagyok kiírva (pont a névnapom).
Szia! Ne aggódj bizti hamarosan megérzed, én is 19 hetet töltöttem és már én is érzem de vékony is vagyok és második baba is, lehet ezért van. 51 kg-ról indultam és 53 vagyok most és csak egy nagy elõredudorodó pocim van:-) Tudod már hogy fiú vagy lány lesz? Nekünk fiú! Az elsõ válaszolónak üzenném ha visszatér még hogy én is szept.8-9.-re vagyok kiírva és én is a SOTE I.-en fogok szülni. Te kinél? Boldog babavárást mindenkinek!
:-) Szeptember 9, bár UH nekem is mutatott már szept 6-ot is... Ujházy Andrásnál :-)))

19 hetesen mekkora volt a babátok? Cm? Mozgott már? Kismamák ti hogy érzitek magatokat? Vásárolgattatok már? Kisfiú vagy kislány?

Én is 19 hetes vagyok,és érdekelne más kismamák ebben az id?szakban hogy állnak:)

Legjobb válasz: Nekem ezek az adatok vannak 19 hetesen: bpd 45 mm, fl 29 mm, becsült súly 300 gramm, kislány. Már megszületett, de amúgy 19 hetesen még nem vásároltam semmit, kb. 25-26 hetesen kezdtem el vásárolgatni. Én 16 hetesen éreztem õt elõször (ez olyan buborékolás-féle volt), aztán 18 hetesen rúgott elõször. S nagyon jól éreztem magam, semmi panaszom nem volt. Szép babavárást!

Nekem ezek az adatok vannak 19 hetesen: bpd 45 mm, fl 29 mm, becsült súly 300 gramm, kislány. Már megszületett, de amúgy 19 hetesen még nem vásároltam semmit, kb. 25-26 hetesen kezdtem el vásárolgatni. Én 16 hetesen éreztem õt elõször (ez olyan buborékolás-féle volt), aztán 18 hetesen rúgott elõször. S nagyon jól éreztem magam, semmi panaszom nem volt. Szép babavárást!
19hét 4nap-nál járunk. Tegnap voltunk Uh-on, és kislány. BPD:45mm, FL:29, Súlya:300g, Hossza:27cm!!A Doki szerint most óriás, hossza pár héttel meghaladja a korának megfelelõt... de nem baj, nem kell aggódni, ez nem jelent semmit, majd ez szépen kiegyenlítõdik. 17. héttõl érzem a mozgását, mára már sokkal erõsebben. Nagyon élénk, fõleg este 8-9 között. A hasam is nagy, 90cm... 5kg súlytöbbletem van. (177cm- 55kg-val indultam) A 7-9. hétben volt erõs hányingerem, ami hirtelen elmúlt, azóta szuperül vagyunk, a sportolunk, nagyokat sétálunk. Lábduzzadás, derék/hát fájás egyáltalán nincs..még eddig legalábbis. Már megvettük a babkocsit, hordozót, és pár kisebb dolgot. A többit majd a következõ hónapban fogjuk megrendelni a Brendonból (a lista már kész) Az utolsó hónapokra már nem szeretnék semmit sem hagyni. Remélem Ti is jól vagytok, további szép babavárást!

19 hetes vagyok, de meg mindig nem erzem a manomat mozogni! Meddig kell meg varnom? Mindenki irja hogy 16-17 hetesen mar erzi!

Legjobb válasz: Feltételezem elsõ babás vagy. Nézz utána a neten,van olyan aki csak 22-23 hetesen érzi az elsõ babát.Sokat számít a testalkatod is.Ha kicsit husisabb vagy akkor lehet hogy több idõbe telik,mire megérzed. Én elsõt 18 hetesen éreztem EGYÉRTELMÛEN,pedig elõtte héten is éreztem már valamit,de mindenki lebeszélt. most a másodikat 17 hetesen éreztem EGYÉRTELMÛEN,most is éreztem már 15-16 héten is valamit,de most én beszéltem le saját magamat,hogy korai lenne. nem vagyunk egyformák,nem gyõzöm hangsúlyozni.

Feltételezem elsõ babás vagy. Nézz utána a neten, van olyan aki csak 22-23 hetesen érzi az elsõ babát.Sokat számít a testalkatod is.Ha kicsit husisabb vagy akkor lehet hogy több idõbe telik, mire megérzed. Én elsõt 18 hetesen éreztem EGYÉRTELMÛEN, pedig elõtte héten is éreztem már valamit, de mindenki lebeszélt. most a másodikat 17 hetesen éreztem EGYÉRTELMÛEN, most is éreztem már 15-16 héten is valamit, de most én beszéltem le saját magamat, hogy korai lenne. nem vagyunk egyformák, nem gyõzöm hangsúlyozni.
Most már biztosan nem kell sokat várnod, bármelyik pillanatban észreveheted!Én az elején csak akkor éreztem ha feküdtem.Próbáld meg.Sok boldogságot a manódhoz!
Én elõször 20 hetesen éreztem (elsõ baba) álló testhelyzetben. Ne aggódj, két terhesség sem egyforma!
Szia ne aggodj én is aggodtam tudom mit érzel nekem a 20.betöltött héten mozdult meg azota folyamatosan...:-)) NE AGGODJ NINCS BAJ FOG MOZOGNI!!! Lassan 25 hetes.
22 hetes terhes vagyok és most kezdem érezgetni a babát, de még mindig nem olyan intenzíven, én is nagyon türelmetlen voltam, szerintem nem testalkat függõ mert alig voltam 50 kg a terhesség elején.

19 hetes kismamik ti hogyan érzitek a babátok mozgását?

Én 17+6 napos voltam mikor el?ször éreztem. De mindig csak úgy, hogy ha fekszem és persze a kezem a hasamon van. Van olyan nap, hogy kett?t-hármat rúg, de volt már olyan is, hogy egymás után tizet. Csodálatos érzés, csak azt bánom, hogyha ülök, akkor egyáltalán nem érzem Õt. Ráadásul a jöv? hétt?l visszamegyek dolgozni és olyan rossz érzés, hogy nem tudok majd hozzá beszélni meg nem érezhetem ?t napközben! Ti hogy érzitek a babókat mozogni? Akkor is érzitek ha a kezeteket nem teszitek a hasatokra és esetleg ültök vagy álltok?

Legjobb válasz: Szia! Elsõ babás vagyok és már a 16 hétõl érzem a mozgásokat. Kb a 18 héttõl már állva és ülve is érzem õt. Ja és most vagyok 19 hetes. Jó babavárást!

Szia! Elsõ babás vagyok és már a 16 hétõl érzem a mozgásokat. Kb a 18 héttõl már állva és ülve is érzem õt. Ja és most vagyok 19 hetes. Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint úgy 2 hét telt el mire érezted Õt mindenhogy. Akkor hátha nálam is lassan eljön ez az idõ. Köszi!
Én is 19 hetes vagyok, 16 hetesen éreztem elõször, idáig nekem is csak néha-néha rugdodott, de pár napja egyre többször, és mindegy milyen helyzetbe vagyok, már ülve-állva is érzem:)
Én is 19 hetes vagyok, kb. két hete érzem, de szinte minden nap tapasztalok valami olyat, amit eddig nem. Valóban érezhetõ, hogy napról napra erõsebb. Eleinte én is csak fekve érztem, de pár napja már ülve is néha. Állva még nem nagyon. A munka miatt ne aggódj. Én dolgozom, és nagyon jó érzés, amikor közben 1-2 pillanatra megérzem õt. Akkor megállok egy picit, és csak Rá figyelek. Persze, ilyenkor nem mondom senkinek, hogy mi van, csak magamban örülök neki. :-)
20 hetes, elsõ babás vagyok, s mégcsak egy hete érzem Õt. Ha ülök, állok, akkor is. De apának még nem akar rúgni, pedig úgy várja...:-(
Nekem már szokatlanul korán jelentkezett, 15-16hét közt:) Akkor még csiklandozott, rá egy hétre meg rugdosott, most meg már ritkábban rúg, de sokat mocorog, utálja ha a térdemre könyökölök ülés közben, gondolom, nyomódik, mert olyankor éktelen rugdosásba kezd, hátra kell dõlnöm:) nagyon jó, el nem tudtam én sem képzelni eddig, hogy ilyen lesz:) ) Sok boldogságot mindenkinek!! Szintén 19 hetes:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Hát tegnap igencsak lusta volt a kis drága, remélem ma jobban fog "pörögni". Egyébként olyan mint egy kis propeller, mert szinte mindig más részén érzem a hasamnak mozogni. :-)

Lehetséges, hogy a baba olyan erőteljesen rúg 19 hetesen, hogy az erős fájdalmat okoz? A fájdalmat csak az egyik oldalon érzem és néha olyan erős, hogy nem tudok felkelni és kb. fél óráig tart.

Legjobb válasz: 19 hetesen még kicsi ahhoz hogy ilyen erõset rúgjon. Szerintem mindenképpen menj el az orvosodhoz és kérdezd meg tõle mi okozhatja.

19 hetesen még kicsi ahhoz hogy ilyen erõset rúgjon. Szerintem mindenképpen menj el az orvosodhoz és kérdezd meg tõle mi okozhatja.

19 hetesen a babám akkor érzem, ha ülő helyzetben előre dőlök (talán nem tetszését nyilvánítja ki olyankor). Ha a pocimra teszem a kezem, akkor semmi. Ti ezzel hogy álltok? Nektek mikor aktívabb a pocaklakó?

Legjobb válasz: 19 hetesen még nem éreztem mindig, hogy merre jár, mozog-e, vagy szundizik. Ha elõredõlsz és kicsit megnyomod, akkor tutira dörömbölni fog, hogy "Anyu, menj arrébb, ezt nem szeretem!" :) Ha megsimized, otthagyod a kezed a hasadon, hol megnyugszik tõle, hol pedig elkezd játszani veled. Odanyomja magát, vagy éppen belerúg a tenyeredbe, mikor milyen kedve van. Mi a párommal megfigyeltük, hogy az õ tenyerére éktelen rugdosásba, nyomakodásba kezd, és sokszor így fél óráig is elszórakoznak õk ketten. Az én kezemre pedig változóan reagál, de többnyire odabújik és megnyugszik, sokkal gyorsabban elalszik, stb.

19 hetesen még nem éreztem mindig, hogy merre jár, mozog-e, vagy szundizik. Ha elõredõlsz és kicsit megnyomod, akkor tutira dörömbölni fog, hogy "Anyu, menj arrébb, ezt nem szeretem!" :) Ha megsimized, otthagyod a kezed a hasadon, hol megnyugszik tõle, hol pedig elkezd játszani veled. Odanyomja magát, vagy éppen belerúg a tenyeredbe, mikor milyen kedve van. Mi a párommal megfigyeltük, hogy az õ tenyerére éktelen rugdosásba, nyomakodásba kezd, és sokszor így fél óráig is elszórakoznak õk ketten. Az én kezemre pedig változóan reagál, de többnyire odabújik és megnyugszik, sokkal gyorsabban elalszik, stb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!