Találatok a következő kifejezésre: 19 hetes vagyok. Kb.5 (2 db)

19 hetes kismama vagyok. Kb.5 napja nagyon gyenge vagyok, folyamatos hányinger, állni nem bírok, esnék össze. Eddig semmi bajom nem volt. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: szia én is pont így vagyok most. 19 hetes, a tüneteim hasonlóak, mint amiket leírtál, kiegészítve azzal, hogy sokat hányok, öklendezek, és fáj a fejem. az elején nekem sem volt semmi bajom, de a 14. héten volt hasonló rosszullét pár napig, meg most. én sem tudom mire vélni.

szia én is pont így vagyok most. 19 hetes, a tüneteim hasonlóak, mint amiket leírtál, kiegészítve azzal, hogy sokat hányok, öklendezek, és fáj a fejem. az elején nekem sem volt semmi bajom, de a 14. héten volt hasonló rosszullét pár napig, meg most. én sem tudom mire vélni.
A kérdező hozzászólása: Én ma megyek dokihoz, kiíratom magam kicsit pihenni. Bár a környezetemben terjed vmi vírus, remélem nem az.Amúgy én is hánytam.:-(
Sajnos van most egy virus, ami nagyon durva hányással és fejfájással jár. Én el is ájultam, s kórházba kerültem, infúzióra, nehogy valami baja legyen a babának.. pihenjetek, meleg tea és sós piritós kötelezõ!!!

A gyümölcs tea nem árthat a babámnak? 19 hetesek vagyunk. Nem iszom erösen. Kb.1.5 literbe áztatok egy eper izü filltert.

Csak olvastam hogy terhesség alatt nem ajánlott a kávé és a tea sem.De szerintem a fekete erö teára gondolnak ök.Szerintetek?

Legjobb válasz: Szia, a gyümi tea nem okoz problémát, én naponta 1/5liter teát iszok, plusz gyümilevet, vizet, és semmi bajom sincs. A tea amúgy is kevesebb koffeint tartalmaz mint a kv. Nyugodtan ihatsz teát, semmi baja nem lesz a picinek.

Szia, a gyümi tea nem okoz problémát, én naponta 1/5liter teát iszok, plusz gyümilevet, vizet, és semmi bajom sincs. A tea amúgy is kevesebb koffeint tartalmaz mint a kv. Nyugodtan ihatsz teát, semmi baja nem lesz a picinek.
Semmi gondja nem lesz a babának, ne izgulj. Én a várandóságom alatt még kávéztam is, igaz, csak reggelente és tejeskávét. Ha valami jólesik, az nem fog ártani a babának, ne félj! Persze túlzásba semmit nem kell vinni, de egy-egy csésze tea vagy kávé nem okozhat gondot.:-)
1, 5 literbe 1 filter, az teljesen jó. És tényleg a fekete teára gondolnak, meg a zöldre, amiben tein van. Ami tulajdonképp koffein. Én Teekanne-s teákat iszom, meg Milfordot, olvasd el a leírást a hátuljokon, mert ebben a kettõben pl. nincs is tea! CSAK a szárított növények keveréke! Én így aztán literszám iszom.
A kérdező hozzászólása: Pickwick teat iszok.Annak a dobozán nem láttam semmit!
3. vagyok. A pickwickben VAN fekete tea! Tehát arra a fajtára vonatkozik a gyenge tea jelzõ! :)
Szóval, 1 filter rövid áztatással nyugodtan mehet naponta, de tényleg másfél literbe, és ne lépd túl! (3.)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!