Találatok a következő kifejezésre: 19 hetes vagyok. Ezek jó (4 db)

19 hetes terhes vagyok. Ezek jó eredmények: Koncentráció(MoM): AFP: 0. 9 hCG: 1. 97 SP1: 3. 34 PAPP-A: 0. 62?

Legjobb válasz: Az afp-ben tudok tanácsot adni, mivel épp én is tegnap kaptam meg a leletem. A mom érték: 0,7-2,5 között jó. Az enyém 1,0 lett, a szülésznõ megnyugtatott, hogy jó. A többi értéket sajnos nem ismerem. 18 hetes kismama.

Az afp-ben tudok tanácsot adni, mivel épp én is tegnap kaptam meg a leletem. A mom érték: 0, 7-2, 5 között jó. Az enyém 1, 0 lett, a szülésznõ megnyugtatott, hogy jó. A többi értéket sajnos nem ismerem. 18 hetes kismama.
Az AFP nekem 0, 52 lett, mert korán vették le.Nekem a többit nem is mérték.De a tegnapi UH-n minden okosan és szépen látszott.(Amúgy ha nem jó szólnak.)

19 hetes vagyok, és reggel meg ebédkor elég jó az étvágyam, de ahogy közeledik az este, úgy egyre inkább nem kívánom a kaját. Normális ez? Nem ártok vele a babának?

Legjobb válasz: Szia! Biztosan nem ártasz, sõt még szerencséd is van. Mert ugyen este nem túl jó enni, mert akkor jobban hízik az ember...boldog babavárást!

Szia! Biztosan nem ártasz, sõt még szerencséd is van. Mert ugyen este nem túl jó enni, mert akkor jobban hízik az ember...boldog babavárást!
Szerintem sem ártasz, ami jó az anyának, az jó a babának! :o) Én pl extra fûszeres dolgokat eszek... tegnap addig fajultam, hogy vettem egy doboz csipszet és lenyalogattam róla a fûszert... :o)))))) tudom... hülye vagyok...
Ha nem kívánod nem kell enni... Csak ami jól esik. Én 6 kilót híztam a terhességem alatt. Nem voltam egy nagy étvágyú sosem.:) 3550g és 52 cm-rel született meg gyönyörû kislányom 5 óra alatt.(6 hós kislány anyukája)
Én is pont így vagyok. Reggel bezabálok, délben nem tudok enni, inkább délután, és estére meg semmit. Néha egy kis joghurtot, vagy zab-rozs-búzapelyhet tejbe áztatva lenyomok. De ezt is csak azért, hogy ne éjszaka ébredjek fel, hogy éhes vagyok. És még az emésztésemnek is jót tesz. Biztos nem ártasz. Nekem három picikérõl kell gondoskodnom. Mégsem érzem, hogy 4 helyett ennék. Sõt, már egyre kisebbnek érzem a gyomromat, kevesebbet tudok enni, mint régebben.
Szia! Ne aggódj emiatt. Én a 16. hetet töltöttem, és sajnos az elõzõ és a mostani terheségem is arról szól, hogy mi az, amit egyáltalán meg tudok enni és bennem is marad. Folyamatos erõs hányingerem van már déltõl, ami este hányással végzõdik. Így jó esetben az ebéd az utolsó kaja, ami bennem marad, és csak a következõ reggel tudok enni. Nagy volt az öröm a védõben, amikor kiderült, hogy a 16. hétre ismétellten elértem az 5. hetes terhességi súlyomat. Mivel az elsõ babámmal is ez volt (a 20. hétig tartott kb ez az állapot), bízom benne, hogy most is így lesz. Mindezek mellett (után), a 40. héten egészséges babám született. Üdv!
Ami kimaradt az elõzõbõl, a 4. héttõl tart nálam ez az állapot...
Szia Nekem egész nap szinte semmi étvágyam úgy kell egy zsömit legalább magamba tuszkolnom de aztán szinte egész este csak zabálok szerencsére eddig csak 5 kg jött rám 32 hetes
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat !

19 hetes terhes vagyok! A BPD:4, 22cm /AC:13, 18cm /FL:2, 81cm! ! Ezek jó értékek?

Legjobb válasz: Szia nekem a babócám méretei ehhez az adatokhoz megfelelõ.Itt nézd meg te is.Remélem ezen még nem jártál. http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator üdv 34 hetes kismama.

Szia nekem a babócám méretei ehhez az adatokhoz megfelelõ.Itt nézd meg te is.Remélem ezen még nem jártál. http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator üdv 34 hetes kismama.
mamanet.hu
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!


19 hetes ikres kismama vagyok. Az AFP jó magas lett 3, 67 MOM de ez jó ikreknél, azt mondják. Mi a tól - ig határ ikreknél?

Legjobb válasz: Mûködik-e az AFP ikerterhesség esetén is? Igen, mûködik, de csak kettesikreknél. Mivel az AFP-t ebben az esetben két magzat termeli, így az értéket kettõvel elosztva megkapjuk az átlagukat. Ikrek esetén az elõbbieknél sokkal pontatlanabb a vizsgálat, mivel egy kétpetéjû ikerpár esetén például az egyik magzatnál lévõ alacsony AFP, valamint a másik magzatnál termelõdõ magas AFP kompenzálják egymást és normál középértéket kapunk az anyai vérbõl.

Mûködik-e az AFP ikerterhesség esetén is? Igen, mûködik, de csak kettesikreknél. Mivel az AFP-t ebben az esetben két magzat termeli, így az értéket kettõvel elosztva megkapjuk az átlagukat. Ikrek esetén az elõbbieknél sokkal pontatlanabb a vizsgálat, mivel egy kétpetéjû ikerpár esetén például az egyik magzatnál lévõ alacsony AFP, valamint a másik magzatnál termelõdõ magas AFP kompenzálják egymást és normál középértéket kapunk az anyai vérbõl.
A kérdező hozzászólása: Hát igen magyarul semmi értelme az egésznek. Amúgy az uh-n rendben volt minden, megyek genetikára is többet én sem tudok tenni, azért köszi.
mindenképpen menj el, már csak azért, hogy megnyugodj!
hát igen, ikreknél problémás ez a vizsgálat
szia!én is ikreket várok nekem a MOM 3, 3 lett és az AFP 107 magasnak tartották elküldtek genetikára ott derült ki, hogy az egyik babával baj van.de azért te ne idegeskedj nem bizti, hogy nálad is lehet valami.szerintem menj te is genetikára, hogy megnyugodj.
Szia.Én is ikreket várok 28.hét. Münchenben lakom és itt már (Sõt külföldön több helyen) nem csinálnak AFP-t és amikor megkérdeztem, hogy lesz-e terheléses cukorvizsgálatom (az elsõt még otthon szültem és átestem ezeken) úgy nézett rám, mint 1 hülyére és kérte, hogy részletesen mondjam el, hogy ez mibõl állt. Több helyen olvastam, hogy mivel az AFP ikreknél pontatan csak a kismamák riogatására szolgál. Szóval semmi para. Üdv


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!