Találatok a következő kifejezésre: 19 hetes vagyok. Ezek (97 db)

Miért nem érzem még a babám? 19 hetes vagyok, ez a harmadik terhességem. Elõzõeket kb 17-18 hetesen éreztem már.

Legjobb válasz: 176cm vagyok és 74 kiló vagyok. Van rajtam egy kis plusz,esetleg ez befolyásolhatja?

A kérdező hozzászólása: 176cm vagyok és 74 kiló vagyok. Van rajtam egy kis plusz, esetleg ez befolyásolhatja?
igen, a túlsúly is befolyásolhatja. Mellsõfali méhlepénnyel késõbb érzi az ember. Az is lehet, hogy a baba nem úgy fekszik és rúg, hogy te azt érezd.
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ terhességemnél mellsõ fali volt, de most nem az.
Szia! Én is a harmadikat várom, 21 hetes vagyok, a 17. héttõl érzem. Az elsõ kettõt csak a 20. héten éreztem elõször. Én a helyedben a megnyugvás miatt elmennék a védõnõhöz és kérném hogy hallgassa meg a szívhangot. Biztosan szívesen megteszi, sõt ez a dolga! Egyébként valószínûleg nincs baj, de én is megnyugszom ha hallom h minden oké odabenn! További szép babavárást!

19 hetes vagyok, és eldöntöttem, minden este mesélek a leányzónak a pocimban. Ez hülyeség? Fogja hallani, tudja majd hogy neki szól?

Legjobb válasz: Szerintem nem hülyeség! Az csak jó lehet, ha beszélsz hozzá! Nem tudom pontosan, hogy a hallásuk mennyire van kifejlõdve 19 hetesen, de elképzelhetõ, hogy ilyenkor már felismerik az anyukájuk hangját.

Szerintem nem hülyeség! Az csak jó lehet, ha beszélsz hozzá! Nem tudom pontosan, hogy a hallásuk mennyire van kifejlõdve 19 hetesen, de elképzelhetõ, hogy ilyenkor már felismerik az anyukájuk hangját.
Ez egyáltalán nem hülyeség, sõt sztem nagyon is hasznos. Van aki zenét ad a magzatnak, és láss csodát, amikor nagyobb lesz ugyanaz a zene fog neki tetszeni, sõt lehet még déja vú-ja is lesz:)
Én szerintem még nem hallja, de a szeretetedet biztosan érzi. Viszont én hallottam egy nagyon okos dolgot, talán azt kéne kipróbálnod. Lejétszanod egy két aranyos dalocskát neki, de lefekvéskor, mikor te is pihenni aludni mész és mindig ugyanazt a dalt. A felmérések szerint mikor megszületik a babád és esténként ugyanazt a dalt játszod neki akkor tudja, hogy alvásidõ jön és az ismerõs dalra könnyebben elalszik és megnyugszik. Én 36 hetes vagyok és ezt olvastam kb. 20 hetesen azóta csinálom.
Azért sem rossz , mert te is megszokod, hogy olvasol neki, így nem lesz plussz nyüg mikor már kibújik, és megszokott dolog lesz az olvasás, kb 3 éves koráig a gyerekeket nem köti le a mese olvasás ´(van akit még utánna sem) , de fél füllel oda figyel, és az ismételt meséket megtanulják, és még ha azt is hiszed hogy nem érdekli, mert nem ül egy helyben és mászkál, akkor is oda fülel, és jót tesz neki.
Én még csak 6 hetes vagyok, és én is beszélek hozzá. Ez szerintem nem hülyeség. A te esetedben, õ már egy önálló kis lény, és az csak jó, ha már most érzi, hogy az anyukája mennyire szereti. Gratula, és boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nektek is boldog babavárást!
Én is mesélni fogok!!!!! :)

19 hetes vagyok! Ti hogy viselitek ezt az idöt? Nekem tegnap és ma is fáj a derekam és fájogat a hasam alja mint ha megakarna jönni. Más is igy van? Vagy csak növünk?

Legjobb válasz: Szia! 20 hetes vagyok. Pár napja nekem is mensiszerûen fájogat a hasam, sokszor úgy érzem, mintha le akarna szakadni. Aztán meg olyan szúró érzés is van a méhemben, olyan, mint amikor peteérésem volt és még a folyásom is olyan volt. És a derekam is fáj rendszeresen, iróasztalnál ülök napi 9 órában, ez sem sokat segít. Sokat szoktam nyújtózni, sétálni, ez szokott segíteni. Boldog babavárást!

Szia! 20 hetes vagyok. Pár napja nekem is mensiszerûen fájogat a hasam, sokszor úgy érzem, mintha le akarna szakadni. Aztán meg olyan szúró érzés is van a méhemben, olyan, mint amikor peteérésem volt és még a folyásom is olyan volt. És a derekam is fáj rendszeresen, iróasztalnál ülök napi 9 órában, ez sem sokat segít. Sokat szoktam nyújtózni, sétálni, ez szokott segíteni. Boldog babavárást!
Nõttök is, meg front is van szerintem, és lehet hogy érzékenyebb vagy rá mint terhesség elött.Magne B6 a hasfájásra, görcsökre és sok folyadék, pihenés.Mást nem tudok mondani, remélem hamar vége lesz nálam is.Kezdek olyan lenni mint egy zombi:D Kitartást!
szia, Én 17 hetes vagyok a 2. babóval. Nyugi nincs semmi baj, ez teljesen normális. Még nõ a méhed, nõ a baba teljesen természetes, hogy fáj. Mondjuk engem most annyira nem visel meg (kopp-kopp) mint az elsõ. Gondolom már a taró szallagok kellõképpen meg vannak nyúlva. De a derekam nekem is fáj. Valószínû a rá nehezedõ súly miatt.

19 hetes vagyok, és mindenki azzal nyúz, hogy már éreznem kell a babót, de én nem vagyok benne biztos, hogy őt érzem. Első babám, és a méhlepényem a melső falon tapad, ezek ellenére aggódnom kellene?

Legjobb válasz: Szerintem ne aggódj!!! Ha minden rendben van a babával is meg veled is, akkor mindegy mikor kezded el tutira érezni õt, szerintem 1-2 hét és biztos leszel benne hogy õ az!:) Mindenki máskor kezdi el érezni. De lehet, amikor tuti leszel benne, akkor azt mondod majd, hogy: ja! ez eddig is volt csak gyengébben! Boldog kismamáskodást!:) 20 hetes kismama

Szerintem ne aggódj!!! Ha minden rendben van a babával is meg veled is, akkor mindegy mikor kezded el tutira érezni õt, szerintem 1-2 hét és biztos leszel benne hogy õ az!:) Mindenki máskor kezdi el érezni. De lehet, amikor tuti leszel benne, akkor azt mondod majd, hogy: ja! ez eddig is volt csak gyengébben! Boldog kismamáskodást!:) 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugtattál. Neked is boldog babavárást:) )
Szia. Nem kell aggódni! Én is elsõ babás vagyok, 19 hetes és 4 napos voltam(most hétfõn) amikor biztosra mondhattam, hogy õ az! De nem a várt buborékolást és remegést éreztem, hanem kis rúgásokat, mintha belülrõl nyomkodnák a hasam. Az egyik ismerõsömnek is 20 hetesen mozdult meg elõször. Semmi baj nincs! Üdv: 20 hetes kismama
Elso baba altalaban 20. het korul/utan erezni, de a mellso fali lepeny (bar semmi rosszat nem jelent!!) miatt az akar ket hettel kesobb is lehet nalad!! Szoval ne aggodj, a kerdezoskodoket meg tojd le :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, a babám mozog nagyon, nemrég voltam ultrahangon, vele tehát nincs gond, kivárom szépen türelmesen míg megérzem. Mindenkinek boldog és nyugodt babavárást.

16 hetesen voltam uh-on és akkor azt mondta az orvosom, hogy a lepény melső falon, mélyen eléri a belső méhszájat, ma kellett mennem megint 19 hetes vagyok, és a lepény nem mozdult. Jelenthet ez baj?

Legjobb válasz: Hát ha a lepény takarja vagy bebelóg a méhszájba és ez a szülésig nem mozdul, akkor csak császárral fogsz tudni szülni, mert a baba nem tud a lepénytõl kibújni. De van még idõd, hátha feljebb csúszik ahogy nõ a pocid.

Hát ha a lepény takarja vagy bebelóg a méhszájba és ez a szülésig nem mozdul, akkor csak császárral fogsz tudni szülni, mert a baba nem tud a lepénytõl kibújni. De van még idõd, hátha feljebb csúszik ahogy nõ a pocid.
Szia nekem 12 hetes UH-n vették észre, azóta kicsit mozdult onnan , de még mindig érinti a méhszájat. Lehet hogy neked nem fog elmozdulni, akkor császáros leszel. Egyébként vigyázz magadra nagyon. Ne emelj, ne terheld magad sokat, Szexnél is óvatosan. Veszélyeztetett terhesnek számitasz, mert ezektõl a dolgoktól amiket leirtam, mind bevérezhetsz és akkor gáz van. Én ülõ munkát végzek és ez sem tesz túl jót a doki szerint, már igy az 5. hónapban :( Bármilyen vérzés vagy görcs esetén azonnal értesitsd az orvost.
Szia!Nekem 19hetesen volt ez a problémám, azt mondták ne emeljek, ne hajoljak és ne éljek nemi életet.A dokim magne b6-ot ajánlott.22 hetesen már vissza is húzódott.Ne izgulj, nem lesz baj.Boldog babavárást!

Másfél, két hete éreztem először, hogy mozgott a baba. Azóta nem érzem. Már több mint 1hete. Ez ilyenkor még normális? Ugye nincs baja? 19 hetes vagyok

Nem görcsölök,semmi bajom,de mégis megijeszt,több mint egy hete nem érzem.

Legjobb válasz: Szia,ne aggodj szerintem,lehet elfordult mas iranyban,es z is lehet h mozog o csak te pont nem voltal figyelmes.en a masodik gyerekemet varom 17 hetes vagyok es csak a tegnapelott kopogtatott mindha eloszor,de utana semmi,azotase,ne izgulj!

Szia, ne aggodj szerintem, lehet elfordult mas iranyban, es z is lehet h mozog o csak te pont nem voltal figyelmes.en a masodik gyerekemet varom 17 hetes vagyok es csak a tegnapelott kopogtatott mindha eloszor, de utana semmi, azotase, ne izgulj!
Szia! Ne aggódj, nincsen semmi baj. Én 16 hetesen éreztem elõször mozogni, és a 21. héttõl érzem minden nap. Ilyenkor még nagyon sok helye van mocorogni, azért nem feltétlenül érzed minden nap. Feküdj hanyatt, simogasd kicsit a hasad, és beszélj hozzá. Nekem erre általában szokott reagálni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat:) Pont ezért szeretem ezt az oldalt, mert itt mindenki választ kap a kérdéseikre azoktól, akik maguk is ebbe a cipõbe jártak.Én jobban szeretek itt kérdezni "felesleges"dolgokat mint a dokinál.:)
ne aggódj, semmi baj. leírom az én esetemet: 21 hetes voltam. én is éreztem a babát olyan 16 héttõl. aztán volt úgy hogy szombat este óta nem éreztem õt. kedd reggelig bírtam, be az ambulanciára. elküldtek UH-ra, ahol láttam hogy az én édes lányom szépen kalimpál ott valahol a pocakban, csak én nem érzem õt mert még picuri...azóta is kalimpálós csak már megtudom õt ölelni és már 7 hónapos. :) egyébként mindig zat tanácsoltam, ha valakit megnyugtat, menjen be az ambulanciára és mondja el félelmét. engem nagyon kedvesen fogadtak, bocsánatot kértem amiért annyira beparáztam, de zat mondták: ez természetes, inkább nézzük meg a abbát 200-szor is hogy midnen rendben van.
Nálam is voltak 4-5 napos szünetek, hülyére izgultam magam, de aztán szerencsére mindig bejelentkezett. Rendszeresen minden nap a 19.héttõl mozog (elsõ babámnál a 21.héttõl).

19 hetes vagyok. Néha a köldökömnél annyira feszül a hasam, máshol nem, csak ott, hogy szinte kellemetlen. Ez a bébi lenne?

Legjobb válasz: igen!én 26 hetes terhes vagyok és szinte minden nap kinyomja magát a köldökömnél:)

igen!én 26 hetes terhes vagyok és szinte minden nap kinyomja magát a köldökömnél:)
Szia!Nekem a jobb oldalamnál van ilyen érzés, általában reggelre, vagy ha sokat ülök.Tuti, hogy a baba, mert ott érzem mocorogni. 15+2hetes kismama

19-hetes vagyok de én akkor sem érzek semmit. Ez baj? Mikor sokat ülök akkor érzek belső csikit. ő lenne?

nekem az fáj és félek is.most vagyok 19-hetes(MÁSODIK BABA)és én nem érzek semmit pedig uh nagyon mozgott.nem tudom,hogy miért van ez??????vagy mire figyeljek,vagy hogyan feküdjek,hogy érezzem??????

Legjobb válasz: Szia, szerintem van elég helye hogy elbújjon, ha uh-n minden ok volt, akkor minden ok. Nekem ugyan elsõ babám, 21 hetes vagyok, de csak akkor kezd mocorogni amikor fekszek kinyújtott lábbal az ágyban, addig is biztos mozog, csak sok helye van még, 1-2 hét és szerintem te is érezni fogod jobban!Boldog Babavárást!

Szia, szerintem van elég helye hogy elbújjon, ha uh-n minden ok volt, akkor minden ok. Nekem ugyan elsõ babám, 21 hetes vagyok, de csak akkor kezd mocorogni amikor fekszek kinyújtott lábbal az ágyban, addig is biztos mozog, csak sok helye van még, 1-2 hét és szerintem te is érezni fogod jobban!Boldog Babavárást!
Szerintem sincs baj. Nem lehet, hogy a placenta elõl tapad? Állítólag akkor nehezebben érzed meg és késõbb is többször van úgy, hogy alig érzel mocorgást. Én is elsõ babás vagyok. Úgy 2-3 hete tudom, hogy õt érzem. Azt látom és hallom a többi kismamától, hogy szinte mindenki másképpen érzi a picijét. Én is próbáltam az elején kiterülni és koncentrálni, hátha megérzem, de nem így lett. Akkor kezdtem el felfigyelni a mocorgásaira, amikor ülve elõre dõltem. Most is akkor érzem jobban, de már fekve, elterülve is érzem. Nekem attól is függ, hogy hogy érzem, hogy hogyan fekszik. harántfekvésben máshol éreztem, most átfordult és így megint máshol rúgdos. Erõltetni felesleges, meg trükköket bevetni. :) Minden jót! 20 hetes kismami

19 hetes vagyok, két napja érzem a babát, de nem egész nap, most ma még csak reggel éreztem, mikor lesz rendszeres és egész nap kell érezni vagy hogy szokott ez lenni?

Legjobb válasz: A babának megvan a természetes ritmusa,õ is alszik a pocakban. Ahogy nõ,annál kevesebbet mozog,de annál jobban fogod érezni,mivel kevesebb lesz a helye. Egyébként babája válogatja,hogy mennyit mozog. Én 26 hetes vok,és hol szinte egész nap érzem,hol meg csak bejelentkezik néha-néha.Jó babavárást.

A babának megvan a természetes ritmusa, õ is alszik a pocakban. Ahogy nõ, annál kevesebbet mozog, de annál jobban fogod érezni, mivel kevesebb lesz a helye. Egyébként babája válogatja, hogy mennyit mozog. Én 26 hetes vok, és hol szinte egész nap érzem, hol meg csak bejelentkezik néha-néha.Jó babavárást.
Teljesen természetes, hogy még nem érzed rendszeresen. Én a 24. héttõl éreztem rendszeresen, naponta többször is. De akkor már minden nap, naponta 1X kell is érezni.
Én a 17. héttõl érzem a babámat, és a 23. héttõl folyamatosan egész nap. És most ár erõs mozdulatok is ezek, nem csak olyan simogatások.
Ha aggódsz, akkor szerintem hívd fel a dokidat vagy keresd fel. Én 25 hetes vagyok, de ilyet még nem tapasztaltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!