Találatok a következő kifejezésre: 19 hetes vagyok kb (18 db)

Bajt jelenthet? Meg vagyok ijedve! Tegnap délután óta nem érzem a babát mocorogni. Igaz, csak fekve érzem még, de este, se reggel nem ficánkolt.19 hetes vagyok, kb. két hete érzem még csak, és nem intenzíven.

Legjobb válasz: Próbálj enni,inni,hátha annak hatására megmozdul.Vagy feküdj egy ideig hanyatt,az is szokott segíteni.Ha csak nem rég óta érzed,akkor szerintem nem vészes a helyzet,de ha aggódsz,hívd fel a dokidat,vagy menj be a kórházba ügyeletre. Kérj ultrahangot,hogy megbizonyosodj róla,hogy NINCS GOND!!!!!!

Próbálj enni, inni, hátha annak hatására megmozdul.Vagy feküdj egy ideig hanyatt, az is szokott segíteni.Ha csak nem rég óta érzed, akkor szerintem nem vészes a helyzet, de ha aggódsz, hívd fel a dokidat, vagy menj be a kórházba ügyeletre. Kérj ultrahangot, hogy megbizonyosodj róla, hogy NINCS GOND!!!!!!
ne aggódj, várd meg az estét, ált. akkor aktívabbak..lehet h ebben a melegfrontos idõben sokat szundikál..nekem is volt olyan h több mint egy napig nem éreztem. ...de ha megnyugtat holnap hívd fel a dokidat, v a védõnénidet
Szia!Én is 19 hetes vagyok, nem érzem mindig.Lehet tényleg a front hat rá , és szundikál, de lehet máshogy fordul, és azért nem érezni.Nekem is csak mocorog, néha rúg eggyett kettõt, de van hogy napokig nincs rúgás csak mocorgás.Én szoktam olyat csinálni, a férjem haragszik is érte, hogy picikét rázogatom a hasam, persze csak gyengéden.Általában utánna mocorog a kicsim, lehet nem szereti, de megnyugszom hogy érzem.
A kérdező hozzászólása: :) Én hangos zenét hallgattatok vele, a rázás nem segít. Elég nagy a pocim, mármint van rajta zsírréteg, így a mocorgást nem is érzem. :( Egyáltalán. Csak egy-egy rúgást. Tegnap pl. nagyon aktív volt, ma meg talán megrúgott, de lehet már csak beképzeltem, hogy lenyugodjak.
Utólsó vagyok, nincs ott semmi baj, az enyém is most jelentkezett be:-)))Ezt a hangos zenét majd kipróbálom én is, hátha bejön:-))
Én a 16. héttõl MINDEN NAP éreztem, aztán 17+6 napön semmi, 18+1-en semmi, kivéve végre az éjszakát, amikor kimentem pisilni, után alaig tudtam visszaaludni, mert vagy 20 percig bejelentkezett vagy 2-3 percenként... Ne parázz, rengeteg helye van még, ne az tegye ki a napodat, hogy ezt figyeled! Nekem az jött be, ha nem figyelek oda, és akkor, ha 24 óra múlva is, de jön egy kis belsõ simítás... :) Hidd el, nincs értelme ezen aggódni 19 hetesen! Jah, nekem se a csoki, se a kóla, se a zene nem jött be! Akkor érzem, amikor az õ ÉS én pozíciónk ÉS az õ mozdulata totál megfelelõ... Boldog Karácsonyt! 18 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Délutánra elég aktív lett, kíváncsi vagyok, este mûvel-e valamit. Úgy hallottam, hogy amikor elkezd mocorogni, onnantól kezdve napról napra erõsebb és mindig érezni kell.

Először 16 hetesen kezdtem buborékokat érezni a hasmaban, de kb egy hete nem érzek semmit. A baba volt? De akkor most miért nem érzem? Kezdek aggódni.19 hetes vagyok

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy elsõ babát várod e, mert elsõ babásoknál általában 21hétig nem késõ az elsõ nagy rúgás. Ez az idõ is ráteszi a bélyegét a baba közérzetére és lehet a te babád ezt lustin fogadja, Boldog babavárást, 20 hetes kismama:)

Nem tudom, hogy elsõ babát várod e, mert elsõ babásoknál általában 21hétig nem késõ az elsõ nagy rúgás. Ez az idõ is ráteszi a bélyegét a baba közérzetére és lehet a te babád ezt lustin fogadja, Boldog babavárást, 20 hetes kismama:)

Miért nem érzem még a babám? 19 hetes vagyok, ez a harmadik terhességem. Elõzõeket kb 17-18 hetesen éreztem már.

Legjobb válasz: 176cm vagyok és 74 kiló vagyok. Van rajtam egy kis plusz,esetleg ez befolyásolhatja?

A kérdező hozzászólása: 176cm vagyok és 74 kiló vagyok. Van rajtam egy kis plusz, esetleg ez befolyásolhatja?
igen, a túlsúly is befolyásolhatja. Mellsõfali méhlepénnyel késõbb érzi az ember. Az is lehet, hogy a baba nem úgy fekszik és rúg, hogy te azt érezd.
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ terhességemnél mellsõ fali volt, de most nem az.
Szia! Én is a harmadikat várom, 21 hetes vagyok, a 17. héttõl érzem. Az elsõ kettõt csak a 20. héten éreztem elõször. Én a helyedben a megnyugvás miatt elmennék a védõnõhöz és kérném hogy hallgassa meg a szívhangot. Biztosan szívesen megteszi, sõt ez a dolga! Egyébként valószínûleg nincs baj, de én is megnyugszom ha hallom h minden oké odabenn! További szép babavárást!


14 hetesen elsoszor rugot egy nagyot ritkan rug kb 2 naponta 1-et ha rug mikor lesz az hogy folyamatosan rugni fog? 19 hetes vagyok

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem, engem már a 25. héttõl kezdve, 10 percre sem hagyott békén a Csöppem. :)

Ha jól emlékszem, engem már a 25. héttõl kezdve, 10 percre sem hagyott békén a Csöppem. :)
Én 17 hetesen éreztem elõször, onnantól kezdve hébe-hóba.A 21.héten beállt arra, hogy reggel este.Most 25 hetesek vagyunk, reggel este ugyan úgy megmaradt, + egyre többet érzem már napközben is. Folyamatosan szerintem soha nem fogjuk érezni a mozgást, mivel nem fognak folyamatosan nagy erõvel mocorogni.
17 hetesen éreztem elõször és kb a 19.héttõl napi többször is rugdál :) 20 hkm
Én az elsö konkrét rugást 20hetesen éreztem.Azóta minden nap rug többször is.ha Apa a pocimra teszi a kezét és beszél hozzá, akkor meg teljesen beindul :)

A gyümölcs tea nem árthat a babámnak? 19 hetesek vagyunk. Nem iszom erösen. Kb.1.5 literbe áztatok egy eper izü filltert.

Csak olvastam hogy terhesség alatt nem ajánlott a kávé és a tea sem.De szerintem a fekete erö teára gondolnak ök.Szerintetek?

Legjobb válasz: Szia, a gyümi tea nem okoz problémát, én naponta 1/5liter teát iszok, plusz gyümilevet, vizet, és semmi bajom sincs. A tea amúgy is kevesebb koffeint tartalmaz mint a kv. Nyugodtan ihatsz teát, semmi baja nem lesz a picinek.

Szia, a gyümi tea nem okoz problémát, én naponta 1/5liter teát iszok, plusz gyümilevet, vizet, és semmi bajom sincs. A tea amúgy is kevesebb koffeint tartalmaz mint a kv. Nyugodtan ihatsz teát, semmi baja nem lesz a picinek.
Semmi gondja nem lesz a babának, ne izgulj. Én a várandóságom alatt még kávéztam is, igaz, csak reggelente és tejeskávét. Ha valami jólesik, az nem fog ártani a babának, ne félj! Persze túlzásba semmit nem kell vinni, de egy-egy csésze tea vagy kávé nem okozhat gondot.:-)
1, 5 literbe 1 filter, az teljesen jó. És tényleg a fekete teára gondolnak, meg a zöldre, amiben tein van. Ami tulajdonképp koffein. Én Teekanne-s teákat iszom, meg Milfordot, olvasd el a leírást a hátuljokon, mert ebben a kettõben pl. nincs is tea! CSAK a szárított növények keveréke! Én így aztán literszám iszom.
A kérdező hozzászólása: Pickwick teat iszok.Annak a dobozán nem láttam semmit!
3. vagyok. A pickwickben VAN fekete tea! Tehát arra a fajtára vonatkozik a gyenge tea jelzõ! :)
Szóval, 1 filter rövid áztatással nyugodtan mehet naponta, de tényleg másfél literbe, és ne lépd túl! (3.)

Baj, ha egy héten 4-5x is eszek kenőmájast? Kb.3 hete nagyon kívánom! 19 hetes vagyok!

Legjobb válasz: Én egész terhességem alatt minden reggel azt reggeliztem mert annyira kívántam, és semmi bajunk nem lett tõle.

Én egész terhességem alatt minden reggel azt reggeliztem mert annyira kívántam, és semmi bajunk nem lett tõle.
Egyél nyugodtan! Mi is szeretjük:-)
Inkább arra figyelj, hogy ha lehet, te magad készítsd el. Így friss, és kontrollálni tudod a fûszerezését is. :)
vigyázz vele mert sok benne a tartósító és a só és hiába finom nem túl egészséges
nyugodtan, mi is rá vagyunk kattanva paradicsommal. :)
Nem baj! Én is sokat eszek!:) pl.tegnap éjszaka is azt kellett ennem paprikával meg sajttal!:) Eddig semmi bajunk, pedig már a 25.hétben vagyunk. A nemtudom hanyadik hozzászólásra pedig annyit, hogy ha azt nézzük manapság már semmi se egészséges! És éljenek az éhezõ várandós nõk, akik megvonnak maguktól szinte mindent, amit megkívánnak, mert az ilyen hozzáállású emberek miatt terjednek el az ilyen dolgok, hogy "jujj ez nagyon veszélyes", "ez nagyon egészségtelen", "ilyet ne igyál, ne egyél", stb. De igenis egyen, meg igyon mindent a kismama amit megkíván!!!
A kérdező hozzászólása: köszi szépent csajok a válaszokat! Annyira kívánom, hogy nem tudom megvonni magunktól! Talán én is azért pánikolok sokszor, mert hallok, olvasok ezt-azt. Pl.:kajáról, mikróról, mobilról, errõl-arról hogy káros, de tényleg akkor levegõt sem vehetnénk, és akkor nagyon gyorsan itt sem lennénk :-)Boldog babavárást!!!!
Szerintem nyugodtan egyél. Ha mindenhez úgy állnánk, hogy ezt se egyél, azt se egyél, akkor nem lenne mit.... Nem nagyon tudsz olyan kaját venni, amiben nincs tartósító, fõleg nem, ha szalámiról, sonkáról, vagy éppen kenõmájasról van szó... Nem lehet minden nap vajas kenyeret enni :)

19 hetes kismama vagyok. Kb.5 napja nagyon gyenge vagyok, folyamatos hányinger, állni nem bírok, esnék össze. Eddig semmi bajom nem volt. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: szia én is pont így vagyok most. 19 hetes, a tüneteim hasonlóak, mint amiket leírtál, kiegészítve azzal, hogy sokat hányok, öklendezek, és fáj a fejem. az elején nekem sem volt semmi bajom, de a 14. héten volt hasonló rosszullét pár napig, meg most. én sem tudom mire vélni.

szia én is pont így vagyok most. 19 hetes, a tüneteim hasonlóak, mint amiket leírtál, kiegészítve azzal, hogy sokat hányok, öklendezek, és fáj a fejem. az elején nekem sem volt semmi bajom, de a 14. héten volt hasonló rosszullét pár napig, meg most. én sem tudom mire vélni.
A kérdező hozzászólása: Én ma megyek dokihoz, kiíratom magam kicsit pihenni. Bár a környezetemben terjed vmi vírus, remélem nem az.Amúgy én is hánytam.:-(
Sajnos van most egy virus, ami nagyon durva hányással és fejfájással jár. Én el is ájultam, s kórházba kerültem, infúzióra, nehogy valami baja legyen a babának.. pihenjetek, meleg tea és sós piritós kötelezõ!!!

19 hetes kismama vagyok. Kb.2 napja keményedik a pocakom ez normális? A babám már 1 hete mocorog rendszeresen. A keményedés okozhat valami problémát? Pénteken megyek genetikai UH-ra.

Legjobb válasz: Velem is elõfordult, megkérdeztem a védõnõt, és magnézium tabletta szedését (Magne B6 vagy Béres Magnézium+B6), illetve sok pihenést javasolt, feltett lábbal. Ha mész orvoshoz, mindenképpen említsd meg, nyugodtabb leszel, és ha valami gond lenne, kapsz segítséget, tanácsot! Ne aggódj! Boldog babavárást! 27 hetes kismami

Velem is elõfordult, megkérdeztem a védõnõt, és magnézium tabletta szedését (Magne B6 vagy Béres Magnézium+B6), illetve sok pihenést javasolt, feltett lábbal. Ha mész orvoshoz, mindenképpen említsd meg, nyugodtabb leszel, és ha valami gond lenne, kapsz segítséget, tanácsot! Ne aggódj! Boldog babavárást! 27 hetes kismami

19 hetes terhes vagyok kb egy hete minden reggel bevan dugulva az orrom és napközben is gyakrabban fujjom és nem csak viz jön ki, et mitöl lehet?

Legjobb válasz: Szia. Hasonló cipõben járok. És elég régóta nekem is bedugul az orrom éjjelente. Nem vagyok megfázva, és ha kifújom elõfordul h. véres váladék jön. A vérnyomásom alacsony. Szerintem a terhesség velejárója. Üdv: 24 hetes kismama

Szia. Hasonló cipõben járok. És elég régóta nekem is bedugul az orrom éjjelente. Nem vagyok megfázva, és ha kifújom elõfordul h. véres váladék jön. A vérnyomásom alacsony. Szerintem a terhesség velejárója. Üdv: 24 hetes kismama
Az immunrendszer sokkal gyengébb, ilyen megfázásos idõben nem csoda. Vitamint egyél, és gyógyszertárban kérj orrcseppet, de szólj, hogy terhes vagy! Ha sokáig nem enyhül, elõfordulhat, hogy allergia jött ki. Jobbulást!
Én voltam orr-fül-gégésznél és azt mondta, hogy a nyálkahártya megduzzad és ez valóban velejárója a terhességnek. Orrcseppet írt fel, de nem használom mert nem látom értelmét, vigyázz ha te mégis veszel, olyant válassz amitõl nem válhatsz függõvé. A gyógyszertárban biztos tudnak ebben segíteni.
Szia! Amióta terhes vagyok nekem minden reggelre bedugúl az orrom és sajnos sokszor vérzett is.Hála égnek semmi bajt nem okozott a terhességem alatt!Azt mondták, hogy normális, sõt a terhességem elsõ feléig a fülem is bedugult és kellemetlen volt mert mindent kétszer kellett megkérdeznem, de ez elmúlt!(hála égnek) (38 hetes kismama)

Hétfőn leszek 19 hetes és nagyon szomorú vagyok kb.1 hete! Ártok ezzel a babának, mert egyre kevesebbet is mozog?

A párom nem figyel rám,a barátai fontosabbak és szinte mindennap sírok,már a hasam is keményedik néha,de szerintem ez túl korai.Félek ha nem oldódnak meg a problémák koraszülött lesz a kisbabám!Hiába kérem hogy figyeljen rám többet,nem teszi és érzem hogy valami baj lesz a babával,de nemakarom a páromat se elveszíteni,de ha így halad tovább valakit elfogok!

Legjobb válasz: Lehet hogy egy kicsit korai.Szeretnélek megismerni.Ha gondolod írogathatnánk egy másnak.Nekem is volt ilyen össze is vesztem emiatt a párommal,de azóta sokkal többet figyel rám.Kitartás!Nyugalom.Boldog Baba várást! 28 heteske

Lehet hogy egy kicsit korai.Szeretnélek megismerni.Ha gondolod írogathatnánk egy másnak.Nekem is volt ilyen össze is vesztem emiatt a párommal, de azóta sokkal többet figyel rám.Kitartás!Nyugalom.Boldog Baba várást! 28 heteske
Szerintem a baba élete most a fontosabb, ha sokat idegeskedsz el is mehet a baba.Én is túlpörögtem az elején mert sokat kellett dolgoznom, s minden nap bekeményedett a hasam, s figyelmeztettek, hogy baj lehet.Magne B6 jó a keményedésre, s kérdezd meg a párodat mi a gond, lehet hogy bepánikolt.Tervezett baba ? Ha nem változik a helyzet döntse el mit akar, mert ha baj lesz a babával az visszafordíthatatlan.Fel a fejjel! Egy életet hordozol a szíved alatt, most Õ a legfontosabb!Ne sírj, élvezd az anyaság kezdetét. Ki a fontosabb?
próbáll meg nyugodni, csak a babádra gondolj ne a gondokra.Én is ilyen voltam egész terheséggem alatt, sírtam idegeskedtem, szintén hasonló okok miatt, nagyon aggódtam a babám miatt, egy ilyen eset alkalmával sürgösségire is elmentem, de nem történt semmi baj, és ma már 2 hónapos egészséges nyugodt kisbabám van aki nagyon boldoggá tesz és elfelejtetti a múltat.ha nem változik a pasi akkor hagyd el ha el tudod, majd megbánja, és nyugi halgass olyan zenét ami megnyugtat és mély levegõ vétellel relax.üdv: boldog anyuka
Szia. Én 39 hetes vagyok, és rengeteget idegeskedtem, sírtam a terhesség alatt, és még mindig bent van a picúr, pedig én is féltem, hogy koraszülött lesz. Amikor szomorú vagyok, a babám is teljesen máshogy viselkedik bent a pocakomban. Simogasd, beszélj hozzá sokat, én elszoktam ilyenkor neki mondani, hogy mennyire szeretem, és nem miatta szomorkodom, kicsit bolondnak tûnhetek, de általában úgy érzem segít, arról nem is beszélve, hogy ilyenkor legalább rá figyelek, és nem a problémákra. Egyetlen pasi sem ér annyit, mint a gyermeked élete, hidd el, nekem is párkapcsolati problémáim vannak. Fel a fejjel, kitartás! Próbálj kicsit kikapcsolódni, menj sétálni, igyál egy jó kis meleg teát, találkozz a barátaiddal, menj moziba, és szedj magnéziumot. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, próbálok megnyugodni, de nagyon nehezen megy, egyre nagyobb a feszültség köztem és a párom között!Életemben nem gondoltam volna, hogy aki elvileg szeret engem pont a terhességem alatt változik ekkorát!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!