Találatok a következő kifejezésre: 19 hetes vagyok és ma reggel (2 db)

19 hetes kismami vagyok és ma reggel ronda nagy herpeszre ébredtem a szám sarkában. Eddig életemben csak egyszer volt herpeszem. Mit használhatok rá? Nem árt a babának?

Legjobb válasz: A szádon lévõ herpesz nem árt a babának, krémeket használhatsz rá szerintem, de ha nemiszerv környékén jön ki (én sajnos így jártam a terhességem közepén 1x volt) arról szólj a szülész orvosodnak. Ugyanis ha a szülés idején is van, akkor természetes úton nem szülhetsz!

A szádon lévõ herpesz nem árt a babának, krémeket használhatsz rá szerintem, de ha nemiszerv környékén jön ki (én sajnos így jártam a terhességem közepén 1x volt) arról szólj a szülész orvosodnak. Ugyanis ha a szülés idején is van, akkor természetes úton nem szülhetsz!
Nyomás a bõrgyógyászhoz! Õ megtudja mondani, hogy mit tehetsz rá! Egyébként a HSV tényleg akkor veszélyes, ha a genitális változata támad megamikor babát vársz. Szerintem amíg orvossal nem beszéltél, inkább ne használj semmit, ezek vírusölõ készítmények, veszélyesek lehetnek. Kifejlõdött karfiolra, már egybként sem érdemes kenni, max hámosító krémeket.
Az én 4 hónapos babám születése után besárgult. Mint utóbb kidreült, herpesz vírus van a véremben, attól sárgult be, herpeszem sose volt. Tehát ne aggódj, komoly baja nem lehet a babádnak!
Nekem rendszeresen szokott lenni es zoviraxot hasznalok, de az orvosom azt mondta ezt terheseeg alatt nem lehet, ugyhogy fogkremmel kentem, az kiszaritja.

19 hetes vagyok, két napja érzem a babát, de nem egész nap, most ma még csak reggel éreztem, mikor lesz rendszeres és egész nap kell érezni vagy hogy szokott ez lenni?

Legjobb válasz: A babának megvan a természetes ritmusa,õ is alszik a pocakban. Ahogy nõ,annál kevesebbet mozog,de annál jobban fogod érezni,mivel kevesebb lesz a helye. Egyébként babája válogatja,hogy mennyit mozog. Én 26 hetes vok,és hol szinte egész nap érzem,hol meg csak bejelentkezik néha-néha.Jó babavárást.

A babának megvan a természetes ritmusa, õ is alszik a pocakban. Ahogy nõ, annál kevesebbet mozog, de annál jobban fogod érezni, mivel kevesebb lesz a helye. Egyébként babája válogatja, hogy mennyit mozog. Én 26 hetes vok, és hol szinte egész nap érzem, hol meg csak bejelentkezik néha-néha.Jó babavárást.
Teljesen természetes, hogy még nem érzed rendszeresen. Én a 24. héttõl éreztem rendszeresen, naponta többször is. De akkor már minden nap, naponta 1X kell is érezni.
Én a 17. héttõl érzem a babámat, és a 23. héttõl folyamatosan egész nap. És most ár erõs mozdulatok is ezek, nem csak olyan simogatások.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!