Találatok a következő kifejezésre: 19 hetes vagyok és ma (15 db)

19.hetes vagyok és ma is nagyon felidegesítettem magam! Még a fejem is elvörösödött! Aztán haza értem és megijedtem mert összehúzódott a méhem, 1 gombócba az egyik oldalon és nem éreztem a mozgását! Ugye nem lesz baja? Érezném ha baja lenne?

Nagyon megijedtem!Sírtam is!Most már izeg mozog-tehát nem lehet baj,ugye?Úgy szeretem!:-)

Legjobb válasz: Nyugodj meg, biztos minden rendben van, fõleg ha mozog már a pici. Azért komolyabb egészségügyi problémának kellene bekövetkezni ahhoz, hogy bármi baj legyen vele. Pihenj ma este, vegyél egy meleg zuhanyt,közben beszélj a babához, kényeztesd magatokat, maszírozd simogasd a hasad testápolóval! Sok Boldogságot! 19 hetes kismama

Nyugodj meg, biztos minden rendben van, fõleg ha mozog már a pici. Azért komolyabb egészségügyi problémának kellene bekövetkezni ahhoz, hogy bármi baj legyen vele. Pihenj ma este, vegyél egy meleg zuhanyt, közben beszélj a babához, kényeztesd magatokat, maszírozd simogasd a hasad testápolóval! Sok Boldogságot! 19 hetes kismama
Kiserteties... ez ez ilyen nap volt, ugy latszik! Szinten 19 hetes kismama vagyok, es engem is sirasig idegesitettek (ugyintezo...) es az en pocim is kemeny. Vettem be Magneziuomt, lepihentem, es utana lezuhanyoztam a derekam es a ocim finom meleg (nem forro!) vizzel. Most mar jo :) Ez kellemetlen, es aggodasra kesztet minket, de semmi komoly baja nem lesz :)
Na csajok ez tényleg hihetetlen. 19 hetes vagyok és a hivatali ügyintézõktõl frászt kapok, nem is tudom hogy lehet nyugodtan stressz nélkül kihordani egy kisbabát, veszélyeztett vok, de eszméletlen mi papírmunka van ezzel. Na mindegy... A lényeg hogy a bébim 16. hetes kora óra mocorog szépen rendszeresen sõtt nagyon erõsen, viszont ma nem igazán éreztem nagyon félek, én felhívtam a védõnénit és holnap megyek szívhangra. Nem nyugszom míg nem hallom, hogy jól van. Nagyon félek Szurkolok nektek is, és KITARTÁS
Nem lesz baja.De miért nem szedsz Hova nyugtatót, ha sokat idegeskedsz?Az biztosan segít!

19 hetes vagyok, és ma azt vettem észre hogy nem nagyon mocorog a babám. Ez gyakran előfordul?

Legjobb válasz: Aggodalomra semmi ok! Van így! Az én babám általában borzasztóan sokat mocorog. Ma viszont még csak egyszer éreztem. Most kezdi a mûsort! Nagyon meglepõ nekem, ha nem mocorog állandóan. :) Vannak punnyadósabb napjaik! És persze az idõ is sokat számít! Ne aggógj! 24 hetes kismami

Aggodalomra semmi ok! Van így! Az én babám általában borzasztóan sokat mocorog. Ma viszont még csak egyszer éreztem. Most kezdi a mûsort! Nagyon meglepõ nekem, ha nem mocorog állandóan. :) Vannak punnyadósabb napjaik! És persze az idõ is sokat számít! Ne aggógj! 24 hetes kismami
Szia! Nekem mindig úgy volt, hogy 3 nap hancúr utána 3 nap lapítás. Még mindig így van bár tegnap meg ma már arra gyanakszom, hogy talán valami készülõdik. :-/ Üdv 38heteske
Szia, Sajnos 14hetesen éreztem elõször, azóta maratonikat úszunk, játszunk anyu hólyagjával, szóval eleven. De még így is a frászt hozza rám, amikor 3-5napra is "elbújik" és mikor megfenyegetem, hogy megnézi doki helybõl randalírozni kezd... Amúgy tudom, olyankor is, hogy jól van:) Mostanra lehet kint is érezni, ha rúg, azóta beépített ébresztõórám van:) de így is képes pillangógyengédségût rúgni, a nézzük anyunak feltûnik e:) (most egy olyan órája leszakad az oldalam, csemete nem mozog: elment aludni, úgy, mint egy kismacsek a legkisebb résbe befészkelõdve, kitekeredve... szóval csatlakozok hozzá:) Élvezd ki, amíg picit nyugisabb) Kis lustik:) Boldog babavárást 20heteske
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat, további szép napot !!!

19 hetes vagyok, és ma egész nap keményedett a hasm, most is, magnéziumot vettem már be 2-öt, mit tehetek még?

Volt még így valaki?

Legjobb válasz: Nekem szokott elég sokat keményedni, görcsölni. Pihenj sokat és vegyél még be magnéziumot. 16hkm.

Nekem szokott elég sokat keményedni, görcsölni. Pihenj sokat és vegyél még be magnéziumot. 16hkm.
A kérdező hozzászólása: Doki azt mondta 2 x 1 -et vegyek be, köszi a segitséget, aranyosak vagytok
Én nekem a citricit az 500-as és 3x1-et írt föl. Viszont a magneb6-ra az van írva hogy 480 asszem és abból 3x2-t simán. Igazából én azt halottam hogy nem tudod tul adagolni, de csak a 36.hétig szabad bevenni. Én ugy szedném a helyedben, hogy 3x1 et....és ha napközben bekeményedik akkor vennék be még. Doki mit mondott mennyit vegyél be?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, hivtam a dokimat, azt mondta pihenjek és magnézium. Magnéziumból 400-ast szedek, van benne B6 és Folsav is, ebböl mennyit vehetek be egy nap? Amugy ma egy kicsitt jobban vagyok
És ahogy az elõttem szóló irta, elkezdhet kinyílni a méhszáj tõle!
27 hetes vagyok. Engem ezek miatt befektettek csütörtök este és csak szombat reggel engedtek ki kaptam mg infúziót. Közölte az ügyeletes hogy ha nem akarok koraszülni akkor maradok. Beteg volt a fogadott dokim..:( Aztán tegnap Magnézium citricitet írt föl abból 3x1et. És jól lebaszott, közölte, hogy ezek a keményedések azért vannak mert nem pihenek eleget naponta 3-4 a normális, több ne legyen, mert ha megint elõfordul akkor befektet 2 hétre és akkor majd kénytelen leszek pihenni. Komoly bajok lehetnek belõle. És a kórházba fekvéstõl meg is szüntek, összesen 2x keményedik 1 nap, de ma az sem volt már szerencsére. Viszont én a helyedben (ha tényleg sokat keménydik) akkor nem várnék a doki-ig hanem ügyeletre mennék ahogyan énis tettem! Vagy ha fogadott orvosod van akkor hívd föl és kérdezz rá! Milyen magnéziumot vettél be? Mert az sem mindegy...És simán bevehetsz 3x2-õt! A magnézium nagyon jó dolog de sz**rt sem ér ha nem pihensz. Ha nem mész ügyeletre és nemis telefonálsz akkor legalább annyit próbálj meg, hogy 3 napig csak fekszel és max pisilni meg enni kellsz föl! Nem szabad félvállról venni!!!!!
A kérdező hozzászólása: voltam 2 hete dokinál, és dec. 6-án megyek újra azt mondta minden ok
Több dologtól.pl.alkati dolog is lehet. Nekem a 20.héttõl kezdõdött. Ami bevált: több pihenés és magnerot napi 3szem minimum. Fontos, hogy orvos lásson és megnézze zárt e a méhszáj, mert a korai keményedésektõl kinyílhat!! Engem 2 hetente néz, eddig szerencsére zárt maradt. Szerintem mindenképpen menjél el minél elõbb. 25hkm
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, pihenek, már nem dolgozok, itthon vagyok, nem tudom mitöl lehet...
Nekem is végig keményedett. Egy idõ után Panangint kellett szedni. Pihenj sokat!
korábbi válaszoló vagyok. Nekem a napid 2x1Magne b6ra azt mondta a dokim semmit nem ér.2x2 vagy 3x2 ha keményedik. Magnerot-ot javasolt inkább abból 3x1et szedek. Vény nélkül kapható ez is.

16 hetesen voltam uh-on és akkor azt mondta az orvosom, hogy a lepény melső falon, mélyen eléri a belső méhszájat, ma kellett mennem megint 19 hetes vagyok, és a lepény nem mozdult. Jelenthet ez baj?

Legjobb válasz: Hát ha a lepény takarja vagy bebelóg a méhszájba és ez a szülésig nem mozdul, akkor csak császárral fogsz tudni szülni, mert a baba nem tud a lepénytõl kibújni. De van még idõd, hátha feljebb csúszik ahogy nõ a pocid.

Hát ha a lepény takarja vagy bebelóg a méhszájba és ez a szülésig nem mozdul, akkor csak császárral fogsz tudni szülni, mert a baba nem tud a lepénytõl kibújni. De van még idõd, hátha feljebb csúszik ahogy nõ a pocid.
Szia nekem 12 hetes UH-n vették észre, azóta kicsit mozdult onnan , de még mindig érinti a méhszájat. Lehet hogy neked nem fog elmozdulni, akkor császáros leszel. Egyébként vigyázz magadra nagyon. Ne emelj, ne terheld magad sokat, Szexnél is óvatosan. Veszélyeztetett terhesnek számitasz, mert ezektõl a dolgoktól amiket leirtam, mind bevérezhetsz és akkor gáz van. Én ülõ munkát végzek és ez sem tesz túl jót a doki szerint, már igy az 5. hónapban :( Bármilyen vérzés vagy görcs esetén azonnal értesitsd az orvost.
Szia!Nekem 19hetesen volt ez a problémám, azt mondták ne emeljek, ne hajoljak és ne éljek nemi életet.A dokim magne b6-ot ajánlott.22 hetesen már vissza is húzódott.Ne izgulj, nem lesz baj.Boldog babavárást!

19 hetes vagyok! Ti hogy viselitek ezt az idöt? Nekem tegnap és ma is fáj a derekam és fájogat a hasam alja mint ha megakarna jönni. Más is igy van? Vagy csak növünk?

Legjobb válasz: Szia! 20 hetes vagyok. Pár napja nekem is mensiszerûen fájogat a hasam, sokszor úgy érzem, mintha le akarna szakadni. Aztán meg olyan szúró érzés is van a méhemben, olyan, mint amikor peteérésem volt és még a folyásom is olyan volt. És a derekam is fáj rendszeresen, iróasztalnál ülök napi 9 órában, ez sem sokat segít. Sokat szoktam nyújtózni, sétálni, ez szokott segíteni. Boldog babavárást!

Szia! 20 hetes vagyok. Pár napja nekem is mensiszerûen fájogat a hasam, sokszor úgy érzem, mintha le akarna szakadni. Aztán meg olyan szúró érzés is van a méhemben, olyan, mint amikor peteérésem volt és még a folyásom is olyan volt. És a derekam is fáj rendszeresen, iróasztalnál ülök napi 9 órában, ez sem sokat segít. Sokat szoktam nyújtózni, sétálni, ez szokott segíteni. Boldog babavárást!
Nõttök is, meg front is van szerintem, és lehet hogy érzékenyebb vagy rá mint terhesség elött.Magne B6 a hasfájásra, görcsökre és sok folyadék, pihenés.Mást nem tudok mondani, remélem hamar vége lesz nálam is.Kezdek olyan lenni mint egy zombi:D Kitartást!
szia, Én 17 hetes vagyok a 2. babóval. Nyugi nincs semmi baj, ez teljesen normális. Még nõ a méhed, nõ a baba teljesen természetes, hogy fáj. Mondjuk engem most annyira nem visel meg (kopp-kopp) mint az elsõ. Gondolom már a taró szallagok kellõképpen meg vannak nyúlva. De a derekam nekem is fáj. Valószínû a rá nehezedõ súly miatt.

19 hetes vagyok, két napja érzem a babát, de nem egész nap, most ma még csak reggel éreztem, mikor lesz rendszeres és egész nap kell érezni vagy hogy szokott ez lenni?

Legjobb válasz: A babának megvan a természetes ritmusa,õ is alszik a pocakban. Ahogy nõ,annál kevesebbet mozog,de annál jobban fogod érezni,mivel kevesebb lesz a helye. Egyébként babája válogatja,hogy mennyit mozog. Én 26 hetes vok,és hol szinte egész nap érzem,hol meg csak bejelentkezik néha-néha.Jó babavárást.

A babának megvan a természetes ritmusa, õ is alszik a pocakban. Ahogy nõ, annál kevesebbet mozog, de annál jobban fogod érezni, mivel kevesebb lesz a helye. Egyébként babája válogatja, hogy mennyit mozog. Én 26 hetes vok, és hol szinte egész nap érzem, hol meg csak bejelentkezik néha-néha.Jó babavárást.
Teljesen természetes, hogy még nem érzed rendszeresen. Én a 24. héttõl éreztem rendszeresen, naponta többször is. De akkor már minden nap, naponta 1X kell is érezni.
Én a 17. héttõl érzem a babámat, és a 23. héttõl folyamatosan egész nap. És most ár erõs mozdulatok is ezek, nem csak olyan simogatások.

Olyan furcsa, ma vagyok 19 hetes terhes, és a babám egyik nap aktiv a másiknap alig érzem a mócorgását. Normális ez? Mikor kezd el aktivaban mózogni?

Már 15 hetesen érztem a mózgását.

Legjobb válasz: Ilyenek ezek a babók,semmi gond. Nekik is van jobb és rosszabb napjuk.:) Mi most vagyunk 35 hetesek és én lassan azt számolom,mikor nem mozgolódik egyfolytában,mert azt egyszerûbb.:)

Ilyenek ezek a babók, semmi gond. Nekik is van jobb és rosszabb napjuk.:) Mi most vagyunk 35 hetesek és én lassan azt számolom, mikor nem mozgolódik egyfolytában, mert azt egyszerûbb.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!Néha idegeskedem, mért érzem csak keveset, de talán még õ olyan picike, mózog õ de nem mindig úgy, hogy érzem.De jó neked!!Nem sokára karodba tarthatod babádat:) Nagyon szép baba várást kivánok neked!!
Ez így van, nekem hétvégén annyira lusta volt, itt voltak a "nagyszülõk", ne gondold, hogy bemutatkozott nekik. Na éjszak mikor szerettem volna aludni, volt olyan csete-paté odabent. :) Kiváncsi lennék mit csinálhat olyankor amikor a hasfalam a mennyezetig mászik! :) Úgyhogy ne aggódj, tutira minden oké! 23 hetes kismama

Mikor kezd mozogni a babám? 19 hetes vagyok ma és még semmi! Nincs baj ugye? Multhéten minden rendben volt uhn. De a doki azt mondta 1-2 hét és mozogni fog de még semmi.

Mit figyeljek??Lehet annyira figyelek hogy az a baj?Másnak mozdult már meg ilyen kés?n?Nagyon kétségbe vagyok esve.

Legjobb válasz: Elsõ babánál lehet 22 is.Ne aggódj!Meglátod eljön az idõ mikor majd annyira fog rugdalni, hogy már aludni sem tudsz tõle:)

Elsõ babánál lehet 22 is.Ne aggódj!Meglátod eljön az idõ mikor majd annyira fog rugdalni, hogy már aludni sem tudsz tõle:)
Ne aggódj , én éreztem 19héten de nagyon kell koncentrálni, még most is , bár már 21 hetes vagyok:) )!!!!nem késtél le semmirõl, lehet nem figyeltél még eléggé:) )!!!!ne aggódj hamarosan érezni fogod:) )!!!
Nagyon változó!Azt mondják az elsõ babánál 20.hét körül, de van aki késõbb és van aki már a 16.héten érzi a picit.Szerintem nemsokára te is érzed és egész biztos, hogy nincs baj, ne aggódj!!Boldog babavárást!
Nekem elsõnél 20 hetesen kezdtem érezni, akkor is még elég bizonytalanul. Akkor mellsõ fali volt a lepény, ez esetben kívülrõl kevésbé érezni a mozgást. Most várom a másodikat, hátsó fali lepénnyel már 17 hetesen éreztem és sokkal erõsebben is. Ne izgulj, 1-2 héten belül meglesz. Nem érezheti meg mindenki a nagykönyv szerinti 18.héten.
A kérdező hozzászólása: Nekem rendesen hátsó falon tapadt. Köszönöm Csajok probálok nyugodni csak annyira várom már!!Csak sok olyat olvastam hogy valaki már 13 hetesen érezte ilyesmik..Én meg várok várok remélem hamarosan jelentkezik a Picikém..:-)
A kérdező hozzászólása: Ki az a bunko nagytudásu aki lepontozta a válaszadóimat????Én mindenkinek köszönöm és senkit nem pontoztam le.

19 hetes vagyok. Ma voltam orvosnál. CX: 2100. Mit tegyek, hogy ne legyen semmi baj és ne nyíljon tovább a méhszáj? A dokit elfelejtettem erről megkérdezni, csak annyit mondott hogy nincs komoly baj.

Legjobb válasz: Ha lehet ne cipekedj és pihenj sokat,de ne pánikolj mert ez nem nagy probléma A fürdés helyett viszont tanácsosabb a tusolás!

Ha lehet ne cipekedj és pihenj sokat, de ne pánikolj mert ez nem nagy probléma A fürdés helyett viszont tanácsosabb a tusolás!

19 hetes kismami vagyok és ma reggel ronda nagy herpeszre ébredtem a szám sarkában. Eddig életemben csak egyszer volt herpeszem. Mit használhatok rá? Nem árt a babának?

Legjobb válasz: A szádon lévõ herpesz nem árt a babának, krémeket használhatsz rá szerintem, de ha nemiszerv környékén jön ki (én sajnos így jártam a terhességem közepén 1x volt) arról szólj a szülész orvosodnak. Ugyanis ha a szülés idején is van, akkor természetes úton nem szülhetsz!

A szádon lévõ herpesz nem árt a babának, krémeket használhatsz rá szerintem, de ha nemiszerv környékén jön ki (én sajnos így jártam a terhességem közepén 1x volt) arról szólj a szülész orvosodnak. Ugyanis ha a szülés idején is van, akkor természetes úton nem szülhetsz!
Nyomás a bõrgyógyászhoz! Õ megtudja mondani, hogy mit tehetsz rá! Egyébként a HSV tényleg akkor veszélyes, ha a genitális változata támad megamikor babát vársz. Szerintem amíg orvossal nem beszéltél, inkább ne használj semmit, ezek vírusölõ készítmények, veszélyesek lehetnek. Kifejlõdött karfiolra, már egybként sem érdemes kenni, max hámosító krémeket.
Az én 4 hónapos babám születése után besárgult. Mint utóbb kidreült, herpesz vírus van a véremben, attól sárgult be, herpeszem sose volt. Tehát ne aggódj, komoly baja nem lehet a babádnak!
Nekem rendszeresen szokott lenni es zoviraxot hasznalok, de az orvosom azt mondta ezt terheseeg alatt nem lehet, ugyhogy fogkremmel kentem, az kiszaritja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!