Találatok a következő kifejezésre: 19 hetes vagyok és (130 db)

19.hetes vagyok és ma is nagyon felidegesítettem magam! Még a fejem is elvörösödött! Aztán haza értem és megijedtem mert összehúzódott a méhem, 1 gombócba az egyik oldalon és nem éreztem a mozgását! Ugye nem lesz baja? Érezném ha baja lenne?

Nagyon megijedtem!Sírtam is!Most már izeg mozog-tehát nem lehet baj,ugye?Úgy szeretem!:-)

Legjobb válasz: Nyugodj meg, biztos minden rendben van, fõleg ha mozog már a pici. Azért komolyabb egészségügyi problémának kellene bekövetkezni ahhoz, hogy bármi baj legyen vele. Pihenj ma este, vegyél egy meleg zuhanyt,közben beszélj a babához, kényeztesd magatokat, maszírozd simogasd a hasad testápolóval! Sok Boldogságot! 19 hetes kismama

Nyugodj meg, biztos minden rendben van, fõleg ha mozog már a pici. Azért komolyabb egészségügyi problémának kellene bekövetkezni ahhoz, hogy bármi baj legyen vele. Pihenj ma este, vegyél egy meleg zuhanyt, közben beszélj a babához, kényeztesd magatokat, maszírozd simogasd a hasad testápolóval! Sok Boldogságot! 19 hetes kismama
Kiserteties... ez ez ilyen nap volt, ugy latszik! Szinten 19 hetes kismama vagyok, es engem is sirasig idegesitettek (ugyintezo...) es az en pocim is kemeny. Vettem be Magneziuomt, lepihentem, es utana lezuhanyoztam a derekam es a ocim finom meleg (nem forro!) vizzel. Most mar jo :) Ez kellemetlen, es aggodasra kesztet minket, de semmi komoly baja nem lesz :)
Na csajok ez tényleg hihetetlen. 19 hetes vagyok és a hivatali ügyintézõktõl frászt kapok, nem is tudom hogy lehet nyugodtan stressz nélkül kihordani egy kisbabát, veszélyeztett vok, de eszméletlen mi papírmunka van ezzel. Na mindegy... A lényeg hogy a bébim 16. hetes kora óra mocorog szépen rendszeresen sõtt nagyon erõsen, viszont ma nem igazán éreztem nagyon félek, én felhívtam a védõnénit és holnap megyek szívhangra. Nem nyugszom míg nem hallom, hogy jól van. Nagyon félek Szurkolok nektek is, és KITARTÁS
Nem lesz baja.De miért nem szedsz Hova nyugtatót, ha sokat idegeskedsz?Az biztosan segít!

19 hetes vagyok és alul kicsit megnyomtam a hasam miközben elejtettem a morzsaszivót, ugye nem lesz baja a babámnak?

nagyon aggódom,segitsetek

Legjobb válasz: "Alul kicsit megnyomtam" - ne aggódj egy kis megnyomástól semmi baja nem lesz, pláne 19 hetesen. Minden jót :)

"Alul kicsit megnyomtam" - ne aggódj egy kis megnyomástól semmi baja nem lesz, pláne 19 hetesen. Minden jót :)
Szia, Szerintem se aggódj. Én már 34 hetes vagyok és a mai napig a gugolás helyett hajolok és érzem hogy öszenyomom a hasam (ráadásul elég nagy). Próbálok leszokni róla de mindig megfeledkezek magamról :( de a baba jól van, semmi baja. Bõséges védelemmel rendelkezik szerencsére :)
Dehogy lehet!!! De ezután inkább porszívózz!! :-D /Bocs nem hagyhattam ki.../
nyugi, semmi baj nem lesz! Én számtalanszor megnyomtam, sõt egyszer jól be is vertem a hasam a bevásárlókocsiba.Semmi baja a babámnak.
Nem, nem, nem lesz semmi baja. Védve van õ, jól be van bugyolálva, s még rengeteg helye van elmozdulni is onnan, ahonnan a nyomás érkezik. Nyugi, õ jól érzi magát! :)
ne aggódj a barátnöm 8 hónaposan leesett a csiga lépcsön és azt mondta <a doki ha érzi a babát és nem vérzik akkor nem is kell bemennnie. így is lett.

19 hetes vagyok, és eldöntöttem, minden este mesélek a leányzónak a pocimban. Ez hülyeség? Fogja hallani, tudja majd hogy neki szól?

Legjobb válasz: Szerintem nem hülyeség! Az csak jó lehet, ha beszélsz hozzá! Nem tudom pontosan, hogy a hallásuk mennyire van kifejlõdve 19 hetesen, de elképzelhetõ, hogy ilyenkor már felismerik az anyukájuk hangját.

Szerintem nem hülyeség! Az csak jó lehet, ha beszélsz hozzá! Nem tudom pontosan, hogy a hallásuk mennyire van kifejlõdve 19 hetesen, de elképzelhetõ, hogy ilyenkor már felismerik az anyukájuk hangját.
Ez egyáltalán nem hülyeség, sõt sztem nagyon is hasznos. Van aki zenét ad a magzatnak, és láss csodát, amikor nagyobb lesz ugyanaz a zene fog neki tetszeni, sõt lehet még déja vú-ja is lesz:)
Én szerintem még nem hallja, de a szeretetedet biztosan érzi. Viszont én hallottam egy nagyon okos dolgot, talán azt kéne kipróbálnod. Lejétszanod egy két aranyos dalocskát neki, de lefekvéskor, mikor te is pihenni aludni mész és mindig ugyanazt a dalt. A felmérések szerint mikor megszületik a babád és esténként ugyanazt a dalt játszod neki akkor tudja, hogy alvásidõ jön és az ismerõs dalra könnyebben elalszik és megnyugszik. Én 36 hetes vagyok és ezt olvastam kb. 20 hetesen azóta csinálom.
Azért sem rossz , mert te is megszokod, hogy olvasol neki, így nem lesz plussz nyüg mikor már kibújik, és megszokott dolog lesz az olvasás, kb 3 éves koráig a gyerekeket nem köti le a mese olvasás ´(van akit még utánna sem) , de fél füllel oda figyel, és az ismételt meséket megtanulják, és még ha azt is hiszed hogy nem érdekli, mert nem ül egy helyben és mászkál, akkor is oda fülel, és jót tesz neki.
Én még csak 6 hetes vagyok, és én is beszélek hozzá. Ez szerintem nem hülyeség. A te esetedben, õ már egy önálló kis lény, és az csak jó, ha már most érzi, hogy az anyukája mennyire szereti. Gratula, és boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nektek is boldog babavárást!
Én is mesélni fogok!!!!! :)

Meglehet e állapitani fiu lessz e vagy lány a has formájábol? Vagy más testi elváltozásokon a baba nemét? 19 hetes vagyok és 20 hetesen kell mennem uh-ra

Legjobb válasz: Azt szokták mondani, ha kerek csúcsos hasad van, akkor fiú lesz a baba, ha inkább alul nõ meg a pocid és a medencéd szélesedik, akkor lány :)

Azt szokták mondani, ha kerek csúcsos hasad van, akkor fiú lesz a baba, ha inkább alul nõ meg a pocid és a medencéd szélesedik, akkor lány :)
Igen, az esetek többségében a csúcsos pocak fiút jelent, nekem is ilyen van és fiam lesz, viszont anyukámnak is pontosan ilyen volt, és lányai lettek. Azt mondják, ez inkább alkati kérdés. Ne izgulj, már csak egy hét és remélhetõleg megmutatja magát!
Szia!Igen azt mondják hogyha csúcsos akkor fiú.Én itt vagyok ellen példának.Nekem nagyon csúcsos volt a hasam, mindenki azt mondta hogy csak fiú lehet.És mikor mondtam hogy kislány lesz akkor addig el se hitték amíg meg nem mutattam a 4D-s felvételt.
Én is ellenpélda vagyok. Nekem kisfiam lett, pedig mindenki azt mondta, hogy lányos hasam van. Szóval ennyit is ér ez a babona.
Szia, nekem csúcsos a pocim fiam lesz.
Szia, nekem lányos pocakom van (hátulról nem is látszik, hogy várandós vagyok) és kislány lesz:) A kívánósság-dolgok nem jöttek be nálam, mert inkább a sós ételeket kedvelem (ez pedig fiúra utalna), nem a savanyút... Azt mondják még, hogy lányoknál az arc is torzulhat a terhesség vége felé, most 33 hetes vagyok, de még semmi ilyet nem tapasztaltam.

Mit tehetnék farkasétvágy ellen? 19 hetes vagyok és soha nem elég a kajából.

Legjobb válasz: Szia! Én 21 hetes vagyok,és állandóan ennék én is. A rossz ebben csak az hogy diétára fogott az orvos!! Én azt tudnám tanácsolni neked hogy amikor ehetnéked van egyél gyümit+olyanokat ami nem hizlal! Nehogy ugy járj mint én!

Szia! Én 21 hetes vagyok, és állandóan ennék én is. A rossz ebben csak az hogy diétára fogott az orvos!! Én azt tudnám tanácsolni neked hogy amikor ehetnéked van egyél gyümit+olyanokat ami nem hizlal! Nehogy ugy járj mint én!
kétóránként egyél pár falatot. az sokat segít!!! reggelire egy szendvics, két óra múlva egy alma, ebédre leves, majd megint 2 óra múlva a második, majd kora délután gyümölcs ismét, egy kis nasival megtoldva, majd vacsira én ettem megint 1-2 szendvicset és utána már csak joghurt és gyümölcs. A sokszor kevés kaja nagyon hatásos és nem hízlal mintha egész nap ennél. 3-4 nap és hozzászokik a szervezeted ne aggódj. Viszont ha nem próbálsz meg váltani tényleg diéta lesz és az maga a pokol!!!! üdv :)

19 hetes vagyok, és már híztam 8 k-ot! Odafigyelek mit eszek, édességeket egyáltalán nem, se cukros udítőket, csak vizet szinte! Diétázzak?

Kenyeret is csak max. egyszer eszek egy nap,azt is a reggelihez!Amihez eddig ettem kenyeret,most magában eszem!Se a dokim nem mondta,hogy diétázzak,se a véd?n?m!Engem se zavar a súlytöbblet,mert amúgy nem is látszik annyira,csak sokan írjátok,hogy ennyi súlynál titeket a doki már szénhidrátdiétára fog stb....!Egyébként így vagyok most 168cm és 69kg!

Legjobb válasz: szerintem ezzel csak akkor foglalkozz ha a doki mondja, de mindenféle diéta vagy fogyózás árthat, én ezt tudom. én 9 hetes vagyok, amikor kiderült a baba 10 kg-mal több voltam mint általában, de azóta sajnos 3 kg-t fogytam az állandó hányástól :(

szerintem ezzel csak akkor foglalkozz ha a doki mondja, de mindenféle diéta vagy fogyózás árthat, én ezt tudom. én 9 hetes vagyok, amikor kiderült a baba 10 kg-mal több voltam mint általában, de azóta sajnos 3 kg-t fogytam az állandó hányástól :(
Szia! Ezzel én is majdnem így vagyok, én a 28.héten vagyok és eddig 11 kg híztam.A doki szerint ez sok és mondta, hogy ne egyek sokat.Én is odefigyelek, sok zöldséget, gyümit eszek és csak reggel kenyret, délután már csak inkább fehérjét.Így annyira nem kúszik fel a súlyom és a baba is jó nagy.170 cm és 66kg vagyok most.

19 hetes vagyok, és mindenki azzal nyúz, hogy már éreznem kell a babót, de én nem vagyok benne biztos, hogy őt érzem. Első babám, és a méhlepényem a melső falon tapad, ezek ellenére aggódnom kellene?

Legjobb válasz: Szerintem ne aggódj!!! Ha minden rendben van a babával is meg veled is, akkor mindegy mikor kezded el tutira érezni õt, szerintem 1-2 hét és biztos leszel benne hogy õ az!:) Mindenki máskor kezdi el érezni. De lehet, amikor tuti leszel benne, akkor azt mondod majd, hogy: ja! ez eddig is volt csak gyengébben! Boldog kismamáskodást!:) 20 hetes kismama

Szerintem ne aggódj!!! Ha minden rendben van a babával is meg veled is, akkor mindegy mikor kezded el tutira érezni õt, szerintem 1-2 hét és biztos leszel benne hogy õ az!:) Mindenki máskor kezdi el érezni. De lehet, amikor tuti leszel benne, akkor azt mondod majd, hogy: ja! ez eddig is volt csak gyengébben! Boldog kismamáskodást!:) 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugtattál. Neked is boldog babavárást:) )
Szia. Nem kell aggódni! Én is elsõ babás vagyok, 19 hetes és 4 napos voltam(most hétfõn) amikor biztosra mondhattam, hogy õ az! De nem a várt buborékolást és remegést éreztem, hanem kis rúgásokat, mintha belülrõl nyomkodnák a hasam. Az egyik ismerõsömnek is 20 hetesen mozdult meg elõször. Semmi baj nincs! Üdv: 20 hetes kismama
Elso baba altalaban 20. het korul/utan erezni, de a mellso fali lepeny (bar semmi rosszat nem jelent!!) miatt az akar ket hettel kesobb is lehet nalad!! Szoval ne aggodj, a kerdezoskodoket meg tojd le :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, a babám mozog nagyon, nemrég voltam ultrahangon, vele tehát nincs gond, kivárom szépen türelmesen míg megérzem. Mindenkinek boldog és nyugodt babavárást.

16 hetesen voltam uh-on és akkor azt mondta az orvosom, hogy a lepény melső falon, mélyen eléri a belső méhszájat, ma kellett mennem megint 19 hetes vagyok, és a lepény nem mozdult. Jelenthet ez baj?

Legjobb válasz: Hát ha a lepény takarja vagy bebelóg a méhszájba és ez a szülésig nem mozdul, akkor csak császárral fogsz tudni szülni, mert a baba nem tud a lepénytõl kibújni. De van még idõd, hátha feljebb csúszik ahogy nõ a pocid.

Hát ha a lepény takarja vagy bebelóg a méhszájba és ez a szülésig nem mozdul, akkor csak császárral fogsz tudni szülni, mert a baba nem tud a lepénytõl kibújni. De van még idõd, hátha feljebb csúszik ahogy nõ a pocid.
Szia nekem 12 hetes UH-n vették észre, azóta kicsit mozdult onnan , de még mindig érinti a méhszájat. Lehet hogy neked nem fog elmozdulni, akkor császáros leszel. Egyébként vigyázz magadra nagyon. Ne emelj, ne terheld magad sokat, Szexnél is óvatosan. Veszélyeztetett terhesnek számitasz, mert ezektõl a dolgoktól amiket leirtam, mind bevérezhetsz és akkor gáz van. Én ülõ munkát végzek és ez sem tesz túl jót a doki szerint, már igy az 5. hónapban :( Bármilyen vérzés vagy görcs esetén azonnal értesitsd az orvost.
Szia!Nekem 19hetesen volt ez a problémám, azt mondták ne emeljek, ne hajoljak és ne éljek nemi életet.A dokim magne b6-ot ajánlott.22 hetesen már vissza is húzódott.Ne izgulj, nem lesz baj.Boldog babavárást!

19 hetes vagyok, és nagyon aggódom (? )

Kb. 2 hete kezdtem el érezni a baba "bugyogását", viszont az elmúlt 2-3 napban nem igazán érzek semmit! A 18 hetes genetikai uh-on minden rendben volt, mégis aggódom! Lehetséges hogy azért nem érzem aktívabban, mert túlsúlyos vagyok, és van "úszógumi" a hasamon? Els? babások ti mikor éreztétek folyamatosn hogy Õ az? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: nyugi én 19.héten éreztem alõszõr,aztán 2hétig semmit se. kb 24.héttõl éreztem rendszeresen.

nyugi én 19.héten éreztem alõszõr, aztán 2hétig semmit se. kb 24.héttõl éreztem rendszeresen.
ó, hát ilyenkor még nem lehet minden nap érezni :-) emiatt ne aggódj, rendszeresen majd pár héttel késõbb. Hogy én mikortól éreztem minden nap, azt nem tudnám neked pontosan megmondani, de azt tudom, hogy 5 hónapos terhesen már minden nap éreztem.
Én a 17 héten kezdtem el érezni a bugyorgást de a 20.ik héten már határozott de ici-pici rugikat aztán kiderült hogy fejelgetés mert annyira lent volt a fejecskéje hogy ahányszor elõre dõltem ülve mindig zavarta öt. De elõtte nekem is volt egy 2-3 napos kiesés amikor megijedtem. Nyugi nincs baj! 30hetes km
Nekem elsõ terhességem, most vagyok 19 hetes +2 napos de én még semmit sem érzek. Tegnap elõtt voltam uh minden rendben csak még nem érzem. Egyébként az én hasamon is van úszógumi.
Voltak napok, amikor én sem éreztem! Ne aggódj! Ha van pluszod a pocidon, akkor amúgy is valószínû, késõbb fogod elkezdeni aktívan érezni! Boldog baba várást!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Egy kicsit nyugodtabb vagyok, de azért ficánkolhatna már :)
Utolsó vagyok! Fogod még érezni nagyon, hidd el! Imádnak tornászni a pociban! Légy türelmes!!! Nincs semmi gond, van, aki elõbb érzi, van, aki késõbb!

Mikor kell menni genetikai Uh-ra? Mindenféleképpen kell menni? 19 hetes vagyok és legközelebb 24 héten megyek és nem küldtek el genetikára. Ez baj?

Legjobb válasz: Szia Genetikai Uh a 18. héten van, és kötelezõen. Szerintem kérdezz rá az orvosodtól! 25 hetes kismama

Szia Genetikai Uh a 18. héten van, és kötelezõen. Szerintem kérdezz rá az orvosodtól! 25 hetes kismama
A 18-20. hét között
A II. genetikai Uh a 18-20. héten van. Gondolom ez az Uh-d már megvolt, csak nem mondták, hogy ez az úgynevezett II. genetikai UH. A 2 genetikai UH kötelezõ, így a 18-20. heti is. Több ilyen jellegû UH nincs.
A kérdező hozzászólása: Volt egy 12 hetesen amikor megmért mindent, volt az AFP és most a 19 hetin volt megint, hogy mindent lemért. Lehet, hogy ez volt az? Én úgy tudtam, hogy egy másik dokihoz küldenek és ott megnézik és a kettõ eredményét nézik.Mármint össze hasonlítják.
Szerintem ez a 19.heti volt neked a genetikai. Az ezutáni kötelezõ ultrahang általában a 28-32.hétig van valamikor. Bár ezt már kórháza válogatja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!