Találatok a következő kifejezésre: 19 hetes vagyok, ritkán de (2 db)

19 hetes terhes vagyok, ritkán de szoktam a hasamon feküdni. Ha nem párnázom ki a hasam árthatok a babának?

Legjobb válasz: Jobb lenne ha megpróbálnád legalább az egyik lábad felhúzni, hogy ne nyomd a hasad..nem csak a babának rosz, de mindent összenyomsz ami õt körülveszi..és neked is gondot okozhat egyes belsõ szerveidnél.

Jobb lenne ha megpróbálnád legalább az egyik lábad felhúzni, hogy ne nyomd a hasad..nem csak a babának rosz, de mindent összenyomsz ami õt körülveszi..és neked is gondot okozhat egyes belsõ szerveidnél.
Nem nem baj maíg neked így kényelmes. S ha a babénak nem akkor jelezni fog.

19. hetes terhes vagyok. Mostanában már mozog a babám, de ma még meg sem mozdult. Néha, ritkán tompa fájdalmat érzek az alhasam környékén. Van valami probléma?

Legjobb válasz: Ma az én babám sem túl aktív. Délben már egyszer fel is kellett piszkálnom, mert aggódtam. Szerintem csak érzik ezt a szeszélyes idõjárást. Meg a 19. hét környékén még nem nagy baj, ha nem érzed õt minden nap. 38 hetes kismama

Ma az én babám sem túl aktív. Délben már egyszer fel is kellett piszkálnom, mert aggódtam. Szerintem csak érzik ezt a szeszélyes idõjárást. Meg a 19. hét környékén még nem nagy baj, ha nem érzed õt minden nap. 38 hetes kismama
Az én 24 hetes örökmozgóm is "csendes" ma. Nyugi, majd jelentkezik.
Tudom könnyû mondani, de ne aggódj, ilyen fiatal terhességnél még ha csak másképp fordul is befolyásolja, hogy érzed-e õt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!