Találatok a következő kifejezésre: 19 hetes vagyok, pár (13 db)

mindenkinél más és más!pár hét és a párod is érezni fogja!
szia, Bármilyen hihetetlen nálunk párom hamarabb érezte a kislányom mozgását mint én, már a 14. héten. Próbáljátok úgy, hogy nyugodtan lefekszel a hátadra, mondjuk pancsi után, és párod ráteszi a hasadra a tenyerét, vagy a fülét (az én párom sokat hallgatózott...:) )). Várjatok türelmesen, és lehetõleg legyen csend, hogy mindenre rendesen tudjatok koncentrálni. Biztosan fog jelentkezni..:) ) Sok sikert.. Boldog babavárást kívánok.
Én is a 17.héttõl érzem a babámat, a férjem viszont a 20.héttõl. Még egy kis türelem :) Üdv, 30 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, már alig várom, hogy kívülrõl is lehessen érezni, látni!

19 hetes vagyok és még mindig hányingerem van, főleg reggel, pár hét szünet volt de egy hete újra egyszer hánytam is. Étvágytalan vagyok. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia! HA a baba normális ütemben fejlõdik a kkor nem gond! Én 3X voltam terhes, mind a háromszor a 9 hónapot végighánytam. Nem csak reggel, hanem minden étkezés után :S A legtöbb amit híztam 4 kg volt, de a picik jól fejlõdtek. A legkisebb 2600 gr a legnagyobb 3200 gr volt. Sajna vannak olyanok akiknél nem múlik el a hányinger a 12. hétig

Szia! HA a baba normális ütemben fejlõdik a kkor nem gond! Én 3X voltam terhes, mind a háromszor a 9 hónapot végighánytam. Nem csak reggel, hanem minden étkezés után :S A legtöbb amit híztam 4 kg volt, de a picik jól fejlõdtek. A legkisebb 2600 gr a legnagyobb 3200 gr volt. Sajna vannak olyanok akiknél nem múlik el a hányinger a 12. hétig

Ilyenkor a baba nyomja a hólyagomat? Reggel óta néha 5 percenként kell mennem pisilni, és van hogy csak pár csepp jön.19 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szió, lehet hogy a hólyagodon fekszik a babuci.:) De arra is figyelj, hogy nem e vagy felfázva.Nem fáj amikor pisilsz?

Szió, lehet hogy a hólyagodon fekszik a babuci.:) De arra is figyelj, hogy nem e vagy felfázva.Nem fáj amikor pisilsz?
A kérdező hozzászólása: Nem fáj, voltam nagyon régen felfázva, az borzasztó volt, de nem fáj semmi. Akkor lehet tényleg rátelepedett :)


19 hetes kismama vagyok. Rengeteget veszekszünk a párommal. Ez az idegállapot mennyire hat ki a babám fejlődésére?

Legjobb válasz: Sajnos nem tul jó, mert ha Te ingerült vagy, õ is érzi. Az exemmel én is igy voltam, el is váltunk, és tudod nekem a kisfiam nem tul nyugodt gyerek, én erre vezetem vissza. Az én személyes tapasztalatom ez, szerintem beszélj a pároddal, mert ez egyikõtöknek sem jó, és a babának meg fõleg. Boldog és nyugodt babavárást!

Sajnos nem tul jó, mert ha Te ingerült vagy, õ is érzi. Az exemmel én is igy voltam, el is váltunk, és tudod nekem a kisfiam nem tul nyugodt gyerek, én erre vezetem vissza. Az én személyes tapasztalatom ez, szerintem beszélj a pároddal, mert ez egyikõtöknek sem jó, és a babának meg fõleg. Boldog és nyugodt babavárást!
A fizikális fejlõdésére nem, hacsak nem károsítod magad alkohollal, vagy cigivel, vagy mással. De a lelkiállapotodat õ is érzi, így az nem jó. Miért veszekedtek? Egy baba csodás dolog. Ideje lenne lenyugodni, vagy még most külön útra menni minhármotok érdekében. BEszéljétek meg, mit is akartok, de ne tegyétek tönkre egymást.
Bizony tényleg kihat a babára, és én is olvastam, hogy a gyerek ingerültebb lehet a kelleténél, ha az anyuka a terhesség alatt stressznek, idegességnek van kitéve. Min veszekedtek? A gyerekre legyetek tekintettel.Most õ legyen a legfontosabb az életetekben.
Szia. Eggyet értek az elöttem szólókkal.A konkre´t fejlöde´se´re nincsen kihata´ssa, de a pszichére igen.Ö e´rez mindent, amit te.Ìgy az ingerültséget, örömöt. próbálj lenyugodni.
Szia En 21 hetes kismama vagyok, es Mi is eleg sokat veszekszunk, de leginkabb a parom cigizese miatt, mert annyira zavar, h el sem tudom mondani.Na es persze En sem lettem megertobb ezekben a honapokban, hanem inkabb meg hisztisebb, ami tudom, h nem jo, es probalok is valtoztatni ezen. De tenyleg amin veszekszetek az ilyen "kis ugy" mint nalunk, mert akkor tenyleg butasag az egesz mar rajottem En is, ha viszont tenyleg vmi gond van a kapcsolatotokban akkor probalj leulni a paroddal es nyugodtan mond el neki, h ez a kicsire igen is kihat, es Te es O sem artanatok neki soha, es biztosan O is belatja, es megoldodik a problematok! En nagyon drukkolok nektek!!!Nagyon boldog babavarast kivanok!
Akkor én leszek az ellenpélda. Bár ne kövessétek, ha nem muszáj. Az én terhességem maga volt a pokol, olyan szinten megromlott a viszonyom a gyerek apjával, hogy mindennaposak voltak az ordítozások, volt, hogy kizárt a lakásból, volt, hogy én dobáltam ki a holmiját az erkélyrõl, bár nem akarom õt gyalázni, de ezt õ váltotta ki a minõsíthetetlen viselkedésével, meg sok minden mással. A vége az lett, hogy szétmentünk (miután úgy megpofozott, hogy felrepedt a szám), de örülök, hogy ez még a szülés elõtt történt, és a fiamnak nem kell együtt élnie ezzel az agresszív barommal (már elnézést, tudom, hogy én választottam õt páromnak, de istenbizony, akkor még normális volt), és lássatok csodát, a kisfiam olyan nyugodt, kiegyensúlyozott, mosolygós kisbaba, hogy álmodni sem lehet ilyet :)

19 hetes kismama vagyok! Már írtam hogy Kb 2 hete hagyott itt a párom, de már nem bírom tovább. Mindennap találkozunk és azt mondja hogy nem bírja ki hogy egy napig ne lásson, de tegnap elutaztam 20km-re de még csak fel sem hív. Már kibírja?

Mit gondolnátok a helyemben?Tegnap el?tt együtt töltöttük az egész napot elutaztunk a barátainkhoz,és csodás volt,nekik is és mindenkinek azt mondja hogy leszünk még együtt szerinte.Eddig er?t vettem magamon és nem kerestem.Nem is akarom,pont azért jöttem el otthonról hogy hátha elgondolkozik.De nem úgy t?nik.Holnap megyek haza,és nem tudom mire számítsak hogy milyen lesz ha eljön hozzám.Ez a bizonytalanság felemészt.

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy terhesen miért kell ennyire "gyerekesen" viselkedni. Vagy együtt vagytok, vagy nem. Nálam ez 16 évesen befejezõdött, (vagy el sem kezdõdött?) Üljetek le, beszéljetek meg mindent elejétõl a végéig, ha együtt laktatok próbáljátok meg újra, ha nem megy, akkor végleg be kell fejezni. Szerintem a babának sem jó, hogy te elég sokat vagy feszült,ideges emiatt.

Nem tudom, hogy terhesen miért kell ennyire "gyerekesen" viselkedni. Vagy együtt vagytok, vagy nem. Nálam ez 16 évesen befejezõdött, (vagy el sem kezdõdött?) Üljetek le, beszéljetek meg mindent elejétõl a végéig, ha együtt laktatok próbáljátok meg újra, ha nem megy, akkor végleg be kell fejezni. Szerintem a babának sem jó, hogy te elég sokat vagy feszült, ideges emiatt.
Hiába pontozol le, ez is csak a gyerekesség része... nõjj fel, és láss, mert megcsalnak!
Én a helyedben megmondanám neki, hogy nem szeretném tovább így folytatni. Döntse el, mit akar, mert ez a bizonytalanság a legrosszabb. Vagy legyen veled, vagy inkább ne is találkozzatok. Tudom, ezt nehéz megtenni, de hosszútávon csak ez segíthet. Én egyszer voltam ilyen helyzetben a párommal, õ akkor a kötelezettségektõl ijedt meg, pedig nálunk még szó sem volt babáról akkoriban. Amikor rájött, hogy nem lesz örökké visszaút, és hogy valóban örökre elveszíthet, észhez tért. Azóta évek teltek el, házasok vagyunk, és most várjuk az elsõ gyermekünket. De ha nem így alakult volna, akkor sem bánnám, hogy akkor erõs voltam. Abból, amit írtál, hogy szerinte lesztek ti még együtt, egyértelmû, hogy biztos abban, hogyha akarja, te visszafogadod, és így még sokáig eljátszhat veled. Ne hagyd ezt, és bármilyen nehéz is, legyél határozott! Hidd el, megéri! Már csak a baba miatt is, milyen lenne neki, hogy hol van apja, hol meg nincs.
Szia! Nem tudom elképzelni, a helyzeted, csak veled érezni. A húgomat is elhagyta a párja, megcsalta ( a testvérem holnapra van kíírva), még a teresség elején. Mostanában kezd normálisan viselkedni, Õ is sokat meglátogatja a húgomat, kedves, normális. De sajnos ez nem az igazi. Mindig ott van valami köztük, ami soha nem fog helyrejönni. A testvérem egyedül, pár és társ nélkül "csinálta" végig a terhességet, (Sõt van egy 2 és fél éves fiúk is).Soha nem kérdezte meg a párja, hogy mi van Velük. ( csak most, a végén érdeklõdik). A testvérem nem akar békülni, nagyon megbántotta, megalázta Õt a volt párja. Én az elején azt tanácsoltam a húgomnak, hogy beszéljék meg a helyzetet. Úgy gondolom, nektek is le kell ülni és meg kell beszélnetek, hogy ki, mit akar a másiktól. Szerintem a bizonytalannál sokkal jobb a biztos, mégha az rossz is. Ha holnap hazautazol, ülj le vele, és beszéljétek át!!!! Sok sikert és sok boldogságot kívánok Nektek!!
Nõje van, száz százalék. fogadd el! most lelkiismeret furdalása is van, azért akar szinte minden nap látni.nem tud dönteni. ez van.
A kérdező hozzászólása: NEM GONDOLOM HOGY LENNE VALAKILYE, ÉS VOLTUNK IS EGYÜTT ELÉGSZER MIÓTA KÜLÖN VAGYUNK IS.NEM TUDOM MIT KELLENE TENNEM HOGY VISSZASZEREZZEM, NEM TUDOK ILYEN BIZONYTALANSÁGBAN LENNI AMIG MEG NEM SZÜLÖK.MONNDJUK SOK MINDENT NEM TUDOK CSINÁLNI, VAGY EZ VAN VAGY SZAKITOK ÉN VELE VÉGLEG.DE AZT NEM TUDOM MEGTENNI, ÉS AMIKOR EL AKARTAM KÜLDENI HOGY FELEJTSEN EL MINKET AKKOR AZT MONDTA HOGY UGYSEM ÖRÖKRE LESZ VÉGE!!!!AZT MONDJA HOGY SE VELEM SE NÉLKÜLEM, DE ILYEN NINCS ÉS HOGY NEKI IS ROSSZ MERT MÉG SOHA NEM VOLT ÍGY.
A kérdező hozzászólása: Ha százszor nem beszéltem vele akkor egyszer sem, de semmi lényegeset nem tud mondani.Néha ugy érzem hogy tele vagyok erõvel és nem érdekel, de most pl ugy érzem megbolondulok ha nem keres meg.Én imádom és szeretném ha visszajönne, és nekem is van egy fiam aki apjaként szereti õt, ezért is nehéz nagyon.
A kérdező hozzászólása: BOCS DE ÉN NEM PONTOZTAM LE SENKIT.ÉS NEM VAGYOK GYEREKES!!MARHÁRA NINCS HUMOROM GYEREKESKEDNI.ÉS NINCS IDELYE HOGY MEGCSALJON VAGY LEGYEN VALAKIJE DE HA ESETLEG MÉGIS VAN AKKOR MAJD MEGIROM NEKED!!!!MINDENKINEK KÖSZÖNÖM!!!!
Megcsal, nõje van.Te meg egy naiv vagy. Nem kellett volna lepontozd azokat akik õszintén megírták neked.Õ is butának lát h nem veszed észre! Majd könnyen megteheti máskor is. De elöbb-utóbb ráun.És tudja Õ is ezt , h csak ideig -óráig van ezzel a mostani nõjével. De ha te nem látod a fától az erdõt, akkor sajnállak.
Szerintem is van valakije, rajtad kívûl. Nem tudom meddig jútott azzal, hogy megtörtént-e köztük vagy még nem, de tutti.Amért veled lefekszik, attól még megcsalhat. 15 éve férjnél vagyok, sokszor voltunk így mint ti most hidd el.Nem amikor terhes voltam, hanem szülés után a férjemnek volt barátnõje.Attól még nem akart elhagyni, imádott engem is a gyereket is és mindent megtett értünk. Ahányszor másik nõ volt a láthatáron, mindig így viselkedett mint a tied most. Volt amikor félreálltam és majd visszafogadtam, volt a mikor megtéptem a másik nõt.Olyan is volt h hajat festettem , újruhát vettem és visszacsábítottam. Te döntsd el h most a te helyzetedben mire vagy képes.
Attól függ hova mész, helye válogatja.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, ez kimaradt.A gyõri Petz Aladár kórházba megyünk.De még nem a 4D-re.
szerintem ez az, amiért felesleges kérdést feltenni:) viszel egyet, max. nem kérik;)
Szia!Én amikor 3éve a lányomat szültem ugyanitt még kazettára vették fel az ultrahangos videót és vinni kellett magaddal mindenképpen!!!De akkor most már cd lemezt!A 4d-s ultrahangról pedig õk adnak az benne van az árban! :) Jó tudni, hogy most már ez a helyzet, mert mi is várjuk a kistesót nemsokára megyünk uh-ra! :)

Kb 3-4 hete éreztem valami bugyborékolást, pár napig azóta meg semmi, most vagyok 19 hetes, miért nem érzem a babám?

Legjobb válasz: Én 22hetes vagyok és nálam is elõfordul,hogy nem mindig érzem,hogy mozogna a babám.De ilyenkor nem szoktam aggódni,mert biztos alszik.Biztos lesz olyan ídõszak neked is mikor egésznap lubickol és majd az fog zavarni.Türelem és ne idegesítsen,hogy nem mindig érzed. Boldog babavárást.

Én 22hetes vagyok és nálam is elõfordul, hogy nem mindig érzem, hogy mozogna a babám.De ilyenkor nem szoktam aggódni, mert biztos alszik.Biztos lesz olyan ídõszak neked is mikor egésznap lubickol és majd az fog zavarni.Türelem és ne idegesítsen, hogy nem mindig érzed. Boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: köszi, neked is!
Én a 20. héttõl érzem intenzíven. Kitartás!! Minden jót, 24 hetes kismami
Én is hol érzem, hol nem. Még mindig nagy helye van, elfér bõben, ezért érezzük csak ritkábban, de hamarosan beindul majd. :)

19 hetes kismama vagyok és a hüvelytabletta felhelyezése után nem sokkal együtt voltam a párommal, ebből később lehet gond? (részletek lent)

Már nagyon régóta nem voltunk együtt, a dokim azt mondta semmi komoly bajom nincs, de azért ír fel klion d 100 hüvelytabit mert van egy enyhe gyulladás, még azt sem mondta, h nem élhetek nemi életet! De mostmár nagyon bánom, hogy így voltunk együtt, de rettenetesen megkívántuk egymást. Ha lehet rendes válaszokat adjatok mert én is tisztában vagyok vele, hogy rosszul cselekedtünk de most nem hagy nyugodni h a babának ártottam -e?

Legjobb válasz: szerintem nem lesz gond !

szerintem nem lesz gond !
szerintem a legnagyobb gond ha streszeled magad, mar megtortent es nem lesz gond!a klion d kicsit nehezebben oldodik fel es en este hasznaltam mert sok folyasom volt tole!szerintem nem lessz gond!legfeljebb 1 napal tovabb tart a kezelesed!amugy milyen tuneteid voltak?
A kérdező hozzászólása: szinte semmi...egy kicsit erõsebb folyás de nem volt kellemetlen szaga sem. meg néha egy pici viszketés. és még annyi lenne a kérdésem, hogy (ez picit kellemetlen) szval h ugye fürödtünk elõtte és a párom a fenekemnél kényeztetett nyelvvel mert õ ezt nagyon szereti és, hogy utána elfeledkeztünk magunkról és csókolóztunk is. most ez lehet nagyon buta kérdés, de köztudott, hogy ott sok a baci és félek, nagyon parás vagyok nem akarok ártani a babának. csak már rettenetesen kívántuk egymást. elõre is elnézést ha nagyon hülyén hangzik a kérdés! :$
Ha mondta, ha nem hüvelytabletta mellett nem lehet nemi életet élni, amíg alkalmazod, de a tájékoztatóra ez rá is van írva. Nem hiszem, hogy a babának ártottál volna ezzel, hiszen õ nagyon védve van odabent. Viszont ha lehet, akkor most tényleg hanyagoljátok az együttlétet pár napig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

19 hetes terhes vagyok. Pár hete minden nap csuklok, ami azelött nem volt jellemző. Mitől van ez? Mi okozza?

Legjobb válasz: Én a terhességem eleje óta csuklok minden nap,nem sokat csak kettõt,hármat :)De nekem is furcsa,hogy eddig nem volt ilyen. 31hkm

Én a terhességem eleje óta csuklok minden nap, nem sokat csak kettõt, hármat :) De nekem is furcsa, hogy eddig nem volt ilyen. 31hkm
szia! 17 hetes vagyok, és már kb 2 hete folyton csuklok, nem tudom mitõl lehet, de engem is érdekel a válasz
ez véletlen lemaradt: Ildikó 2009. december 12. szombat - 16:46 Sziasztok!Nem tudom, hogy probléma lehet vagy sem, de 15 hetes terhes vagyok és már legalább egy hete minden nap többször is csuklom! ha valaki tudna ezzel kapcsolatban írni örülnék Elõre is köszönöm! Szép napot!Válasz: A csuklás normális a terhesség alatt, mert a szervek átrendezõdnek a növekvõ méh miatt és ez a gyomrot is érinti.

Most megyünk 19. hetes UH-ra! Beengedik a páromat rá? Vagy még nem?

Legjobb válasz: remélem hogy beengedik mert nagyon várja már

Az én férjem már a négy hetes ultrahangra is bejöhetett. Sõt, a doki hívta be.
37+5 hetes vagyok, velem az összes UH-ra bejött a férjem. Igaz túl sok mindent nem látott, bár a doki mutatta neki.
A kérdező hozzászólása: remélem hogy beengedik mert nagyon várja már
Én még csak 8 hetes vagyok, 2szer voltam ultrahangon és mindkétszer bejött velem a párom. Sõt, a doki invitálta be! Orvos és intézményfüggõ szerintem.
Beengedik, nekem mondta a doktornõ elõre, hogy jöjjön nyugodtan. Nagy élmény lesz, meglátod.
Be kell hogy engedje, elvileg az õ gyereke is, nem? Nálunk egyértelmû volt az orvosoknak is, hogy a párom minden ultrahangra bejön velem!Szeintem ez természetes.
Én a Baross utcába az I. Számúba járok, és a 20 hetesre a barátnõm kísért el, mert apa nem ért rá. Simán beengedték.
Persze, hogy bemehet! Õ az apa. Én nem megkérdezni szoktam, hanem csak szólok, hogy bejön apa is. Számomra nem is kérdés.:)
Beengedik, az én párom minden ultrahangra elkisér és nagyon élvezi!
nekem már a 12 hetesen is benn volt..meg kell kérdezni!
Orvos-, korházfüggõ. Ha magánhoz mész, akkor szerintem igen, legalább is nálunk még a vizsgálatra is bemehetne a férjem, ha akarna.
Orvosfüggõ és fõleg kórházfüggõ. Én magánhoz járok, oda természetesen bejöhet, de például a tatabányai kórházban nem engedik be az apukát, mondván, hogy ez egy nõgyógyászati rendelés, semmi keresnivalója ott férfinak. S tényleg senkinek nem mehet be a párja. Szomorú, de ilyen is van...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!