Találatok a következő kifejezésre: 19 hetes vagyok, mikkor fogom érezni (3 db)

19 hetes terhes vagyok, mikkor fogom érezni a babámat?

Múlthét pénteken éreztem korgást a hasamba,azóta állandóan fogdosom a hasamat,de sajna nem nagyon érzem.

Legjobb válasz: Én is 19 hetes vagyok, de még én sem éreztem semmit sem, talán apró buborékokat, de nem vagyok biztos benne hogy az a babám volt.

Én is 19 hetes vagyok, de még én sem éreztem semmit sem, talán apró buborékokat, de nem vagyok biztos benne hogy az a babám volt.
Valószínûleg a korgás a pici volt, de ennyi idõsen kézzel nem fogod érezni! Eleinte csak te érzed belülrõl, aztán ahogy telnek a hetek, erõsödik a baba és hamarosan kézzel is érezni fogod, sõt látni is. Nekem 16 hetesen mozdult meg érezhetõen, és napról napra erõsödött. Most vagyok 23 hetes és már nagyot tud rúgni. Már a férjemmel is meg tudom osztani, hiszen õ is látja. További boldog babavárást!
Én is 19 hetes vagyok es kb. 1 jó hete érzek olyat mint a szívdobbanás hol a köldököm táján hol lejebb. Eleinte 1x 2x naponta. Szerintem ez már biztos hogy az mert azóta minden nap jelentkezik és nagyon jó érzés! Szemmel még nem sikerült elkapnom a pillanatot amikor megmozdul de érezni fogod az tuti!! Igaz én ikreket várok lehet ez is befolyásolja?
Szia! Én is 19 hetes kismama vagyok, és kb. ez a 3. hét, hogy minden nap érzem a picit! Eleinte olyan érzés volt, mikor szétpattan egy-két buborék. Most már elég erõseket rúg, és kézzel is lehet érezni! :) Csodálatos érzés! Azt hallottam egyébként, hogy a 18-20. hét között kell elkezdenie úgy mozogni, hogy érezhetõ legyen. Akinek már nem az elsõ babája, az sokkal hamarabb megérzi. Nekem õ az elsõ babám, de azon szerencsések közé tartozom, akik hamarabb megérzik a picikét! Ne aggódj, hamarosan rendszeresen érzed majd, mert nagyon gyorsan növekszik!! :)
Az szerintem alkati kérdés is, hogy ki milyen hamar érzi meg a pici mozgását, de szerintem az mindenkinél így van, hogy nem rögtön kezd rendszeresen mozogni. Én elõször 14 hetesen éreztem (érdekes rebegés, vagy olyan kis simogatásszerût belülrõl), azután 17 hetes koromig csak akkor, ha a kezemet rátettem a hasamra és nagyon figyeltem. 17 hetesen nem kellett már sehol "nyomkodni", ahhoz, hogy egyértelmûen és rendszeresen érezzem. Olyasmi amúgy, mintha egy kis fürjtojás ide-oda gurulna, itt, meg ott nyomódna a hasam falához. Most 18 hetes vagyok, és már a köldököm magasságában is szoktam érezni és a jobb oldalon is (eddig csak bal oldalon éreztem). Szóval ne nagyon erõlködj, hamarosan nem kell szugerálni, hogy érezd, ugrál õ magától is annyira, hogy egyértelmû legyen.

19 hetesen már kellene érezni rúgást, vagy elegendő a még ritkán előforduló kis bizsergés? Rúgást mikor fogok érezni?

Legjobb válasz: én 23 hetes vagyok, és erõteljesebb rúgásokat csak kb 1 hete érzek. amikor 19-20 hetes voltam, én is csak nyomkodást, kaparászást éreztem, de nyugi, olyan gyorsan mennek már ilyenkor a hetek, nõ is hamar, hogy napról napra egyre erõsebbnek érzed majd.

én 23 hetes vagyok, és erõteljesebb rúgásokat csak kb 1 hete érzek. amikor 19-20 hetes voltam, én is csak nyomkodást, kaparászást éreztem, de nyugi, olyan gyorsan mennek már ilyenkor a hetek, nõ is hamar, hogy napról napra egyre erõsebbnek érzed majd.
Én kb 18 hetes voltam, mikor elõször éreztem az apró "bökdösõdést". De ez mindenkinél más. Boldog babavárást! 3 hónapos kisfiú anyukája
énis kb 18 hetesen éreztem!! 21 hetes kismami
Az elsõ babánál általában a 20. hét körül érzed, a következõknél már hamarabb! Boldog babavárást!

Már 19 hetes vagyok de még nem érzem a babám mozgását. Mikor fogom érezni? Baj lehet?

Legjobb válasz: Nincs semmi baj. Ha elso terhesseg, akkor csak a 20. het kornyeken erzi az ember. Raadasul ha elso babas vagy, akkor nem is tudod, hogy mit kell erezned. Ha mondjuk a beleid mocorognak, nem is olyan biztos, hogy azok a belek... Nekem is kellett egy kis ido, mire meg tudtam kulonboztetni.Javaslat: fekudj hanyatt ugy, hogy a labaid egy picit lejjebb legyenek a hasadnal, igy a pocak egy kicsit megfeszul. Nekem bejott!

Nincs semmi baj. Ha elso terhesseg, akkor csak a 20. het kornyeken erzi az ember. Raadasul ha elso babas vagy, akkor nem is tudod, hogy mit kell erezned. Ha mondjuk a beleid mocorognak, nem is olyan biztos, hogy azok a belek... Nekem is kellett egy kis ido, mire meg tudtam kulonboztetni.Javaslat: fekudj hanyatt ugy, hogy a labaid egy picit lejjebb legyenek a hasadnal, igy a pocak egy kicsit megfeszul. Nekem bejott!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Már alig várom hogy érezzem. Elsö baba.
Semmi gond, én is csak a 20-21-dik hétben éreztem elõször aztán minden nap. Mint egy kis halacska aki úszkál... Nagyon jó érzés!!!! :)
Még legyél türelemmel egy kicsit! 1-2 hét és érezni fogod!! Én is a 20. héttõl érzem!! Minden jót, 27 hetes kismami
Szia!én a 17 héttõl kezdve éreztem a baóm mozgását:) Elõször csak egésznap remegést éreztem, de estére már apró rõgásokat is érzetem:) Elötte is éreztem, ezt az érézést, de akkor még a tudatomig nem jutott el:) Most 28 hetet taposom és nem kell mondjam, hogy hogyan tombol a babám:) Boldog babavárást


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!