Találatok a következő kifejezésre: 19 hetes vagyok, már (58 db)

19 hetes vagyok, már megmozdult a babám, de az baj, gogy nem érzem ninden nap?

Legjobb válasz: Én 18 hetes vagyok, még nem mozdult meg. Molett vagyok, nem is biztos hogy egybõl megfogom érezni, ezt mondták nekem. Ne aggodj, még kicsike mindent nem érezhetsz. Szerintem Boldog baba várást:)

Én 18 hetes vagyok, még nem mozdult meg. Molett vagyok, nem is biztos hogy egybõl megfogom érezni, ezt mondták nekem. Ne aggodj, még kicsike mindent nem érezhetsz. Szerintem Boldog baba várást:)
Babád folyamatosan mozog, de Te csak akkor érzed ha a méhfalat rugja meg.Még sok helye van odabenn.Ahogy nö kicsi lesz a hely és minden moccanatát érzed majd.Ne aggódj.Szép babavárást.1éves kislány anyukája.
Sziasztok! Én 22 hetes vagyok, elég vékony fajta. 19 hetesen mozdult meg elõször, vagyis fogtam fel, h õ az. Nekem is volt egy-egy nap, amikor nem jelentkezett, de aztán bepótolta. Már most napi rendszerességgel rugdos és bukfencel, sõt már látom is fekve, ahogy morajlik a pocim. Csodálatos érzés! Türelem...

Hányás-hasmenés vírust kaphattam el? Egész éjjel a wc-re futkostam, azóta sem marad bennem semmi. Pedig sokat kéne inni. Volt, akivel előfordult ilyen? 19 hetes vagyok, biztos nem a baba miatt van, a hányás-korszakom már rég elmúlt.

Legjobb válasz: Szia, nekem volt ilyen szintén 19 hetesen. A lényeg, hogy figyeld ne legyen lázad, én 37,8-nál vettem be egy fél algopyrint, levitte. Az ivás is nagyon fontos, még ha ki is jön, azért próbálj meg teát inni, vagy vizet, de nekem a tea jobban megmaradt, citrommal - az csillapítja a hányingert. Ha már jobban vagy egy kicsit egy pár napig diéta javasolt, pirítós, krumplipüré stb. Tudom nagyon rossz, de 2-3 nap alatt elvileg elmúlik! Jobbulást! Üdv:22 hetes kismama

Szia, nekem volt ilyen szintén 19 hetesen. A lényeg, hogy figyeld ne legyen lázad, én 37, 8-nál vettem be egy fél algopyrint, levitte. Az ivás is nagyon fontos, még ha ki is jön, azért próbálj meg teát inni, vagy vizet, de nekem a tea jobban megmaradt, citrommal - az csillapítja a hányingert. Ha már jobban vagy egy kicsit egy pár napig diéta javasolt, pirítós, krumplipüré stb. Tudom nagyon rossz, de 2-3 nap alatt elvileg elmúlik! Jobbulást! Üdv:22 hetes kismama
szia! én a multhéten voltam ugy h elöl-hátul jött belölem, sokat hánytam.nagyon beparáztam, de kihivattam házhoz a háziorvosom, és adott egy b6 szurit, a normafloret, és szén tablettát.másnapra hál'Istennek helyrejöttem. A normaflore a gyomrodat, a beleket állitja helyre, a szén tabletta pedig megállitja a hasmenést, és ezt nyugodtan szedheted kismamaként. jobbulást!
ja, és diéta és folyadék, kortyolgatva, ne igyál egyszerre sokat.én reszelt almát ettem, citromos viz, sós kukit rágcsáltam.
Allitolag jarvany van...nekem sok ismerosom kapta ugyanezt el ami neked van most! Jobbulast!
Szia, én hétfõn voltam így, szerencsére csak 1 napig (10 hetes vagyok, nálam a láz rizikósabb volt). Igyál Normaflore-t és sok teát( a víz nem jó!!), de csak 2-3 kortyot 10 percenként, hogy megmaradjon. És sós kekszet egyél, az is megmarad. Ha 38 fölé megy a lázad, akkor Algopyrin. Jobbulást neked!

19 hetes vagyok, de meg mindig nem erzem a manomat mozogni! Meddig kell meg varnom? Mindenki irja hogy 16-17 hetesen mar erzi!

Legjobb válasz: Feltételezem elsõ babás vagy. Nézz utána a neten,van olyan aki csak 22-23 hetesen érzi az elsõ babát.Sokat számít a testalkatod is.Ha kicsit husisabb vagy akkor lehet hogy több idõbe telik,mire megérzed. Én elsõt 18 hetesen éreztem EGYÉRTELMÛEN,pedig elõtte héten is éreztem már valamit,de mindenki lebeszélt. most a másodikat 17 hetesen éreztem EGYÉRTELMÛEN,most is éreztem már 15-16 héten is valamit,de most én beszéltem le saját magamat,hogy korai lenne. nem vagyunk egyformák,nem gyõzöm hangsúlyozni.

Feltételezem elsõ babás vagy. Nézz utána a neten, van olyan aki csak 22-23 hetesen érzi az elsõ babát.Sokat számít a testalkatod is.Ha kicsit husisabb vagy akkor lehet hogy több idõbe telik, mire megérzed. Én elsõt 18 hetesen éreztem EGYÉRTELMÛEN, pedig elõtte héten is éreztem már valamit, de mindenki lebeszélt. most a másodikat 17 hetesen éreztem EGYÉRTELMÛEN, most is éreztem már 15-16 héten is valamit, de most én beszéltem le saját magamat, hogy korai lenne. nem vagyunk egyformák, nem gyõzöm hangsúlyozni.
Most már biztosan nem kell sokat várnod, bármelyik pillanatban észreveheted!Én az elején csak akkor éreztem ha feküdtem.Próbáld meg.Sok boldogságot a manódhoz!
Én elõször 20 hetesen éreztem (elsõ baba) álló testhelyzetben. Ne aggódj, két terhesség sem egyforma!
Szia ne aggodj én is aggodtam tudom mit érzel nekem a 20.betöltött héten mozdult meg azota folyamatosan...:-)) NE AGGODJ NINCS BAJ FOG MOZOGNI!!! Lassan 25 hetes.
22 hetes terhes vagyok és most kezdem érezgetni a babát, de még mindig nem olyan intenzíven, én is nagyon türelmetlen voltam, szerintem nem testalkat függõ mert alig voltam 50 kg a terhesség elején.


Mikor mozdul már meg? 19 hetes vagyok, de semmit sem érzek.

Kezdek aggodni,h nincs-e baj.Jöv? héten megyek csak dokihoz,de már kiváncsi lennék mikor érzem a babómat.Ti mikor éreztétek?És hogyan?

Legjobb válasz: Én 17 hetesen, olyan volt mintha egy kis buborék lenne a hasamban. Ne aggódj, még az is teljesen normális, ha a 20. héten kezded érezni! Eleinte nem is biztos, hogy minden nap érzed majd, aztán egyre jobban és erõsebben fogod érezni a mozgását. 28 hetes kismami

Én 17 hetesen, olyan volt mintha egy kis buborék lenne a hasamban. Ne aggódj, még az is teljesen normális, ha a 20. héten kezded érezni! Eleinte nem is biztos, hogy minden nap érzed majd, aztán egyre jobban és erõsebben fogod érezni a mozgását. 28 hetes kismami
nyugi!!!kicsit ráérõs a babád:) különben a mozgás elvileg a 20.hét után jeletkezik. pici csiklandozással. olyan, mint mikor buborékok mennek a hasadban, csak sokkal kellemesebb, és persze folyamatos. gratulálok!
szia, Mozog Õ már 9-10 hetes korától, csak te nem érzed még mert jó nagy helye van. Ahogy szûkül a hely odabent annál jobban és sûrûbben fogod érezni a mozgását. Ha nyugodtan hanyatfekszel, simized a hasad és kicsit türelmesen vársz szerintem már fogod érezni Õt. Gratula a babához!
Én is 19 hetes vagyok, de már 2 hete érzem, nekem a második terhességem, és én már tudtam, mit kell figyelni. De az biztos, hogy még ilyenkor nem olyan intenziv mozgás van, mint amire gondol a kismama. Biztosan meg fogod érzeni, türelem, nem hasonlítható össze semmivel. Nekem pl, az elsõvel, mintha kis pillangó szálldogált volna a hasam alján, a másodikkal erõsebb volt, most pedig már olyan, mintha egy kis béka ugrándozna bennem. Az elsõnél ültem, a másodiknál fekve éreztem.
a 18.- 22.hét között szokott általában elõszõr jelentkezni.ne aggódj, nem vagytok elkésve. az is lehet, hogy érzed már, csak olyan aprók a mozgásai, nem tudod hogy õ az. nekem olyan volt elõszõr mintha egy golyó pördült volna meg a hasfalamon.én sem hittem, hogy õ az.19hetes voltam, és napró-napra erõsödött, már 21hetes is lehettem mokir biztos lehettem benne, hogy õ az. 26hetes kismama boldog babavárást
Nekem az elso tehessegem es csak a 23 heten ereztem eloszor de a 20 hetes uh on lattam hogy mozog, az orvos azt mondta hogy fent tapadt meg a lepenyem es ezert valoszinuleg kesobb fogom erezni azot a folyamatosan mozog, ugyhogy meg van idod ne aggodj.

Miért nem érzem még a babám? 19 hetes vagyok, ez a harmadik terhességem. Elõzõeket kb 17-18 hetesen éreztem már.

Legjobb válasz: 176cm vagyok és 74 kiló vagyok. Van rajtam egy kis plusz,esetleg ez befolyásolhatja?

A kérdező hozzászólása: 176cm vagyok és 74 kiló vagyok. Van rajtam egy kis plusz, esetleg ez befolyásolhatja?
igen, a túlsúly is befolyásolhatja. Mellsõfali méhlepénnyel késõbb érzi az ember. Az is lehet, hogy a baba nem úgy fekszik és rúg, hogy te azt érezd.
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ terhességemnél mellsõ fali volt, de most nem az.
Szia! Én is a harmadikat várom, 21 hetes vagyok, a 17. héttõl érzem. Az elsõ kettõt csak a 20. héten éreztem elõször. Én a helyedben a megnyugvás miatt elmennék a védõnõhöz és kérném hogy hallgassa meg a szívhangot. Biztosan szívesen megteszi, sõt ez a dolga! Egyébként valószínûleg nincs baj, de én is megnyugszom ha hallom h minden oké odabenn! További szép babavárást!
Ha aggódsz, akkor szerintem hívd fel a dokidat vagy keresd fel. Én 25 hetes vagyok, de ilyet még nem tapasztaltam.

19 hetes vagyok, és már híztam 8 k-ot! Odafigyelek mit eszek, édességeket egyáltalán nem, se cukros udítőket, csak vizet szinte! Diétázzak?

Kenyeret is csak max. egyszer eszek egy nap,azt is a reggelihez!Amihez eddig ettem kenyeret,most magában eszem!Se a dokim nem mondta,hogy diétázzak,se a véd?n?m!Engem se zavar a súlytöbblet,mert amúgy nem is látszik annyira,csak sokan írjátok,hogy ennyi súlynál titeket a doki már szénhidrátdiétára fog stb....!Egyébként így vagyok most 168cm és 69kg!

Legjobb válasz: szerintem ezzel csak akkor foglalkozz ha a doki mondja, de mindenféle diéta vagy fogyózás árthat, én ezt tudom. én 9 hetes vagyok, amikor kiderült a baba 10 kg-mal több voltam mint általában, de azóta sajnos 3 kg-t fogytam az állandó hányástól :(

szerintem ezzel csak akkor foglalkozz ha a doki mondja, de mindenféle diéta vagy fogyózás árthat, én ezt tudom. én 9 hetes vagyok, amikor kiderült a baba 10 kg-mal több voltam mint általában, de azóta sajnos 3 kg-t fogytam az állandó hányástól :(
Szia! Ezzel én is majdnem így vagyok, én a 28.héten vagyok és eddig 11 kg híztam.A doki szerint ez sok és mondta, hogy ne egyek sokat.Én is odefigyelek, sok zöldséget, gyümit eszek és csak reggel kenyret, délután már csak inkább fehérjét.Így annyira nem kúszik fel a súlyom és a baba is jó nagy.170 cm és 66kg vagyok most.

Másfél, két hete éreztem először, hogy mozgott a baba. Azóta nem érzem. Már több mint 1hete. Ez ilyenkor még normális? Ugye nincs baja? 19 hetes vagyok

Nem görcsölök,semmi bajom,de mégis megijeszt,több mint egy hete nem érzem.

Legjobb válasz: Szia,ne aggodj szerintem,lehet elfordult mas iranyban,es z is lehet h mozog o csak te pont nem voltal figyelmes.en a masodik gyerekemet varom 17 hetes vagyok es csak a tegnapelott kopogtatott mindha eloszor,de utana semmi,azotase,ne izgulj!

Szia, ne aggodj szerintem, lehet elfordult mas iranyban, es z is lehet h mozog o csak te pont nem voltal figyelmes.en a masodik gyerekemet varom 17 hetes vagyok es csak a tegnapelott kopogtatott mindha eloszor, de utana semmi, azotase, ne izgulj!
Szia! Ne aggódj, nincsen semmi baj. Én 16 hetesen éreztem elõször mozogni, és a 21. héttõl érzem minden nap. Ilyenkor még nagyon sok helye van mocorogni, azért nem feltétlenül érzed minden nap. Feküdj hanyatt, simogasd kicsit a hasad, és beszélj hozzá. Nekem erre általában szokott reagálni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat:) Pont ezért szeretem ezt az oldalt, mert itt mindenki választ kap a kérdéseikre azoktól, akik maguk is ebbe a cipõbe jártak.Én jobban szeretek itt kérdezni "felesleges"dolgokat mint a dokinál.:)
ne aggódj, semmi baj. leírom az én esetemet: 21 hetes voltam. én is éreztem a babát olyan 16 héttõl. aztán volt úgy hogy szombat este óta nem éreztem õt. kedd reggelig bírtam, be az ambulanciára. elküldtek UH-ra, ahol láttam hogy az én édes lányom szépen kalimpál ott valahol a pocakban, csak én nem érzem õt mert még picuri...azóta is kalimpálós csak már megtudom õt ölelni és már 7 hónapos. :) egyébként mindig zat tanácsoltam, ha valakit megnyugtat, menjen be az ambulanciára és mondja el félelmét. engem nagyon kedvesen fogadtak, bocsánatot kértem amiért annyira beparáztam, de zat mondták: ez természetes, inkább nézzük meg a abbát 200-szor is hogy midnen rendben van.
Nálam is voltak 4-5 napos szünetek, hülyére izgultam magam, de aztán szerencsére mindig bejelentkezett. Rendszeresen minden nap a 19.héttõl mozog (elsõ babámnál a 21.héttõl).

19 hetes vagyok, és mindenki azzal nyúz, hogy már éreznem kell a babót, de én nem vagyok benne biztos, hogy őt érzem. Első babám, és a méhlepényem a melső falon tapad, ezek ellenére aggódnom kellene?

Legjobb válasz: Szerintem ne aggódj!!! Ha minden rendben van a babával is meg veled is, akkor mindegy mikor kezded el tutira érezni õt, szerintem 1-2 hét és biztos leszel benne hogy õ az!:) Mindenki máskor kezdi el érezni. De lehet, amikor tuti leszel benne, akkor azt mondod majd, hogy: ja! ez eddig is volt csak gyengébben! Boldog kismamáskodást!:) 20 hetes kismama

Szerintem ne aggódj!!! Ha minden rendben van a babával is meg veled is, akkor mindegy mikor kezded el tutira érezni õt, szerintem 1-2 hét és biztos leszel benne hogy õ az!:) Mindenki máskor kezdi el érezni. De lehet, amikor tuti leszel benne, akkor azt mondod majd, hogy: ja! ez eddig is volt csak gyengébben! Boldog kismamáskodást!:) 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugtattál. Neked is boldog babavárást:) )
Szia. Nem kell aggódni! Én is elsõ babás vagyok, 19 hetes és 4 napos voltam(most hétfõn) amikor biztosra mondhattam, hogy õ az! De nem a várt buborékolást és remegést éreztem, hanem kis rúgásokat, mintha belülrõl nyomkodnák a hasam. Az egyik ismerõsömnek is 20 hetesen mozdult meg elõször. Semmi baj nincs! Üdv: 20 hetes kismama
Elso baba altalaban 20. het korul/utan erezni, de a mellso fali lepeny (bar semmi rosszat nem jelent!!) miatt az akar ket hettel kesobb is lehet nalad!! Szoval ne aggodj, a kerdezoskodoket meg tojd le :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, a babám mozog nagyon, nemrég voltam ultrahangon, vele tehát nincs gond, kivárom szépen türelmesen míg megérzem. Mindenkinek boldog és nyugodt babavárást.

19 hetes vagyok és már 3kg-ot híztam. Szerintetek ez nem sok? Az első terhességemnél már ilyenkor 6kg-nál jártam.

168cm vagyok és 53,5 r?l kezdtem a terhességet most vagyok 56,5. Este már csak gyümölcsöt szoktam enni de tegnap este mikor arra gondoltam hogy almát meg banánt fogok enni natúr joghurttal rosszul lettem és le kellett feküdnöm, a baba meg majdnem kiugrott a hasamból. Ha nem ettem volna rendesen szerintem el is ájulok, így belaktam és jobban lettem, jót aludtam stb. Mit tegyek hogy ne hízzak túl sokat mint a lányommal, a végére 20kg-ot?

Legjobb válasz: Szia! Azért egyél rendesen csak nem mindegy hogy mikor mit. Adj meg magadnak és a babûnak mindent, amire a szervezetnek szüksége van. Ha késõ délután és estefele már nem eszel csokit és társait az sokat segíthet, és ha minden rendben van akkor kismama torna vagy sok séta is segíthet. Én 16kg híztam de szépen le is ment. Jó babavárást kívánok.

Szia! Azért egyél rendesen csak nem mindegy hogy mikor mit. Adj meg magadnak és a babûnak mindent, amire a szervezetnek szüksége van. Ha késõ délután és estefele már nem eszel csokit és társait az sokat segíthet, és ha minden rendben van akkor kismama torna vagy sok séta is segíthet. Én 16kg híztam de szépen le is ment. Jó babavárást kívánok.
Vacsira már nemjó a gyümölcs!Az alama amúgy is savat csinál...A banánmeg nagyon hízlal!(kalóriabomba)Inkább próbáld úgy idõzíteni, hogy délután 3-4 után már ne legyen gyümi!Vacsira meg egyél inkább cska a fehérjét, zöldséggel! Virsli, tojás , bármilyen zöldség (nyersen a legjobb, de párolva is jó)Felvágottak, sajtok... Az elsõvel én is 21 kilót híztam, most sajnos 11 héten keresztül rosszzl voltam és 6 kilót fogytam...Még mindig 4 kiló minuszban vagyok 15 hetesen!De én cska az idõre figyelek, hgy mit mikor eszem!Ja mondjuk én még minden nap futok 1 km cska de futok! Depl ha a családnak tortát sütök, akkor én is eszek belõle bátran csak délelõtt!Én gyümit is csak délelõtt eszem, meg kenyérfélét is, mert ugye várandósan nem hagyhatom már ki a kenyeret(szénhidrátot sem)Persze teljes kiörlésût!Hál isten a lányom is ezt szereti!De persze Õ olyat eszik amit szeretne!Mert nálunkApa nem hajlandó ezeket megenni... :) De rólam sajnos a szopi alatt sem ment le könnyen a sok plussz kiló...Nekem a lányom 14 hós korától szénhidrát mentes diéta segített!Így 20 hós korára 19 kilót fogytam, vékonyabb vagyok mint voltam :) De persze ikor eldöntöttük, hogy jöhet a tesó, akkor felhygtam ezzel a szigorú diétával, és délelõttönként eszem szénhidrátot!És a lányom nem is hagyta abba a szopit, így a várandósság alatt sem :) 23 hós kislány és 15 hetes pocakbabi anyuja
17 hetes vagyok, elsõ 3 hónapban -6kg és azóta sem jön vissza pedig rendesen eszem, sõt nem is mindig a legkönnyebb kajákat:) a hasam már szépen növekszik. A félelmem, hogy a végére +20kg jön vissza.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!