Találatok a következő kifejezésre: 19 hetes vagyok, az este nagyon (1 db)

19 hetes terhes vagyok, az este nagyon rosszul voltam. hányingerem volt, belső és külső remegésem volt. 3-4 percig, aztán 5 perc semmi és újra. Mitől lehetett?

közben elmentem wc-re , hát ha hasmenés lesz, de nem, viszont 5percenként pisiltem és nem ittam közben mégis volt mit.lehet, hogy hülyeség de már a magzatvíz távozására is gondoltam.a vérnyomásom és a pulzusom a szokásos volt.ma már rendben vagyok, igaz gyengécske, mert nem aludtam valami sokat.lehet valami baja a babának vagy nekem, vagy mi volt ez az egész?

Legjobb válasz: Ha nem véreztél és nem volt erõs görcsöd, akkor szerintem a babának nincs baja. Nem lehet, hogy elkaptál valami vírust?

Ha nem véreztél és nem volt erõs görcsöd, akkor szerintem a babának nincs baja. Nem lehet, hogy elkaptál valami vírust?
Szédülni nem szédültél? Nem lehetett a vércukrod?Lehet leesett, bár a pisilést nem magyarázná.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, nem szédültem, és semmi fájdalmam nem volt.a baba meg már mocorgott azóta, csak nem értem az egészet.és totál nyogodt körülmények között voltam, a tv elõtt hevertem :)
Nekem is volt ilyen 2 hete, én is megilyedtem.Csak én nem a terhességnek tulajdonítottam, hanem szoktak megérzéseim lenni, pl mikor öcsém kórházba került vagy apám elhagyta az autó kerekét. Msot azt hittem, mamámmal van valami, mert én éjjel ébredtem erre a rosszullétre. Rázott a hideg, remegtem, hányingerem volt, bár nekem hasmenésem is egyszer. Aztán elmúlt kb 2 óra alatt, és azóta sem jött elõ. És a család is jól van.-)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, már megpróbálok nem gondolni rá


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez a szívpulzálás lehetett?

Voltam dokinál a kb 6+4 hetes vagyok. Múlthéten voltam, de ma vissza kelet menni, mert jövőhéten nem tudok menni. Uh-n annyit mondott ha bent tartom a levegőt akkor látom hogy néha megmozdul és kb 7-8 mm-es.Gondolom ez a szívpulzálás....

8

Mikor vált láthatóvá a baba mocorgása/rugása nálatok? És mikor kezdett el a hasatok tetején rugdosni?

6

Ha egy egyedülálló nő idegen spermadonortól inszemináció vagy lombik útján teherbe esik, utána nem kívánt terhességre hivatkozva elvetetheti azt?

12

Milyen teát ihatok?

Milyen teákat ihatok terhesség alatt? Ilyen főzött, filteres teára gondolok! :)

7

11 héten nektek volt ilyen?

Amint terhes lettem, elmaradt a menzeszem.
De azóta is van egy kis színtelen folyásom. Azt mondta a doki, hogy ez rendben van. Biztonság kedvéért kaptam gombaellenes intimgélt.

Az előbb voltam pisilni, és a folyásom most egy picit olyan... bézs színű volt. Nem barna, nem véres, de sötétebb.

Mitől lehet? Nektek volt hasonló?

10

Kínosabb kérdés, mit tegyek?

Nagyon valószínű,hogy a hétvégén megszületik a kisbabám előrehozott császárral.
Ez a hétvége viszont a nagyomnak(4,5 éves)apás 7vége.
Minduntalan eddig arról volt szó,hogy telefonálunk neki ha történik valami,de attól félek akkor nem akar tovább apjánál lenni ha meghallja a hírt.És azt apja nem nézné jó szemmel.A járható út az volna ha vasárnap előbb kérném haza,de akkor nem telefonálhatunk neki úgy ahogy megígértük.Ez mindhármunk számára fontos,nem szeretném ha kihagyva érezné magát.

5

Védőnő lakóhely szerinti?

A védőnőt lakóhely szerint kell megkeresnem? Én hivatalosan egy másik kerületben vagyok bejelentve lakcím ügyileg, de életvitelszerűen nem ott élek! Ilyenkor melyik kerülethez tartozó védőnőt keressem fel?
Köszönöm a válaszokat!

7

Sperti kenőcs használt valakinek? Mennyi idő után? Nagxon fájt előtte?

2 napja iszonyatosan fáj az aranyerem.Már nem tudok másra koncentrálni.Tegnap kaptam a patikustól spertit, de nem érzem jobban magamat.Várjam még a hatást egyáltalán? 32hkm

4

5 hetes vagyok, és sárgás folyásom van, ez normális?

3 napja sárgás a bugyim, ilyen erős sárga kicsit okeres

4

30 hetesen 2 heten belul osszesen 40 orat kell utaznom autoval. Felvaltva vezetunk.4X 10 ora. Mire figyeljek?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!