Találatok a következő kifejezésre: 19 hetes vagyok, az este (6 db)

Elkezdtek jelentkezni a méhösszehúzódások (napi 3-4), illetve éjjel begörcsöl a lábam. Ha reggel beveszem az Elevitet, este meg egy szem Magne B6-ot, az jó? Vagy máshogy szedjem őket? (Esetleg több Magne B6-ot? ) Köszönöm.19 hetes vagyok.

Legjobb válasz: A legjobb az lenne, hogy ha felhívnád az orvosod, vagy egybõl bemész a kórházba. 19 hetesen ez nem a legjobb. És az elevit, meg a MagneB6 nem fog csodát tenni. Szerintem.

A legjobb az lenne, hogy ha felhívnád az orvosod, vagy egybõl bemész a kórházba. 19 hetesen ez nem a legjobb. És az elevit, meg a MagneB6 nem fog csodát tenni. Szerintem.
Nekem napi 3*2 MagneB6-ot kellett szednem 14 hetes koromtól keményedés miatt. De mindenképpen orvost kérdezz meg!
Menj dokihoz. A magnézium nyugtató hatású, az épp jó, de ezt a doki mondja meg, nehogy baj legyen.
A MagneB6 pont méhösszehúzódásokra+görcsökre van.Én mindig szedek 3*1-et, de, ha görcsölök egy kicsit veszek be plusszba, és jó.Most vagyok 30 hetes.
Utolsó vagyok.Tehát, ha görcsölsz vagy keményedel, nyugodtan vegyél be MagneB6-ot.De kérdezd meg az orvosod, õ is ezt fogja mondani.
a magne b6-ból nagyon kevés az egy szem.én abból napi 3-at szedtem, aztán áttértem a béres magne b6-ra mert az gazdaságosabb.az sokkal nagyobb dózisú, abból egyet szedek.tényleg ajánlatos lenne felkeresned az orvost.
nekem 13 hetesen írta fel a doki a magneb6-t, keményedésre! reggel délben, este... mst 24 hetesen már 4-5-t szedek, fõleg ha front van... szóval nem ártasz ha nem egyet veszel be belõle, mert sztem az nem fog hatni, de kérdezd meg a dokid!!!
Kérj az orvosodtól Magnesii Citricit. Csak receptre adják, de olcsóbb, mint a recept nélküli magnézium.

19 hetes vagyok, és reggel meg ebédkor elég jó az étvágyam, de ahogy közeledik az este, úgy egyre inkább nem kívánom a kaját. Normális ez? Nem ártok vele a babának?

Legjobb válasz: Szia! Biztosan nem ártasz, sõt még szerencséd is van. Mert ugyen este nem túl jó enni, mert akkor jobban hízik az ember...boldog babavárást!

Szia! Biztosan nem ártasz, sõt még szerencséd is van. Mert ugyen este nem túl jó enni, mert akkor jobban hízik az ember...boldog babavárást!
Szerintem sem ártasz, ami jó az anyának, az jó a babának! :o) Én pl extra fûszeres dolgokat eszek... tegnap addig fajultam, hogy vettem egy doboz csipszet és lenyalogattam róla a fûszert... :o)))))) tudom... hülye vagyok...
Ha nem kívánod nem kell enni... Csak ami jól esik. Én 6 kilót híztam a terhességem alatt. Nem voltam egy nagy étvágyú sosem.:) 3550g és 52 cm-rel született meg gyönyörû kislányom 5 óra alatt.(6 hós kislány anyukája)
Én is pont így vagyok. Reggel bezabálok, délben nem tudok enni, inkább délután, és estére meg semmit. Néha egy kis joghurtot, vagy zab-rozs-búzapelyhet tejbe áztatva lenyomok. De ezt is csak azért, hogy ne éjszaka ébredjek fel, hogy éhes vagyok. És még az emésztésemnek is jót tesz. Biztos nem ártasz. Nekem három picikérõl kell gondoskodnom. Mégsem érzem, hogy 4 helyett ennék. Sõt, már egyre kisebbnek érzem a gyomromat, kevesebbet tudok enni, mint régebben.
Szia! Ne aggódj emiatt. Én a 16. hetet töltöttem, és sajnos az elõzõ és a mostani terheségem is arról szól, hogy mi az, amit egyáltalán meg tudok enni és bennem is marad. Folyamatos erõs hányingerem van már déltõl, ami este hányással végzõdik. Így jó esetben az ebéd az utolsó kaja, ami bennem marad, és csak a következõ reggel tudok enni. Nagy volt az öröm a védõben, amikor kiderült, hogy a 16. hétre ismétellten elértem az 5. hetes terhességi súlyomat. Mivel az elsõ babámmal is ez volt (a 20. hétig tartott kb ez az állapot), bízom benne, hogy most is így lesz. Mindezek mellett (után), a 40. héten egészséges babám született. Üdv!
Ami kimaradt az elõzõbõl, a 4. héttõl tart nálam ez az állapot...
Szia Nekem egész nap szinte semmi étvágyam úgy kell egy zsömit legalább magamba tuszkolnom de aztán szinte egész este csak zabálok szerencsére eddig csak 5 kg jött rám 32 hetes
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat !

19 hetes terhes vagyok, az este nagyon rosszul voltam. hányingerem volt, belső és külső remegésem volt. 3-4 percig, aztán 5 perc semmi és újra. Mitől lehetett?

közben elmentem wc-re , hát ha hasmenés lesz, de nem, viszont 5percenként pisiltem és nem ittam közben mégis volt mit.lehet, hogy hülyeség de már a magzatvíz távozására is gondoltam.a vérnyomásom és a pulzusom a szokásos volt.ma már rendben vagyok, igaz gyengécske, mert nem aludtam valami sokat.lehet valami baja a babának vagy nekem, vagy mi volt ez az egész?

Legjobb válasz: Ha nem véreztél és nem volt erõs görcsöd, akkor szerintem a babának nincs baja. Nem lehet, hogy elkaptál valami vírust?

Ha nem véreztél és nem volt erõs görcsöd, akkor szerintem a babának nincs baja. Nem lehet, hogy elkaptál valami vírust?
Szédülni nem szédültél? Nem lehetett a vércukrod?Lehet leesett, bár a pisilést nem magyarázná.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, nem szédültem, és semmi fájdalmam nem volt.a baba meg már mocorgott azóta, csak nem értem az egészet.és totál nyogodt körülmények között voltam, a tv elõtt hevertem :)
Nekem is volt ilyen 2 hete, én is megilyedtem.Csak én nem a terhességnek tulajdonítottam, hanem szoktak megérzéseim lenni, pl mikor öcsém kórházba került vagy apám elhagyta az autó kerekét. Msot azt hittem, mamámmal van valami, mert én éjjel ébredtem erre a rosszullétre. Rázott a hideg, remegtem, hányingerem volt, bár nekem hasmenésem is egyszer. Aztán elmúlt kb 2 óra alatt, és azóta sem jött elõ. És a család is jól van.-)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, már megpróbálok nem gondolni rá


Most vagyok 19. hetes, már mocorog a pocaklakó, de inkább az esti órákban. Ez normális? Nektek melyik napszakban aktívabb?

Legjobb válasz: Sokszor van úgy, hogy õ mozog, csak nem mindig érzed 19 hetesen. Én az ultrahangon láttam, hogy mozog, de közben nem éreztem. Még korán van, hogy minden mozdulatát érezd. Úgyhogy ne aggódj, attól õ még mozog odabent.

Sokszor van úgy, hogy õ mozog, csak nem mindig érzed 19 hetesen. Én az ultrahangon láttam, hogy mozog, de közben nem éreztem. Még korán van, hogy minden mozdulatát érezd. Úgyhogy ne aggódj, attól õ még mozog odabent.
Szia:) Igen az én picilányom is estefelé aktívabb.amikor én már lenyugszom, leülök, vagy fekszem...ekkor jön el az Õ ideje:) Teljesen normális! Minden jót kívánok!
Eleinte én is csak este hanyatt fekve éreztem. Most már ülve vagy járás közben is érzem ha mocorog. 25 h
Én 20 hetes terhes vagyok és nekem is jobban érezhetõ este fele hogy aktívan mocorog.De ez nem baj.Mocorog nap közben is csak nem annyira figyelsz oda.este fele nyugszol meg és jobban tudsz oda figyelni rá.Gratulálok a babáhozz
Én is jobban érzem este ill. ha napközben pihenek, ücsörgök. Azt is mondják, hogy a járás elringatja õket és amikor nyugi van, akkor aktívabbak. Ezért alszanak el könnyen a ringatásra születés után.

19 hetes kismama vagyok. Tegnap este elkezdett csepegni az előtejem. Nem korai ez még? Mostantól akkor már mindíg lesz?

Legjobb válasz: A terhesség félidejétõl van elõteje mindenkinek, bár nem mindenki tapasztalja a szivárgását (ahogy nekem sem volt). Lehet, hogy idõnként lesz még ilyen, de az is elhet, hogy nem. Lehet kapni melltartóbetétet, ha nagyon zavaró, érdemes használni. Szülés után is hasznos.

A terhesség félidejétõl van elõteje mindenkinek, bár nem mindenki tapasztalja a szivárgását (ahogy nekem sem volt). Lehet, hogy idõnként lesz még ilyen, de az is elhet, hogy nem. Lehet kapni melltartóbetétet, ha nagyon zavaró, érdemes használni. Szülés után is hasznos.
Egyáltalán nem korai, ne aggódj.Van akinek van, van akinek nincs terhesség alatt, de ezek a dolgok semmire nem engednek következtetni.Lehet hogy mindig tapasztalod egy kicsit, tényleg vannak kis betétek amiket érdemes használni.
Nekem a 18. hét óta csöpög, a doki és a védõnõ szerint ez teljesen normális. Lesznek napok, amikor kevésbé veszed észre, de olyan is, hogy a legkisebb nyomásra is spriccel - én már jártam így!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Boldog babavárást és jó egészséget mindenkinek.

Kisfiú vagy kislány? Az utolsó mensim jan 19-24ig volt, most vagyok 5 hetes babás, akkor a mensim utáni hétem estem teherbe ami ugye messze nem a félidő. Akkor szerintetek mi lesz a baba neme? ?

Legjobb válasz: Hát lehet hogy én vagyok hülye de majd az orvos úgy a 16. héten már meg tudja talán mondani, de hogy ezekbõl az adatokból itt valaki...Kíváncsian várom...

Hát lehet hogy én vagyok hülye de majd az orvos úgy a 16. héten már meg tudja talán mondani, de hogy ezekbõl az adatokból itt valaki...Kíváncsian várom...
A kérdező hozzászólása: voltam már orvosnál és ott mondta h 5 hetes és dobogott a szíve is már!!!De már 3 hetesen is voltam!!
Szia! ezek a hetek csak tippelt adatok, késõbb a baba fejlõdése alapján lehet megmondani a pontosabb "életkort". Ha valóban akkor estél teherbe-máskor nem volt szex?- és a pé-d is a ciklus kb. felénél van, akkor ismerve a kissrácok élettartamát és mozgékonyságát, kislányt mondanék. De túl sok a ha... azért kíváncsian várom, írd majd meg:) !
hát nem hinném, hogy ez lenne a befolyásoló tényezõ a nemét illetõen, inkább a párod fiú vagy lányspermájának gyorsasága:)
A kérdező hozzászólása: azért kérdeztem mert mindenki azt mondja hogy a pé elõtti egy két nap esélyesebb a lány, és mivel én mensi után igen hamar teherbe estem ebbõl gondolom hogy talán a lánykák gyorsabbak voltak!Lehet én kérdeztem hülyeséget!!:)
http://www.naptarak.com/naptarak_kinai.html nekem bevált mndkét gyereknél. de a biztos, amikor megszületik :)
Ebbõl lehetetlenség megállapítani. A másik meg az, hogy a fiú spermák a gyorsabbak, de rövidebb ideig élnek, és a lányok a lassabbak, de tovább élnek.
Nekem is így volt, lányra nagyobb esély van! (Tovább életben maradnak, és ha pe elõtt több nappal volt az aktus, akkor a fiúspermák nagy eséllyel nem bírtak addig várni...) Mindenképp írd meg, hogy mi lett, ha egyszer végre kiderül! :) De aztán ha mégse lány, a fiúnak is örülni ám! :) üdv, 39 hetes
A kérdező hozzászólása: Örülünk ha kisfiú lesz akkor is, csak már van egy kisfiam ezért szeretnénk kislányt!!!:) úgy irigylem az utolsó válaszolót, hogy nemsokára babázik!!!!!Könnyû szülést neked!!!!
köszönöm szépen :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!