Találatok a következő kifejezésre: 19 hetes naposan (14 db)

19. heti genetikai ultrahang. Lehetseges, hogy túl magas a nyaki redő? (19 hetes es 2 napos vagyok, a doki 19 hetes es 5 naposra irta)

BPD: 4.64

Legjobb válasz: Ha a dokid nem mondta, hogy aggódj, akkor ne aggódj! Nekem a 19. héten már nem nézett tarkóredõt! Errõl a plexusról pedig még nem is hallottam. :S 24 hetes kismama

Ha a dokid nem mondta, hogy aggódj, akkor ne aggódj! Nekem a 19. héten már nem nézett tarkóredõt! Errõl a plexusról pedig még nem is hallottam. :S 24 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: 4d ultrahangon voltam, mert a dokim 21 hetesen kuld ultrahangra. a plexus allitolag gyakori es majd felszivodik, de azert en aggodok..tenyleg gyakori? volt mas babajanak is?

Ma vagyok 19 hetes. A babám megmozdult amikor 15 hetes 2 napos volt. Azt hittem ahogy telik az idö egyre gyakrabban érzem majd de nem. Normális ez?

Azt hogy mozgolodik kb. 2-3 érzem egy héten azt hogy "csiklandoz" gyakran elöfordul.Ez azt jelentené hogy kis lusta lesz vagy még nem olyan erös a rugása hogy sokat érezzem?

Legjobb válasz: Én is ugyanígy voltam, a második babámat várom és nekem már a 12.hét után megmozdult,mostmár 18 hetes vagyok és én is azt hittem,hogy ekkorra már sokkal élénkebb és intenzívebb lesz,de nem.Viszont érezzük a mocorgást,ha kicsit is és nem olyan gyakran,ez a lényeg,szerintem kb.1hónap múlva biztosan erõsebb lesz,legalábbis,ahogy az elsõ terhességemre visszaemlékszem így volt.

Én is ugyanígy voltam, a második babámat várom és nekem már a 12.hét után megmozdult, mostmár 18 hetes vagyok és én is azt hittem, hogy ekkorra már sokkal élénkebb és intenzívebb lesz, de nem.Viszont érezzük a mocorgást, ha kicsit is és nem olyan gyakran, ez a lényeg, szerintem kb.1hónap múlva biztosan erõsebb lesz, legalábbis, ahogy az elsõ terhességemre visszaemlékszem így volt.
Szia! Majd a késöbbiekben ugy 22-23-dik héttöl fogod intezivebben érezni a baba mozgását.Ilyenkor van még , hogy 1-2 nap ki is marad!Ne izgulj majd lesznek még a pocakodban nagy hancurok.Csak ki kell várni! Boldog babavárást!!!!
Szia! Én most 20 hetes vagyok és már rendszeresek a rugdosások, boxolások, de ezeket már 18. héttõl éreztem. Fõleg az ünnepek alatt, amikor sokat pihentem és félig feküdtem a fotelben, akkor éreztem a legjobban, illetve evés után. Egyszer arab zene alatt végig mocorgott, tetszett neki. De elõfordult olyan is, hogy 1-2 napig nem volt semmi. Mostanában pedig a hugyhólyagom van útjában :) Minden jót!

19 hetes 6 napos ultrahang eredmények szerintetek jók? Mert a doki nem sok mindent mondott róluk. BPD: 45mm HC: 170mm AC: 142mm FEM: 33mm

Legjobb válasz: www.csaladivilag.hu/baba-mama-kodex/varandos-kisokos/a-magza t-meretei-osszefoglalo-tablazatok/9381/ Szerintem tokeletes. 19-21 het kozotti meretei vannak a pucidnek. Ez teljesen jo, ilyenkor mar az oroklott tulajdonsagok befolyasoljak a mereteket.

http://www.csaladivilag.hu/baba-mama-kodex/varandos-kisokos/a-magzat-meretei-osszefoglalo-tablazatok/9381/ Szerintem tokeletes. 19-21 het kozotti meretei vannak a pucidnek. Ez teljesen jo, ilyenkor mar az oroklott tulajdonsagok befolyasoljak a mereteket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)

A 13. , 18+3 napos, 19. hetesen és 21. héten voltam uh-on. Az utolsó 4D-s volt a 18 hetes pedig "önszorgalomból":) . Az jó ha legközelebb csak a 25-26. héten megyek. Nincs késő?

A 25. héten megyek terheléses cukorvizsgálatra és ha megvan az eredménye gondoltam azzal majd elmegyek a dokihoz is. Ugyanis nem mondta mikor menjek legközelebb hozzá. Nála a 19.héten voltam utoljára a genetikai uh-on, nem baj ha 6 hét telik el az uh-ok között?

Legjobb válasz: Szia! Nem baj, egy átlagos terhességben összesen 4 db ultrahangot csinálnak. Én a 22. héten vagyok, és már volt 8 db ultrahangom, de csak mert problémák voltak. Különben, vagy a 12, 18, 28, 36-ik héten egy és kész.

Szia! Nem baj, egy átlagos terhességben összesen 4 db ultrahangot csinálnak. Én a 22. héten vagyok, és már volt 8 db ultrahangom, de csak mert problémák voltak. Különben, vagy a 12, 18, 28, 36-ik héten egy és kész.
Most nézem, félreérthetõ amit írtam, nincs vagy, hanem csak simán 12, 18, 28, 36-ik héten 1-1. De persze nehezen bírjuk ki, én nem is bírom ki, hogy ne lássam ilyen sokáig.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! Eddig minden rendben volt velünk, csak gondoltam nehogy gond legyen, hogy nem megyek. Boldog babavárást Nektek!

19 hetes 2 naposan éreztem először a babámat mozogni, az normális hogy azóta 2 nap eltelt és még nem éreztem újból?

Csak azért kérdezem mert másoknak ilyenkor már rendszeres, hogy a babájuk mozog.

Legjobb válasz: Szia!Én ma reggel éreztem elõször:-),de azt mondták nekem h nem állandoan érzem,vmikor jobban,vmikor nem.Nyugi,szerintem nincs semmi baj.Olyan Isteni érzés volt!!!20 hetes kismama

Szia!Én ma reggel éreztem elõször:-), de azt mondták nekem h nem állandoan érzem, vmikor jobban, vmikor nem.Nyugi, szerintem nincs semmi baj.Olyan Isteni érzés volt!!!20 hetes kismama
Szia! Szerintem ne aggódj! Az én picikém sem mozog minden nap. Vagyis mozog õ, csak nem mindig érzem. a rendszeres mozgás sem azt jelenti, hogy minden nap ugyanakkor, ugyanúgy.. stb. Én is aggódtam, mikor kihagyások voltak, de a dokim azt monta, felesleges. Sokszor pont az idegeskedés miatt nem aktivizálja magát annyira. Próbáld ki, hogy lefekszel egy kényelmes pózba, és csak a picire koncentrálsz.Nekem mindig beválik, és olyankor "jön aranyoskodni". Sok bolgogságot neketek! 22 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat:) )
Lehet, hogya kár egy hétig is nem érzed, ahogy nõ, egyre többször fogod tudni, hogy õ az.
Az elsõ mozgások után pár nappal szinte mindenkinek szünetel egy picit.Nekem is egy hét után 2 nap csend volt.Izgultam is, de azóta mindennapos.

Olvastam itt, hogy valakinek már 19 hetesen van előteje. Én 20 hetes és 3 napos vagyok, de nekem még semmi... Ez baj lehet?

Legjobb válasz: Szerintem nem baj, én azt is olvastam, hogy van akinek egyáltalán nics a terhessége alatt. Én már betöltöttem a 30. hetet, és még egy csepp sem volt! Akkor legyen, amikor kell! Bízom benne! Boldog babavárást!

Szerintem nem baj, én azt is olvastam, hogy van akinek egyáltalán nics a terhessége alatt. Én már betöltöttem a 30. hetet, és még egy csepp sem volt! Akkor legyen, amikor kell! Bízom benne! Boldog babavárást!
Én 24 hetes vagyok és még nekem sem volt. Én is azt hallottam, hogy nem mindenkinek van és állítólag nem befolyásolja, hogy késõbb tudsz-e szoptatni.
Szia! Én 25hetes vagyok és nekem sincs elõtejem, de sztem ez jó.Nem biztos , hogy az a természetes ha van sõt elvileg ez a szülés után ndul be, mármint a tejtermelés, de addig is dolgozik a mell és fejlõdik és ha éppen van is akkor sincs gond.
Ez nem baj, inkább mázli.:-)) Hidd el, nem mindig kellemes, ha azt veszed észre, basszuskulcs, elfelejtettem a melltartóbetétet... Attól, hogy még nincs elõtejed, ugyanolyan eséllyel lesz elég tejcsi a manócskának, ha kibújik. Az a lényeg, hogy amikor kell, legyen. Minden jót! 24 hetes kismama
Szia! Nekem az elsõ terhességemnél egyáltalán nem volt elõtejem. De ez nem jelent rosszat, a kislányom már a szülõszobán szopizott és utána is fél évig kizárólag csak anyatejet kapott. 14 hónapos koráig szopizott, akkor sem azért hagytuk abba, mert nem lett volna tejci. Úgyhogy ne aggódj, semmi baj sincs akkor sem, ha egyáltalán nincs elõtej.
Én 22 hetese vagyok, lassan 23, és nekem sincs.Nem aggódok, Te se tedd, nem befolyásolja a szoptatást.És én úgy vagyok vele, addig sem áztatom a melltartómat:-)De komolyan, ne félj, minden ok, boldog babavárást!!
Nekem eloszor a 30 heten folyt egy keves az egyik mellbimbombol, aztan azota meg vagy 5x de mindig csak az egyikbol es egy "foltnyi", es mar 38 hetesek vagyunk.Szerintem van akinek annyira keves folyik hogy talan eszre sem veszi. Ne aggodj akkor sem ha nem lesz egyaltalan, csak a szules utan , az sem baj. Boldog babavarast es aztan sok tejcit kivanok.

A Valeomedbe 4 D re mennyivel a vizsgálat elött kell bejelentkezni? Hányadik héten "érdemes"menni? (19 hetes 6 napos kismama)

Legjobb válasz: Mi 18hetesen voltunk 4D-n.Nagyon élveztük,de még annyira nem volt szép,kis vékonyka.Mi azért mentünk,hogy Apa is ott legyen ha megmondják a nemét,mert nálunk sima uh-ra nem jöhet be. Legközelebb 28-30hetesen megyünk,akkor már szépen látszódik az arca.Ha van lehetöségetek többször elmenni,akkor menjetek el most és is és kb. 7-8.hónap körül is.Ha nem akkor még várjatok vele.Nálunk 2 héttel elötte kell idöpontot kérni.

Mi 18hetesen voltunk 4D-n.Nagyon élveztük, de még annyira nem volt szép, kis vékonyka.Mi azért mentünk, hogy Apa is ott legyen ha megmondják a nemét, mert nálunk sima uh-ra nem jöhet be. Legközelebb 28-30hetesen megyünk, akkor már szépen látszódik az arca.Ha van lehetöségetek többször elmenni, akkor menjetek el most és is és kb. 7-8.hónap körül is.Ha nem akkor még várjatok vele.Nálunk 2 héttel elötte kell idöpontot kérni.

19 hetes 6 naposan nem túl pici a 250gr?

Kislány babát várunk, holnap lépek a 20. hétbe. Dokim szerint minden oké, szépen fejlődik!De olvasgattam, h másnak ilyenkor már sokkal nagyobb a babója!

Legjobb válasz: http://www.csaladivilag.hu/cikkek/terhesseg-hetrol-hetre/a-t.. Teljesen jó.Ne hasonlítsd senkihez.

http://www.csaladivilag.hu/cikkek/terhesseg-hetrol-hetre/a-t.. Teljesen jó.Ne hasonlítsd senkihez.
na, ez az a dolog, amibe tobbe en nem hiszek. a 35.heten azt mondta a dokim, h 2600 gr a babam, a 36.heten megindult a szules, es 2300 gr volt mikor megszuletett. akkor most osszement a babam 1 het alatt vagy csal az ultrahang?
3. született 3kg-mal. :) Lehet hogy majd az utolsó hetekben fog jobban nõni a picid, de lehet hogy csak átlagos súlyú kisbaba lesz, és nem 4kg feletti!! :) ) Jó egészsgéet!!
Ebbõl az adatból még semmire sem lehet következtetni, hidd el! Nem egyforma ütemben nõnek a picik a pocakban. Nekem pl 1gyerek 19+2 330gramm - szül 3790gr 2gyerek 19+0 280gramm - szül 2600gr 3. bébi 19+5 309gramm
Szerintem ez kb. ideális.
nekem 19+4 hetesen volt 300 gr és kb 30 cm hosszu. De szerintem a 250 gr sem rossz.
A kérdező hozzászólása: Ennyi idõsen 423gr??húh, most nem nyugodtam meg :) Én 3400gr születtem, férjem koraszülött volt, szal nagyon pici súllyal, õ nem mérvadó!Remélem télleg semmi gond nincs! (volt mrá két vetélésem így mindenen beparázok!)
Nekem 22 hetesen volt 360g. Most 36 hetesen meg 2510.
Van mindig egy átlag, hogy átlagosan mennyi idõsen mekkorák szoktak lenni a babák és van, hogy egyénileg kinek mekkora ehhez képest. És nem feltétlenül kell rosszra gondolni, csak mert kicsinek mérik. Egyrészt ezek csak becslések, nem pontosak, másrészt pedig genetika igencsak befolyásoló dolog. Ha valaki a családban, akire genetikailag ütni fog, az kisebb súllyal született, akkor a baba sem fog nagy súllyal születni. Amúgy az én fiam is ennyi idõsen 423 gramm volt, de sem én, sem a férjem nem születtünk kis súllyal és a fiúnk is 4 kg-al született. De ez genetika.
nekem 21.3 naponb volt 400 gr , úgyhogy szerintem normális !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Akkor nem aggódok a súlya miatt :) Majd megnõ a kis virágszálam :)

Mit jelentenek ezek az adatok? Jók ezek az adatok? BPD 49 mm, TAD 43 mm, AC 133 mm, FL 20 mm, HC 166 mm. A voltunk uh. -n és ezeket az adatokat írta fel az orvos.19 hetes 5 napos km

Legjobb válasz: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/vizsgalatok/ulrahang-rov.. Kedves kérdezõ! Nézd meg ezt az oldalt. Amúgy teljesen jók az értékek a terhességi korodhoz! További boldog babvárást! 23 hkm

http://www.kismamablog.hu/terhesseg/vizsgalatok/ulrahang-rov.. Kedves kérdezõ! Nézd meg ezt az oldalt. Amúgy teljesen jók az értékek a terhességi korodhoz! További boldog babvárást! 23 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Boldog babavárást kívánok neked is :)
Szia!Én gyorsan ki is számoltam neked, 319 gramm most a babud, és 18 cm.Kicsike, de biztos aranyos lehet. A BPD adata már majdnem a 21.hétnek felel meg, a HC 19 és 20.hét között van,
bocsi folytatom, véletlenül elküldtem. AC a 18 és 19 hét között mozog, és az FL a 16.hétnek.De ez nem jelent semmit.Van ami átlag felett, és van ami alatta van, ez teljesen normális:) ) Jó, és problémamentes babavárást kívánok!!!! 37 hetes pocakos

Én 19-hetes és 5-napos vagyok, de én nem érzem a babát.Nem értem, hogy miért van ez igy?

pedig kedden voltam dokinál és néztük UH,hogy milyen aktivan mozog ja(MÁSODIK BABA)!!!!!!azért egy kicsit félek.Nagyon kövér a hasam lehet,hogy azért nem érzem??????Ma voltam a véd?n?nél és elkértem a véreredményemet amit a 16-héten csináltak azt mondta,hogy minden rendben van.akkor miért nem mozog a babám??????

Legjobb válasz: Szia! Biztosan mozog, nyugi. Nem mellsõ fali a lepényed?Mert akkor késõbb fogod csak érezni.De pár hét, és majd mondod neki, hogy hagyja már abba:))

Szia! Biztosan mozog, nyugi. Nem mellsõ fali a lepényed?Mert akkor késõbb fogod csak érezni.De pár hét, és majd mondod neki, hogy hagyja már abba:) )
A kérdező hozzászólása: az van irva, hogy hátso fali placenta
Szia, Én 19+4 hetes vagyok a 2. bébivel. Már érzem Õt, egyre erõsebben..:D, kb a 17. héttõl. Az elsõ csajszit is hamar megéreztem 16-17. héten Õt is. Nekem is maradt a hasamon "szigetelés", szerintem nem ettõl függ, hogy mikor érzed meg. A lepényed hol helyezkedik el? Mozogni mozog Õ, az biztos, nyugi! Ezt belörrõl érzed nem kívülrõl. Most már bármikor rúghat egy nagyot neked. Türelem..:) )
Szia!En 19 hetes vagyok es meg en sem erzem a babam.Szerintem majd egy-ket heten belul tuti bejelentkezik nekunk.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!