Találatok a következő kifejezésre: 19 hetes néha (14 db)

Lehetséges, hogy a baba olyan erőteljesen rúg 19 hetesen, hogy az erős fájdalmat okoz? A fájdalmat csak az egyik oldalon érzem és néha olyan erős, hogy nem tudok felkelni és kb. fél óráig tart.

Legjobb válasz: 19 hetesen még kicsi ahhoz hogy ilyen erõset rúgjon. Szerintem mindenképpen menj el az orvosodhoz és kérdezd meg tõle mi okozhatja.

19 hetesen még kicsi ahhoz hogy ilyen erõset rúgjon. Szerintem mindenképpen menj el az orvosodhoz és kérdezd meg tõle mi okozhatja.

19. hetes terhes vagyok. Mostanában már mozog a babám, de ma még meg sem mozdult. Néha, ritkán tompa fájdalmat érzek az alhasam környékén. Van valami probléma?

Legjobb válasz: Ma az én babám sem túl aktív. Délben már egyszer fel is kellett piszkálnom, mert aggódtam. Szerintem csak érzik ezt a szeszélyes idõjárást. Meg a 19. hét környékén még nem nagy baj, ha nem érzed õt minden nap. 38 hetes kismama

Ma az én babám sem túl aktív. Délben már egyszer fel is kellett piszkálnom, mert aggódtam. Szerintem csak érzik ezt a szeszélyes idõjárást. Meg a 19. hét környékén még nem nagy baj, ha nem érzed õt minden nap. 38 hetes kismama
Az én 24 hetes örökmozgóm is "csendes" ma. Nyugi, majd jelentkezik.
Tudom könnyû mondani, de ne aggódj, ilyen fiatal terhességnél még ha csak másképp fordul is befolyásolja, hogy érzed-e õt!

Ugye normális hogy fájt tegnap este a medencecsontom, derekam? 19 hetes vagyok. Nem erősen, és a hasam is szurkált, néha a hátamba is. Ugye csak nő, tágul?

Megyek ma dokihoz, azért megemlítem neki, de nektek is volt már ilyenkor? Nem korai?

Legjobb válasz: Szia.Igen volt, hát remélme normális.Én 24 hetes vagyok.Majd írd meg hogy mi volt a dokinál, de biztos minden rendben.

Szia.Igen volt, hát remélme normális.Én 24 hetes vagyok.Majd írd meg hogy mi volt a dokinál, de biztos minden rendben.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Tegnap voltam uh-n is, ott is minden rendben volt. Remélem normális.
Szia! Én is 24 hetes vagyok mint az elõzõ válaszoló és nálam is többször elõfordul, de ez tuti azért van mert "csinálja" a helyet a drága. Nekem idõszakonként ismétlõdik és egy két nap alatt elmulik. Nagyon tudja fesziteni a medencecsontom, és huzza a derekam, meg a hátam. Korainak nem korai, nekem már ugy a 14-ik hét környékétõl kezdõdött.
Elsõ vagyok.Nekem is mint az utolsó válaszolónak, idõszakonként jelentkezik, utána napokig semmi.Én is arra gondolok hogy ilyenkor nõ a méh, meg tágul, és hát nekem nincs valami széles csípõm.Gondolom ez is alkati kérdés.Szép pocakodást.
Szia, 23 hetes vagyok és nekem is az elmúlt hetekben voltak a hasszurkák, fájogatások. Szerintem ez a növekedés miatt volt, a doki sem mondott semmi problémát, és most már a köldököm fölött rugdos a bébim. Szóval nyugi.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm Nektek. Én is arra gondoltam hogy csinálja a helyet a Manó. Nagyon Boldog Babavárást Nektek is!

19 hetes vagyok. Néha a köldökömnél annyira feszül a hasam, máshol nem, csak ott, hogy szinte kellemetlen. Ez a bébi lenne?

Legjobb válasz: igen!én 26 hetes terhes vagyok és szinte minden nap kinyomja magát a köldökömnél:)

igen!én 26 hetes terhes vagyok és szinte minden nap kinyomja magát a köldökömnél:)
Szia!Nekem a jobb oldalamnál van ilyen érzés, általában reggelre, vagy ha sokat ülök.Tuti, hogy a baba, mert ott érzem mocorogni. 15+2hetes kismama

19 hetesen hasfájás? Nem nagyon durva, inkább nyilallás szerű (medencecsontok mellett), néha tompa nem túl erős fájdalom (szeméremcsont felett), ami a derékba is sugárzik. Ez normális vagy aggódjak?

Magne B6-ot eszek, mondtam az orvosnak is, de csak megnézte mennyire kemény a hasam, nem vizsgált meg.

Legjobb válasz: Nekem is sokat fáj, sokat fájt is korábban. Az elsõ terhességemmel is így volt. Eleinte, ha már görcsszerû volt, akkor Troparint szedtem alkalmanként. Magnézium -citrit-et írt a doki, napi 3-szor szedem. Tudsz pihenni, feküdni napközben? Az sokat segítene. Magne B6 helyett a Magnerot is jó, mert a magzatnak annyi B6 vitaminra nincs szüksége.

Nekem is sokat fáj, sokat fájt is korábban. Az elsõ terhességemmel is így volt. Eleinte, ha már görcsszerû volt, akkor Troparint szedtem alkalmanként. Magnézium -citrit-et írt a doki, napi 3-szor szedem. Tudsz pihenni, feküdni napközben? Az sokat segítene. Magne B6 helyett a Magnerot is jó, mert a magzatnak annyi B6 vitaminra nincs szüksége.

Miért keményedik meg néha a hasam? Ez gond? 19 hetes km.

Legjobb válasz: Sok oka lehet. Valószínûleg azért, mert elfáradsz, és a szervezeted így jelzi, hogy pihenned kéne. Szedj MagneB6-ot. Amíg nem jelentkezik a keményedés rendszeres idõközönként, addig nem gond. Pihenj sokat. Ja és tanácsadáson azért említsd meg a dokinak.

Sok oka lehet. Valószínûleg azért, mert elfáradsz, és a szervezeted így jelzi, hogy pihenned kéne. Szedj MagneB6-ot. Amíg nem jelentkezik a keményedés rendszeres idõközönként, addig nem gond. Pihenj sokat. Ja és tanácsadáson azért említsd meg a dokinak.
Szia! Szerintem is a fáradságtól, szedd a Magne B6-ot, pihenj és feltétlenül szólj a dokinak!!!!! Én az elsõ terhességemnél nem vettem komolyan, 31 hetesen kinyíltam 1 ujjnyira, attól kezdve szigorúan feküdni kellett.Nem volt jó. Vigyázz magatokra!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

19 hetes kismama vagyok. Az gond, hogyha néha kicsit sokat gyalogolok? Mert ma gyalog mentem a városba vásárolni, és kicsit fájt alul a hasam.

Legjobb válasz: Nekem mindig fájdogál alul a hasam, ha gyalogolok, csak nagyon lassan tudok sétálni. Valószínûleg úgy fekszik a nyuszifül, hogy valamit nyom ilyenkor.

Nekem mindig fájdogál alul a hasam, ha gyalogolok, csak nagyon lassan tudok sétálni. Valószínûleg úgy fekszik a nyuszifül, hogy valamit nyom ilyenkor.
én végig sétáltam a terhességem.15perces séta reggel, délután vissza.este kutyával fél óra. persze az utolsó hetekre 30percesek lettek a 15percek. :) szépen, lassan ahogy jól esik.azért kell a mzgás is. sok boldogságot 12hós kisfiú anyukája
Én is rengeteget sétáltam, végig egyedül voltam, magam jártam vásárolni, háztartás, orvoshoz gyalog...stb.nem is sorolom... Az egyetlen hátránya, amit érzek, hogy minden második éjjel begörcsöl a lábam. 40 h
Nekem is szokott álul fájdogálni séta után! És nem is kell sokat gyalogolnom, hogy fájjon! Fõleg akkor fáj, ha gyorsabban megyek!
Én ezt az érzést úgy írtam le a dokinak, hogy ha többet vagy gyorsabban gyaloglok, alul úgy fáj a hasam, mint mikor a tornaórán futunk és az oldalunk kezd el fájni. Erre azt mondta, hogy nem baj, természetes, a babótól van: a gravitáció miatt. Úgyhogy ilyenkor nekem is muszály lassítanom, ez csak akkor gáz, ha a párommal megyek, mert õ nem tud olyan lassan bandukolni :o)

Ilyenkor a baba nyomja a hólyagomat? Reggel óta néha 5 percenként kell mennem pisilni, és van hogy csak pár csepp jön.19 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szió, lehet hogy a hólyagodon fekszik a babuci.:) De arra is figyelj, hogy nem e vagy felfázva.Nem fáj amikor pisilsz?

Szió, lehet hogy a hólyagodon fekszik a babuci.:) De arra is figyelj, hogy nem e vagy felfázva.Nem fáj amikor pisilsz?
A kérdező hozzászólása: Nem fáj, voltam nagyon régen felfázva, az borzasztó volt, de nem fáj semmi. Akkor lehet tényleg rátelepedett :)

19 hetes kismama vagyok. Már két éve nem dohányzom és egy pár hete néha annyira kívánom, hogy rágyújtsak. Miért lehet ez az érzés?

Nem hiszem el,hogy épp a cigit kívánom ennyire.Persze próbálom kibírni,de bosszant,hogy miért van ez.Hogy jutott eszembe,mikor a környezetemben sem dohányoznak.Éreztetek már ilyet,tudom hülye kérdés.

Legjobb válasz: Szia.Én nem voltam soha erõs dohányos, sõt csak ilyen alkalmi, de nekem is volt hogy majd meghaltam egy szálért.Nem lehet tudni az ember szervezete mikor mire kívánkozik, pláne terhesen.De jelenleg nem lenne szívem a baba miatt rágyújtani, ááá.Õ még olyan védtelen.Te is biztos meg tudod állni.

Szia.Én nem voltam soha erõs dohányos, sõt csak ilyen alkalmi, de nekem is volt hogy majd meghaltam egy szálért.Nem lehet tudni az ember szervezete mikor mire kívánkozik, pláne terhesen.De jelenleg nem lenne szívem a baba miatt rágyújtani, ááá.Õ még olyan védtelen.Te is biztos meg tudod állni.
Szia! Én is 1 évvel a teherbeesés elõtt, viszonylag könnyen leszoktam a cigirõl. Már el is felejtettem, szinte soha nem kívántam, de érdekes, hogy most 17 hetes terhesen már nekem is 1-2 alkalommal átfutott az agyamon, hogy de jól esne most rágyújtani...persze meg bírom állni, de mindenképpen érdekes.
A kérdező hozzászólása: Hú, már azt hittem megõrültem, de látom nem csak én vagyok így.Akkor Nektek is kitartást!:-))
Dettó! Terhesség alatt én is nagyon kívántam nem tudom miért elõtte 1, 5 szoktam le de akkor se szívtam 4 többet 1 nap, most hogy szoptatok még jobban kívánom de azért a baba miatt kitartok és nem gyujtok rá! Kitartás neked is! boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: FÁJDALOM? Elirtam.
Szia! A kismamaság velejárója! Növekszik a méh, a has, változik a testalkat stb. és ez okozza. Igazából megelõzni nem lehet, csak enyhíteni a panaszokat. Megfelelõ testhelyzet üléskor, fekvéskor, cipekedés kerülése stb. http://www.netbaby.hu/Article.aspx?id=65 Itt is de máshol is találhatsz hasznos tippeket.
Sajnos ez elkerülhetetlen, nekem a 22.héten kezdõdött és nem nagyon lehet tenni ellene.Próbáltam tornázni is, de utána még jobban fáj, úgyhogy a dokim azt mondta, türelem, sokat pihenjek úgy, h felteszem a lábam és az oldalamon aludjak.Egyébként azért van, mert ahogy növekszik a méhed és a baba, a gerinc alsó szakasza nagyobb terhelésnek van kitéve.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!