Találatok a következő kifejezésre: 19 hetes ma voltunk (8 db)

19 hetes genetikai uh-n voltam ma. A doki visszahívott 2 hét múlva. Miért?

A véreredményen az AFP jó lett. A fehérje picit magas. 4 felett van. De a véd?n? azt mondta, hogy csak akkor kell vele foglalkozni, ha külön megjelölik a leleten. A doki mégis visszahívott emiatt 2 hét múlva. Baja lehet emiatt a babának?

Legjobb válasz: Szia! Én 18 hetesen voltam,és engem 3 hétre rendelt be. Szóval még 2 hét. Én sem tudom miért...ö azt mondta hogy hagy nöljön még a baba. Te is megijedtél??

Szia! Én 18 hetesen voltam, és engem 3 hétre rendelt be. Szóval még 2 hét. Én sem tudom miért...ö azt mondta hogy hagy nöljön még a baba. Te is megijedtél??
Szerintem abszolút nem kell megijedni! Engem is visszahívott 2 hét múlva. Persze én is meglepõdtem, mert a leleten is minden rendben volt. Rákérdeztem és azt mondta, hogy semmi baj nincs, csak van egy pici felesleg a pocin, valamint mellsõfali a méhlepényem is, ami miatt nem látott tisztán és 2 hét nagy idõ, akkorra jobban lát majd! Csupán ennyi volt! Ja és tök jó volt 2 hét múlva visszamenni, mert a leletek alapján azt láttam, hogy a babám úgy fejlõdik, ahogy az a nagy könyvben meg van írva! :) Amúgy, ha a doki valami rendelleneset lát, azt akkor és ott kötelessége lenne közölni veled! Szóval no para! 26 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat és a megnyugtatást. Nagyon megijedtem. Ráadásul nekem nem is mondott semmit a doki. Elég ellenszenves volt... Még egyszer köszi!

16 hetesen voltam uh-on és akkor azt mondta az orvosom, hogy a lepény melső falon, mélyen eléri a belső méhszájat, ma kellett mennem megint 19 hetes vagyok, és a lepény nem mozdult. Jelenthet ez baj?

Legjobb válasz: Hát ha a lepény takarja vagy bebelóg a méhszájba és ez a szülésig nem mozdul, akkor csak császárral fogsz tudni szülni, mert a baba nem tud a lepénytõl kibújni. De van még idõd, hátha feljebb csúszik ahogy nõ a pocid.

Hát ha a lepény takarja vagy bebelóg a méhszájba és ez a szülésig nem mozdul, akkor csak császárral fogsz tudni szülni, mert a baba nem tud a lepénytõl kibújni. De van még idõd, hátha feljebb csúszik ahogy nõ a pocid.
Szia nekem 12 hetes UH-n vették észre, azóta kicsit mozdult onnan , de még mindig érinti a méhszájat. Lehet hogy neked nem fog elmozdulni, akkor császáros leszel. Egyébként vigyázz magadra nagyon. Ne emelj, ne terheld magad sokat, Szexnél is óvatosan. Veszélyeztetett terhesnek számitasz, mert ezektõl a dolgoktól amiket leirtam, mind bevérezhetsz és akkor gáz van. Én ülõ munkát végzek és ez sem tesz túl jót a doki szerint, már igy az 5. hónapban :( Bármilyen vérzés vagy görcs esetén azonnal értesitsd az orvost.
Szia!Nekem 19hetesen volt ez a problémám, azt mondták ne emeljek, ne hajoljak és ne éljek nemi életet.A dokim magne b6-ot ajánlott.22 hetesen már vissza is húzódott.Ne izgulj, nem lesz baj.Boldog babavárást!

Mit csináljak? Ma voltam 19 hetes Uh-n..

Mivel rossz helyen feküdt és aludt is, ezért az orvos nem tudta rendesen megmérni a babámat... Elkezdte ütögetni a hasamat az UH-val elég erősen, a baba felébredt és így meg tudta mérni. Viszont nagyon fáj ahol ütögette a hasam alját. Mit csináljak? Amúgy minden rendben volt a babával!

Legjobb válasz: Pihenj, ne stresszelj. Elmúlik. ha mégsem múlik el, menj el orvoshoz 2-3 nap múlva. De közben figyeld,hogy a baba szépen mozog e.

Pihenj, ne stresszelj. Elmúlik. ha mégsem múlik el, menj el orvoshoz 2-3 nap múlva. De közben figyeld, hogy a baba szépen mozog e.
A kérdező hozzászólása: Hát igyekszem, mocorog a babám rendesen Hál' Istennek!

Ma voltam a 19 hetes genetikai uh-n azt mondta a doki hogy menjek vissza 1 hét mulva mert a gyomortelödés nem látható! Nincs nagy baj ugye? Ugy félek hogy valami baja a babának! A placenta pedig a hátsó falon tapad! Az jó?

Legjobb válasz: ne aggódj! Nekem a betöltött 16. héten volt genetikai uh, és nekem is meg kellett ismételni a gyomortelítõdés miatt, vagyis éppen akkor nem kortyolt a magzatvízbõl, üres volt a pocija. Azért kell visszamenni, hogy lássák, hogy mindene megfelelõen mûködik.

ne aggódj! Nekem a betöltött 16. héten volt genetikai uh, és nekem is meg kellett ismételni a gyomortelítõdés miatt, vagyis éppen akkor nem kortyolt a magzatvízbõl, üres volt a pocija. Azért kell visszamenni, hogy lássák, hogy mindene megfelelõen mûködik.
Igaza van az elõttem szólónak, a hátsó falon tapadó placenta pedig tökéletes helyen van :-)
Nyugodj meg. Én a 20 hétben vagyok és ugyan ez miatt hívtak vissza! Kiderült épp pisilés után volt és még nem ivott a magzatvízbõl... A méhlepényem meg a méhnyakon tapadt meg , majd hátsófali lett. Erre azt mondta adokim hogy kívánni nem lehet jobbat. Szóval tényleg nyugi, és örülj hogy biztosra mennek a dokik és te meg többet látod azt az édes kis pocaklakót:D Boldog babavárást:D
Örülj neki, hogy visszahívnak, sok helyen ha valamit nem látnak rendesen úgy hagyják, vissza se hívnak.Biztos nincs baj, csak alapos a doki, és látni akarja rendesen, egybként, hgy a placenta hátsó falon tapad, nagyon jó, nekem is ott van. Boldog babavárást! 23 hetes

19 hetes vagyok. Ma voltam orvosnál. CX: 2100. Mit tegyek, hogy ne legyen semmi baj és ne nyíljon tovább a méhszáj? A dokit elfelejtettem erről megkérdezni, csak annyit mondott hogy nincs komoly baj.

Legjobb válasz: Ha lehet ne cipekedj és pihenj sokat,de ne pánikolj mert ez nem nagy probléma A fürdés helyett viszont tanácsosabb a tusolás!

Ha lehet ne cipekedj és pihenj sokat, de ne pánikolj mert ez nem nagy probléma A fürdés helyett viszont tanácsosabb a tusolás!

19 hetes vagyok. ma voltunk 4D-n. sajnos, nem lehetett a magzat nemét látni. a férjem nagyon csalódott. gyakori az, hogy nem lehet látni a nemét vizsgálatkor? létezik, hogy ilyen pechünk volt?

Legjobb válasz: hát ez sajnos attól függ, hogy van a baba, mutatja-e magát.egy ismerõsömnek egyszer se mutatta meg, a születésekor derült ki a baba neme. ne legyetek csalódottak.következõ u.h.-on/ simán is/ lehet "beterpeszt" boldog babavárást

hát ez sajnos attól függ, hogy van a baba, mutatja-e magát.egy ismerõsömnek egyszer se mutatta meg, a születésekor derült ki a baba neme. ne legyetek csalódottak.következõ u.h.-on/ simán is/ lehet "beterpeszt" boldog babavárást
Igen ez sajnos elõfordul.Mi 24 hetesen voltunk és szóltak, ha megoldható este 19h utánra kérjünk idõpontot mert akkor már aktívabb a baba és jobban mozog és forgolódik.Nálunk ez bejött végig mutatott mindenét.34 hetes kismama
Szia! Igen létezik, hogy eltakarja magát valamijen végtagjával vagy a köldökzsinórral baba.Menjetek el máskor is, hátha nagyobb szerencsétek lesz õt meglesni.De nem értem a férjed csalódottságát akkor sem. Erre akkor lenne oka, ha azt mondta volna a doki, hogy valami baja, betegsége van a kicsinek, ami miatt nem élhet majd teljes értékû életet.Akkor is csalódott lesz, ha nem olyan nemû amilyet õ szeretne?? Nagyon sok ember van, akik bármit megadnának azért, hogy átélhessék ezt a csodát, a babavárás csodálatos 9 hónapját, és hogy egészséges kisbabájuk szülessen. Szerintem örüljetek annak a jóhírnek, hogy semmi rosszat nem mondtak, mert akkor lenne csak pechetek.
Van aki közel s távol a végéig nem látja..:( Mi is így jártunk, elmentem uh-ra, ahol mondta a doki, hogy fiú, viszont én nem hittem neki.Én nem láttam, és nem is tudta megmutatni.. Addig addig szomorkodtunk, amíg elmentünk pár nap múlva mégegyszer. MEGÉRTE!!!!!! Ne szomorkodj. Egyébként azt mondják a csajok ilyen szégyenlõsek.. :)
A kérdező hozzászólása: én egyáltalán nem vagyok csalódott, boldog vagyok, hogy mindent rendben találtak. a férjem már nagyon izgatott, tudni akarja a nemét. azért volt csalódott, mert sokba került a vizsgálat, és nem tudott meg semmi újat...
megértem a férjed csalódottságát, nem olcsó ez a vizsgálat.mint már írták próbáljatok meg este menni és sima u.h.-n is látni lehet.nekem 18.héten megmutatta a kukacát, sima u.h-n sok sikert
Mi 18hetesen voltunk 4D-n, nállunk elég jól kivehetõ volt a herezacsi meg a többi része is.Szerencsénk volt, hogy úgy pózolt.Üdv 24hetes kismami

19 hetesen voltam tegnap uh-n. Az orvos amikor vizsgált kemény volt a hasam ezért egy kicsit még ma is fáj alul a hasam a vizsgálat miatt. Árthatot valamit a babának?

mert egyébként minden oké volt!

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy árthat a babának.Sok kismamával beszéltem, akik mondták, hogy vizsgálat után fájt a hasuk!Ne aggódj!A doki úgy is szólt volna, hogy valami gáz van.De ha holnapra sem múlik, azért értekezz vele errõl!GRATULÁLOK A BABÁDHOZ!

Nem hiszem, hogy árthat a babának.Sok kismamával beszéltem, akik mondták, hogy vizsgálat után fájt a hasuk!Ne aggódj!A doki úgy is szólt volna, hogy valami gáz van.De ha holnapra sem múlik, azért értekezz vele errõl!GRATULÁLOK A BABÁDHOZ!
A vizsgálatok nem ártanak, az ultrahangot érzi/hallja a baba, arra reagál. Minden rendben lesz!
Szia, nekem mindket uh napkozben volt, munkabol mentem at a korhazba. A babo annyira nem birta oket, hogy a parommal koradelutan hazavitettem magam. Kicsit meg masnap is ereztem, de aztan lenyugodott a bebi, hogy most mar nem zaklatjak es elmult. 35 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!