Találatok a következő kifejezésre: 19 hetes még nem érzem (24 db)

Baj, ha 19. hetesen még nem érzem a babámat mozogni? Első baba, mellső falon mélyen tapad. Uh. Jövőhéten lesz, 12 hetes kora óta nem láttam, és egy kicsit be vagyok rezelve.

Legjobb válasz: Biztosan minden rendben van,ne idegeskedj!Az elsõ babámat én is 18 hetesen éreztem elõször,és nem is voltam biztos benne,hogy õt érzem.Nyugi,hamarosan bejelentkezik a kicsid :)

Biztosan minden rendben van, ne idegeskedj!Az elsõ babámat én is 18 hetesen éreztem elõször, és nem is voltam biztos benne, hogy õt érzem.Nyugi, hamarosan bejelentkezik a kicsid :)
Szia, nekem is ezek a paramétereim (mellsõ fali, mélyen tapadó lepény). Kerek 20 hetes voltam, amikor elõször tutira mondtam, hogy a babócát érzem. Utána egy -két napig megint semmi, most kb 4 napja érzem minden nap (22 hét), de most is csak inkább akkor, ha hanyatt fekszem. Amúgy vékony alkatú vagyok. Amúgy amikor én 17 hetesen elkezdtem aggódni, hogy még nem mocorog, a védõnõ is és az orvosom is azt mondta, hogy semmi gond, mellsõ fali lepénnyel van aki csak 22 hetes korától érzi. Én amúgy beszereztem egy szívhang hallgatót, elég hamar meg szoktam találni és engem megnyugtat. No para!
hát, a "lehet hogy õt érzed" re azt mondanám, hogy biztos :) Nekem a dokim mondta a szívhang hallgatót, nem használom minden nap, csak akkor, ha hanyatt fekve sem érzem egy darabig, és alkalmanként 1-2 perc max, míg megtalálom. Kicsit hallgatózom és ki is kapcsolom, nem akarom túlzásba vinni és izgatni Õt. Angel Sounds a neve, 8900 Ft volt, van hozzá elem, zselé (kb 4 alkalomra elég), fülhallgató két bemenettel, így egyszerre tudjátok hallgatni apával. Bár sokan ellenzik (amiatt, amit Te is mondtál, meg ha úgy fordul a pici, sokáig nem találni a szívecskéjét, és attól anyuka még jobban megijed stb.), de szerintem ésszel és mértékkel használva nem árt, ha még is ijed a baba egy kicsit, tán még mindig jobb, mintha esetleg órákon keresztül aggódsz, hogy vajon minden okés-e odabenn...hm de persze ez csak az én véleményem...
Milyen Uh lesz jövõ héten? A 18 hetes genetikait csak az AFP eredményével nézik meg, neked még nincs meg az AFP? Akkor hogy vagy 19? Valami nem kerek nekem:)
A kérdező hozzászólása: Mikor beszéltem a védõnõvel errõl, azt mondta, hogy még nem baj.Jah, amúgy meg van helye :D mivel 70kg-val indultam.Sokszor arra gondolok, hogy lehet hogy érzem, csak azt gondolom, hogy nem õ.Most várom az AFP-eredményemet, és állítólag jövõhéten meg kellene jönnie 2 hét után, és utána uh, remélem minden rendeben lesz.A hasam szépen növöget, amúgy abból azt gondolom, hogy minden oké.A szívhanghallgatóra én is gondoltam, de nekem azt mondták, hogy nem szereti a kisbaba, zavarja õt, megijed tõle.Azt megkérdezhetem, hogy mennyiért vetted?
Pont ugyanezt éltem át, mit te. A 20. hét végén, mintha éreztem volna valamit, de nem voltam benne biztos. Kb. a 21. héttõl minden nap érzem :D . Mostmár tudom, hogy a "nem biztos" is õ volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugodtam tudom hogy minden rendben van!Köszi a segítséget. 14:47 Igen, az AFP eredményemet várom a hétre, és után megyek uh-ra mert már 2 hete 17 hetesen voltam, így már érted?
Nálam csak akkor csinálták meg a 18 hetes UH-ot, ha megvolt az AFP eredménye, még mindig nem jött meg az eredményed?
A kérdező hozzászólása: Március 5-én voltam, és azóta semmi eredmény!

Nem baj hogy 19 hetesen meg nem erzem a babam mozgasat?

Elso babamat varom es voltam par napja UH-n, a babam aktiv, egezseges. Azt mondjak amikor eloszor erzem majd hogy a baba mozog biztosan tudni fogom hogy o az. Az orvos szerint 1 heten belul kellene erezzem...Kicsit szomoru vagyok mert mas kismamak erzik mar 16-17 hetes kortol..

Legjobb válasz: Szia! Ne szomorkodj! Az én babám 22. hetes és csak a múlt héten éreztem elõször, azóta is csak alig. De nekem kemény izomzatú a hasfalam, mert aktivan sportoltam. Esténként pici bugyborékolást érzek, ami már az Õ mozgása. Nyugi! Majd biztos keménykedik a kicsink. Sok boldogságot

Szia! Ne szomorkodj! Az én babám 22. hetes és csak a múlt héten éreztem elõször, azóta is csak alig. De nekem kemény izomzatú a hasfalam, mert aktivan sportoltam. Esténként pici bugyborékolást érzek, ami már az Õ mozgása. Nyugi! Majd biztos keménykedik a kicsink. Sok boldogságot
Én a 19. héten éreztem elõször, de akkor még nem voltam bizos benne, hogy õt érzem. Igazából csak 1-2 hét múlva tudtam biztosra beazonosítani, hogy ez magzatmozgás. Ne aggódj, biztosan hamarosan érezni fogod. Meg aztán alkat kérdése is ki mikor érzi elõször, állítólag a vékonyabb nõk hamarabb, a dundibbak kicsit késõbb érzik meg. Ha a babád egészséges, pár hét különbségnek nincs jelentõsége.
Szia! 31hetes terhes vagyok és én is csak a 21.héten éreztem elõször a babám mozgását. Ne aggodj, jelezni fogja, hogy õ ott van! Sok sikert!

19. hetesen még nem érzem mozogni a babát? Szívhangfigyelővel viszont jol hallani.

Lehet csak azért mert nagyon akarom hogy érezzem meg ideges is vagyok az amnio eredménye miatt hogy minden rendbe legyen ma van 2 hete hogy levették remélem nem telefonálnak, azt írják sokan az a vízválasztó.

Legjobb válasz: én sem éreztem még akkor!valaki elõbb valaki késõbb érzi! nyugodj meg minden rendben van!:)

én sem éreztem még akkor!valaki elõbb valaki késõbb érzi! nyugodj meg minden rendben van!:)
Semmi baj hogy nem érzed.van aki még a 21. héten kezdi el érezni.Nyugodj meg, ne idegeskedj!Hamarosan érezni fogod!24 hkm
én is csak a 21. hét tájékán kezdtem érezni, attól kezdve viszont minden nap és egyre erõteljesebb. örülök is, hogy nem elõbb, mert frászt kaptam volna, ha egyszer már megérzem és utána napokig/hetekig semmi.. így viszont mindennap bejelentkezik és nagyon megnyugtató érzés :) 27 hkm


19 hetesen még nem érzek rúgásokat, csak ilyen mocorgásokat. Ez normális?

Mellsõ fali a lepényem.

Legjobb válasz: Teljesen, van aki még ennyit sem érez. Még nagyon pici a baba, a lepény elhelyezkedése miatt pedig egyébként is másképp lehet érezni. Rendes rugásokat még egy jó darabig nem fogsz érezni.

Teljesen, van aki még ennyit sem érez. Még nagyon pici a baba, a lepény elhelyezkedése miatt pedig egyébként is másképp lehet érezni. Rendes rugásokat még egy jó darabig nem fogsz érezni.
Én nekem sohasem rúgdosott a babám. Inkább csak úgy mocorgott. :)
Nekem 20. héten rúgott egyet, és nekem is mellsõ fali volt a lepény. Egyáltalán nem pillangószárny rebegtetéshez hasonlított, ahogy mondani szokták, hanem rúgott egy nagyot a hasamba! :-)

Baj van? Ma vagyok 19 hetes. Még nem érzem a baba mozgását.

3 hete voltam dokinál, akkor minden rendben volt. 4 nap múlva kell mennem ismét. Nagyon aggógom.

Legjobb válasz: Ne izgulj általában 20. héttõl kezdve fogod érezni. Ha kicsit duci vagy akkor állítólag késõbb. Ha a doki szerint minden ok akkor nyugi. Esetleg próbálj meg ellazulni és hanyatt feküdni hátha úgy megérzed. 10 hónapos kisfiú anyukája

Ne izgulj általában 20. héttõl kezdve fogod érezni. Ha kicsit duci vagy akkor állítólag késõbb. Ha a doki szerint minden ok akkor nyugi. Esetleg próbálj meg ellazulni és hanyatt feküdni hátha úgy megérzed. 10 hónapos kisfiú anyukája
Szia én is duci vagyok és nyugi nekem a 20.héten mozdult meg legalábbis én akkor éreztem már 28 hetes vagyok de már a párom is érzi majd kirugja a kisasszony a ház oldalát!Néha "kellemetlen"anyira mozog boxol rug forog majd meglátod ne parázz jol van és fog mozognni! Üdv 28 hetes km
Én is duci vagyok, 23.héttõl éreztem, de akkor se aktívan és rendszeresen.
70 kilóval lettem terhes, most 20 hetes vagyok, és nem érzem. Pedig semmi baja, él és virul, és az UH-n nagyonis virgonc.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást. Elég duci vagyok: 170cm/90kg.
Szia! Nem jelenti azt hogy ha duci vagy nem érezheted elöbb. Most várom az elsõ babámat (104 kilóval lettem terhes) és nekem 15 héttõl már rendszeresen mozgott napi 2-3 alkalommal hajnalban éreztem és a 18 héten mentem uh.ra mert nem mozgott utánna. egy hétig nem is éreztem semmit. Lehet hogy már megmozdult csak ezek még annyira kis finom mozgások hogy átsiklasz felette ha csinálsz is valamit közben. Én ahogy ültem a gépnél összegörnyedve akkor éreztem elöször.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Kicsit megnyugodtam. Az is vígasztaló, hogy van még rajtam kívül duci kismama. A váróban csupa vékony, nagyon kecses kismamával találkozom. Nekem meg nem is látszik a pocakom, csak hogy jó húsban vagyok. :) Boldog babavárást mindnyájatknak!
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg elsõ baba lenne, 3 sikertelen terhesség után (5., 6., 10. héten elveszítettem õket).
A kérdező hozzászólása: Gratula a 10 hónapos kisfiú anyukájának!

Kb 3-4 hete éreztem valami bugyborékolást, pár napig azóta meg semmi, most vagyok 19 hetes, miért nem érzem a babám?

Legjobb válasz: Én 22hetes vagyok és nálam is elõfordul,hogy nem mindig érzem,hogy mozogna a babám.De ilyenkor nem szoktam aggódni,mert biztos alszik.Biztos lesz olyan ídõszak neked is mikor egésznap lubickol és majd az fog zavarni.Türelem és ne idegesítsen,hogy nem mindig érzed. Boldog babavárást.

Én 22hetes vagyok és nálam is elõfordul, hogy nem mindig érzem, hogy mozogna a babám.De ilyenkor nem szoktam aggódni, mert biztos alszik.Biztos lesz olyan ídõszak neked is mikor egésznap lubickol és majd az fog zavarni.Türelem és ne idegesítsen, hogy nem mindig érzed. Boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: köszi, neked is!
Én a 20. héttõl érzem intenzíven. Kitartás!! Minden jót, 24 hetes kismami
Én is hol érzem, hol nem. Még mindig nagy helye van, elfér bõben, ezért érezzük csak ritkábban, de hamarosan beindul majd. :)

Szombaton leszek 19 hetes kismami és még nem érzem a babámat. A méhlepény a mellső falon tapadt meg, jó helyen. Lehetséges, hogy ezért nem érzem még?

Legjobb válasz: Szia! 19 hetesek "vagyunk mi" is. Én érzem, sõt tegnap óta tudom, hogy nekem is a mellsõ falon tapad. Állítólag ez egyéni is, illetve függ attól, mennyire erõsek a hasizmaid és mennyire vagy vékony. 58 kilóról indultam, de mivel Karácsony után "indultunk" (akkor tudtam meg), általában 55 voltam. Most 60 körül mozog (az elején lévõ rosszullétek miatt). A doki biztos mondta, hogy jól van, ne csüggedj, sokan csak jóval késõbb érzik, én szorítok! Mikorra vagy kiírva és hol fogsz szülni? Én szeptember 9-re és Sote I. :-)

Szia! 19 hetesek "vagyunk mi" is. Én érzem, sõt tegnap óta tudom, hogy nekem is a mellsõ falon tapad. Állítólag ez egyéni is, illetve függ attól, mennyire erõsek a hasizmaid és mennyire vagy vékony. 58 kilóról indultam, de mivel Karácsony után "indultunk" (akkor tudtam meg), általában 55 voltam. Most 60 körül mozog (az elején lévõ rosszullétek miatt). A doki biztos mondta, hogy jól van, ne csüggedj, sokan csak jóval késõbb érzik, én szorítok! Mikorra vagy kiírva és hol fogsz szülni? Én szeptember 9-re és Sote I. :-)
Szia! Ne aggódj, én csak a 20-21. hét körül éreztem elõször a babát és nekem is mellsõ fali lepényem van. A barátnõm szintén kismama, szintén mellsõ fali lepénnyel és neki is kb a 20. hét körül volt érezhetõ a mozgás! Azt nem tudom, hogy köze van-e a mellsõ fali lepénynek ehhez, azt viszont igen, hogy nem vagy elkésve semmivel! Kitartás, hamarosan te is érezni fogod!
Szia! Igen, valószínû a méhlepény tompítja a mozgásokat. 1-2 hét és már érezni fogod. Nekem is hasonló volt a helyzet. Azt hittem második babát hamarabb fogom érezni, de két héttel késõbb éreztem, mint az elsõt. (mert a méhlepény nekem is most a mellsõ falon volt). Orvosom mondta, hogy a méhlepény tompítja a baba mozgását. Sõt, nekem olyan furcsa volt, hogy az elején nem is minden nap éreztem, csak kétnaponta pl., aztán eltelt egy hét is, mire rendszeres, napi babamozgást éreztem. Szóval nyugi, hamarosan érezni fogod a pici babát. :o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hozzászólásokat! Megnyugodtam! Én a várandósságom elõtt keményen tornáztam, a hasfalam valószínû jó vastag és erõs lett, lehet ettõl sem érzem még olyan intenzíven a babát. De hétfõn minden kiderül, mert megyünk uh-ra, ott biztosan fogják mondani, hogy minden ok! :) Én 59-rõl kezdtem és most 62 kiló körül vagyok. Lehet már több :) Szeptember 12-re vagyok kiírva (pont a névnapom).
Szia! Ne aggódj bizti hamarosan megérzed, én is 19 hetet töltöttem és már én is érzem de vékony is vagyok és második baba is, lehet ezért van. 51 kg-ról indultam és 53 vagyok most és csak egy nagy elõredudorodó pocim van:-) Tudod már hogy fiú vagy lány lesz? Nekünk fiú! Az elsõ válaszolónak üzenném ha visszatér még hogy én is szept.8-9.-re vagyok kiírva és én is a SOTE I.-en fogok szülni. Te kinél? Boldog babavárást mindenkinek!
:-) Szeptember 9, bár UH nekem is mutatott már szept 6-ot is... Ujházy Andrásnál :-)))

19 hetes vagyok de még nem érzem a baba mozgását (semmit nem érzek) ugye nincs baj?

Legjobb válasz: szia! semmi baj nincsen,nyugodj meg,nekem is csak a 19. héten rugott egy nagyot! nekem se volt elõtte semmi jel arra,hogy mozogna! nyugi,majd õ jelez,ha itt az ideje!!!! :)

szia! semmi baj nincsen, nyugodj meg, nekem is csak a 19. héten rugott egy nagyot! nekem se volt elõtte semmi jel arra, hogy mozogna! nyugi, majd õ jelez, ha itt az ideje!!!! :)
Semmi baj sincs.Tul van ezen az oldalon lihegve az egész.Senkit nem akarok megsérteni.De én sem éreztem és az orvosommal beszéltem és sok már gyermekes nõvel.Az orvos azt mondta normál esetben a 16.héttõl lehet érezni mozgásokat, de ritka.Legtöbbször a 20.hét után.És a kérdezettek zöme is ekkor érezte.A barátnõm rettenetesen soványka, hátso falon tapadt a méhlepénye, és igy érezte a 19.héten.Én átlagos test alkattal 21.hétben éreztem meg.Pedig hidd el nagyon figyeltem és összpontositottam.Az az én véleményem, hogy nem hiszem el, hogy elsõ gyermeknél érzik már a 12.-15.héten.
Szia! Nyugodj meg, a babád már régóta mozog(9.hetes kora óta), ezt az UH vizsgálatokon is látták. Mindenki más idõpontban kezdi érzékelni, mert ez sok mindentöl függ:testalkatodtól, baba méreteitõl, méhlepényed helyzetétõl...stb.Nekem a 20. hét közepe táján kezdödtek, de még bizonytalanul éreztem õket.Aztán néhány napig semmi, majd a 21. héttõl egyre gyakrabban és hetek óta igen aktívan.Nincs mitõl félned, ez egészen biztos! 26+5 napos kismama.
Én meg a 26. héten éreztem igen enyhén, aztán megint nem. És jókötésû, féléves legénykém van...NO PARA!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek.

Már 19 hetes vagyok de még nem érzem a babám mozgását. Mikor fogom érezni? Baj lehet?

Legjobb válasz: Nincs semmi baj. Ha elso terhesseg, akkor csak a 20. het kornyeken erzi az ember. Raadasul ha elso babas vagy, akkor nem is tudod, hogy mit kell erezned. Ha mondjuk a beleid mocorognak, nem is olyan biztos, hogy azok a belek... Nekem is kellett egy kis ido, mire meg tudtam kulonboztetni.Javaslat: fekudj hanyatt ugy, hogy a labaid egy picit lejjebb legyenek a hasadnal, igy a pocak egy kicsit megfeszul. Nekem bejott!

Nincs semmi baj. Ha elso terhesseg, akkor csak a 20. het kornyeken erzi az ember. Raadasul ha elso babas vagy, akkor nem is tudod, hogy mit kell erezned. Ha mondjuk a beleid mocorognak, nem is olyan biztos, hogy azok a belek... Nekem is kellett egy kis ido, mire meg tudtam kulonboztetni.Javaslat: fekudj hanyatt ugy, hogy a labaid egy picit lejjebb legyenek a hasadnal, igy a pocak egy kicsit megfeszul. Nekem bejott!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Már alig várom hogy érezzem. Elsö baba.
Semmi gond, én is csak a 20-21-dik hétben éreztem elõször aztán minden nap. Mint egy kis halacska aki úszkál... Nagyon jó érzés!!!! :)
Még legyél türelemmel egy kicsit! 1-2 hét és érezni fogod!! Én is a 20. héttõl érzem!! Minden jót, 27 hetes kismami
Szia!én a 17 héttõl kezdve éreztem a baóm mozgását:) Elõször csak egésznap remegést éreztem, de estére már apró rõgásokat is érzetem:) Elötte is éreztem, ezt az érézést, de akkor még a tudatomig nem jutott el:) Most 28 hetet taposom és nem kell mondjam, hogy hogyan tombol a babám:) Boldog babavárást

19 hetes terhesen még nem érzem a baba mozgását! Mit tegyek?

nem ez az els? terhességem/

Legjobb válasz: A magzat mozgását általában 17-20 hét közötti idõben szokták megérezni a kismamák. Nem írod, hogy az elõzõnél hány hetes voltál amikor megérezted, mert ahhoz lehetne viszonyítani. Gondolom jársz rendszeresen terhestanácsadásra, UH-ra. Ha igen, talán ott kellene megkérdezned, hogy minden rendben van-e. Bár ha nem, akkor már mondták volna.

A magzat mozgását általában 17-20 hét közötti idõben szokták megérezni a kismamák. Nem írod, hogy az elõzõnél hány hetes voltál amikor megérezted, mert ahhoz lehetne viszonyítani. Gondolom jársz rendszeresen terhestanácsadásra, UH-ra. Ha igen, talán ott kellene megkérdezned, hogy minden rendben van-e. Bár ha nem, akkor már mondták volna.
22 hetesen éreztem elösször hogy mozog a pici.El voltam keseredve én is pedig minden rendben volt.Ne aggódj de hogy megnyugodj fordulj bátran orvoshoz vele, csinál egy ultrahangot és megmondja hogy mi a helyzet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!